10 Cele mai bune rase de pisică cu ochi albaștri

Frumoasa pisica cu ochi albastre intr-un guler

Kittens sunt născuți cu albastru ochi. Ele pot rămâne astfel, dar mai frecvent, culoarea ochilor lor va începe să se schimbe în timp ce se maturizează și apare producția de melanină de pigment. Pisicile adulte cu ochi albaștri nu sunt răspândiți. Când se întâmplă, este rezultatul geneticii lor. Producția de pigment în irisurile lor nu apare și când lumina reflectă suprafața rotunjită a ochilor lor, ei arată albastru în culoare. Pisicile cu ochi albaștri rulează spectrul în ceea ce privește tipurile lor de personalitate și nivelurile de activitate. Unele rase sunt strâns legate, în timp ce altele sunt mai distincte.

Iată 10 rase de pisică care au întotdeauna sau uneori ochi albaștri ca adulți.

Bacsis

Genele care limitează culoarea pisicilor duc la ochi albaștri. Rasele de pisică ascuțite, care au un corp mai ușor și extremități mai întunecate (cum ar fi Siamese), au întotdeauna ochi albaștri. Mai mult, pisicile care au gena dominantă albă pot uneori, dar nu întotdeauna, au ochi albaștri. Pisicile albe sunt, de asemenea, genetice predispus la surditate.

01 din 10

Balinese este o rasă de pisică ascuțită, care va avea întotdeauna ochi albaștri adânci. Coaca lungă a acestor feline izbitoare frumoase a apărut ca urmare a unei mutații genetice spontane în pisicile Siameze Purebred. Aceste pisici de dimensiuni medii nu sunt doar o față frumoasă. Cunoscută pentru a fi inteligentă, curioasă, jucăușă și iubitoare, pisicile balineze pot face animale de companie excelente de familie.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: 6 până la 11 lire sterline

Lungime: Aproximativ 18 centimetri

Caracteristici fizice: Corpul subțire cu o coadă lungă și cu urechi ascuțite sunt lungi și matasoase în albă cremoasă, cu culori ascuțite în jurul feței, urechilor, coada și labei

  • 02 din 10

    Birmanul este o altă rasă de pisică atractivă cu ochi albaștri. Această pisică cu părul lung vine în șase culori diferite, dar are întotdeauna mănuși albe pe labele sale. Istoria exactă a rasei este necunoscută, dar s-ar putea să fi venit după ce pisicile importate din Birmania au fost crescute cu pisici Siameze din Franța. Birmanii sunt dulci, jucăuși și iubitoare. Deși încă o rasă vocală, mesele lor nu sunt la fel de zgomotoase ca și rudele lor Balinese și Siamese.

    Privire de ansamblu de rasă

    Greutate: 10 până la 12 kilograme

    Lungime: 15 până la 18 inci

    Caracteristici fizice: Parul lung, matasos și marcajul ascuțit - stratul vine în etanșare, albastru, ciocolată, roșu, cremă și țestoasă, cu modele ascuțite sau liniste

  • 03 din 10

    Poentul Himalayan a fost creat prin trecerea pisicilor Siameze și Persană. Nu toate organizațiile recunosc rasa ca fiind separată de persană. Ochii lui Himalayan sunt întotdeauna vii albastru, iar haina ei, care vine într-o varietate de nuanțe, este lungă și densă. Himies sunt, de obicei, incredibil de afectuos și jucăuș. Cu toate acestea, ei pot crea rău dacă nu li se acordă suficient îmbogățirea și atenția. Această rasă are, de asemenea, un regim de îngrijire de înaltă întreținere datorită hainei sale groase.

    Privire de ansamblu de rasă

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Lungime: Aproximativ 18 centimetri

    Caracteristici fizice: Piept larg, abdomen rotund și construirea musculară - poate arăta adesea mai mare decât ei de fapt, haina vine în cremă, gri, albastru și ciocolată cu marcaje ascuțite

  • 04 din 10

    Ojos Azule

    Ojos Azules (traducerea spaniolă a "ochiului albastru") este o rasă de pisică rară, iar standardul său de rasă este încă în curs de dezvoltare. Cu toate acestea, ochii ei sunt întotdeauna o nuanță neobișnuit de profundă de albastru, în ciuda faptului că nu a arătat sau colorarea albă solidă. Originea rasei datează din 1984, când o pisică de broască țestoasă dintr-o colonie ferată din New Mexico a produs o gunoi cu ochi albastri intensi ca a ei. Aceste pisici au continuat să producă așternut cu o varietate de marcaje și, probabil, cei mai profunde ochi albaștri văzuți în orice rasă de pisică.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Standardul de rasă încă pentru a fi determinat

