20 De rase de câine cu părul scurt pentru îngrijirea mai mică de întreținere

Weimaraner catelus situată în iarbă

Dacă vă iubiți câinii, dar nu vă place ideea de ore de periere, pieptății sau înființați întâlniri regulate de îngrijire, atunci o canină cu părul scurt ar putea fi o potrivire mai bună pentru dvs. Câinii scurți au nevoie de mai puțin îngrijirea decât rasele de lungă durată, dar toți câinii vor necesita o întreținere. Doar pentru că un câine are părul scurt, nu înseamnă că nu scade. Unii câini cu părul scurt pot arunca mai mult decât omologii lor lungi. Chiar și câinii de păr scurt vor beneficia de spălarea stratului o dată sau de două ori pe săptămână pentru a îndepărta părul liber și a minimiza vărsarea.

Caracteristicile de rasă

În general, câinii cu părul scurt necesită o întreținere mai puțin îngrijorătoare, ceea ce reprezintă un plus imens pentru familiile aglomerate sau cele care sunt în mod constant în mișcare. Unii câini cu părul scurt sunt hipoalergenic, făcându-le o alegere excelentă pentru persoanele sensibile la alergii pentru câini. Cei mai mulți câini cu părul scurt pot tolera temperaturile mai calde, deoarece nu au straturi lungi și grele. Excepția este Brachycefalice (scurtă) rase ca pugs, boxeri și buldogi. Câini cu straturi mai scurte care trăiesc într-un loc care devine frigid, vremea de iertare va avea nevoie de unele îmbrăcăminte exterioară, mai ales dacă această rasă necesită o mulțime de exerciții în aer liber.

Nevoile de îngrijire sunt doar una dintre considerațiile pe care ar trebui să le gândiți când încercați să îngustați câinele cel mai bun câine pentru dvs. și familia dvs. Alte considerente cheie includ găsirea unui Meciul la nivel de energie, dimensiunea câinelui în raport cu casa ta și care trăiește și în casa ta -Alte animale de companie, Seniori fragili sau copii rambunpțioși.

Aici sunt primii 20 de câini cu părul scurt - ele cuprind spectrul de dimensiuni de la Chihuahuas la Marele Danezii.

01 din 20

Basenji, care salută din Africa, are o haină naturală curată și netedă, care este lipsită de miros și necesită scăldat rar. Basenjis poate chiar să-și îngrijească hainele așa cum fac pisicile. Adesea numit "câinele fără barca", sunt de obicei liniștit și nu face sunete adevărate de lătrat ca majoritatea câinilor. Cu toate acestea, nu sunt tăcuți. Basenjis poate bâzâi, plânge, și face sunete unice de yodeling. Această rasă de rasă strâns cu familia lor umană, dar poate fi stagnă cu străini.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Hound (AKC)

Înălţime: 16 până la 17 inci înălțime la umăr

Greutate: 20 la 25 de lire sterline

Coat și culoare: Suprafață netedă, scurtă vine în roșu, negru, brindle sau tri-color (negru și roșu)

Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • 02 din 20

    Boxerul de dimensiuni medii a apărut în Germania la sfârșitul anilor 1800. Haina netedă și elegantă are nevoie de periaj săptămânal cu o perie de curry din cauciuc sau o perie moale de păr. Rasa este curată și are nevoie doar de scăldat ocazional când este murdar. Plin de energie, boxerii sunt atletic, jucăuș și iubitor de distracție. Ei necesită o mulțime de exerciții fizice pentru a le menține fericit și pentru a elimina problemele de comportament. Această rasă brahycefalică (scurtă nusă. PUSHED-IN FACE) ar trebui să evite exercițiile intense atunci când este fierbinte, deoarece se poate supraîncălzi repede.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 21.5 până la 15 inci înălțime la umăr

    Greutate: 50 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat scurt vine în Fawn și Brindle

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 03 din 20

    Cu fața lungă, asemănătoare cu cal, aspectul unic al lui Bull Terrier este inconfundabil. Stratul său scurt, plat este lucios și dur la atingere. Periaj săptămânal cu o perie moale de păr, perie de curry sau mănușa de vânătoare va îndepărta părul liber. Această rasă tinde să se înțeleagă bine cu copiii respectuoși. Deși muscular și atletic, are nevoie de un exercițiu zilnic moderat, cum ar fi plimbări lungi sau jocuri în curte.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (AKC)

