11 Mici rase de câine hipoalergenic

Pudele miniaturale roșii

Rasele de câine hipoalergenic sunt perfecte pentru persoanele care iubesc câinii, dar nu iubesc părul peste tot în casă. Ratele de câine hipoalergenic sunt, de asemenea, ideale pentru persoanele care suferă de alergii de câini. Dacă sunteți interesat de o mică rasă de câine hipoalergenică, este important să înțelegeți ce să vă așteptați (și nu așteptați) de la o rasă hipoalergenică.

Ce înseamnă hipoalergenic?

Persoanele care sunt alergice la câini reacționează la proteine ​​găsite într-un drenar al unui câine, care este bucăți uscate de piele, saliva și urină. Diferiți câini creează cantități diferite de Dander. Aceasta variază în funcție de dimensiunea câinelui (câinii mai mici vor avea mai puțin timp) și rasa. Iar câinii individuali ai oricărei rase ar putea avea în mod natural mai mult sau mai puțin.

Mulți oameni cred că termenul hipoalergenic se referă la un câine care nu va declanșa o reacție alergică, dar asta nu este exact exactă. "Hipo" înseamnă mai puțin sau sub medie. Prin urmare, un câine hipoalergenic este unul care are mai puțin timp și este mai puțin probabil să provoace o reacție alergică la cineva sensibil la Dog Dander.

Cele mai multe rase hipoalergene sunt non-vărsare sau vărsare scăzută. Deși oamenii alergici nu reacționează la părul în sine, foliculii de păr conțin Dander. Când câinele aruncă părul, modelul merge cu el și se răspândește în toată casa. Mai puțin părul care părăsește câinele înseamnă mai puțin în casă. Ratele de câine hipoalergenic necesită îngrijire profesională regulată și consecvenți periajul Pentru a păstra haina fără tangle.

Este important să rețineți că nu se garantează nici o rasă de câine sau un câine individual să nu provoace o reacție la o persoană alergică. Oamenii cu alergii de câine severă pot să nu poată tolera orice câine, chiar și un hipoalergenic. Dacă intenționați să obțineți o rasă în speranțele, nu veți fi alergic la el, petreceți timp în interior cu câini adulți din rasă pentru a vedea dacă reacționați înainte de a se angaja la un catelus. Niciun câine nu este cu adevărat "alergie liberă", iar toți câinii au potențialul de a arunca un pic, chiar "non-vărsare", dar oamenii cu alergii ar putea găsi ei pot trăi confortabil Cu următoarele rase hipoalergene mici:

01 din 11

Affpenpinscherul este mic, dar îndrăzneț, ceva care nu este surprinzător odată ce știți că scopul original al rasei a fost de vânătoare și uciderea șobolanilor și a altor rozătoare plictisitoare. Dacă nu sunteți complet câștigat de adorabilul adorabil al afinpincherului ", veți fi distrați de personalitatea sa comică. Stratul wirt scăzut necesită tăierea de pensii de două ori pe săptămână la fiecare două sau trei luni.

Privire de ansamblu de rasă

ÎNĂLŢIME: 9 până la 11.5 inci la umăr

GREUTATE: 7 până la 10 kilograme

Caracteristici fizice: Față scurtă și strat de acoperire - vine în negru, gri, argint, roșu, negru și bronz sau bej

  • 02 din 11

    Bedlington Terrier Aspect - și simt - la fel ca mielurile dulci mici. Nu lăsați aspectul lui Bedlington să vă păcăliți să vă gândiți că sunt creaturi timide sau răsfățate. Ei au fost inițial folosiți pentru a expedia șobolanii și alte persoane vastă dureroase în ferme și adânc în minele de cărbune și își păstrează tenacitatea și preiul. La domiciliu sunt însoțitori blânzi și iubitoare. Stratul OH-So-Soft nu aruncă mult, dar Bedlingtons au nevoie de îngrijire profesională la fiecare câteva luni.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 15.5 până la 17 ani.5 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 17 la 23 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Grațios, lithe și bine echilibrat. Stratul crocant, care este un amestec de păr tare și moale, vine în albastru, nisipos sau ficat, uneori combinat cu bronz.