    Greutate: Standardul de rasă încă pentru a fi determinat

    Caracteristici fizice: În general, o mare varietate de culori, cu excepția celor albe, deși patch-urile albe sunt acceptabile

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Cu hainele lor moi și matasoase, fețe distincte smushed și personalități dulci, persanii sunt una dintre cele mai populare și mai recunoscute rase de pisici. Persanii albi au adesea ochi albaștri. Persii sunt cunoscuți că sunt nedeterminați, calme și iubitoare. De multe ori nu le place nimic mai bun decât să se prăbușească în turul proprietarului pentru o anumită afecțiune. Cu toate acestea, va trebui să fiți pregătiți pentru un regim de îngrijire de înaltă întreținere datorită acelui strat de lux.

    Privire de ansamblu de rasă

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Lungime: 14 până la 18 inci

    Caracteristici fizice: Sturdy Building - "Smushed" Față rotundă, cu ochii vii, haina de mătase în variante solide, bicoloare, tabby, calico și alte culori și modele

  • 06 din 10

    Este greu să găsești o pisică mai plăcută decât ragdoll-ul. Și este ușor să fii aspirat de aceste pisici fermecătoare și de ochii lor albastri mari. Natura lor prietenoasă și inteligentă sunt adesea comparate cu cea a câinilor. Nu este neobișnuit pentru Ragdolls Efectuați trucuri pentru tratamente. O mulțime de companii în timpul zilei și o mulțime de îmbogățire la domiciliu sunt importante pentru a împiedica plictisit aceste pisici energetice și sociale.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 8 până la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Coat mare, semi-longhaired - Ochii albastri pot varia

  • 07 din 10

    Cele populare Siamese a fermecat iubitorii de pisici din întreaga lume de zeci de ani. Cu ochii albaștri în formă de migdale, în formă de migdale, coloranți, fizic elegant și natura sociabilă, este o surpriză? Meezers, după cum se face referire la afecțiune, sunt foarte inteligenți și curioși. Ei se dezvoltă, de asemenea, să fie centrul atenției și nu sunt timizi să vă spună când vor mai multe cuddles. Cu o gamă largă de vocalizări și O miau tare, Nu le place să fie ignorați.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul elegant - ochii albastri în formă de migdale - urechi mari - cap în formă de pene

  • 08 din 10

    Pisica de snowshoe a fost creată prin traversarea pisicilor Siameze cu disperarul american. O altă rasă ascuțită, aceste pisici au întotdeauna ochi albaștri. Ei își iau numele de la labele lor cu atenuate care arată ca și cum au fost înmuiate în zăpadă. Surprinzător, snowshoes împărtășesc multe trăsături cu rudele lor siameze. Vor să se alăture cu totul. Și sunt inteligenți, vocali și ușor de plictisit.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul luminos cu puncte mai întunecate pe urechi, față, picioare și coadă - de obicei un piept alb - lungimea stratului scurt până la mediu

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Albastru este cea mai frecventă culoare ochi pentru angora turcească rafinată, dar ochii ei pot veni, de asemenea, în verde, aur, chihlimbar și chiar bicolor. Această pisică are adesea o haină albă strălucitoare și un corp lung. Este destul de afectuos și prietenos și face cel mai bine într-o casă unde va avea o companie pentru o mare parte a zilei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 5 până la 9 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat cu un singur, matasos, alb, cu diferite combinații de culori

  • 10 din 10

    Tonkinese este o cruce între siameză și birmaneză. Are o culoare frumoasă moale îndreptată, iar ochii ei pot veni în albastru, aqua sau galben-verde. Aceste pisici tind să fie foarte afectuoase, precum și foarte jucăuș. Ei nu sunt la fel de vorbite ca siia, dar ei vor vocaliza sentimentele lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 6 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Culorile de bază sunt platină, șampanie, albastru și modelele naturale sunt solide, nurcă și punct

  • 13 rase de pisici cu ochi mari
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de pisică cu ochi albaștri