9 Remedii la domiciliu pentru părul de păr de pisică

9 Remedii la domiciliu pentru părul de păr de pisică

Nu este nimic frumos despre un parol de păr! Nu numai că nu sunt neplăcute pentru persoana care are sarcina de a le curăța, dar sunt îngrozitoare și pentru pisica ta. Ele pot provoca probleme grave de sănătate pentru pisici, deoarece pot duce la blocaje în intestinul lor. Acesta este motivul pentru care aveți nevoie pentru a face un efort conștient de a păstra bilele de păr la un minim. Dar cum te duci la asta? Citiți mai departe pentru a descoperi nouă remedii eficiente la domiciliu pentru Cat Hairballs.

CAT Hairballs

Ce cauzează un pilot de păr?

Când vine vorba de bile de păr, există două cauze principale. Primul și cel mai frecvent, motivul pentru aportul de păr este de a face cu vărsarea părului și îngrijirea părului. În timp ce nu se îngrijește suficient este în mod clar o problemă, trebuie, de asemenea, să aveți grijă de îngrijirea excesivă. Acest lucru poate duce la formarea de păr de păr. Desigur, există situații prin care îngrijirea crescută nu poate fi evitată - poate că pisica dvs. are o problemă comportamentală, cum ar fi anxietatea sau suferă de o problemă a pielii, de exemplu. Unele pisici, parul în mod deosebit de păr, vor arunca, de asemenea, un păr suplimentar în timpul schimbărilor sezoniere, deci acest lucru este un alt factor care să ia în considerare atunci când vine vorba de formarea de păr. Când bilele de păr devin o problemă este atunci când provoacă blocaje. Dacă pisica dvs. nu mai este capabilă să treacă părul prin sistemul lor, așa cum ar trebui, ar putea fi pentru că suferă de neoplazie, boală inflamatorie intestinală sau o tulburare de mobilitate. Într-un astfel de scenariu, cel mai bun lucru de făcut este să vizitați medicul veterinar și ei vor putea oferi sfaturi care sunt specifice pisicii dvs.

Semnează că pisica ta are un drept de păr:

Înainte de a dezvălui cele nouă remedii de acasă, puteți folosi pentru a vă ajuta pisica să elimine un pilot de păr, este important să recunoaștem semnele pe care le suferă în primul rând. Inutil să spun, să mărturisească și să audă pisica ta să scape de un pilot de păr poate fi destul de deranjant. Ei vor reveni, de obicei, gag și hack, apoi, după o scurtă perioadă, în timp ce ar trebui să vadă în sus. Cu toate acestea, dacă observați o serie de alte simptome îngrijorătoare, acest lucru ar putea indica faptul că pisica dvs. are un pilot de păr blocat în sistemul lor, ceea ce înseamnă că trebuie să vedeți un veterinar cât mai curând posibil. Simptomele unui blocaj amenințător de ridicare includ:

  • Diaree
  • Constipație
  • Letargie
  • Lipsa poftei de mâncare
  • Hacking constant, recepție, gagging și vărsături, dar nici un pilot de păr nu este produs

Dacă observați oricare dintre aceste simptome, nu există timp să pierdeți. Asigurați-vă că luați pisica dvs. pentru a vedea un veterinar cât mai curând posibil, astfel încât parul să poată fi îndepărtat.

pisica grooming - bile de păr

Nouă remedii acasă pentru a elimina bilele de păr

1. Adăugați mai multă fibră la dieta pisicii tale

O modalitate eficientă de a combate bilele de păr este adăugând mai multă fibră la dieta pisicii tale. Fibrele sunt bune pentru dieta cuiva, iar pisicile nu sunt diferite. Pentru a vă ajuta pisica să proceseze acele bile de păr plictisitoare, astfel încât acestea să nu provoace alte probleme, să ia în considerare adăugarea unui cuplu de linguri de cereale cu fibre bogate la alimentele pe care pisica ta mănâncă. De asemenea, puteți avea același efectiv prin adăugarea unui sfert de linguriță de metamucil sau un alt produs de fibre diferite.

alimente pentru pisici împotriva părului de păr

2. Încercați să adăugați un dovleac conservat la alimentele pisicii dvs

Dovlecii nu sunt doar pentru Halloween. Ele sunt utile în prevenirea și a biletului de păr. Dovleacul nu este încărcat numai cu fibre, dar are și calități de îndoire, care pot ajuta la trecerea bilelor de păr și a fecalelor. Când adăugați dovleac la dieta pisicii dvs., asigurați-vă că alegeți dovleacul pur. Nu puteți folosi tipul de umplere pe care l-ați adăuga la o plăcintă de dovleac, deoarece acest lucru este încărcat cu zahăr. De asemenea, dacă pisica dvs. are un stomac sensibil, este o idee bună să încălziți dovleacul înainte de ao adăuga la alimentele lor.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru pisici pentru stomac sensibil

3. Tratați pisica dvs. la un pic de sardine sau ton ocazional

Cele mai multe pisici iubesc nimic mai mult decât un pic de sardine sau ton, iar vestea bună este că acest lucru poate ajuta cu bile de păr. Acest lucru se datorează faptului că peștele conservat conține o mulțime de uleiuri naturale și sunt, de obicei, ambalate în petrol.