  • 03 din 11

    Ieșire și jucăușă, adorabilă Bichon Frize arată și se simte ca un nor moale, pufos. Rasa sa născut în Franța, unde micii câini albi se bucurau de o viață ușoară ca animale de companie bogate, dar mai târziu au găsit o nouă profesie ca câini de circ. Blând, afectuos și prietenos, Bichons iubesc oamenii de toate vârstele. Stratul alb pufos nu scade, ci are nevoie de îngrijire profesională regulată.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 9 până la 12 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 7 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Mici, dar robust, cu o haină plină de pufoasă, care este întotdeauna albă (haina poate avea urme de caise, buff sau cremă)

  • 04 din 11

    Haina densa densa de la Coton de Tuleaar este lungă și luxoasă. Așa-numitul câine regal din Madagascar este ultimul câine de companie, care nu vrea decât să-ți dea viața toată ziua, în fiecare zi. În plus față de îngrijirea profesională, stratul de vărsare scăzută are nevoie de periaj zilnic cu o spray de condiționare a stratului de acoperire pentru a păstra liberul liber și pentru a proteja de rupere. Sau dacă preferați, păstrați-vă cătonul într-un clip de companie mai scurt, care necesită o mai mică întreținere.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 10 până la 11 inci înălțime la umăr (bărbați) - 9 până la 10 inci (femele)

    GREUTATE: 9 până la 15 kilograme (bărbați) - 8 până la 13 kilograme (femele)

    Caracteristici fizice: Mic, dar robust. Haina lungă este întotdeauna pură alb (câteva puțuri ușoare ale griului deschis sau bronzul luminos sunt permise pe urechi).

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Havanul se află într-o mulțime datorită hainei sale frumoase și lungi matasoase. Rasa a provenit din Havana, Cuba, cu mai mult de 300 de ani în urmă, unde au fost prețuite lapodii bogați. Smart, energic și ieșind, trăgătorul havanez să joace, să exploreze și să se întâlnească cu noi prieteni. Rasa se înțelege bine cu oamenii de toate vârstele, inclusiv copii blânde. Stratul de vărsare scăzută are nevoie de periaj zilnic pentru a preveni covorașele. De asemenea, poate fi păstrată într-un stil scurt mai ușor.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 8.5 până la 11.5 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 7 până la 13 kilograme

    Caracteristici fizice: Mici, robuste și puțin mai lungi decât înalte - haina poate varia drastic de la matasy drept la foarte ondulat cu infinete - rasa poate avea una sau două culori, dar nu se limitează la, negru, argintiu, alb, cremă, bronz, fawn, aur, salariat și roșu.

  • 06 din 11

    Stratul moale al lui Löwchen este adesea păstrat într-o tăietură de leu cu swârlderi rasă și o coadă mai lungă pe gât și cap, dând drumul la porecla de la micul câine de leu. Probabil din Germania sau în Marea Mediterană, Löwchen au fost în jur de secole. În Pre-Renaissance Europe, Löwchen au fost câini de companie popular de doamne ale instanțelor regale. Löwchen sunt câini de familie excelenți, jucând fericit cu copiii respectuoși și bucurându-se de toate aspectele vieții de familie. Haina aruncă puțin, dar nu prea mult, mai ales dacă o periați în mod regulat.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 12 până la 14 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 10 până la 18 lire sterline

    Caracteristici fizice: Mici, compacte și echilibrate. Stratul lung, gros, moale, ușor ondulat, vine într-o mare varietate de culori și modele și este adesea tăiat într-un clemă de leu distinctiv.

  • 07 din 11

    Malteza acoperită cu mătase este una dintre cele mai vechi rase de câine, cu rădăcini mediteraneene care se întorc mai mult de 2000 de ani pe insula națiunii Maltei. Extrem de afectuos și orientat spre oameni, maltezi sunt perfecți pentru cei care doresc un câine cuddly. Plin de viață și jucăuș, sunt suficient de mici pentru a vă însoți cu ușurință peste tot - ceva ce ar prefera mult decât să rămână acasă singur. Stratul de zăpadă albă, lung, matasos, nu se varsă, dar are nevoie de îngrijire profesională și periaj zilnic cu o perie de pin sau pieptene pentru a preveni încurcările și ruperea. Unii proprietari maltezi preferă o tăietură de întreținere redusă."

