American cat cat: informații de rasă, caracteristici și fapte

American Curl: informații de rasă de pisici, caracteristici și fapte

Curl american a fost descris ca o pisică foarte plină de viață care iubește să sară și să se joace în jurul mediul său. Are cele mai unice urechi pe care le veți vedea vreodată pe o pisică. Dacă vă place pisicile cu bucle, atunci curl american este pentru tine. Probabil ați auzit fraza "Forever Young", referindu-se la oamenii care rămân tineri la inimă pe parcursul vieții lor. Ei bine, curl american poate fi numit "pisoi pentru totdeauna", din cauza cât de plin de viață este pe parcursul vieții sale. Această rasă de pisică este sigur că vă atrage atenția cu aspectul său, apoi păstrați-vă atenția cu personalitatea sa. Aproape totul despre această pisică pare a fi unică. Aceasta include reproducerea sa. Curl american a venit ca urmare a unei mutații naturale care sa întâmplat spontan. Acest lucru este aproape nemaiauzit în lumea pisicilor.

Când auziți numele american, primul gând vă va spune probabil că numele se referă la haina sa. Dar asta este departe de adevăr. De fapt, curl-ul american și-a primit numele datorită formei urechilor sale. Acest lucru se datorează faptului că urechile lor se înclină înapoi. Acest lucru, adăugat la smocurile sale lungi de păr, dă pisicii un fel de aspect plăcut. Și adevărul va fi spus, curl american este un pachet de bucurie. Energia și iubirea sa pentru timp de joc nu par să se diminueze chiar și la bătrânețe. Îi place să-și arate agilitatea prin sărind și să urce pe locurile înalte. Nu fi surprins când turnele tale devin locul său preferat. Aceasta este o rasă de pisică care este ideală pentru o casă iubitoare în care ar fi păstrat în interior și se va arăta cu o mulțime de iubire. Dacă atenția dvs. a fost prinsă, citiți mai mult pe măsură ce explorăm mai multe despre această rasă unică de pisică.

American Cating Cat

Istoria curbei americane

Curl american nu este una dintre rasele vechi de pisici. Așa cum am menționat mai devreme, a apărut ca urmare a unei mutații genetice naturale. Odată ajuns la un moment dat, un pisoi neagră rătăcită, cu urechi ciudate, făcu drum prin ușile deschise ale lui Joe și Grace Ruga, care locuiau în Lakewood, California. Haina acestui pisoi neagră era lungă și matasoasă, provocând rougasul să-i numească Shulamith. Numele a fost inspirat de o prințesă în cartea de cântece din Solomon din Vechiul Testament. Shulamith, în Vechiul Testament, a fost, de asemenea, numit o prințesă "negru și gustoasă".

Mai târziu, această pisică, acum numită Shulamith, a avut o gunoi de patru pisici adorabile de o pisică de sex masculin necunoscută. Două dintre pisoii lui Shulamith mi-au moștenit urechile curat. După consultarea cu un genetician, Rugas a aflat că urechile curbate au fost ca urmare a unei gene dominante.

În 1983, câțiva iubitori de pisici au început să reproducă noua pisică selectivă. Această nouă rasă de pisică a fost numită curl american. În 1986, Asociația Cat Fanciers (CFA) a început să înregistreze curl-ul american. Un an mai târziu, în 1987, noua rasă de pisică a fost recunoscută de Asociația Internațională CAT (ICA). Dar rasa americană Curl a trebuit să aștepte câțiva ani mai târziu în 1993 pentru a obține o recunoaștere completă de la Asociația Fancierilor CAT. Astfel, a durat doar șapte ani (din 19860) pentru această nouă rasă pentru a ajunge la statutul de rasă pedigreed. De asemenea, la momentul recunoașterii sale, Curl American a fost prima rasă cu o lungime dublă pentru a obține recunoașterea de către Asociația Cat Fanciers. Astfel, toate buclele americane au coborât din Shulamith. La câțiva ani după începerea programelor selective de reproducere, curl-ul american este încrucișat în alte rase sau crescute la alte bucle de curl.

