Bengal cat: informații despre rasa de pisici, caracteristici și fapte

Bengal Cat Breed Informații

Istoria pisicii bengale

Dacă aceasta este prima dată când ați auzit de pisica Bengal, ați putea crede că este o versiune miniaturizată a tigrului Bengal. Sigur, are unele dintre dungi clasice ale celei mai faimoase pisici mari din sălbăticie, dar are și petele unui leopard. Dar adevărul este că pisica Bengal a primit numele său nu din regiunea geopolitică din Asia de Sud, cu același nume, ci de la numele științific al unuia dintre progenitorii săi, Prionailurus Bengalensis Bengalensis. Aceasta este pisica asiatic Leopard. Nu ar trebui să fie niciodată confundată cu leopardul care aparține genului Panthera.

Pisica din Asia de Leopard este la fel de mică ca o pisică domestică, dar cu un corp de slenderer și membre mai lungi decât verișorii săi domestici. Între degetele de la picioare sunt benzi bine definite. Această pisică domestică, cum ar fi felina sălbatică, este găsită în cea mai mare parte în Asia de Sud, Est și Southeast, în timp ce leopardul este mai mult de o pisică sălbatică africană mare.

Pisica Bengal a fost dezvoltată prin încrucișarea pisicii asiatice Leopard cu o felină domestică. Crossirii sperau să creeze o pisică care are toate caracteristicile fizice exotice ale unui sălbatic asiatic, păstrând temperamentul prietenos, sănătos și încrezător al unei pisici domestice. Pe scurt, Bengalul a fost dezvoltat în primul rând pentru a wow mulțimea.

Bengal pisică în iarbă

Nu suntem cu adevărat siguri când a fost creat primul hibrid, deși există povestiri despre Harrison Weir scris despre încrucișarea în cartea "Pisicile noastre și despre ele" publicate în 1889. Cu toate acestea, acest lucru a fost contestat de c. Boden Kloss în 1927, care a spus că nu a auzit niciodată de astfel de încrucișări în Malayas. El a menționat observarea triburilor locale care alăptează Bengalensis Kittens. El nu poate, totuși, să-și reamintească dacă tribul sălbatic a trecut, de asemenea, aceste pisici bengalensis cu alte pisici. Subiectul hibridizării între un Bengalensis sălbatic și o pisică domestică a fost, totuși, confirmată într-un jurnal științific belgian în 1934.

Primul Westerner care este în mare parte creditat pentru creșterea unei pisici Bengal a fost Jean Mill în anii 1940. Mill a dobândit un Bengalensis pentru a servi ca un tovarăș pentru pisica ei neagră. Cele două pisoi rătăciți din neatenție și produse. Ea și-a păstrat o femeie și la împerecheat înapoi cu tatăl său, rezultând o combinație de pisici solide și spotted. Acest lucru a devenit subiectul lucrării sale pe termen lung pentru subiectul genetic la UC-Davis.

Aproximativ 3 decenii mai târziu, Willard Centerwall Crossbred Bengalensis cu feline domestice în speranța de a trece imunitatea asiatic Leopard Cat la leucemia felină pe pisicile rezultate. Când centru central a fost grav bolnav, moara a continuat pe programul său de hibridizare. Ea a obținut o pisică de casă cu un scurtcircuit de portocaliu și o tabbie brună, să fie folosită în încrucișarea.

Moara nu a fost mulțumită de încrucișarea Bengalensisului, totuși. Ca atare, ea a instituit un program strict de reproducere pentru a solidifica caracteristicile căutate în rasă. În 1983, lucrarea lui Mill a plătit cu recunoașterea de către Asociația Internațională a CAT a pisicii Bengal ca o rasă experimentală. Bengalul și-a câștigat în cele din urmă recunoașterea completă ca o rasă în 1991.

Cat de Bengal este una dintre cele mai căutate feline din lume. Au câștigat porecla "Rolls Royce" a tuturor companiilor Kitty când a fost raportată o femeie britanică că a cumpărat un Bengal pentru o etichetă de preț de 50.000 de dolari în 1990.

Fapte rapide despre rasa de pisici Bengal

Bengalul poate fi pornit ca un hibrid între o pisică sălbatică și o pisică de casă, dar este sigur că este una dintre cele mai bune feline de domesticitate de astăzi. Are caracteristicile exotice ale unui leopard asiatic, păstrând în același timp jucăia și prietenia unei case de casă. Iată câteva informații despre care trebuie să știți despre această rasă de felină.

