Cum să obțineți părul câinelui de pe haine

Nu există multe cobideri Pentru a deține un câine, dar părul vărsat este cu siguranță în partea de sus a listei. Toți luptăm cu bătălia pentru a îndepărta părul câinelui de la îmbrăcămintea noastră și mulți dintre noi luptă zilnic această bătălie. Acest articol împărtășește sfaturile mele pentru Cum să obțineți părul câinelui de pe haine.

Există multe produse diferite disponibile pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să elimine părul de la îmbrăcămintea și tapițeria lor. Cum puteți ști ce produse sunt eficiente și care par prea bune pentru a fi adevărate?

Cum să obțineți părul câinelui de pe haineAcestea sunt trucurile mele de îndepărtare a părului meu. Am încercat aceste metode nenumărate ori, și sunt întotdeauna eficiente - indiferent ce tip de blană are câinele tău. Acest lucru este important să rețineți, deoarece unele produse sunt mai eficiente pe părul fin decât sunt pe blană și viceversa.

Este imposibil să găsești o canină care nu aruncă, dacă nu obțineți o rasă complet fără păr. Singura modalitate de a spune cât de mult a Câinele va vărsa este de a cerceta rasa înainte de adoptare. Doar pentru că un câine are păr lung, nu înseamnă că va arunca mult. De asemenea, unele rase cu părul scurt.

Fiecare proprietar de animale de companie trebuie să știe cum să obțină părul de câine de pe haine. Nu vrei să eviți puii în fiecare zi înainte de a părăsi casa. Utilizați sfaturile și trucurile mele dovedite pentru a elimina toate părțile nedorite, lăsându-vă prezența pentru muncă sau ieșiri.

Cum să obțineți părul câinelui de pe haine

Cum să obțineți părul câinelui de pe haineCând discutați cum să obțineți părul de câine de pe haine, este, de asemenea, important să discutați modalități de reducere a vărsării. Am scris un articol pe subiect, dar cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să mențineți îngrijirea corespunzătoare. Periajul regulat este cel mai bun mod de a scoate părul de la haina înainte de a putea rămâne la îmbrăcămintea dvs. sau să cadă pe podea și la mobilier.

O dietă adecvată este, de asemenea, esențială pentru menținerea pielii câinelui și pentru a acoperi sănătatea. O haina sanatoasa va arunca mai putin decat unul uscat, fragil. De asemenea, pielea hidratată și sănătoasă va ajuta la reducerea cantității de păr și mai mult.

Dacă mâncarea dvs. de câine obișnuită nu furnizează suficiente nutrienți pentru a păstra pielea lui Fido și pentru a acoperi sănătatea, încercați să adăugați a ulei de pește supliment și / sau ulei de cocos la mesele sale. Ambele aceste suplimente conțin acizi grași care vor ajuta la sănătatea generală a pielii și a hainei.

Părul câineluiPăstrarea casei dvs. curată va împiedica, de asemenea, părul să plutească în jurul valorii și lipiți de îmbrăcămintea dvs. Vacutarea regulată este cea mai bună modalitate de a reduce cantitatea de păr vărsat în casa dvs. Păstrarea curată a câinelui dvs. curat este, de asemenea, un pas important pentru a preveni cantitatea de păr vărsat care colectează în casa dvs.

Cum să obțineți părul câinelui de pe haine

După cum am menționat, există multe produse diferite pe piață care pretind că reduceau părul de companie de la îmbrăcăminte, tapițerie și mobilier. Dacă căutați un mod sigur, încercați câteva dintre sfaturile mele despre cum să obțineți părul câinelui de pe haine. Aceste metode sunt accesibile la orice buget și folosesc materiale pe care probabil le dețineți deja.

Desigur, rolele de scame sunt una dintre cele mai populare Câine de îndepărtare a părului. Ei funcționează bine, dar veți trage în mod constant foaia după foaie. Acest lucru nu este rentabil sau ecologic.

Cum să obțineți părul câinelui de pe haineUnii oameni aleg o opțiune mai ușor accesibilă - bandă. Dacă ați terminat foi cu role de scame sau nu aveți unul disponibil, încercați să utilizați banda pentru a elimina părul câinelui de la îmbrăcămintea dvs. Funcționează într-un vârf dacă aveți o întâlnire importantă sau ați uitat la Lint Rotiți hainele înainte de a pleca la lucru.

Prefer să folosesc o opțiune mai ecologică, cum ar fi manusi de cauciuc. O pereche de mănuși de spălat vase, cum ar fi cele ilustrate în stânga, sunt ieftine și pot fi folosite de sute de ori.

Frecați o cantitate mică de apă pe palma mănușii și frecați maneta de mână în jos îmbrăcămintea. Se va îndepărta la fel de mult păr de companie ca o rolă de scame și puteți clăti cu ușurință părul cu apă curgătoare pentru a curăța mănușile.

Cum să obțineți părul de câine de pe haine - Ghid videoExistă, de asemenea, un număr de instrumente de îndepărtare a părului pentru animale de companie care sunt reutilizabile. Am revizuit câteva dintre favoritele mele pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să aleagă una care să răspundă nevoilor lor:

Un alt truc pe care îl recomand atunci când învățați cum să obțineți părul de câine de pe haine este de a adăuga oțet la mașina dvs. de spălat atunci când faceți spălătorie. 1/2 ceașcă de oțet adăugată la fiecare încărcătură va ajuta la prevenirea energiei electrice statice, reducând cantitatea de păr care se lipeste de îmbrăcămintea.

Citiți următorul: Sagedding Sage - Obținerea părului de câine de pe mobilier

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți părul câinelui de pe haine