Boxer: profil de rasa de caini

Boxer

Boxerul este un câine energic, inteligent, atletic și loial, cu un temperament dulce și jucăuș, care îl face un partener ideal. Boxerii se întâlnesc adesea foarte bine cu copiii și posedă un instinct pentru a proteja familia, făcându-i câini de familie minunați, în ciuda istoriei lor ca câini de luptă. Boxerii au devenit incredibil de populari în Statele Unite, dar rasa datează din Europa din secolul al XVI-lea.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Lucru

Înălţime: 1 picior, 9 centimetri la 2 picioare, 1 inch la umăr

Greutate: 55 până la 70 de lire sterline

Coat și culori: Haina este scurtă. Fawn și Brindle sunt culorile standard, în timp ce All-White nu este recunoscut de multe cluburi de kennel. Marcajele standard includ o mască neagră - o mască neagră cu marcaje albe și marcaje albe.

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

Caracteristicile boxerului

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosMediu
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăMediu
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu
1:45

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre boxerul atletic și prietenos

Istoria boxerului

Strămoșii boxerii pot fi urmăriți înapoi la o varietate de rase de câini în Europa în secolul al XVI-lea, dar rasa a fost dezvoltată și perfecționată în ultimele câteva sute de ani în Germania. Boxerii sunt legați de aproape toate rasele de tip buldog.

Ei au fost folosiți din punct de vedere istoric pentru luptele de câine, dar apoi s-au dezvoltat în canini loiali, muncitori care au fost folosiți ca protectori, vânători și chiar și curieri. Ei au fost una dintre primele rase angajate ca câini de poliție în Germania.

Boxerii au început să câștige popularitate în Statele Unite în anii 1930, deși rasa a fost recunoscută de AKC în 1904. Clubul american Boxer (ABC) a fost format în 1935. Boxerii au adesea cozile și urechile tăiate, dar mai mulți proprietari boxerii părăsesc urechile necoptate.

Boxer Care

Boxerul fericit este un partener de afectiv și loial care ar face o completare încântătoare într-o gospodărie activă. În ciuda istoriei lor de a fi folosită pentru luptele de câine, boxerii sunt de obicei creaturi blânde fără tendințe agresive. Ei sunt cunoscuți se înțelege bine cu copiii Odată instruit și socializat.

Boxerii durează mult timp să se maturizeze și pot fi cu trei ani înainte ca boxerul dvs. să nu mai fie un catelus. Ele sunt în general gătite între 4 și 7 luni, dar unii iau mai mult.

Deoarece boxerii au straturi foarte scurte de păr, au relativ simple îngrijirea are nevoie. Majoritatea boxerii au nevoie de baie ocazional și periaj. Deși un boxer activ poate să-și poarte unghiile, să țină ochii pe ele. Faruri regulate de unghii sunt importante pentru a-și păstra picioarele sănătoase și confortabile.

Boxerii nu sunt foarte toleranți la vremea rece sau la cald: stratul lor scurt nu le dă izolație împotriva frigului și din cauza nasului lor scurt, boxerii nu se pot împinge bine, astfel încât să nu se poată răci ușor. Cel mai bine este să păstrați boxerii în interior în timpul vremii extreme, cald sau rece. Exercitați-vă boxerul în cea mai tare parte a zilei în timpul vremii calde.

Boxerii pot fi hiperactivi și necredincioși dacă nu instruit corect. Acesta este pur și simplu un rezultat al personalităților lor mari și iubitoare. Boxerii iubesc sări peste oameni dar poate fi învățat să se abțină de la asta. Nu uitați socializare- Acest lucru este la fel de important pentru boxerul dvs. ca și pentru toți câinii.

Nivelul ridicat de energie și fizicul atletic al boxerului înseamnă că rasa are nevoie de o cantitate semnificativă de exercițiu in fiecare zi. Asigurați-vă că furnizați exercițiul necesar pentru a păstra boxerul fizic potrivit și stimulate mental. Luați-vă boxerul pentru o plimbare de 30 de minute de două ori pe zi și să jucați Fetch sau alte jocuri active.

