Exercițiul de pisică: păstrarea pisicilor în formă bună

exercițiul de pisică: păstrarea pisicilor în formă bună

Oferirea exercițiului dvs. de pisică poate suna ca un lucru pe care doamna stereotipică Crazy Caty poate încuraja, dar de fapt, oferind pisicii dvs. o doză zilnică de exerciții fizice este necesară pentru sănătatea generală a pisicii și a bunăstării. Acest lucru se datorează faptului că obezitatea la pisici este în creștere și poate scurta viața lor datorită numărului de probleme de sănătate care se dezvoltă de la transportul în jurul valorii de greutatea în plus. Pentru început, excesul de greutate poate afecta sistemul respirator al pisicii, precum și impactul negativ asupra circulației sângelui la nume, dar două.

Exercitarea este una dintre cele mai bune modalități de a păstra greutatea pisicii în jos. Păstrarea lor activă arde de pe calorii pe care altfel le ingerăm cu mâncarea lor. Dacă sunt foarte supraponderali, proprietarii ar trebui să aibă o privire la cantitatea de alimente pe care le dau și pisicilor lor. Dacă este necesar, este o idee bună să cântăriți alimente pentru a vă asigura că nu le oferiți prea mult. Se face cu ușurință ca pisicile sunt atât de mici, chiar și cele mai mici bit de alimente suplimentare în fiecare zi poate face o mare diferență față de greutatea lor în timp.

Dacă vă luptați cu adevărat cu păstrarea dimensiunii porțiunii la suma corectă, o modalitate strălucită de a ajuta pisica dvs. contracarează caloriile suplimentare este să ascundă cantități mici de alimente din jurul casei. Având în vedere și căutați mâncarea lor, ei vor arde acele calorii suplimentare, precum și să-și folosească creierul, ceea ce îi va plictisi mai departe. Amintiți-vă să le puneți în greu pentru a ajunge la locuri ca pe o fereastră sau pe niște scări. Sau, probabil, lăsați o lungă potecă de mâncare în jurul casei pe care trebuie să o urmeze sau chiar să o ascundă într-o jucărie pe care trebuie să o joace până când mâncarea iese.

Dar, având în vedere că nu puteți pune cu ușurință o plumb pe o pisică și luați-o pentru o plimbare ca și cum ați fi un câine, pune întrebarea Cum vă exercitați pisica? Aici, ne uităm la unele modalități fantastice și inovatoare de a vă păstra pisicile în formă bună, pur și simplu, inclusiv câteva activități scurte în ziua dvs. de pisică. Veți iubi amândoi și vă va ajuta să vă construiți legătura și o mai bună relația dvs. și mai mult.

În legătură cu o postare: Cele mai bune produse alimentare pentru pierderea în greutate

Cum să-ți exerciți pisica

  • O roată de exerciții de pisică

CAT exercitarea roților sunt o piesă fantastică de echipament odată ce pisica ta are un mâner de ele. Ele sunt în esență mari Roți de hamster Asta înseamnă că pisica ta poate rula și să fugă continuu să se epuizeze în acest proces. Unele pisici iubesc aceste jucării. Alții iau puțin mai mult pentru a se obișnui cu o roată de exerciții de pisică, în timp ce unii pot fi pur și simplu prea speriat, sau uneori prea leneș, să-l folosească.

pisica pe o roata

Uneori vă ajută să vă încurajați pisica cu alimente pe roata de exerciții. Acest lucru poate suna un pic contraintuitiv dacă încercați să obțineți pisica dvs. să piardă în greutate, dar uneori le poate da acei mici nimeri să se obișnuiască cu o piesă de echipament care adesea nu vine în mod natural la pisici. Mulți vor fi atenți la roțile exercițiilor de pisică la început, astfel încât o mică bucată de alimente pe roată în sine poate ajuta la începerea procesului de alergare în jur de ore la capăt pe noua lor jucărie!

  • O pasăre pe un băț

Aceasta este o formă foarte eficientă de exerciții pentru tine de a face într-o activitate distractivă pentru pisica ta. Nu trebuie să fie o pasăre pe un băț dacă nu puteți găsi una dintre aceste jucării în magazinul dvs. local de animale de companie, nimic pufos care este la sfârșitul unui băț va face, chiar și o mică colecție de pene pe care le puteți alege cu ușurință de la un haberdasher.