Fapte rapide despre curl american

  • Urechile curbate: La naștere, urechile curbei americane sunt drepte. Ei încep să se întoarcă înapoi după trei până la cinci zile. După aproximativ patru luni, urechile curl complet și iau o formă permanentă. Urechile pot curge de la nouăzeci de grade la o sută optzeci de grade în unghi.
  • Urechi curly și capacitatea de auz: Majoritatea oamenilor se întreabă dacă urechile curbate afectează capacitatea auditivă a curbei americane. Răspunsul simplu nu este. Urechile curbate nu afectează auzul lor. Urechile au smocuri care se confruntă cu exterior. Se recomandă ca urechile să fie verificate în mod regulat pentru acumularea de ceară.
  • Ani de existență a rasei: Curl american este una dintre cele mai tinere rase de pisici. A fost descoperit ca recent din 1981 la Lakewood, California, de Rugas. Primul cunoscut american a fost un pisoi negru numit Shulamith.
  • Curiozitate: Curl american este cunoscut ca fiind o pisică curioasă. Este îndrăgostit de deschiderea sertarelor și a dulapurilor. De asemenea, este capabil de trucuri speciale cum ar fi transformarea ușilor și ușile de deschidere.
  • Locuri inalte: Această rasă de pisică este agilă și îndrăgită de perching în locuri înalte, cum ar fi umerii oamenilor, în partea de sus a meselor și a contoarelor și a turelor. De asemenea, iubește să joace un joc de preluare.
  • Sociabil: Curl american este o pisică prietenoasă și sociabilă. Este, de asemenea, loial și afectuos față de proprietarul său. Este confortabil cu orice dimensiune a familiei și se adaptează foarte bine. Este, de asemenea, prietenos față de alte pisici - fără discriminare din această rasă de pisică.
  • Forever Kitten: Curl american are personalitatea unui pisoi de-a lungul anilor săi în creștere. Iubește să joace și să sări în jurul casei ca un pisoi sănătos ar fi.
  • Nu prea vocal: Această rasă de pisică nu este făcută ca fiind la fel de vocală ca și alte rase de pisici. În cel mai bun caz, produce numai mașeuri subterane. Este o pisică relativ liniștită care iubește doar să joace și să fie activă. Mai puțin discuții, mai multă acțiune!

American curl ședinței lângă o valiză

Lucruri pe care ar trebui să le cunoașteți

Sănătate

Datorită bazinului genetic relativ mare, cu pisici non-pedigree, curl american este, în general, foarte mult Rata sănătoasă de pisică. Cu toate acestea, majoritatea experților CAT sfătuiesc că este încă prea devreme pentru a fi sigur de starea de sănătate a curbului american. Există unele măsuri de precauție a sănătății pentru a vă asigura că curl-ul dvs. american rămâne sănătos și vesel. În primul rând, urechile pisicii trebuie să fie curățate foarte des. Acest lucru este de a vă asigura că nu există riscul de infectare din acumularea ceară. În al doilea rând, manipularea urechilor trebuie făcută ușor. Datorită naturii urechilor, manipularea acestora necesită specială. În unele rânduri ale curbului american, au existat preocupări cu privire la potențialele riscuri pentru sănătate, cum ar fi displazia coada și a membrelor inferioare. Din nou, preocupările nu au fost încă dovedite după câțiva ani de reproducere a curbului american. O altă preocupare a fost ridicată cu privire la posibilitatea defectelor în formarea cartilajelor, precum și a unor anomalii osoase. Această preocupare a fost ridicată, luând în considerare faptul că au existat diverse reproducere între curl american și alte rase de pisici, cum ar fi Fold scoțian. Din nou, niciuna dintre preocupările de sănătate ridicate a fost confirmată după câțiva ani. Alte linii de bucle americane pot avea unele probleme cu canalele urechii care sunt prea înguste și, prin urmare, ar putea duce la infecții ale urechii care rezultă din acumularea ceară. Acesta este motivul pentru care este important să curățați periodic urechile. Tot ceea ce a spus, una dintre cele mai frecvente probleme de sănătate pentru curl american (și într-adevăr pentru toate rasele de pisică) este supraponderal. Fiind capabil să se asigure că pisica dvs. menține o greutate sănătoasă este o modalitate sigură de ao menține sănătoasă.

În legătură cu o postare: Cel mai bun curetor de pisici

Hrănire

O bună înțelegere a nevoilor dietetice ale Curl-ului american vă va ajuta să vă asigurați că îl păstrați sănătoși și jucători. La fel ca orice altă pisică, curl american este un carnivor. Aceasta înseamnă că o mare parte din dieta sa ar trebui să fie compusă din proteine. Toate pisicile au nevoi nutriționale similare. Un curl american adult ar trebui să aibă nouăzeci la sută din dieta sa constând din proteine. Kittenul are nevoie de cel puțin treizeci la sută din dieta sa constând din proteine. Surse naturale de proteine ​​cum ar fi carnea, peștele și păsările de curte. Proteina va asigura, de asemenea, că pisica dvs. menține mușchii slabi.

