Ghidul speciilor de porci din guineea

Disney

Proprii sau gândindu-se la deținerea unui porc de guinee? S-ar putea să nu fiți știut că există 13 specii de porci de la Guineea și toți au cota lor de caracteristici unice. Aflați mai multe despre fiecare dintre ele mai jos și asigurați-vă că știți care se întâmplă înainte de a adopta un cobai.

01 din 09

american

Această rasă este, de asemenea, cunoscută sub numele de CERY engleză. Haina este netedă și scurtă și se află plat la corp. Aceasta este cea mai populară și cea mai comună rasă.

Satin American este, de asemenea, recunoscut de Asociația American de crescători de cavitate (ACBA). Satin se referă la strălucirea stratului - rasele de satin au foarte strălucitoare, elegante paltoane.

  • 02 din 09

    Abyssinian Guinea porc

    Abyssinianul are un aspect foarte distinctiv. Haina este alcătuită din mai multe vârtejuri de păr denumite rozete. Părul lor este destul de dens și grosier și radiază în cercuri din mai multe puncte de pe corp care cuprinde o serie de vârtejuri și crestături. Din scopuri de vedere, abisinianul trebuie să aibă un minim de opt rozete, într-un model simetric. Aceste porcușori de Guineea Arătați întotdeauna oarecum dezordonați.

    Satin abisinian, cu haina strălucitoare, este, de asemenea, recunoscut de ACBA.

    (Fotografia abisiniană de mai sus este curtoazie a caviarului ciudat.)

  • 03 din 09

    Porc de guinee peruvian

    Stratul peruvian este neted și drept și crește la câțiva centimetri în lungime. Părul în mod natural în centrul spatelui și crește, de asemenea, înainte de cap.

    Stratul dens, moale al peruvianului necesită o mulțime de îngrijire și mulți proprietari de porci de guinee peruvian ajung să-și trimită părul pentru ao menține ușor. Dacă va fi afișat porcul de guinee, Wraps poate fi folosit pentru a menține părul să se încurce sau să fie murdari.

    ACBA recunoaște, de asemenea, satinul peruvian.

  • 04 din 09

    Silkie Guineea Pig

    Silkie este, de asemenea, cunoscută sub numele de Sheltie, și are un strat foarte matasos, lung. Spre deosebire de peruvianul, stratul moale din Silkie nu în mod natural, de-a lungul spatelui și crește înapoi de la cap.

    Un satin Silkie este, de asemenea, recunoscut de ACBA.

    (Această fotografie Silkie este curtoazie de Cavii de floarea-soarelui.)

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Porcul de guinee crescute

    Acesta este un părul scurt porcușor de Guineea cu o singură rozetă (turbionare) de pe frunte. Există două tipuri - unul este porcul guineei albă crested (numit și American Crested), unde creasta este alb, spre deosebire de restul hainei (nu sunt alb pe corp). Celălalt este un porc de guinee crested "de sine" (uneori numit englez crested), iar culoarea creasta este la fel ca restul hainei.

    Această fotografie Crestată Guineea Pig este amabilă a caviarului ciudat.

  • 06 din 09

    Porcul de la Teddy Guineea

    Acest porc de guinee cu părul scurt este caracterizat printr-un strat dens dens cu arbori de păr îndoit sau înclinat care face ca stratul să stea la capăt, oferind un aspect fuzzy.

    Există, de asemenea, un satin teddy, a cărui haină are un luciu profund.

  • 07 din 09

    Texel Guinea porc

    Acest porc de guinee neobișnuit are un strat foarte lung, lung. Pigul Texel Guineea este un animal de companie foarte de înaltă întreținere.

  • 08 din 09

    Coronet Guinea porc

    Porcul de guinee Coronet este, de asemenea, cu părul lung, dar are o singură rozetă (Coronet) în centrul frunții. Ca și alți porci de guinee cu părul lung, coroneturile au nevoie de o mulțime de îngrijire.

    (Această fotografie Coronet este curtoazie de Cavii de floarea-soarelui.)

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Alte soiuri de cobai

    Există și alte soiuri mai puțin frecvente de cobai cu diferite tipuri de păr, cum ar fi Merino (părul lung curbat, cu o creastă pe cap) și alpaca (păr lung curbat, care crește înainte peste cap). În plus, există multe variații de culoare care sunt, de asemenea, utilizate pentru a descrie porcii Guineei împreună cu rasa.

    Există, de asemenea, două tipuri de porci de guinee fără păr. Porcul de guinee Baldwin este total fără păr, deși se poate naște cu un păr care este apoi pierdut ca Mature Guineea. "Porcii slabi" sunt, de asemenea, fără păr, dar adesea nu sunt complet, deoarece pot exista patch-uri de păr pe față și labe, împreună cu părul fin pe alte părți ale corpului. Pentru mai multe informații, consultați "Porci de guinee fără păr."

  • ">
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Ghidul speciilor de porci din guineea