Intenția este de a le permite să-i urmărească bastonul până când sunt gâfâind. Odată ce ajung la acea scenă, lăsați-i să se calmeze și apoi să o facă din nou. Repetați până când își pierd interesul sau s-au epuizat în totalitate.

pisica se joaca cu o pasăre pe baston

Pisicile iubesc acest joc si va juca cu bucurie de multe ori pe zi. De asemenea, puteți vedea acest tip de joc menționat ca o jucărie de pescuit. Mulți au șoareci atașați la capăt uneori cu catnip în ea pentru a-și păstra interesul la niveluri ridicate. Acești polonezi de pescuit sunt minunați pentru proprietarii care sunt puțin obosiți la sfârșitul zilei pentru a alerga în jurul casei cu pisica lor. Sistemul de tambur pe stâlp înseamnă că proprietarii pot arunca pur și simplu jucăria la capătul liniei dintr-o poziție așezată și urmăriți prietenul lor felin Chase după el.

Amintiți-vă că pisicile sunt animale prădătoare, astfel încât orice joc în care își folosesc instinctul lor natural la tulpină și Chase va fi un mare succes cu ei.

  • Laserele

Pointerii sau luminile laser pe pereți sunt o modalitate controversată de a vă deplasa mai mult pisica. Motivul pentru care poate fi controversat este că pisica ta o poate considera extrem de frustrant că de fapt nu ajung niciodată să prindă nimic. În plus, laserele sunt periculoase dacă sunt vreodată străluci în ochii tăi sau pisicii tale. Există în mod evident pași pe care îi puteți lua pentru a vă proteja ochii, precum și ei ca și cum ar dori acest joc, este unul minunat pentru dvs., așa cum puteți face din confortul propriului loc în timp ce vă urmăriți jocul.

CAT cu laser

Activitatea funcționează prin strălucirea laserului în o mulțime de locuri diferite pentru pisica ta să urmărească. Ei o fac instinctiv, dar, evident, nu este nimic tangibil acolo ca ei sa prind, astfel încât jocul nu se termină niciodată pe măsură ce mutați laserul sau lumina în jurul valorii de continuu până când sunt obosiți. Din nou, de a le îndeplini până când gâfâie este o modalitate bună de a evalua cât de multă energie se extind pisicile dvs. sau cât de mult mai multă energie au lăsat în ele să joace.

Unele lasere sunt special concepute pentru pisici și astfel strălucind forme de șoareci și păsări, astfel încât să poată încerca să prindă acelea în loc de o lumină roșie. Acest lucru este într-adevăr doar un gimmick pe măsură ce pisica ta va urmări în mod natural lumina, indiferent de forma în care este.

În legătură cu o postare: Cel mai bun indicator laser pentru pisici

  • Autostrada cat

O autostradă de pisică sună complicată, dar într-adevăr este doar o colecție de suprafețe mari pe care pisicile le pot sări pe și peste așa că fac un circuit de cameră în casa dvs. de sus. Pisicile sunt alpiniștii naturali, astfel încât punerea podelei în tavan copacii de pisici în autostrada dvs. este o idee minunată - uneori proprietarii de pisici folosesc alimentatoare de păsări de ferestre pentru a obține pisicile lor pentru a sări pe praguri de ferestre și pentru a le încuraja să utilizeze autostrada pisică care a fost create special pentru ei.

În legătură cu o postare: Cel mai bun fereastră pisică

Pisica pe postul de zgârieturi

Din nou, amintiți-vă să aveți grijă de greutatea pisicii dvs. înainte de a începe să angajați această formă de exercițiu pentru pisica dvs. Săriturile în jur ar trebui să vină în mod natural la pisici, dar dacă sunt obezi, poate fi rău pentru ei și, de fapt, face mai mult rău decât bine. Deci, este mai bine să le dați să pierdeți câteva kilograme înainte de a stabili unul dintre aceste cursuri de obstacole în casa dvs.

  • Umblați-le!

Poate suna ciudat, dar este foarte ușor să vă plimbați pisica. Conducerea pentru pofte și de fapt, pisicile sunt mai ușor de mers decât cele faimoasele lor naturi independente ne-ar conduce să credem. Există mai multe tipuri de pisici de plumb la magazinul de animale de companie, astfel încât să trebuiască să încercați câțiva diferite de mai multe ori în casa dvs. înainte de a le scoate în cele din urmă din ușă. Este o idee bună să le practicați în jurul camerei voastre în jurul camerei voastre de zi înainte de a ieși în final, deoarece va fi un sentiment ciudat pentru ei la început, așa că au alergat uscat în casa ta le va lăsa încet obișnuiți cu sentimentul de a fi pe un avans.

pisica merge pe lesa

Amintiți-vă că pisicile sunt mici, astfel încât plimbări nu trebuie să fie lungi. Având în vedere că este mai ușor să tolerați aspectul ciudat pe care îl puteți primi de la spectatori!

