Highlander cat: informații de rasă, caracteristici și fapte

Highlander Cat: informații de rasă, caracteristici și fapte

Highlander este o pisică puternică și musculară care este foarte afectuoasă față de oameni și asta face un mare animal de familie. Ele sunt robuste și necesită o îngrijire de specialitate mică. Haina lor seamănă cu o pisică sălbatică, dar sunt complet domesticiți și pot fi chiar învățați să meargă pe o lesa.

Această rasă iubitoare de distracție se va bucura de un joc cu dvs. și nu se tem de apă, astfel încât să vă însoțească fericit în baie! Citiți mai departe pentru a obține elementele de bază pe pisicile Highlander Fun-Loving Highlander.

Highlander Cat Sitting

Istoria pisicii Highlander

Pisica Highlander poate arăta ca un vechi sălbatic, dar a existat doar din 2004. Este produsul unei cruci între două rase hibride, și anume Lynx Desert și Jungle Curl.

Inițial, a fost numit Highland Lynx, dar acest lucru a fost schimbat în Highlander în 2005.

Fapte rapide despre pisica Highlander

Iată câteva fapte rapide despre pisica de lynx Highland pe care ar trebui să o cunoașteți!

  • Îi place apa

Foarte puține rase de pisici cum ar fi apa, dar Highlander este unul dintre ei! Ele sunt fascinate de ea și nu vă deranjează să se umezească. Fiți pregătiți să vă găsiți highlander în baie sau în chiuveta de bucătărie.

  • Ei vor merge pe o lesa

Highlander este una dintre cele mai multe rase asemănătoare câinelui și sunt fericiți să meargă pe o lesa. Va trebui să le învățați să faceți acest lucru când sunt tineri.

  • Ei își pot curăța urechile

Una dintre cele mai izbitoare caracteristici ale Highlander este că ei își pot întoarce urechile. Unii indivizi pot face mai mult decât alții. Pisicile Highlander sunt născute cu urechi drepte, dar câștigați capacitatea de a le strânge la aproximativ două săptămâni de vârstă.

  • Au degetele de la picioare

Dacă doriți o pisică cu Polyditactyl Laws - nu căutați mai departe! Highlander are degetele de la picioare, ceea ce le face și mai speciale.

Pisica Highland într-un scaun

Lucruri pe care ar trebui să știți despre pisica Highlander

Highlander este o pisică puternică, musculară care poate crește până la 16 centimetri înălțime și la o greutate de 20 de kilograme. Ele pot arăta ca o pisică sălbatică, dar au nevoie de toată îngrijirea și atenția pe care totul pisicile domestice necesită. Iată ce trebuie să știți înainte de a invita un superb highlander să trăiască cu dvs.

Sănătate

În general, rasa de pisică Highlander este foarte sănătoasă și nu are considerente medicale recunoscute. Ei se descurcă bine la alimente comerciale comerciale de înaltă calitate și cele mai multe sunt suficient de active pentru a evita obezitatea.

Ele necesită pur și simplu îngrijirea veterinară de rutină și vaccinări. Urechile lor curbate pot obține o acumulare de ceară și acest lucru este perfect normal. Dacă dezvoltă un miros neplăcut, poate indica acarieni de urechi.

Puteți păstra urechile curate folosind picături speciale ale urechii. Nu fiți tentați să strângeți nimic în urechile lor. Pur și simplu ștergeți-le cu o cârpă moale.

În legătură cu o postare: Pisici de curățare a urechii

Hrănire

Cele mai multe highlanders nu au nevoie de o dietă specială și vor prospera pe orice alimente comerciale comerciale de înaltă calitate. Dacă sunteți îngrijorat că pisica dvs. nu ia suficient lichid, poate doriți să încercați mai degrabă o mâncare de pisică umedă decât o coacere. Pisicile au nevoie de multă proteină din surse de animale, cum ar fi puiul slab sau mielul.

Unii highlanders pot avea nevoie de o dietă de fibră mai mare pentru a-și păstra intestinul sănătos. Conținutul fibrei fiecărei alimente de pisică va fi clar descris pe etichetă. Veterinarul dvs. vă poate sfătui cu privire la ceea ce să vă căutați.

În legătură cu o postare: Alimente de pisică cu fibră ridicată

Dacă tranziți Highlander pe o dietă bogată în fibre, acest lucru trebuie făcut treptat pentru a preveni tulburările de stomac.

În legătură cu o postare: Alimente pentru pisici pentru stomacuri sensibile

Highlander Kitten

Îngrijire

Highlander dvs. va avea nevoie exact de aceeași îngrijire ca și alte pisici domestice. Verificați cu medicul veterinar pentru a afla care sunt necesare vaccinări pentru pisici din zona dvs. Aceasta este o rasă de pisică care poate fi învățată să meargă pe o lesa, deci este ceva ce poate doriți să începeți când pisica ta este tanara.

Ele sunt o pisică foarte activă din punct de vedere fizic și astfel probabil că vor dori un stil de viață în aer liber. Acest lucru le pune în pericol de infestație de purici și viermi intestinali. Asigurați-vă că le tratați în mod regulat pentru ambele. De asemenea, fiți în căutarea rănilor care ar fi putut fi cauzate de alte pisici.

În legătură cu o postare: Dewremers pentru pisici

Highlanders pot fi destul de agitabile despre tăvile lor de gunoi și vor avea nevoie de o tavă mai mare decât majoritatea pisicilor domestice. Asigurați-vă că este curățat în mod regulat.

Îngrijirea

Blana Highlander poate fi solidă sau lynx și pot avea, de asemenea, o haină reperată. Persoanele cu acoperire scurte au nevoie foarte puțin de îngrijirea. O perie simplă o dată pe săptămână cu o perie moale va fi suficientă. Pisicile cu straturi mai lungi vor avea nevoie de periaj mai regulat pentru a le preveni de la obtinerea forajului si pentru a opri mobilierul dvs. de a se acoperi cu parul.

În legătură cu o postare: Pensulă pentru pisici

Să fie avertizat că nu-i place la început! Prin urmare, este important să le începeți să le îngrijești la o vârstă fragedă. Utilizați tratamente și o mulțime de laudă pentru a le ajuta să se obișnuiască cu ea.

În legătură cu o postare: CAT tratează

Temperament

Această rasă este potrivită pentru toate tipurile de gospodării. Ei vor iubi să trăiască cu o familie care are copii mici și vor continua cu alte animale de companie.

Nu lăsați aspectul lor să vă înșele. Ei nu sunt la fel de sălbatici cum arată - personalitatea lor este blândă și afectuoasă. În același timp, ele sunt sociale și jucătoare și vor iubi să interacționeze cu membrii familiei. Această pisică încrezătoare și energică are nevoie de multe pentru a le menține ocupate, astfel încât va trebui să stocați pe jucării și jocuri.

Cat Highlander dormind pe fereastră

Ultimul cuvant

Highlander este o rasă puternică și musculară care arată ca un wildcat, dar care este de fapt o moggy adorabil de uz casnic. Ei sunt foarte câine-ca câine în personalitatea lor și iubesc să fie cu oamenii. Ele pot fi luate chiar pentru o plimbare pe o lesa, astfel încât, dacă nu puteți decide între o pisică sau un câine, Highlander ar putea fi răspunsul!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Highlander cat: informații de rasă, caracteristici și fapte