4. Se topesc unt și o înghiți peste mâncarea pisicii sau înghețați niște ulei de măsline peste mâncarea lor

Ambele opțiuni au același impact, pe măsură ce ușurează digestia, ajutând ca parul să treacă în mod natural. Adăugând în jurul valorii de o linguriță de ulei de măsline sau unt topit la mâncarea pisicii dvs. de o dată pe săptămână ar trebui să fie suficientă pentru a ajuta la digestia lor. Cu toate acestea, un lucru pe care nu ar trebui să nu faceți niciodată este forțați uleiul de măsline în gura pisicii voastre. Trebuie să vă asigurați că pisica dvs. linge uleiul în mod natural. Dacă nu, o poți trimite în plămânii pisicii tale. Nu numai că această abordare va ajuta pisica ta să treacă de părul de păr, dar va reduce, de asemenea, dureri de stomac pe care le întâmpină din cauza părului. Puteți utiliza alte uleiuri, inclusiv ulei de șofran, ulei de porumb și ulei mineral.

5. Finalizați fiecare sesiune de îngrijire cu o ștergere

Odată ce ați terminat îngrijirea pisicii, este o idee bună să folosiți o ștergere sau un prosop de hârtie umedă, astfel încât să puteți ridica orice păr liber care rămâne. Dacă ați decis să utilizați șervețele, asigurați-vă că sunt hipoalergenice și fără parfumuri.

În legătură cu o postare: Cea mai bună perie de pisică

6. Comutați alimentele de pisică la ceva care vizează în mod specific prevenirea formării de păr

Dacă pisica ta suferă de bile de păr în mod regulat, aceasta este o soluție care merită luată în considerare. În zilele noastre, există atât de multe tipuri diferite de hrană pentru animale de companie de a alege, și există o serie de branduri care au creat un aliment pentru animale de companie care au fost concepute pentru a opri formarea biletului de păr. Aceasta este una dintre cele mai mici modalități de întreținere de a opri bilele de păr. Aceste formule vor conține adesea o cantitate bună de fibre, care vor ajuta cu digestie, precum și o serie de alte uleiuri și vitamine, care vă vor menține haina și pielea sănătoasă. Acest lucru este benefic pentru că va reduce mișcarea și, prin urmare, va reduce probabilitatea de a rămâne blocată în gâtul pisicii voastre.

Cat alimente pentru hairballs

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru pisici pentru hairballs

7. Creșteți iarba de animale de companie

Dacă sunteți în căutarea unui mod natural de combatere a problemei, aceasta este cu siguranță o opțiune de luat în considerare. Creșterea ierbii de animale de companie interioare este o abordare eficientă și complet naturală pentru a vă încuraja pisica să consume mai multă fibră. Iarba acționează, de asemenea, ca o stomac natural. Acesta va ajuta bilele de păr să se deplaseze prin sistem cu ușurință mai mare.

8. Pet pisica ta cu balsam

O altă metodă ușoară și eficientă pentru tratarea bilelor de păr este de a folosi un pic de balsam și să-ți petreci pisica cu ea. Trebuie doar să utilizați un mic dab - în jurul dimensiunii unui mazăre. Când vă supărați pisica cu balsamul, acesta va fi absorbit de părul lor, ceea ce îl va menține hidratat. Acest lucru are scopul de a stimula sănătatea hainei și de a reduce orice fel de mărunțire. Din nou, dacă există mai puține părul, există mai puține șanse de formare a bilelor de păr. Când căutați un balsam, asigurați-vă că alegeți un produs care nu este toxic și 100% natural.

9. Puneți niște vase pe laba pisicii tale

Dacă aruncați o privire la produsele comerciale care sunt disponibile pentru a face față bilelor de păr, veți vedea că marea majoritate a acestora conțin jeleu de petrol. Aceasta este ceea ce veți găsi în Vaseline, făcându-l o soluție bună dacă nu aveți timp să afișați magazinul de animale de companie sau doriți ca ceva să se ocupe imediat de problema. Tot ce trebuie să faceți este să puneți o cantitate foarte mică de vaselină pe laba pisicii tale. Pisica voastră ar trebui să lingă în mod voluntar acest lucru și acest lucru va ajuta la prevenirea biletului de păr în viitor.

Cat Hairball

În afară de sugestiile care au fost menționate, îngrijirea pisicii dvs. în mod regulat poate merge mult pentru a preveni bilele de păr / reducerea frecvenței acestora. La urma urmei, cu atât mai multă blană pe care o scapi, cu atât mai puțină blănuri, care este probabil să se termine în stomacul pisicii tale. Nu numai acest lucru, dar puteți obține, de asemenea, laxative și produse de păr de păr specifice de pe piață astăzi. Prin urmare, dacă ați încercat remedierile la domiciliu care au fost menționate și pisica dvs. încă se confruntă cu un număr mare de bile de păr, poate doriți să căutați achiziționarea unui produs specializat care vizează această problemă.

Deci, acolo aveți: nouă remedii eficiente la domiciliu pentru părul de păr de pisică. Dacă urmați una dintre sugestiile care au fost menționate mai sus, ar trebui să puteți scăpa cu ușurință de parul de păr. Nu numai că este acest vital pentru propria dvs. drag, dar mai important, este o necesitate pentru sănătatea pisicii tale. Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să riscăm să suferiți un blocaj intestinal.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 9 Remedii la domiciliu pentru părul de păr de pisică