    Înălţime: 21 până la 22 de centimetri la umăr

    Greutate: 50 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul scurt vine în aproape orice culoare, inclusiv alb, roșu, fawn, negru, albastru sau brindle (sau o combinație a acestora)

    Speranța de viață: 12 până la 13 ani

  • 04 din 20

    Dalmația vine din Europa Centrală într-o zonă care a fost numită odată Dalmația în Croația curentă. Haina scurtă a lui Dalmația este densă, fină și lucioasă. Acest câine are nevoie de periaj săptămânal, deși ați putea dori să periați mai frecvent pentru a tăia părul în casă. Acești canini erau câini de antrenor care au fugit alături de căruțe trase de cal pentru a calma și a păzi caii. Au făcut același lucru pentru motoarele de foc trase de cai. Musculos și atletic, dalmatianul are rezistență și o mulțime de energie, care necesită o mulțime de exerciții zilnice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Non-sportiv (AKC)

    Înălţime: 19 până la 24 de centimetri la umăr

    Greutate: 45 la 65 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul scurt este alb, cu pete negre sau ficat

    Speranța de viață: 11 până la 13 ani

    Continuați până la 5 din 20 de mai jos.
  • 05 din 20

    Doberman Pincher sau Dobie a fost crescută în Germania de către un colector de impozitare numit Karl Friedrich Louis Doberman. Haina netedă a câinelui este ușor de îngrijit pentru o perie rapidă o dată pe săptămână este tot ce are nevoie. Dobermans sunt mari și atletice și au nevoie de multă exercițiu pentru a fi fericiți și mulțumiți. Acești câini loiali sunt cunoscuți pentru ei Abilități de pază. Ei pot arăta intimidant pentru intruși, dar cu familia, Doberman este foarte iubitor, inclusiv copii respectuoși.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 24-28 inci înălțime la umăr

    Greutate: 65 la 100 de kilograme

    Coat și culoare: Short, strat neted vine în negru, roșu, albastru sau fawn cu marcaje ruginice (Tan)

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 06 din 20

    Pointerul german de scurte este un Gundog versatil crescut pentru a indica și a recupera waterfowl. Haina sa este o briză pentru a avea grijă de periaj săptămânal și baie ocazional. Această rasă este un partener excelent și un câine de familie atunci când ajunge să-și cheltuiască energia înaltă. Această rasă poate vâna în câmp toată ziua, iar proprietarii trebuie să facă tot posibilul pentru a oferi puncte de desfacere abundente pentru exerciții fizice și stimularea mentală, sau acești câini pot deveni anxioși și distructivă la domiciliu.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 21 până la 25 de centimetri la umăr

    Greutate: 45 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul scurt, subțire vine în ficat solid sau ficat și alb

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 07 din 20

    Marele Dane este una din Cele mai mari rase de câine, în special în înălțime. Periajul săptămânal cu o curry de cauciuc sau perie de brist va păstra haina lucioasă. Un adevărat gigant blând, această rasă este dulce, afectuoasă și un câine minunat de casă. În ciuda dimensiunii lor, marele danezi sunt în general calme în interior și nu au nevoie de o cantitate masivă de exerciții (câteva plimbări zilnice sunt suficiente). Resursele de câine gigant ca marii danezi au o durată de viață mult mai scurtă decât cele mai multe alte rase.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 28 la 34 de centimetri la umăr

    Greutate: 100 la 200 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat scurt vine în brindle, fawn, albastru, negru, harlequin (alb cu patch-uri negre), sau mantie (alb-negru)

    Speranța de viață: 6 până la 8 ani

  • 08 din 20

    Capabil să ruleze 45 de mile pe oră sau mai mult, Greyhound este cunoscut pentru că este cea mai rapidă rasă din lume. Bineînțeles, Greyhounds sunt câini de casă foarte curată. Stratul neted acoperă mult mai puțin decât alte rase scurte. Este atât de fin și aproape de corpul pe care nu îl puteți avea nici măcar să-l periați - dați această rasă o frecare bună cu un prosop moale și umed.

