Câini ciobănesc pentru animalele de vânătoare

Câinele de ciobanesc german situat pe iarbă

Multe rase sunt clasificate ca câini de păstor - cunoscuți și sub numele de Sheepdogs, câini de bovine, câini de vânătoare sau coloni. Câinii ciobănesc vin în toate formele și dimensiunile, dar toți sunt adepți la Herding. De asemenea, ele sunt printre cel mai inteligent și rasele de câini active. Ei tind să fie foarte instruiri, dar au nevoie de un exercițiu mental și fizic amplu. Aici sunt 10 dintre cei mai populari câini de cioban.

Bacsis

Dacă câinii păstori nu au o priză pentru energia lor, ei ar putea găsi propria lor divertisment (mestecat, sapat, lătrat, etc.). Păstrați-vă câinele ocupat cu sporturi de câine, cum ar fi agilitatea sau încercările de herding.

10 cele mai bune rase de câine energic pentru persoanele active
01 din 10

Câinii de bovine australieni au fost dezvoltați la efectiv în extrema australiană. Fundalul lor include colouri, dalmați și chiar din Dingos. Acești câini sunt inteligenți, hardy și energic. Ei au nevoie de exerciții zilnice viguroase și să facă parteneri de jogging mare. De asemenea, au nevoie de muncă mentală din jocuri de puzzle, de formare de ascultare și Dog sport.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

Greutate: 30 la 50 de lire sterline

Caracteristici fizice: Coaturile duble netede includ albastru și roșu, cu marcaje negre și de taran

  • 02 din 10

    În ciuda numelui său, Păstorul australian a fost dezvoltat în Statele Unite, dar predecesorii săi au venit ca Australia. Aussies sunt excelente câini de vânătoare și all-în jurul valorii de ranch. Ele sunt foarte inteligente și atletice. Ei excelează la aproape orice sport de câini și se bucură de drumeții, jogging, disc de zbor și trucuri de învățare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-23 inci

    Greutate: 40 la 65 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaturile cu lungime medie - culorile includ negru, albastru, roșu, roșu și roșu

  • 03 din 10

    Originarea câinilor de vânători în Scoția, colțul cărților sunt inteligenți și au nevoi de exerciții ridicate. Ei pot fi, de asemenea, oarecum încăpățânați, deci este important să începeți formarea de ascultare la o vârstă fragedă și să rămână în concordanță cu ei. Ei preferă spațiu pentru a fugi în afara lei și a nevoie de o mulțime de atenție pentru a prospera.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 22 de centimetri

    Greutate: 45 la 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaturile de lungime medie includ negru, albastru, maro și Fawn cu marcaje albe

  • 04 din 10

    Malinoisul belgian este unul dintre cele patru rase legate de herding belgian. Multe lucrează în Malinois belgian aplicarea legii- și pentru un motiv bun. Acești câini sunt construiți pentru zile lungi și muncă grea. Sunt extrem de inteligenți și își vor testa limitele, așa că au nevoie de un proprietar care să le antreneze în mod corespunzător.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 40 la 80 de kilograme

    Caracteristici fizice: Coaturile scurte includ Fawn, Mahogany și Roșu cu o mască neagră

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Colletele de frontieră au fost oi de vânătoare în insulele britanice de mai mult de un secol. Acești câini sunt probabil cele mai inteligente rase și trebuie să aibă un loc de muncă - fie că este vorba de un sport de câini competitivi. Poate fi o provocare pentru a păstra o collie de frontieră.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-22 inci

    Greutate: 30 la 55 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat de lungime medie sau netedă, cu lungime medie poate fi solid, bicolor, tricolor, merle sau sable

  • 06 din 10

    Păstorul german este probabil rasa care vine în minte când crezi că "câine de ciobanesc."Rasa a fost dezvoltată la efective de animale și a lucrat la fermele din Germania, dar acest câine universal este, de asemenea, foarte apreciat în aplicarea legii. Păstorii germani tind să fie foarte inteligenți, loiali și instruiți.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 50 la 90 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaturile duble cu lungime medie includ negru și bronz, negru și roșu, negru solid și mai mult

  • 07 din 10

    Sheepgogul islandez este singura rasă nativă a Islandei. Viking Settlers și-au adus strămoșii în Islanda cu mai mult de 1000 de ani în urmă. Câinii de dimensiuni medii sunt adepți la animalele de vânătoare și capabile de o serie de taxe agricole, inclusiv protecția. Rasa necesită o mulțime de exerciții și are nevoie undeva pentru a fugi în afara lesa.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 18 inci

    Greutate: 25 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coada de coadă curbată - Culorile includ alb-negru, ciocolată și alb, gri și alb și mai mult

  • 08 din 10

    Miniatura American Shepherd

    Ca și vărul său de păstor australian mai mare, păstorul american miniatural (numit și Mini Aussie) are o mulțime de inteligenți și energie. Dar datorită dimensiunii sale compacte, este oarecum mai ușor de exercitat decât un păstor mai mare. Păstorii miniaturani americani se întâlnesc adesea bine cu caii și sunt populare cu ecovestiții.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 până la 18 inci

    Greutate: 20 la 40 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaturile duble cu lungime medie includ negru, albastru, albastru, roșu și roșu Merle cu marcaje de bronz și alb

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Sheepdogii englezi din engleză au apărut în anii 1800 în Anglia, conducând animale pe piață. Cunoscut pentru rezistența și starea lor, pot face animale de companie foarte iubitoare și jucăușitoare. Dar ei nu sunt leneși. Acești câini au nevoie de plimbări zilnice, precum și sesiuni de joacă în afara leash, unde pot fi bolnavii lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21 inci și în sus

    Greutate: 60 la 100 de kilograme

    Caracteristici fizice: Coaturile Shaggy includ albastru și alb, gri și alb și mai mult

  • 10 din 10

    Originarea din Insulele Shetland din Scoția, Shetland Sheepdogs (sau Shelties) sunt câini activi, agili. Pentru că sunt atât de inteligenți și dornici să vă rog, ei tind să fie ușor de antrenat. Și ei excelează în sporturi de câine, inclusiv agilitatea și discul de zbor, care sunt de ajutor să le scurgem de o anumită energie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 până la 16 inci

    Greutate: 15 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaturile lungi duble includ alb-negru, albastru și alb, salariat și alb și mai mult

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Câini ciobănesc pentru animalele de vânătoare