  • Obțineți creativi

Dacă vă luptați să ajungeți la magazinul de animale de companie pentru a cumpăra oricare dintre aceste echipamente specializate, nu vă faceți griji - există o mulțime de lucruri în jurul casei dvs., care pot obține pisica dvs. să fie mai activă. De exemplu, o modalitate excelentă de a le încuraja să se miște este să se plimbe cu un cablu de rochie agățată. Cele mai multe pisici vor merge nebun pentru acest lucru sau ceva asemănător care simulează ceva ce trebuie să se oprească și să urmărească.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării pentru pisici

Un alt mod de a Distrați-vă pisica Cu lucrurile din jurul casei este pur și simplu pentru a elibera bile bouncy sau bile de ping pong în cadă ta. Reacția unei pisici este hilară pe măsură ce încearcă să pună pe aceste bile pe suprafața alunecoasă. Este asemănător cu configurarea unui patinoar pentru ei, care îi vor păstra în siguranță, dar fericiți distrați pentru un timp bun. Bilele vor fi greu pentru ei să prindă în acest tip de spațiu, astfel încât să obțină beneficii maxime de exerciții în timp ce ați primit o contribuție minimă.

obțineți creativi cu exercitarea unei pisici

Pisici și exerciții: Idei importante de reținut

Înainte de a începe toate aceste activități cu pisica dvs., este important să vă amintiți mai multe lucruri. În primul rând, pisicile au concentrații incredibil de scurte. Ei nu vor dori să se joace cu dvs. prea mult timp, așa că este într-adevăr foarte ușor să includeți aceste activități în ziua dvs., deoarece nu vor dura mai mult de cinci minute aici și acolo.

În al doilea rând, nu încercați să jucați imediat toate aceste jocuri. Fiți răbdători cu pisica dvs. și construiți-le încet. Puțin și de multe ori este cel mai bun mod cu jocuri ca acestea pentru animalele de companie feline. Acest lucru este deosebit de important dacă pisica dvs. este foarte supraponderală. Prea mult exercițiu prea curând poate deteriora articulațiile lor dacă sunt obezi. Lăsați-i să-și piardă o mică greutate înainte de a încuraja să fugi în jurul casei sărind de la suprafață la suprafață.

Un alt lucru de observat este că este important să ne amintim că pisicile sunt, în general, animale nocturne, deci vor vrea doar cu adevărat să joace când soarele a coborât. Dacă încercați în timpul zilei, puteți constata că sunt total dezinteresați deoarece doresc să doarmă. Făcând-o atunci când sunt mai atenți, veți găsi prea mult plină de satisfacții, așa mai probabil să se joace cu ei în mod regulat, mai degrabă decât să încercați o dată sau de două ori în timpul zilei doar pentru a fi dezamăgit de cât de puțin participă. Ca o consecință, este mai puțin probabil să repetați încercarea de a le exercita.

pisica sărind din cutie

În cele din urmă, nu încercați niciodată să vă folosiți mâinile ca pe ele pentru a le juca. Ei vor juca cu bucurie cu mâna ta și nu te vor răni, dar pericolul din acest punct este că ei văd mâna în orice moment și încearcă să labe la ea. Acest lucru se poate zgâria și vă va răni, chiar mai mult dacă își folosesc dinții, dar, în plus, înseamnă că este posibil să facă acest lucru cu străinii care nu se întreabă. Rezultatul este, evident, grozav dacă pisica ta doare un prieten pur și simplu în timp ce vizitează casa ta.

Acest lucru se poate par să aibă în vedere multe de ținut în minte, dar păstrarea pisicii tale în formă este într-adevăr foarte ușoară odată ce intrați într-o rutină și pisica dvs. începe să se bucure de ea din ce în ce mai mult. În plus, obiectivul final este îmbunătățirea sănătății și bunăstării pisicii dvs. Acest lucru va însemna în cele din urmă că pisica dvs. trăiește mai mult de partea dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Exercițiul de pisică: păstrarea pisicilor în formă bună