    Nu lăsa toată viteza să te păcălească, totuși. Atâta timp cât Greyhounds au șansa de a-și întinde picioarele în fiecare zi într-o zonă închisă în siguranță, ele sunt mulțumiți să se alăture în jurul casei restul timpului. Greyhounds italian sunt o versiune miniaturală a lui Greyhounds cu același fel de haina și calități ca și omologii lor mai mari.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 27 până la 30 de centimetri înălțime la umăr

    Greutate: 60 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul neted vine într-o varietate de culori, inclusiv negru, albastru, fawn, roșu, alb și diverse nuanțe de brindle sau o combinație de oricare dintre aceste culori

    Speranța de viață: 10 până la 13 ani

    Continuați până la 9 din 20 de mai jos.
  • 09 din 20

    Ibizan Hound salută de pe insula Ibiza de pe coasta Spaniei. Rasa este descendentă de la câinii egipteni vechi care au fost aduși pe insulă de către comercianți cu aproximativ 3000 de ani în urmă. Suprafața scurtă poate fi netedă sau internă. Ambele tipuri de straturi sunt ușor de îngrijit pentru perie o dată pe săptămână. Ibizan Hounds sunt vânători de iepure, folosind sentimentul lor dornic de vedere pentru a le urmări, sărind și să potrivească pentru ucidere.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hounds (AKC)

    Înălţime: 22 la 28 inci înălțime la umăr

    Greutate: 45 la 50 de lire sterline

    Coat și culoare: Strigă scurtă, grosieră, care poate fi netedă sau internă, vine în modele roșii solide, alb sau albe și roșii

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 10 din 20

    Pinscherul miniatural arată foarte mult ca o versiune scalată a vărului său, Pinscherul Doberman, dar PIN-ul min este mai vechi dintre cele două rase. Această haină netedă a rasei se află aproape de corpul său. Haina sa are nevoie de periaj o data pe saptamana cu o perie moale de fraie pentru a-si scoate luciul.

    Un membru al Clubului American Kennel Grupul de jucării, Acest "rege al jucării" este cunoscut pentru animația sa curajoasă, auto-asigurare și spirit mândru. Min Pins au o mișcare unică de mers pe jos (își ridică picioarele înalte atunci când sunt trot). MIN PIN-urile sunt prietenoase, dar foarte mici și cele mai potrivite pentru familiile cu copii mai în vârstă, blânzi, care pot fi atenți cu ei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 10 la 12.5 inci înălțime la umăr

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Coat și culoare: Suprafața netedă vine în roșu solid, cerb roșu (roșu cu niște fire de păr negru), negru cu marcaje de rugină și ciocolată cu marcaje de rugină

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • 11 din 20

    Pugul fermecător, dulce originar din China la fel de departe de 400 b.C., unde a fost animalul prețitat al împăraților chinezi. Haina scurtă a pugilor aruncă o afacere bună. Cu cât le periați mai mult, părul mai puțin vărsat va ajunge pe hainele sau mobilierul. Pugurile nu au nevoie de multă exercițiu și nu tolerează temperaturile fierbinți, așa că păstrați-le înăuntru în aer condiționat în zilele calde. O slujbă cea mai importantă a lui Pug este de a fi prietenul tău loial și tovarășul constant. Ei nu fac bine atunci când sunt lăsați singuri pentru perioade lungi de timp, dar este ușor să le aduceți pe aventurile dvs., deoarece sunt mici și portabile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 10 până la 13 inci

    Greutate: 14 până la 18 kilograme

    Coat și culoare: Un strat dublu scurt, scurt se găsește în fawn (galben deschis, cu urechi negre și o mască neagră pe față) sau negru solid

    Speranța de viață: 13 până la 15 ani

  • 12 din 20

    Agricultorii au creat Terrierul de șobolani în Statele Unite, un câine de fermă foarte popular la începutul anilor 1900. Acesta vine în două dimensiuni, miniatură și standard. După cum sugerează numele de rasă, acești câini au fost utilizați pentru vânătoare și expediere Vermino-anume șobolani. Haina este scurtă, dar scapă destul de puțin. Perie mai frecvent pentru a limita părul în casă. Șobolanii sunt plini de spirit, energie și tenacitate și nu se vor întoarce de la o provocare. Din cauza fundalului lor de lucru, terrierii de șobolani au nevoie de mai mult exercițiu decât s-ar putea aștepta de la un câine mic.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (AKC)

