10 Rase de câine cele mai grave pentru persoanele cu alergii

Ciocolata Labrador Retriever

Unele rase de câine sunt mai susceptibile de a obține oameni cu alergii strănuze, ochi de ochi și urticarie. Între timp, alte rase sunt considerat hipoalergenic și ar putea fi un pariu mai bun dacă tu sau un membru al gospodăriei tale suferă de alergii. Uită-te mai atent la motivul pentru care oamenii cu alergii ar trebui să se desprindă de anumiți câini.

Majoritatea oamenilor presupun că câinele mai puțin păros este, cu atât mai puțin probabil că sunt de a porni alergiile. Nu este adevărat. Părul nu este problema la fel de mult ca și modelul și saliva lor. Toți caninii produc Dander - pielea moartă care fulgii din corp. Dander se agăță la părul de câine, așa că poochează că în mod natural aruncă o mulțime de loturi mai mult în jurul casei. Rase predispuse la somn tind să fie problematice, deoarece vor răspândi mai mult saliva în jurul casei.

Aceste 10 rase populare au cea mai mare probabilitate de a provoca o problemă pentru persoanele cu alergii de companie.

Bacsis

Chiar câinii etichetați ca hipoalergenic pot declanșa o reacție alergică - nu există garanții. Câțiva iubitori canini cu alergii gestionați declanșatoarele lor cu vizite la alergist, filtrarea aerului acasă și îndepărtarea covoarelor.

01 din 10

Basset Hounds sunt, în general, dulci, iubitoare și ușor de manevrat cu o dungă neplăcută cu încăpățânare. Ele sunt unul dintre cei mai favorizați câini, dar nu neapărat alegerea potrivită pentru persoanele cu alergii. Ei au jowls generos și pliuri de piele și sunt droolere de campion. Saliva lor este mai probabil să-și găsească calea pe piele, mobilier moale și alte articole din casă. Acest potențial sporit de expunere pune această rasă la un risc mai mare de declanșare a alergiilor. Și pentru un dublu whammy, bassets au o haină scurtă, dar aruncă o mulțime, adică mai mult păr și dander în jurul casei.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Hound (AKC)

Înălţime: mai puțin de 15 inci

Greutate: 40 la 65 de lire sterline

Coat și culoare: Culoarea stratului scurt, netedă include combinații de negru, alb, maro, bronz, lămâie, mahon și roșu

Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 02 din 10

    Dacă sunteți un iubitor de câine mare în căutarea unui protector inteligent și tratabil, un Doberman ar fi o alegere perfectă dacă nu ați avut alergii. Această rasă declanșează frecvent flare-up-uri. Acești câini au un strat subțire, unic, iar vărsarea lor este mai degrabă moderată decât excesivă, dar sunt câini mari cu mai mult păr și drand. Dobies sunt, de asemenea, predispuse la Alergiile și sensibilitățile pielii, mai mult decât rasa medie. Alergiile cutanate pentru câini înseamnă o piele uscată și fulgată și cantități mai mari de depozite din jurul casei în jurul casei.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 24-28 inci

    Greutate: 65 la 100 de kilograme

    Coat și culoare: Strat scurt, neted in negru, rosu, albastru sau fawn cu marcaje de rugina

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 03 din 10

    Păstorii germani sunt una dintre cele mai dureroase rase populare. Sunt inteligenți, dornici să vă rog, devotați și curajoși. Din păcate, acest câine a fost cunoscut pentru a declanșa reacții alergice pungă. Sunt una dintre ele cele mai multe nivele excesive Nu contează dacă obțineți unul lung sau cu părul scurt. Firele lor de păr ajung peste tot, mai ales când își aruncă haina de două ori pe an. Acest câine mare aruncă mase de păr, care are ca rezultat în mod inevitabil mult timp în mediul înconjurător.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 60 la 100 de kilograme

    Coat și culoare: Scapă groasă și o haină dens, ușor ondulată sau dreaptă, cu colorant bronz și negru și roșu și negru

    Speranța de viață: 9 până la 13 ani

  • 04 din 10

    Huskies sunt o altă rasă predominantă. Frumos frumos, atletic și prietenos, sunt bine adaptate gospodăriilor foarte active dar poate fi problematică dacă există o persoană cu alergii în casă. Huskies și alte rase dublu acoperite sunt cunoscute pentru depunerea masei de păr în jurul casei. Straturile lor groase de blană le păstrează cald în patria lor natală arctică. Acești câini adesea deasupra listei de cizme excesive.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 20-23 inci

    Greutate: 45 la 60 de kilograme pentru bărbați - 35 până la 50 de kilograme pentru femei

    Coat și culoare: Haina dublă groasă care vine într-o varietate de culori, inclusiv combinații de negru, gri, alb și bronz

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Labrador Retriever tops lista de cluburi americane din cele mai populare rase din fiecare an. Acești câini sunt inteligenți, loiali, Animale de companie minunate de familie. Din păcate, totuși, ele sunt cunoscute pentru declanșarea frecventă a alergiilor umane. Haina lor dublă poate fi relativ scurtă, dar este densă și acoperă profund. Ei sunt, de asemenea, cunoscuți pentru suferința de multe ori de piele uscată și fragilă. Căptușeala de argint este că, dacă vă lăsați Laboratorul iubitor de apă Înotați frecvent, poate reduce nivelul de concentrație a timpului în aerul casei, poate coborî cu flare-up-uri alergice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 21 până la 24 de centimetri

