Savannah cat: informații despre rasa de pisici, caracteristici și fapte

Savannah Cat rasa fapte

Acest ghid al rasei de pisici Savannah detaliază caracteristicile și caracteristicile comune ale unui savannah, precum și istoria din spatele rasei în plus față de unele, trebuie să cunoască fapte.

Sunt o pisică uimitoare, având în vedere marcajele lor unice și petele întunecate care își acoperă blana. Ele sunt strâns legate de servia-ul african și arată destul de asemănător prea mult, mai mic.

Au început să crească în popularitate când interesul pentru pisicile exotice au văzut un Uptick în anii `80. Aceste zile, ele pot fi găsite în multe case din Statele Unite și Anglia, unde popularitatea lor este la cea mai înaltă.

Ei sunt cunoscuți că au ieșire, precum și fel și afectuos, motiv pentru care sunt atât de des un membru cheie al oricărei gospodării.

pisica savannah pe gard

Istoria pisicii Savannah

A fost la mijlocul anilor 80, pisica savannah a început să fie crescută la un nivel crescut. A fost crescută prima dată prin trecerea unei pisici domestice cu serviale africane care influențează atât de mult aspectul unui savannah. Descendentul acestei împerecheri a fost prima pisică a lui Savannah.

Descendenții au fost văzuți de un crescător prolific numit Patrick Kelly, care a plăcut noua rasă mixtă. Apoi a continuat să-l propagă pe Savannah ca o rasă în sine împreună cu Joyce Stouge - un alt crescător de pisici de succes. Ei au văzut potențialul în împerecherea inițială a pisicii domestice cu servalul african și atât de stabilit de a face rasa mai standard peste bord.

De fapt, numai în 2001, Savannah a fost de fapt văzută ca o rasă de către Asociația Internațională CAT sau Tica. Chiar și până în prezent, nu a fost acceptat de GCCF, deși a primit statutul de campionat în 2012.

Indiferent de aceasta, pisica drăguță este incredibil de populară, iar cererea sa crește în fiecare an. Ele devin din ce în ce mai frecvente în gospodăriile din întreaga lume.

Fapte rapide despre rasa de pisica savannah

  • Pisica savannah este incredibil de strălucitoare

Această rasă este mai inteligentă decât cea mai mare. Ei au nevoie de o cantitate echitabilă de stimulare mentală, prin urmare, sub formă de jocuri cum ar fi Chase cu proprietarul lor.

  • Pisica savannah îi place să fie ridicată

Savannah este una dintre pisicile care o va iubi dacă proprietarul lor stabilește o autostradă de mașină pentru ei în jurul casei, unde pot vedea lucrurile dintr-un punct de mare avantaj. Dacă o fereastră de bord nu este disponibilă, puteți găsi, de obicei, pe blaturi sau mese înalte.

În legătură cu o postare: Cel mai bun fereastră pisică

  • Pisica Savannah iubește apa

Aceasta este o trăsătură care nu este comună în toate rasele. Cu toate acestea, savannahul CAT iubește apa astfel încât proprietarii învață în curând să păstreze scaunele de toaletă în casele lor.

  • Pisica savannah îi place să joace Fetch

Mulți mai mult ca câinii în acest sens, unul dintre jocurile preferate ale lui Savannah Cat este cel al Fetch sau de orice joc în care el sau ea trebuie să recupereze articole.

  • Pisica savannah nu are doar miau

Precum și miauul comun, această rasă de pisică și chirps și saste.

Citiți mai multe despre 10 sunete de pisică și ceea ce înseamnă.

  • Pisica Savannah deține Guinness World Record

Au fost două pisici Savannah care au făcut-o pe paginile record atunci când au ajuns la 19 inci de la umăr la degetele de la picioare.

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Iată câteva lucruri de bază pe care toată lumea ar trebui să le cunoască despre o savană înainte de a aduce unul în casa lor. Cumpărătorii ar trebui să învețe fapte despre sănătate, obiceiuri de hrănire, temperament și niveluri de energie ale unui savannah înainte de a face o achiziție finală pentru a se asigura că rasa este potrivită potrivită pentru casa lor și stilul de viață. Oricât de mult ne place aspectul sau ideea unei pisici, uneori caracteristicile lor nu se potrivesc bine cu viata noastra de zi cu zi si asa ca este mai bine sa te uiti la o alta rasa sau in unele cazuri nici unul deloc. În acest fel, asigurați-vă că nici un stres sau anxietate nu este cauzată de pisică sau chiar pentru dvs.