În legătură cu o postare: Cele mai bune produse alimentare pentru pierderea în greutate

Grăsimea este, de asemenea, importantă deoarece oferă o sursă de energie în timp ce ajută haina și pielea pisicii sănătoase. Cu toate acestea, iar carbohidrații nu ar trebui să formeze o parte imensă din dieta pisicii. Deoarece sistemul digestiv al pisicii nu este conceput pentru a procesa bine produsele de plante, asigurați-vă întotdeauna că vă hrăniți carbohidrații de pisici care sunt limitați numai la fructe și legume care sunt digerabile. În mod ideal, zece procente din dieta sa ar trebui să cuprindă carbohidrați. Puteți, de asemenea, să vă tratați pisica cu legume proaspete o dată, deoarece aceasta va da o sursă naturală de nutrienți importanți.

Când vine vorba de calorii, asigurați-vă că este păstrat la un număr foarte scăzut. Curl american este o pisică destul de mare. Suprapus cu o mulțime de calorii poate duce cu ușurință obezitate.

Pisicile americane Curl sub treizeci de săptămâni ar trebui să fie hrănite trei mese într-o zi, mai ales lapte. Kittens peste treizeci de săptămâni, dar sub douăsprezece luni pot primi două mese într-o zi. Un curl american adult poate fi hrănit o dată sau de două ori pe zi.

Pentru cele mai bune mărci de alimente de pisică umedă, Asigurați-vă că vă consultați medicul veterinar.

Îngrijire

O rasă americană curl, așa cum am menționat mai devreme, este o pisică activă și agilă. Are o formă de corp care este mai plină decât cea mai mare rasă de pisică. Acesta vine în soiuri scurte sau de lungă durată. Pentru că este o pisică foarte activă, necesită un exercițiu regulat în aer liber pentru ao pompa. Cu toate acestea, trebuie să se țină seama de faptul că nu este o pisică în aer liber pentru a-și asigura siguranța. Un joc bun de preluare la curte este suficient pentru a menține spiritul acestei pisici ridicate. De asemenea, puteți să o luați pentru o plimbare odată o vreme pentru ao menține sănătoasă.

După cum sa arătat mai devreme, curl american este o rasă general sănătoasă. Make-up-ul său este conceput pentru a face greu și rezistent la o mulțime de boli. Cu toate acestea, unul dintre principalele motive pentru care proprietarii de animale de companie vizitează medicul veterinar este problemele cutanate. La fel ca orice altă rasă de pisică, curl american este susceptibil la bolile cutanate. Astfel, dacă observați zgârierea pisicii prea des sau prea riguros, ceva poate fi în neregulă cu pielea sau haina. De asemenea, dacă observați înroșire, umflare și pierdere puternică a părului, trebuie să luați la veterinar pentru a diagnostica problema exactă și pentru a obține tratamentul necesar. În afară de vizitele de urgență, este sănătos să planificați regulat vizite la veterinar. Examinările generale sunt cele mai bune pentru a preveni prezentarea anumitor boli. Este important să vizitați medicul veterinar cel puțin o dată pe lună. De asemenea, pisica dvs. trebuie să fie actualizată cu fiecare vaccinare pe care trebuie să o păstrați protejată.

În plus, la fel ca orice prieten de feline, Curl american are nevoie de o mulțime de timp de joc și exerciții pentru a-și menține mintea stimulată. Este o rasă inteligentă și jucăușă a pisicii care necesită suficientă atenție de la proprietarul său. Exercițiul constant și suficient de joc vor păstra activitatea, concentrată și în stare bună de sănătate.

Postări asemănatoare: Cele mai bune jucării de pisici interactive și Cele mai bune jucării pentru pisici

American Cating Cat

Îngrijirea

Curl american vine în ambele straturi lungi și scurte de păr. Cel mai bun lucru este că ambele haine nu sunt greu de îngrijorat. Când vine vorba de soiul de lungă durată, covorașii și tangurile sunt puțin probabile. Acest lucru se datorează faptului că tipul de lungă durată are un mic subacț. Fie Longhair sau Shorthair, pieptănând părul pisicii o dată în fiecare săptămână este suficient pentru ao menține bine. Când pieptănați, urmați întotdeauna direcția fluxului de blană. Dacă doriți să eliminați părul mort care sa acumulat, puteți piepita stratul de scurtcircuit înapoi. Îl puteți îmbina în jos pentru a elimina bug-urile și insectele care pot fi prinse în blană. Scăderi scurte aruncate mai des decât pe termen lung. Acest lucru se datorează faptului că s-au vărsat pe tot parcursul anului. Sharphers Shed puternic în perioadele calde ale anului. Este important să spălați mai multe ori pe lunile calde. Curl american nu necesită băi regulate.