    Înălţime: 10 până la 13 inci înălțime la umăr (miniatura) - 13 până la 18 inci (standard)

    Greutate: 10 până la 25 de lire sterline

    Coat și culoare: Stela, stralucitoare, scurta, straturile scurte vine in modelele de piedinte (una sau mai multe culori cu patch-uri mari de alb)

    Speranța de viață: 12 până la 18 ani

    Continuați până la 13 din 20 de mai jos.
  • 13 din 20

    Ridgeback-ul rhodesian a fost dezvoltat în Africa de Sud pentru a vâna leii. Rasa are o creastă distinctă care rulează în mijlocul spatelui cauzată de o bandă de păr care crește în direcția opusă de restul hainei. Pantoful de păr scurt, neted al lui Ridgeback, necesită o îngrijire mică și doar aruncă o cantitate mică la o cantitate moderată. Puțin mai mult decât îngrijirea de bază de rutină este necesară pentru Ridgeback-uri sănătoase.

    Ridgeback rhodesian nu este un câine pentru proprietarii de câini de prima dată. Ele sunt mari, puternice, independente și au un drive de înaltă pradă. Au nevoie de o mulțime de stimulare mentală, formare și exerciții fizice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 24-27 inci înălțime la umăr

    Greutate: 70 la 85 de lire sterline

    Coat și culoare: Stratul scurt, neted este ușor de grâu de grâu roșu

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 14 din 20

    Weimaraner este a caine de vanatoare care vine din regiunea Weimar din Germania. Este uneori cunoscută sub numele de "Ghost Gray" datorită culorii sale eterice de argint și vitezei și rezistenței în câmp. Îngrijirea unui Weimaraner este relativ fără întreținere. Haina scurtă delicată va beneficia de o periaj ocazional cu o perie de câine pentru a îndepărta părul liber și o baie de câine dacă se murdărește.

    Weimaraners sunt excepțional de active și atletice, care necesită o mulțime de exerciții (alergarea este ideală), formare și atenție. Weimaraners sunt câini de familie excelenți și se înțeleg grozav cu copiii atunci când au un exercițiu suficient.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 23-27 inci înălțime la umăr

    Greutate: 55 la 90 de lire sterline

    Coat și culoare: Short, strat rigid, vine în diferite nuanțe de gri.

    Speranța de viață: 11 până la 13 ani

  • 15 din 20

    Mastiff

    Mastiffs sunt o rasă uriașă și densoriști blânzi și protectori de familie care nu au agresiune, făcându-i animale de companie minunate. Mastifful are un strat scurt care de obicei are nevoie de puțin mai mult decât îngrijirea de rutină (periaj regulat, scăldat și tăierea unghiilor). Această rasă este o croolier moderat de mare și mai mare. Deși are părul scurt, rata de mare viteză și combo-ul Drool Această rasă nu este o alegere bună pentru persoanele cu alergii pentru câini.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 27.5 până la 30 de centimetri

    Greutate: 120 la 220 de lire sterline

    Coat și culoare: Haina este scurtă și elegantă. Culorile sunt fawn, caise sau brindle, toate cu o mască întunecată pe botul, urechile și nasul

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 16 din 20

    Boston Terrier

    Tuxedo-ul din Boston Terrier a câștigat această rasă porecla "American Gentleman". Această rasă este cunoscută pentru că este plină de energie, distracție, clownish și afectuos. Boston Terrier este neted, strat scurt necesită o atenție minimă - o perie o dată pe săptămână pentru a ridica părul mort este de obicei suficient. Ei au vărsat, dar este minimă în comparație cu multe altele Vrăjind câini.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Non-sportiv (AKC)

    Înălţime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 15 până la 25 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat neted, scurt, cu un bot alb și piept - restul corpului lor va fi fie negru, sigiliu, fie brânză

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

    Continuați la 17 din 20 de mai jos.
  • 17 din 20

    Vizsla

    Această rasă maghiară este cunoscută pentru abilitățile sale de îndreptare și recuperare și este popular ca tovarășii iubitoare, frumoși și activi. Vizsla nu sunt o întreținere ridicată. Haina lor scurtă necesită doar periajul săptămânal pentru a ridica părul mort și pentru a păstra haina în stare bună. Ele nu sunt nivele excesive.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 21 până la 24 de centimetri