Sănătate

Savanna trăiește la o vârstă bătrână, chiar și pentru pisici. Se poate aștepta să atingă ceva de la 17 la 20 de ani, cu condiția ca acesta să fie îngrijit în mod corespunzător, având în vedere o dietă adecvată care este potrivită pentru nevoile și cerințele lor.

Ele sunt lovite cu foarte puține tulburări ereditare și, de fapt, sunt cunoscute doar că au o condiție care le poate afecta și care este deficit de kinază piruvat.

Cu toate acestea, este important să rețineți că, având în vedere că Savannahii au fost într-adevăr crescuți în anii `80, sunt o rasă incredibil de tânără, astfel încât să nu se înțeleagă foarte mult despre problemele lor ereditare ca încă. Acesta este motivul pentru care este important să cumpărați de la un crescător de reputație care nu numai că vă va oferi o pisică sănătoasă, dar și va ajuta la menținerea rasei ca întreg.

Savannah pisica domestica

În legătură cu o postare: Cele mai bune produse alimentare pentru pierderea în greutate

Hrănire

Savannahii nu sunt mâncători agitați în ansamblu. Cu toate acestea, este încă important să urmați câteva reguli atunci când aduceți o savană în casa dvs. Pentru început, dacă cumpărați de la un crescător, încercați să rămâneți la rutina pe care au stabilit-o în legătură cu hrănirea. În acest fel, cauți o primejdie minimă la noua dvs. pisică, precum și minimizarea posibilității de a provoca pisicile dvs. orice problemă de stomac care pot fi transpirați de la orice schimbări bruște.

Modificările, prin urmare, trebuie să fie făcute treptat, dacă este deloc. Dacă sunteți anxios sau nervos cu privire la schimbarea dietei și a programului de hrănire pentru a vă potrivi stilului de viață, discutați cu un veterinar sau chiar cu crescătorul original despre câteva sfaturi specifice care vă vor ajuta să vă păstrați pisica sănătoasă. Dacă fac vreodată un stomac deranjat, consultați medicul veterinar pentru îndrumare.

Când Savannah se maturizează, este încă nevoie de o alimentație de înaltă calitate pentru a se asigura că primesc o dietă echilibrată din punct de vedere nutrițional. Când sunt mult mai mature, asigurați-vă că nu câștigă în greutate încet, dar cu siguranță prin schimbarea dietei lor în funcție de nivelurile lor de energie. Dacă o pisică devine supraponderal sau obezi, acestea sunt susceptibile de a suferi de alte afecțiuni care cântăresc prea mult pot provoca.

În legătură cu o postare: Cel mai bun produs de pisică uscată

Îngrijire

Savannah nu are cerințe unice de îngrijire relativ vorbind în comparație cu alte rase de pisică. Dar acest lucru înseamnă că încă mai au nevoie de un miret regulat și o perie care să se asigure că rămân fără purici sau orice maturi care pot provoca infecții cutanate.

În legătură cu o postare: Pieptene pentru pisici

Îngrijirea

În timp ce savannahii au nevoie Îngrijirea regulată Ca și alte rase, straturile lor scurte înseamnă că acestea sunt altfel relativ scăzute întreținere. Crediții recomandă o perie săptămânală care este apoi terminată cu a fi șters cu o piele moale, deoarece acest lucru ajută la menținerea sănătății unei haine a pisicii. De asemenea, acceptă dând haina o strălucire frumoasă.

Savannahii sunt cunoscuți că și-au vărsat blănurile în primăvară, precum și toamna, deci acest lucru este atunci când proprietarii vor trebui să-și perie pisica într-o bază mai regulată - mai ales dacă nu doresc casele lor acoperite în blană de pisică.

În timp ce îngrijirea pisicii tale, profitați de ocazia de a verifica urechile lor, deoarece acestea sunt predispuse la o construire ceară. Aceasta poate fi cauza infecției care poate provoca pisici o mare durere. Crescătorii și veterinarii susțin întotdeauna încercarea de a preveni apariția infecțiilor în primul rând ca una dintre cele mai bune vindecări acolo. Chiar poate opri o mare stres atât pe tine, cât și pe pisica ta. Savannahii sunt, de asemenea, predispuși la acarienii urechilor ca și alte pisici, astfel încât o verificare săptămânală a urechii va însemna că păstrați un ochi pentru acești mici critters, astfel încât să puteți opri orice probleme de la a deveni mai rău.

Temperament

Savannahii sunt similare cu multe pisici, care nu le place schimbarea. Aceasta înseamnă că proprietarii ar trebui să încerce să păstreze modificări la Schema de alimentare la un minim, precum și păstrarea mobilierului în casă în același loc dacă este posibil.