    Greutate: 55 până la 80 de lire sterline

    Coat și culoare: Straturi netede, rezistente la apă - negru, ciocolată sau galbenă

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 06 din 10

    Fanii de la Pewingese le iubesc pentru personalitățile lor afective, loiale și spirituale. Haina lor lungă de vărsare prezintă o problemă pentru persoanele cu alergii, iar rasa este cunoscută pentru că este destul de încăpățânată când vine vorba Formarea casei. Dander și Saliva nu sunt singura alergie la urina de câine, de asemenea. Dacă peke-ul dvs. marchează în jurul casei, acest comportament crește șansele de flare-upuri alergice. A Bunerea de pete enzimatice și rememorarea mirosului va fi necesar ca arsenalul dvs. să neutralizeze urmele de urină.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 6 până la 9 inci

    Greutate: Până la 14 kilograme

    Coat și culoare: Haina dublă lungă, groasă, care este aur, sala, roșu, gri, negru, bronz sau cremă

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 07 din 10

    Pug sunt mici, câini cu coajă scurt, care vărsau pe tot parcursul anului. Bot-ul lor încrețit, plat este predispus la adunarea multor slobber în jurul lui Jowls. Pugurile sunt, de asemenea, predispuse la o piele sensibilă și sunt susceptibile la alergii, rezultând în piele uscată și mai mult. Pliurile lor de piele pot contribui și la dezvoltarea infecțiilor bacteriene. Dacă PUG-ul tău este mâncărime și inconfortabil, ei sunt mai probabil să se frece împotriva mobilierilor și covoarelor moi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Toy (AKC)

    Înălţime: 10 până la 13 inci

    Greutate: 14 până la 18 kilograme

    Coat și culoare: Coată scurtă, netedă care vine în mod obișnuit în Fawn sau Negru

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 08 din 10

    Sfântul Bernards sunt uneori numite câine de nanny din cauza temperamentului lor blând și loial, mai ales cu familii. Totuși, ei sunt Triple Whammy când vine vorba de alergii potențial declanșatoare. Sunt o rasă uriașă. Cu atât mai mare câine, cu atât mai mult a produs. Această rasă aruncă o mulțime, circulă în jurul casei. Și când vine vorba de câinele Drool, câțiva câini vor bate Saint Bernards în acest departament. Saliva devine peste tot cu această rasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 26 până la 30 de centimetri

    Greutate: 120 până la 180 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat scurt și neted și lung și matasos alb, cu marcaje roșii, maro sau brânză - o "mască" neagră este de obicei văzută

    Speranța de viață: 8 până la 10 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Cocker Spaniels (și altele spaniel rases) au fost crescuți ca câini de vânătoare de păsări. În timp, au evoluat în câinele de familie perfect de dimensiuni medii, cu excepția cazului în care aveți alergii. Acești câini au mângâieri uimitoare, cu părul lung, care au vărsat din blană și au tendința de a drool, de asemenea. Această rasă este, de asemenea, predispusă la alergii cutanate, care, în cele din urmă, pot duce la răspândirea și mai multă vânătoare în aer.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 14 până la 15 inci înălțime la umăr

    Greutate: 20 până la 30 de lire sterline

    Coat și culoare: Matasos și plat sau ușor ondulat - scurt și fine pe cap, lungime medie pe corp și bine-cu pene pe urechi, piept, burtă și picioare - negru, Ascob (orice culoare solidă decât negru) sau parti- culoare (alb-negru, maro și alb, roșu și alb, și tri-color)

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 10 din 10

    Boxerii sunt energiciți - potriviți pentru familiile cu copii jucăuși, copii mici. Ei s-au drool foarte mult și își lingușesc blănurile și pielea, lăsând saliva uscată pe haina lor. Boxerii și-au vărsat părul de frunte, cu părul scurt pe tot parcursul anului. Acestea sunt toate steagurile roșii pentru persoanele care suferă de alergie.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 1 picior, 9 centimetri la 2 picioare, 1 inch la umăr

    Greutate: 55 până la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat scurta - Fawn si Brindle sunt culorile standard - marcajele standard includ o masca neagra, o masca neagra cu marcaje albe si marcaje albe

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • Rase pentru a lua în considerare

    Știi că câinii ar trebui să eviți dacă aveți alergii, dar dacă aveți alergii ușoare și doriți să luați în considerare câinii că mai puțin problematici? Înainte de a obține un câine, uitați-vă Rase cu părul cu păr sau vizitați casa unui a pudel, bichon Frise, sau Câine de apă portugheză- aceste rase nu drool prea mult, dacă sunt deloc și aruncate mai puțin decât altele.

    Ajutați-vă cățelul mâncărime înțelegeți cele mai frecvente alergii pentru câini
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Rase de câine cele mai grave pentru persoanele cu alergii