    Greutate: 44 până la 60 de lire sterline

    Coat și culoare: Straturi netede, scurte și dense - nuanțe diferite de rugină de aur în culoare

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 18 din 20

    Chihuahua

    Chihuahua este un câine mic, dar încrezător care iubește să dea și să primească atenție. Această rasă are două tipuri de straturi: scurte și lungi. Chihuahuele acoperite fără probleme necesită puțin mai mult decât îngrijirea de bază de bază datorită părului lor scurt, în timp ce soiul acoperit cu mult necesită mai frecvente îngrijire și periere de păr. În ciuda aspectului său diminutiv, rasa este îndrăzneață cu o atitudine mare de câine în mini-corpul său.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 6 până la 9 inci

    Greutate: 2 până la 6 kilograme

    Coat și culoare: Straturi netede sau culori lungi includ fie solid, fie o combinație de două culori - culori comune sunt negre, bronz, fawn, cremă, alb, albastru, argint, ciocolată și roșu

    Speranța de viață: 12 până la 20 de ani

  • 19 din 20

    Beagle

    Beagle este una dintre cele mai populare și mai recunoscute rase de câine - este rasa lui Snoopy. Beagles au straturi scurte, rezistente la apă, cu o rată moderată până la ridicată de vărsare. Această rasă necesită îngrijirea de rutină de bază pentru a păstra beaglele care se uită la cele mai bune. Haina lor nu ridică mult resturi, deci nu ar trebui să aibă nevoie de băi frecvente. Beagles sunt câini energici, fără griji și optimist, dar pot avea o lovitură încăpățânată. Beagles sunt un meci excelent pentru gospodăriile active.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 13 până la 15 inci

    Greutate: 20 la 25 de lire sterline

    Coat și culoare: Straturi scurte în toate culorile de câine, inclusiv, dar fără a se limita la tri-color (bronz, negru și alb), roșu și alb, și lămâie și alb

    Speranța de viață: 10 până la 15 ani

  • 20 din 20

    Daschund

    Dachshundul este o rasă de câine energică și iubitoare, cu o personalitate îndrăzneață. Această rasă are trei tipuri diferite de straturi: părul neted, părul scurt, cu părul lung și părul cu părul. Nevoi de îngrijire variază în funcție de tipul de strat. Soiul de lungă durată necesită periaj zilnic, dar nu are nevoie de obicei îngrijire profesională. Dachunsurile netede au o rată mai mare de vărsare decât alte soiuri. Toate dachshunds ar trebui să aibă Baie după cum este necesar. Documentele au adesea probleme cu pielea și pot necesita mai des băi. În ciuda dimensiunilor sale mici, dachshundul tinde să fie destul de protector și alertă și face un supraveghetor excelent.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hound (AKC)

    Înălţime: 8 până la 9 inci

    Greutate: 16 până la 32 de lire sterline

    Coat și culoare: Soiurile de acoperire includ culori netede (scurte), cu părul lunar, iar culorile de sârmă sunt negre, bronzante, fawn, bej, albastru, ciocolată și roșu, cu diferite marcaje, cum ar fi Dapple, Piebald, Brindle și Sable

    Speranța de viață: 12 până la 16 ani

  • Rase pentru a evita

    Dacă sunteți interesat de rasele cu părul scurt, atunci probabil că doriți să evitați o mulțime de păr care se acumulează în jurul casei sau întâlniri frecvente îngrijiri. Cea mai mare rase tind să fie Spitzes, Câini de munte, sau Rase scandinavice. Spituri ca Huskies și Finlandeză Spitz sunteți rase dublu acoperite care sunt construite pentru temperaturi frigidete, arctice. Câini de munte ca Câini de munte Bernese sau Mari Pyrenees de asemenea, au haine lungi, groase pentru a le proteja de elemente. Alte Câini de lucru ca Herding câini au avut zile lungi, care se îndreaptă prin toate tipurile de vreme, care au nevoie de haine pentru a se ridica la terenul accidentat.

    Iubesc părul lung? Veți adora aceste rase cu încuietori care rivalizează Rivalul lui Rapunzel.
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 20 De rase de câine cu părul scurt pentru îngrijirea mai mică de întreținere