Cu toate acestea, Savannah este o pisică minunată de a avea în jurul casei, astfel încât proprietarii nu reține niciodată această rigiditate. De fapt, multe dintre trăsăturile lor sunt cunoscute ca fiind aproape câine, așa cum iubesc să fie în jurul oamenilor și sunt mult mai curioși decât multe alte rase de pisică. Ele sunt gregari și au o mare energie, așa că dragostea de a fi jucată cu.

Acest lucru ajută la construirea obligațiunilor cu membrii familiei pe care ei îl adoră în orice moment, dacă este posibil. Îi place să primească atenția, așa că vor pierde sesiunile săptămânale de îngrijire și orice altă iubire care îi este acordată.

Fascinația lor cu apă le pune într-adevăr în afară de alte rase de pisică și pot fi chiar umblate pe măsură ce iubesc explorarea, precum și a fi luate de proprietarii lor. Acest lucru trebuie să fie cu proprietarul lor poate fi mult mai solicitant decât alte pisici, astfel încât, dacă trebuie să vă părăsiți casa pentru perioade lungi de timp, Savannah nu poate fi pisica pentru tine.

În timp ce ei vor iubi cu siguranță că sunt în aer liber, fie cu tine, fie pe cont propriu, ei supraviețuiesc bine ca pisici pur și simplu, atâta timp cât au o mulțime de atenție de la membrii familiei lor și de la orice alte persoane din casele lor.

Îi place să se joace cu Jucării de pisici interactive Deci, dacă trebuie să le lăsați acasă pentru orice perioadă de timp, aceasta este o modalitate excelentă de a reduce stresul și anxietatea lor. La fel ca orice autostradă de pisică pe care un proprietar indulgent și atent dorește să înființeze.

În cele din urmă, sunt mici rase mici și dragoste pentru a conversa cu proprietarul lor. Proprietarii ar trebui să transmită acest lucru și să vorbească înapoi așa cum o va face Distrați-vă pisica și să-l stimuleze mental sau o făcându-i astfel mai calme pentru restul zilei.

Nivelurile de energie

Înainte de a cumpăra orice pisică, este întotdeauna imperativ să verificați nivelul de energie considerat al rasei pentru a vă asigura că vă puteți răspunde în mod corespunzător în viitor. Savannah este una dintre pisicile care, de fapt, au o mulțime de energie care pare aproape inepuizabilă uneori. Cu toate acestea, datorită inteligenței lor, acestea sunt ușor de ocupat cu jocuri cum ar fi puzzle-uri sau chase. Este remarcabil să vedem cât de bine sunt la rezolvarea problemelor. Cu toate acestea, un joc de Chase Laser le va păstra distrați pentru o perioadă extraordinar de lungă, în timp ce tot ce trebuie să faceți este să vă direcționați stiloul de pe canapeaua dvs. O altă idee de a le ajuta este dacă aveți o grădină sigură - ei vor iubi absolut să fie lăsându-se în afara ca o modalitate de a cheltui tot ceea ce se sprijină energia explorând toate atracțiile fascinante și miroase că marele în aer liber are de oferit.

Savannah Kitten

Linia de jos

Pisica de pisică Savannah poate fi una dintre pisicile cele mai pline de satisfacții care să aducă în casa dvs. datorită naturilor lor inteligente, bune și afectuoase. În plus, sunt creaturi incredibil de frumos, care vor atrage o întreagă gazdă de atenție de la privitorii gelosi. În timp ce evident, nuanțele lor, care ar fi proprietarii ar trebui să fie conștienți de - cum ar fi energia lor inepuizabilă, proprietarii de multe ori cresc pentru a iubi nevoia lui Savannah de a fi jucate cât mai mult posibil, precum și nevoia lor de a fi în jurul familiei lor în orice moment.

Ei vor face cu siguranță o adăugare plină de satisfacții la orice casă - în special familiile mari care pot dărui noua pisică cu dragoste și atenție cât mai mult posibil. Cu siguranță nu sunt o pisică de întreținere redusă, dar toți proprietarii Savannah nu ar avea-o altă cale!

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Pisica zgârierea turnurilor
Cat Crăciun Costume
Jucarii de pisici
Paturi de pisici
Alimentatoare automate de pisici
Purtatorii de pisici
Cat fântâni de apă
Cutii de gunoi auto-curățare
Casă veche
Hamacuri de pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Savannah cat: informații despre rasa de pisici, caracteristici și fapte