De ce pisica mea este întotdeauna foame? Ce ar putea fi greșit?

de ce pisica mea este întotdeauna foame

Îți iubești pisica ta iubită ca și copilul tău și vrei să te asiguri că este fericit, confortabil și mai presus de toate, sănătos. Ca părinte Kitty, veți ști să-l duceți direct la veterinari dacă arată semne de iritare sau de boală. Cu toate acestea, un lucru care poate merge sub radar este supraalimentat. Îi dai cantitatea recomandată de mâncare, dar încă mai are totuși. Lăcomia lui poate părea inofensivă, dar există, de fapt, câteva motive de bază neplăcute de ce ar putea să se certe pentru mai multe alimente. Aruncați o privire la aceste probleme comune care ar putea provoca ravenitatea recentă a pisicii dvs.

pisica cauta alimente

Au paraziți

Ar putea fi timp pentru o excursie la vedeterile îngrozitoare, deoarece există o șansă că pisica ta poate avea viermi. Acești paraziți mici mici trăiesc în intestinele animalului tău și își hrănesc mâncarea, luând toată nutriția înainte ca ei să aibă șansa de ao digera. Acest lucru îl lasă în mod inevitabil, îngrozitor, foame și dorește mai mult.

Majoritatea pisicilor nu vor avea simptome de infestare, totuși, pentru cazuri severe, alături de foamea sa crescută, ați putea observa vărsături, un strat dulce și chiar viermi adulți în fecalele sale. Ei nu sunt greu de observat - uita-te pentru viermi lungi, albi, translucide. Nu vă lăsați păcăliți dacă burta pisicii dvs. arată și tubby, deoarece viermii rotunzi pot provoca stomacul să se umfle.

Nu este nevoie să accentuați prea mult Kitty-ul dvs. prețios, viermii rotunzi sunt o afecțiune foarte frecventă și nu provoacă probleme uriașe de sănătate în cadrul animalelor decât dacă sunt lăsate pentru perioade lungi de timp. Ele sunt ușor tratate de o pastilă pe care o puteți obține de la medicul veterinar sau, uneori, peste tejghea la magazinele de animale de companie.

Ați putea dori, de asemenea: Dewremers pentru pisici

Îi dai mâncarea greșită

Nu fi tentați să adăugați castronul domnului Whiskeron, dacă el se mișcă mai mult, răspunsul poate să stea în felul de mâncare pe care îl hrănește. Luați notă de informațiile de pe ambalaj - de exemplu, o pisică senior, mai puțin activă va necesita o cantitate mai mică de energie decât una tinerească, deci asigurați-vă că luați soiul potrivit pentru nevoile pisicilor dvs.

Cel mai alimente pentru pisici umede tind să fie mai multă umplutură și aromată decât uscată, deci luați în considerare opțiunea pentru acest lucru. Și, din cauza cantității adăugate de umiditate, poate ajuta Păstrați pisica hidratată care va ajuta la prevenirea problemelor precum infectii ale tractului urinar. Ambalate cu substanțe nutritive și adesea mai rentabile pe termen lung decât Kibble, există multe opțiuni de alimente umede garantate pentru a păstra burta lui Kitty pentru mai mult timp.

Ele sunt pur și simplu plictisite

La fel ca oamenii, pisicile pot să cedeze plictiseala și chiar au fost cunoscuți să sufere depresie. Și, la fel ca noi, prietenii noștri felini sunt susceptibili să mănânce când se simt hrăniți, chiar și atunci când nu sunt de fapt foame. Cu toate acestea, nu este nevoie să vă îngrijorați, există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a vă ridica spiritele Kitty.

Asigurați-vă că pisica dvs. are o mulțime de jucării stimulative pentru al împiedica să fie distrați și să se stabilească timpul deoparte să se joace cu el. Ați putea chiar să vă serviți cina într-un castron de puzzle care îl va forța să mănânce încet și să-și angajeze creierul în timp ce se înclină. Dacă sunteți în poziția de a face acest lucru, ați putea lua în considerare adoptarea unui prieten nou pentru el din adăpostul local. Acest lucru vă va atenua singurătatea pisicii dvs. și va da o pisică în nevoie de o casă iubitoare!

Postări asemănatoare: Jucării de pisici interactive și Jucarii de pisici

Ei pot avea o problemă de sănătate subiacentă

Problema poate fi mai gravă decât plictisirea și o dietă proastă. Mâncarea constantă ar putea scrie diabetul pentru pisica ta - asta înseamnă că corpul său nu convertește zaharurile în alimentele sale în mod corespunzător. De asemenea, puteți observa că pisica dvs. bea mai frecvent decât de obicei. Dacă apetitul pisicii dvs. crește totuși el continuă să piardă în greutate, acest lucru ar putea însemna probleme mari și cu siguranță trebuie să rezervați într-o întâlnire la veterinari pentru a-i aduce medicamentul pe care are nevoie.

Hipertiroidismul ar putea fi, de asemenea, vinovatul. Aceasta este o condiție în care metabolismul unei pisici arde calorii la o rată anormală și are ca rezultat o lipsă de nutriție, lăsându-l foame pentru mai mult. Această boală este cea mai frecventă la pisicile mai în vârstă, deci asigurați-vă că aveți un ochi asupra obiceiurilor de alimentație ale lui Kitty Senior pentru ao prinde mai devreme.

Celălalt diagnostic al inimii ar putea fi că pisica ta suferă de cancer intestinal. Semnele acestui lucru vor fi o pierdere gravă gravă, împreună cu o creștere vizibilă a apetitului. Din păcate, indiferent de cantitatea de alimente pe care o consumă, doar o mică parte din nutriție va fi absorbită în cazul în care trebuie să meargă și restul va alimenta tumorile, potențial exacerbând problema.

Dacă bănuiți că pisica dvs. poate fi rău, faceți o întâlnire pentru a vedea medicul veterinar cât mai curând posibil pentru a-i atrage atenția medicală necesară. Dacă se dovedește că pisica dvs. are o problemă serioasă de sănătate, încercați să nu vă faceți griji prea mult. Există lucruri care pot fi făcute pentru a-și face viața ca fiind normală și cât mai sănătoasă posibil.

Pisica foame

Următorii pași

Dacă ale tale Moggy se simte foame decât de obicei, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să-l duceți la biroul veterinarului pentru a exclude orice boală urâtă și pentru a-l trata pentru orice afecțiune care ar putea contribui la creșterea apetitului său. Odată ce are o factură de sănătate curată, veterinarul dvs. va putea sugera cel mai bun mod de acțiune pentru al duce pe drumul cel bun. Sfatul pe care îl veți primi de la un profesionist instruit este de neprețuit și, dacă aveți motive să credeți că pisica dvs. poate fi bolnavă, asigurați-vă că ați vorbit cu veterinarul dvs. local pentru a obține probleme de sănătate sortate. Sperăm că nu va mai fi nimic serios să se ocupe și cu sfatul dat, pisica voastră foarte iubită se va întoarce la sinele Său sănătos și fericit în cel mai scurt timp!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisica mea este întotdeauna foame? Ce ar putea fi greșit?