Pisicile cunosc numele lor?

pisicile cunosc numele lor

Ori de câte ori vă numiți pisica dvs., vă puteți întreba dacă își pot recunoaște propriul nume sau nu. Poate părea că, modul în care urechile lor mici se uită și se vor întoarce la voi, dar nu putem fi în întregime siguri dacă înțeleg numele pe care le-ați dat. Cu toate acestea, există și alte momente când poate părea că pisica voastră vă ignoră în întregime. Au fost efectuate unele cercetări recente care au arătat că pisicile își cunosc într-adevăr numele lor. Desigur, deoarece comunicarea exactă cu animalele este încă doar ceva ce vedeți în Doctorul Doolittle, încă nu putem spune nimic cu certitudine! Dar aici este o defalcare a unor informații pe care le cunoaștem până acum.

Pisica domestica la domiciliu

Ce recunoașteți pisicile și răspundeți?

Este cu siguranță concludentă că pisicile răspund la vocea umană și demonstrează acest lucru prin mișcările urechii și a capului. Cu toate acestea, tonul dvs. de voce poate avea un impact mare asupra faptului dacă pisica dvs. ascultă sau nu. Armonicile și pitch s-au dovedit a avea un impact asupra atragerii atenției lui Kitty. De asemenea, se pare că pisicile recunosc vocea proprietarului lor în mod specific. Când vorbești cu pisica ta, probabil că o faci într-un mod specific. Mulți oameni folosesc o voce ridicată, cu o armonică aproape muzicală, iar acest lucru vă ajută pisica să știe că vorbești cu ei.

Dacă vă luptați pentru a vă aduce pisica să răspundă la numele lor, ați putea încerca să utilizați un sistem de armare pozitivă. De exemplu, apelați mai întâi pisica dvs., dar dacă nu vin, agitați o pungă de mâncare sau o jucărie. Kitty dvs. ar trebui să înceapă în curând să facă o asociere pozitivă între numele lor și lucru frumos pe care îl oferiți. Și dacă aveți a adoptat o pisică Cine a fost deja numit, poate doriți să-l păstrați același lucru pentru a oferi un sentiment de coerență. În caz contrar, lucrurile sunt susceptibile de a obține mult mai confuz pentru prietenul dvs. cu patru picioare și sunteți mai puțin probabil să vedeți răspunsuri pozitive atunci când le numiți.

Pisicile răspund mai bine la anumite nume?

Studiile au arătat că pisicile răspund mai bine la nume care sunt mai scurte în lungime și cele care au un sunet "E" la sfârșit. Fie că este "tilly" sau "Davy", acesta este tipul de nume care poate suna cu calitatea muzicală pe care am discutat-o ​​în paragraful anterior. Odată ce vă mulțumiți pe un nume, ar trebui să continuați cu el în mod consecvent, deoarece acest lucru vă va oferi pisicului cea mai bună șansă de a vă obișnui și de a răspunde în viitor.

De ce pisicile ne ignoră uneori?

Ciudura asta este că, în timp ce multe pisici răspund mult timp, există și alte ocazii atunci când dvs Moggy pare să vă ignoră în întregime. Ar putea fi că sunt ocupați de o sarcină altfel mai interesantă, cum ar fi jucarea sau mâncarea. Sau ne-ar putea da de fapt umărul rece. Dacă aveți un ton mai agresiv la vocea dvs. sau de multe ori țipă la pisica ta, sunt mai puțin probabil să vină la tine. Cu toate acestea, dacă își asociază numele cu lucruri bune, cum ar fi obținerea unei afecțiuni și a fi hrăniți, este mult mai probabil că veți putea să vă sunați pisica. Dacă vă luptați să obțineți atenția pisicii dvs., această sarcină va fi mult mai ușoară dacă aveți unele CAT tratează sau preferatul lor Cat Toy să acționeze ca mită!

De ce sunt câinii mai bine la răspuns decât pisicile?

Câinii se nasc cu un avantaj încorporat care le face mai ușor pentru ca ei să fie instruiți în comenzi vocale. Peste trei ani, oamenii au creat câini să fie receptivi și ascultător spre oameni, dar același lucru nu se poate spune despre pisicile, care s-au domiltat în esență atunci când oamenii au elaborat că ar fi utile în capturarea șoarecilor și a șobolanilor în jurul așezărilor. Nu numai acest lucru, dar câinii domestici au fost în jur de mii de ani mai mult decât pisicile! Și am elaborat metode încercate și testate de câini de formare, care începe cu asigurarea că ei răspund la numele lor. Ei sunt, de asemenea, mai receptivi la tratate. Dar acest lucru nu înseamnă că pisicile nu vor deveni mai receptive în viitor.

Pisica tânără situată pe pat

Pot pisicile să învețe numele lor?

Unul dintre cei mai mari factori care determină dacă pisica dvs. va răspunde sau nu vocii dvs. este cât de foame sunt. Dacă pisica dvs. are nevoie de alimente, este mult mai probabil ca ei să-și facă urechile înțepenit să vă asculte. Utilizați mâncarea ca recompensă, dar țineți cont de faptul că, dacă o faceți prea mult, pisica dvs. va crede întotdeauna că sunt pe punctul de a fi hrăniți când vă numiți numele lor. Dacă decideți să adoptați un pisoi, este important să începeți să le instruiți de la o vârstă fragedă. Pisicile tinere au o perioadă de asociere anticipată, care poate începe încă 17 zile în viața lor. Trebuie să-ți folosești pisica ta să fie atinsă, precum și sunetul vocii tale, arătându-le că nu este nimic de temut.

Gândurile finale

Nu putem fi în întregime sigur dacă pisicile răspund sau nu la numele lor, dar par să fie capabili să recunoască vocea proprietarului lor. De asemenea, utilizarea unui anumit pitch și a calității cântărilor la vocea dvs. îi poate ajuta să înțeleagă că le vorbești cu ei. Utilizarea alimentelor este bună în consolidarea sunetului numelui lor. Pe măsură ce pisicile continuă să se apropie și mai aproape de oameni, există toate șansele că își vor dezvolta abilitățile în capacitatea de a citi și de a răspunde limbii și voci corporale. Deci, pisicile viitorului pot ajunge să fie mult mai instruiri ca câinii și nu este așa ceva pe care fiecare iubitor felin ar dori să îl vadă?

Ați putea, de asemenea, să vă placă articolul pe: Pot număra pisicile?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pisicile cunosc numele lor?