Deși nu toți boxerii sunt droolere, unele drool excesiv. De asemenea, au fost cunoscuți că sunt sforăi. Din fericire, ele nu sunt cunoscute sub numele de Diggers, iar majoritatea boxerii nu scad, cu excepția cazului, atunci când este cazul.

Probleme comune de sănătate

Crescători responsabili se străduiesc să mențină cel mai înalt Standardele de rasă Așa cum a fost stabilit de cluburile Kennel, cum ar fi Clubul American Kennel (AKC). Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin probabil să moștenească condițiile de sănătate. Cu toate acestea, pot apărea unele probleme de sănătate ereditare în rasă. Amintiți-vă că controalele veterinare obișnuite reprezintă o parte importantă a Păstrați câinele sănătos. Veterinarul dvs. poate fi capabil să detecteze semnele timpurii ale probleme de sanatate înainte de a vă afecta câinele.

Următoarele sunt unele condiții de sănătate care pot afecta boxerii:

  • Cancer: Boxerii sunt predispuși la mai multe tipuri de cancer, inclusiv tumorile celulelor, limfomul și cancerul de piele.
  • Stenoza aortica: Această îngustare a aortei provoacă inima să muncească mai mult. Este o condiție genetică și câini cu ea nu ar trebui să fie crescuți. Poate provoca leșin și moarte bruscă.
  • Cardiomiopatie dilatativă: Aceasta este, de asemenea, o condiție moștenită a unei bătăi inimii neregulate. Boxerii cu această afecțiune nu ar trebui să fie crescuți. Boxerul poate arăta o moarte slabă și subită.
  • Surzenie: pierderea auzului este asociată cu colorarea albă și poate fi văzută în boxere albe sau în majoritate albe.
  • Displazie de șold: Boxerii pot avea această afecțiune moștenită care poate provoca durere, lamere și artrită. Crediții ar trebui să furnizeze dovada că părinții au fost testați.

Dieta și nutriția

Boxerul dvs. va face probabil cel mai bine cu două mese de două până la trei cești de alimente de câine uscate de înaltă calitate pe zi. Pe măsură ce boxerii au fost cunoscuți că au o tortură de stomac, o afecțiune care apare atunci când stomacul animalului se răsucește în jurul axei sale, poate doriți să oferiți o stație de hrănire care este ridicată, astfel încât câinele dvs. nu trebuie să se îndoaie să mănânce. Furnizarea a două mese poate ajuta la prevenirea consumului prea mult sau prea repede, ceea ce poate duce la torsiune de stomac.

Monitorizați greutatea câinelui pentru a preveni obezitatea - o schimbare în dietă, precum și un exercițiu mai mult, poate fi în ordine. Discutați problemele dietetice speciale cu medicul veterinar.

Cele mai populare rase de câine în acest an
PROS
  • Inteligent

  • Iubitor de distractie

  • Energetic

Contra
  • Excesiv drool cu ​​unii

  • Dragostea să sară pe oameni

  • Nu pot tolera vremea caldă sau rece

Unde să adoptați sau să cumpărați un boxer

Clubul american Boxer este un loc minunat pentru a începe căutarea unui catelus de boxer. Puteți contacta președintele de referință al crescătorului Clubului care vă va conecta cu crescătorii din zona dvs. Dacă sunteți interesat să localizați un boxer de salvare, site-ul Clubului oferă liste extinse de organizații de salvare De-a lungul U.S.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Ca și în cazul oricărei rase, dacă credeți că boxerul este câinele pentru dvs., faceți o mulțime de cercetări înainte de a obține unul. Discutați cu medicii veterinari, alți proprietari boxeri, crescători de boxer de reputație și grupuri de salvare boxer pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, căutați aceste:

Există o mare varietate de rase de câini acolo. Cu puțină cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă.

Uita-te acum: 12 rase de câine gigant și ceea ce le face special

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Boxer: profil de rasa de caini