  • Igiena orală este foarte importantă. Dinții trebuie să fie periat în mod regulat pentru a preveni boala parodontală. Se recomandă periați dinții pisicilor zilnic. Dar o dată în fiecare săptămână este, de asemenea, acceptabilă.
  • Unghiile trebuie să fie tăiate o dată la câteva săptămâni. Asigurați-vă că ștergeți colțurile ochilor pisicii voastre. Utilizați o cârpă moale și umedă pentru a îndepărta cu atenție și ușor orice descărcare. Pentru a evita riscul de a răspândi orice infecție, utilizați întotdeauna o zonă diferită a pânzei pentru ambii ochi.
  • Urechile ar trebui să fie inspectate în fiecare săptămână. Când observați că există murdărie în urechi, umeziți o bucată de pânză cu un amestec de oțet de apă caldă și oțet de cidru. Alternativ, puteți utiliza o minge de bumbac pentru a șterge urechea curată. Tampoanele de bumbac pot provoca deteriorarea urechilor delicate. Evitați să le utilizați. De asemenea, asigurați-vă că manipulați urechile cu îngrijire suplimentară. Cartilajul poate fi spart cu ușurință.
  • Asigurați-vă că întotdeauna să păstrați cutia de gunoi curată și uscată. Pisicile, în general, sunt stricte despre igiena de baie.

Pentru a vă menține în siguranță americanul în siguranță, este mai bine să o păstrați în interior. Acest lucru vă va proteja pisica de anumite boli răspândite de alte pisici. De asemenea, îl va proteja de pradă, hoți de pisici și accidente rutiere în special. În plus, o pisică ținută în interior este mai puțin probabil să se piardă.

Verificați unele dintre ghidurile noastre de îngrijire a pisicilor, cum ar fi Peruta de dinți de pisică, Pastă de dinți de pisică, Clippers cai de unghii, și Cleaner pentru urechi de pisici.

Temperament

Pisicile americane Curl sunt foarte active. Ei nu sunt ca majoritatea pisicilor care, practic, amânați în timpul zilei. Acești băieți mici iubesc să se joace de la deschiderea ochilor lor. Astfel, dacă nu sunt prevăzute cu un mediu jucăuș, se plictisesc repede. Pentru cele mai bune jucării pentru a vă oferi pisicilor, asigurați-vă că ați verificat magazinul de animale de companie. După cum sa menționat pe tot parcursul acestui blog, curl american este o rasă foarte activă și jucăușă de pisică. Este agil și iubește să salveze, să sară, să urce și să aducă.

Curl american este loial și afectuos față de proprietarul său. Este asemănător cu câinele cu felul în care merge la ușă pentru a-și întâlni omul preferat. Îmi place să salutați într-un mod afectuos, lovind ușor în omul său cu capul. De asemenea, iubește să-și urmeze omul în jurul casei, condus atât de loialitate, cât și de curiozitate. Vorbind despre curiozitate, această rasă de pisică este capabilă să deschidă sertare închise, dulapuri și de întoarcere a ușilor. Asigurați-vă că păstrați lucruri valoroase de la tipul ăsta. De asemenea, iubește să se răcească în locuri înalte, cum ar fi partea de sus a meselor, dulapurilor, rafturilor, turelor și umerii umanului său preferat.

Această pisică iubește să joace și trebuie să faceți timp pentru asta. Este important să renunțați la o parte specifică a zilei de a petrece timp cu el. În timpul acestor momente de legare, puteți să o angajați cu jocuri interactive sau doar să le obligați liniștit. În timpul orelor dvs. ocupate, păstrați pisica ocupată cu jucării. Acest lucru se datorează faptului că buclele americane se plictisesc ușor. Nu e de mirare că sunt denumiți "pisoi pentru totdeauna".

Ați putea dori, de asemenea: Jucarii de pisici și Jucării de pisici interactive

American Curl Kitten

A rezuma

Curl american este o rasă tânără de pisică. Deși există încă multe de știut despre această rasă specială de pisici, există suficiente informații pentru a ghida pe cineva care dorește să dețină una dintre aceste pisici adorabile. Este jucăuș, afectuos și loial. Este o întreținere redusă când vine vorba de îngrijirea acestuia. În plus, este o pisică interioară ideală pentru familie.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Pisici de curățare a urechii
Peruta de dinți de pisică
Pieptene pentru pisici
Mănuși de îngrijire a pisicilor
Pastă de dinți de pisică
Capace de unghii pentru pisici
Clippers cai de unghii
Pensulă pentru pisici
Șampone CAT

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » American cat cat: informații de rasă, caracteristici și fapte