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 8 până la 10 inci la umăr

    GREUTATE: 4 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Mici și compacte. Stratul lung, matasos cu un singur strat este alb pur.

  • 08 din 11

    Schnauzerul miniatural este cel mai mic dintre cele trei rase de schnauzer legate, inclusiv Schnauzer standard și Schnauzer Giant. Toate împărtășesc fundaluri similare ca câini de fermă și vânători de șobolani, iar toate haine ulterioare, de vărsare scăzută, tăiate pentru a lăsa o barbă Shaggy, mustață și sprâncene. Deși mici în dimensiune, schnauzers miniatural au o mulțime de energie și spirit. Îi place să joace și să aibă nevoie de exerciții zilnice moderate. Miniatura Schnauzers au nevoie de îngrijire profesională la fiecare câteva luni. Puneți părul mai lung pe picioare la fiecare câteva zile.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 12 până la 14 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 11 până la 19 kilograme

    Caracteristici fizice: Robust construit, aproape pătrat în proporție, cu o mulțime de os. Haina dublă wirt poate fi sare și piper, negru și argintiu sau negru solid.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Pudelul este o rasă care vine în trei soiuri de dimensiuni, una mare (standard) și două mai mici (miniatură și jucărie). Pudelul standard a fost dezvoltat în Germania ca un retriever de apă - soiurile miniaturale și de jucărie au fost crescute în dimensiune și au fost în principal câini însoțitori. Poodlele sunt inteligente și pline de viață, dar tind să fie calm în casă. Stratul curl, non-vărsat este o întreținere ridicată, necesitând îngrijirea profesională la fiecare dată la două luni și periajul regulat pentru a preveni covorașii. Poodlele cu straturi mai lungi pot avea nevoie de periaj zilnic și clemele de combatere mai scurte au nevoie de mult mai puțin periaj.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: Toy: 10 inci înălțime la umăr sau mai puțin miniatură: 10 până la 15 inci înălțime

    GREUTATE: Toy: aproximativ 4 până la 6 lire-miniatură: aproximativ 10 până la 15 lire sterline

    Caracteristici fizice: Construit în mod păzit, bine proporționat și musculat fără probleme. Haina aspră, densă, clară vine în multe culori solide, incluzând dar fără a se limita la culoare albă, negru, argint, maro și caise.

  • 10 din 11

    Sweet Shih Tzu a provenit din China cu secole în urmă, unde a fost un lapod preț al nobilimii chinezești. Adorabil și carismatic, Shih Tzu iubește să joace și se întâlnește cu oamenii de toate vârstele, inclusiv copiii respectuoși. Coat dublu lung, care curge foarte puțin, astfel încât rasa este adesea compatibilă pentru persoanele cu alergii ușoare. Shih Tzu are nevoie de îngrijire profesională la fiecare câteva luni și periaj zilnic dacă stratul este menținut mai mult (mai puțin dacă alegeți să încercați un clip de catelus mai scurt).

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 8 până la 11 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 9 până la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Compact și solid, purtând greutate bună - haina dublă lungă, densă, poate fi aproape orice culoare, cel mai frecvent în negru, alb, albastru, aur, ficat sau combinații

  • 11 din 11

    Deși terrierii din Yorkshire au fost inițial folosiți ca rataturi, astăzi, acești câini mici sunt mai susceptibili de a fi găsiți încălzirea unui tur și amuzant familia lor umană cu anticurile adorabile. Yorkies sunt pline de viață, dar atât de mici încât una sau două plimbări zilnice, sau chiar câteva sesiuni de preluare interioară, vor avea grijă de nevoile lor de exerciții fizice. Când se naște Yorkies, puii sunt negru și bronz, dar în timp ce cresc culoarea se estompează în albastru și bronz. Stratul moale, matasos are nevoie de periaj zilnic dacă este menținut lung. Mulți proprietari își păstrează Yorkies într-un clip scurt de companie pentru o întreținere mai ușoară.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 8 până la 9 inci

    GREUTATE: 5 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Compact și bine proporționat. Haina lungă, dreaptă și matasoasă este albastră și bronz.

  • Top rase de câine pentru cei alergici la câini
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 11 Mici rase de câine hipoalergenic