  • Bengalul poate cântări la fel de greu ca 15 kilograme, deși nu ar trebui să fie niciodată mai ușor de 8 kilograme
  • Are o durată de viață de aproximativ 10 până la 16 ani
  • Capul său are o formă de pantă modificată, care este mai largă la cap și mai îngustă spre bărbie. Contururile sunt întotdeauna rotunjite, totuși.
  • Urechile sunt de dimensiuni mici și medii și sunt de obicei setate spre partea capului bengalului.
  • Ochii iau o formă ovală, dar mai mare rotunjită.
  • Corpul unui Bengal este puternic și muscular; Mai mult de tip atletic.
  • Stratul Bengalului este dens și vine cu blană moale și matasoasă.
  • Haina Bengalului poate avea culori diferite, inclusiv tabby de sigiliu, etanșe de argint Lynx Point, tabby maro și tabby de argint negru.
  • Poate avea, de asemenea, modele diferite, cum ar fi dungi orizontale, pete asemănătoare leopardului și marmură. Unele bengali au fost observate pentru a lua pe o haină care este "strălucea", pe măsură ce se schimbă ca o bijuterie când lumina este reflectată de pe stradă.
  • Membrele sunt de lungime medie, deși picioarele posterioare sunt întotdeauna mai lungi decât perechea în față.
  • Bengalul este o pisică scăzută, ușor alergenic, care este ușor de mire.
  • Are un nivel de activitate foarte ridicat și este foarte sociabil chiar și pentru câini.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

A spune că Bengalul este o pisică exotică este o subestimare. Este o minune de felină care este plină de mândrie și bucurie și nu iubește altceva decât să exploreze lumea din jurul ei. Este de înțeles de ce ați putea dori să obțineți un Bengal pentru familia dvs., mai ales dacă aveți resursele financiare pentru aceasta. Vă minte, aceasta este o pisică care vă va pune înapoi câteva mii de dolari pentru o calitate bună de o bună calitate. În afară de aceasta, ar trebui să luați în considerare și următoarele lucruri:

Sănătate

Deși Bengalul este cunoscut că a moștenit imunitatea lui Asiatice Leopard Cat pentru leucemia felină, nu o protejează împotriva altor boli potențiale de pisici. Acestea pot include cardiomiopatie hipertrofică, alergii anestezice, cataractă, Patellas de lux, atrofie retină progresivă, Probleme de rinichi, și probleme ale pielii și hainei.

Cardiomiopatia hipertrofică este o boală moștenită care este considerată de mulți ca o trăsătură recesivă. Ca atare, prezentarea clinică a bolii urmează în mod obișnuit un model de "generație". De exemplu, în cazul în care bunicii Bengalului au prezentat condiția, părinții săi nu vor avea boala, deoarece "a omis" generația lor. Din păcate, pentru Bengal, va avea boala. Desigur, aceasta este o simplificare a unui tip de boală recesivă. Cardiomiopatia hipertrofică duce adesea la insuficiență cardiacă, deoarece inima pisicii nu mai este capabilă să îndeplinească cerințele metabolice ale corpului său. Și din moment ce Bengalul este un astfel de pisică hiperactivă, implicațiile pot fi devastatoare.

Cataracta și atrofia retinei progresivă în această pisică pot duce întotdeauna la probleme în viziunea sa. În timp ce aceste condiții pot fi gestionate cu o intervenție chirurgicală, ea expune, de asemenea, Kitty la o altă problemă - alergia anestezică. Nimeni nu știe de ce, dar Bengalul a arătat o reacții alergice nedorite la agenții anestezici.

În patellasul de lux, genunchiul Kitty nu este în poziția anatomică normală. Aceasta duce la o lamerie și poate, de asemenea, predispun Bengalul la artrita degenerativă. Vestea bună este că, dacă nu este foarte severă, condiția poate fi gestionată prin controlul greutății pisicilor. În caz contrar, veterinarul dvs. poate fi necesar să vă taie bengalul deschis pentru a fixa patella în afara locului.

Alte boli care pot afecta un Bengal includ neuropatia distal, displazie de șold, și sindromul pisicilor cu platformă plat.

puțină pisică pe podea

Hrănire

Bengalele au nevoie de alimente de pisici de înaltă calitate, care pune accentul pe proteinele animale. Este perfect în regulă să obțineți o dietă de pisică care vine cu proteine ​​vegetale, dar acestea nu ar trebui să fie principalul ingredient, deoarece acestea vin adesea cu aminoacizi incompleți ca taurina.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru pisici umede

Deoarece Bengal are un nivel ridicat de activitate, este important să se uite la conținutul de calorii al alimentelor pe care le dați. Dar dacă vă veți întoarce pisicile într-o pisică leneșă, ar trebui să mergeți încet pe dietele dens. Acest lucru este important mai ales dacă Bengalul are patelluri de lux. Controlul alimentelor și gestionarea greutății sunt două ingrediente-cheie pentru gestionarea acestei afecțiuni de sănătate în acest pisică exotică.

În legătură cu o postare: Cele mai bune produse alimentare pentru bengali

Îngrijire

Formarea este un aspect important al îngrijirii unei pisici bengale. Aceasta este o felină foarte inteligentă care necesită o mulțime de activități extrem de stimulante. Dacă nu, va crește plictisit și vă poate mânca lucrurile în bucăți.

