Pet accesorii pornire în căutarea de a ridica 380.000 de dolari

Pet Accesorii Pornire în căutarea de a ridica 380.000 de dolari

Cu sediul în cartierul din Londra din Barnet, Iubesc mutt-ul tău este o pornire a accesoriilor de animale de companie care caută să ridice £ 250.000 - echivalentul a aproximativ 380.000 de dolari. Compania încearcă să strângă bani printr-o campanie de pe site-ul Britanic Crowdfunding Crowdcube, care este similar cu Kickstarter sau IndieGogo. Acesta este un obiectiv grav, dar au planuri mari pentru bani.

Mai puțin de un an după înființarea lor, iubesc Mutt-ul căutând banii pentru a-și începe expansiunea. Fondatorul companiei David Davidian declară că compania are o gamă largă și în creștere de produse care satisfac nevoile proprietarilor de câini și al tovarășilor lor canini. Chiar acum oferă parfumuri, șampoane, câine tratează, jucării pentru câini, paturi, gulere, leashes și boluri de câine.

Pet Accesorii Pornire în căutarea de a ridica 380.000 de dolari

LEGATE DE: Cea mai bună leșie de câine

El spune că iubesc muttul tău este doar începutul. Compania intenționează să elibereze iubirea mea Moggy (un termen de slang englezesc pentru pisică) și să-ți iubești animalul mic în viitorul apropiat. Davidian spune că pentru că câinii sunt cei mai mulți Pet de companie popular În Regatul Unit, cu o estimare a 46% din casele din Marea Britanie care dețin un tip de animal de companie, el a decis să bazeze produsele inițiale pe câine, dar întotdeauna știa că se va extinde și pe piețele de produse de companie.

Deoarece luarea câinelui dvs. la groomers sau un spa de animale de companie devine o tendință atât de populară, iubirea Mutt a dorit să creeze o linie de produse de îngrijire pentru proprietarii de animale de companie care nu și-a putut permite aceste luxuri sau vroiau să țină pasul cu întreținerea animalelor între ele vizite. Iubiți șampoanele și parfumurile Tale sunt toate făcute în Marea Britanie și au venit într-o varietate de mirosuri pentru a reflecta gusturile personale ale proprietarilor și personalitățile câinilor.

Unul dintre produsele cele mai unice ale lui Mutt Mutt este gulerele lor și conducă cu potrivirea adăugată pe farmece. Farmecul vin în forme de bowties, inimi, cranii și multe alte forme adorabile. Ele pot fi adăugate la un guler sau duce la accentuarea personalității câinelui. Deoarece mulți proprietari de animale de companie își văd acum câinele ca o extindere a lor, le place Îmbrăcați animalul lor pentru a reflecta stilul lor personal. Adăugați pe farmece de la Iubirea Thy Mutt sunt modalitatea perfectă de a face doar asta.

Pet Accesorii Pornire în căutarea de a ridica 380.000 de dolari

Davidian spune că cu giganții de modă ca H & M având acum propriile lor Pet Guler și liniile de leșie, nevoia de a fi relevantă și curentă este la un nivel superior. El spune că tendința cu produse de specialitate pentru câini se extinde mult dincolo de magazinele de specialitate pentru animale de companie și magazinele mari de departamente. El spune că iubesc Mutt Thy urmărește să se afle în prim-planul tendințelor crescânde datorită echipei lor puternice de design.

LEGATE DE: Zece produse de câini neobișnuite de animale de companie cumpără

Compania intenționează să utilizeze fondurile de la Crowdcube pentru a-și dezvolta site-ul web și a investi în stocuri, web și marketing digital. Ei intenționează, de asemenea, să-și extindă programul de ambasador de brand. În prezent, au o afacere de cinci ani cu Paul O`Grady, un comedian și actor englez, să-și aprobe produsele. Ei ar dori să facă mai multe conexiuni și să adauge mai multe ambasadori de brand la programul lor, cu ajutorul fondurilor Crowdcube.

Scopul este cu siguranta unul mare, dar daca iubeste mutt-ul tau o poate trage-o, ei poate avea foarte bine o afacere lucrativa pe mainile lor. Este adevărat că moda se spală în lumea câinelui mai mult decât oricând. Mulți părinți de companie le place să-și îmbrace câinii ca extensii de ele însele și să creeze o personalitate pentru animalul lor de companie cu ajutorul accesoriilor unice de modă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pet accesorii pornire în căutarea de a ridica 380.000 de dolari