Bengalul are o afinitate specială pentru apă. Acest pisicuță nu se teme niciodată să-și scufunde labele într-un castron de apă sau chiar să-mi smulgă un aur direct din acvariu. Activitățile legate de apă sunt întotdeauna considerate foarte distractive și plăcute pentru această rasă exotică de pisică. Pe partea mai ușoară, ar trebui să fie destul de ușor să dați o baie, deoarece nu se gândește să se umezească.

Ca toate pisicile, Bengalul dorește toaleta să fie spick și span. Acestea fiind spuse, ar trebui să faceți un punct pentru a curăța cutia de gunoi în mod regulat. Dacă există puști sau agățat așternut, ar trebui să eliminați acest lucru imediat, altfel Bengalul își va pune afacerea în altă parte.

În legătură cu o postare: Cea mai bună cutie de gunoi de pisică

Pisica Leopard din Asia din Bengal este deosebit de puternică. Va scoța curtea pentru orice, care își poate prinde interesul. Se va urca copaci și alte structuri, cum ar fi leopardul sălbatic. Ca atare, construirea unei incinte mari în curtea dvs. este adesea recomandată deoarece aceasta va fi "terenul de joacă" al bengalului.

Nu vă recomandăm să lăsați-o pe Bengal să meargă în afara casei dvs. Este o pisică exotică și foarte frumoasă, care este un magnet pentru hoții de pisici. În plus, în aer liber este plin de riscuri pentru animalul dvs. elegant.

Îngrijirea

Cu haina sa scurtă, dar groasă, credeți că Bengalul va fi foarte greu de mire. În mod surprinzător, nu este. Va avea nevoie doar de periaj săptămânal doar pentru a putea elimina orice păr mort liber. Periajul poate, de asemenea, ajuta la distribuirea uleiurilor naturale pe piele mult mai bine, permițând o protecție îmbunătățită a pielii sale.

În legătură cu o postare: Cea mai bună perie de pisică

Unghiile Bengalului trebuie să fie întotdeauna inspectate la fiecare două săptămâni și au tăiat dacă este deja lungă. Același lucru este valabil și cu ochii și urechile sale. Deoarece cataracta și alte probleme oculare reprezintă o preocupare majoră pentru această pisică, inspecția săptămânală a ochilor ei este o necesitate. Colțurile ochilor ei ar trebui șterși curate. Bengalul necesită, de asemenea, periaj zilnic a dinților ei felini, deși recunoaștem inconvenientele sau impracticarea acestuia. Ca atare, puteți peria dinții de cel puțin 2 ori pe săptămână.

În legătură cu o postare: Cel mai bun curetor de pisici

Pisica Bengal prin zăpadă

Temperament

Bengalul este prietenos și încrezător. Nu este tipul tăcut de pisică pe care vă puteți aștepta să rămâneți într-un colț al casei și veți fi în continuare acolo până când veniți acasă de la serviciu. Este un coleg activ; o felină care se bucură de explorarea lumii mici din jurul ei. Este ca un câine de gardă, cu excepția faptului că este o pisică. Nimic nu scapă de natura curioasă și de alertă a bengalului. Este o trăsătură pe care a primit-o de la strămoșii săi Bengalensis. Este jucăuș și foarte activ și poate savura jocuri exigente fizic la fel de mult cum se bucură de joc cu copii. Este foarte inteligent, de asemenea, complet capabil să învețe trucuri.

Se dezvoltă în atenția dată de stăpânul său. Ca atare, dacă nu reușești să-i dai atenția că are nevoie, va crea o scenă pentru a vă asigura că observați-o. Vă va pescui animalele acvatice din acvariu, porniți și opriți luminile și chiar smulgeți câteva lucruri în bucătărie și aduceți-le la picioarele voastre. Iubește să se distreze. Și este cel mai fericit când maestrul său uman interacționează cu el. Din acest motiv, pisica Bengal nu este recomandată cu adevărat pentru oamenii care nu găsesc timp să-și petreacă cu pisicile.

Bengalul poate fi dulce și prietenos, dar nu este tipul de pisică blândă care nu va cere niciodată interacțiune de la proprietarul său uman. Este foarte activ și prosperă cu privire la atenția care îi este dată de familia sa umană. Dacă puteți îndeplini această cerință, plus aveți buget suplimentar pentru a vă rezervă, atunci Bengalul poate fi pentru dvs. La urma urmei, nu este în fiecare zi să aduci acasă un mini leopard.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Paturi de pisici încălzite
Culaje de pisică
Costume de pisici
Uși de pisici
Pointers laser pentru pisici
Cutii de gunoi de pisici
Cat condos pentru pisici
CAT Fereastra de ferestre
Pisica de gunoi
Jucării de pisici interactive

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bengal cat: informații despre rasa de pisici, caracteristici și fapte