10 Cele mai bune rase de câine energic pentru persoanele active

patru câini care rulează la rând

Nici doi câini nu sunt exact la fel, dar rasa este un factor major în determinarea nivelului de energie. De exemplu, multe rase de vânătoare și de lucru de lucru tind să fie destul de active. Acești câini de înaltă energie au nevoie atât de exerciții fizice cât și fizice pentru a prospera. Și dacă nu au un Outlet pentru energia lor excesivă, acestea ar putea deveni distructive sau dezvoltate alte probleme de comportament. Energia deoparte, aceste rase variază foarte mult în dimensiune, aspect și temperament. Ceea ce le unește sunt în general ca fiind în sus și ocupați pentru cea mai mare parte a zilei și au nevoie de o persoană activă care poate ține pasul cu ei.

Iată 10 dintre cele mai energice rase de câine.

Bacsis

Doar plimbări zilnice ar putea să nu fie suficiente pentru câțiva câini de mare energie. Luați în considerare participarea la sporturi de câine, cum ar fi agilitatea sau discul de zbor, pentru a vă oferi câinelui cu o stimulare mentală și fizică.

01 din 10

Colacii de frontieră sunt extrem de inteligenți, câini energetici crescuți pentru a fi herders nimble cu o rezistență bună. Ele sunt cunoscute pentru abilitățile lor naturale în agilitate și concursuri de discuri. Și pot face animale excelente, dar în primul rând, au nevoie de un loc de muncă. Instinctul lor natural este la efectiv, dar pot canaliza asta în Jucării de urmărire sau a face jocuri de puzzle.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 18-22 inci

Greutate: 30 la 55 de lire sterline

Caracteristici fizice: Coat de lungime medie sau netedă cu lungime medie poate fi solid, bicolor, tricolor, merle sau sable-echilibrat, echilibrat, atletic

  • 02 din 10

    Shepherdele australiene sunt, de asemenea, foarte inteligente și active, iar ei excelează în sporturi de câine. Ei au fost crescuți în șezlonguri și se bucură de starea ocupată. Astfel încât probabil vor căuta propria lor "muncă" sub formă de urmărire a animalelor sau a oamenilor, dacă nu au dat o priză pentru energia lor. Unele aussies ar putea acționa încăpățânat sau aloof dacă nu sunt date structurii, formării și exerciții suficiente.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-23 inci

    Greutate: 40 la 65 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat de lungime medie - corpul bine echilibrat - culorile includ negru, albastru merle, roșu și roșu roșu

  • 03 din 10

    Câinele de bovine australiene este o rasă de înaltă calitate, de mare energie. Acești câini au unitatea și rezistența la bovine pe distanțe lungi în fiecare zi. Și un câine cu atât de multă rezistență poate obține cu ușurință plictisit ca un animal de companie cu excepția cazului în care este dat un exercițiu amplu și stimularea mentală. Câinii de bovine excelează la majoritatea sporturilor de câine și au tendința de a se bucura de trucuri de învățare și jocuri de puzzle.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 17 până la 20 de centimetri

    Greutate: 30 la 50 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat puternic construit - Culorile duble includ albastru și roșu, cu marcaje negre și de taran

  • 04 din 10

    Multe rase de terrier sunt cunoscute a fi foarte energice, inclusiv Jack Russell Terriers. Acești mici canini, cu siguranță, nu sunt câini leneși. Fără Instruire și exerciții zilnice viguroase, ei ar putea să-și canalizeze energia săpat, excesiv lătrat, și alte comportamente nedorite. Dar adesea fac bine în învățarea sporturilor câinilor și a altor trucuri.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 13 până la 14 inci

    Greutate: 13 până la 17 kilograme

    Caracteristici fizice: Coaturile netede sau interne includ alb, cu marcaje negre, maro sau bronze

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Weimaraner a fost crescută pentru vânătoare și continuă să aibă acea conducere să fie în mișcare, alergând pe distanțe lungi. Acești câini tind să fie prietenoși și afectuosi, deși unii pot fi hiperactivi. Fără formare structurată și o cantitate extraordinară de exerciții în fiecare zi, Weimaraners poate deveni stresat sau distructiv.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 la 27 inci

    Greutate: 55 la 90 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corpul elegant - strat scurt - culoare albastră până la gri

  • 06 din 10

    Malinoisul belgian lucrează adesea pentru aplicarea legii și are nevoie de un fel de muncă de a prospera. Dacă alegeți un Malinois ca un animal de companie, lăsați câinele să participe în mod regulat în sporturile de câine. În plus față de exercițiile fizice zilnice ample, munca și urmărirea nasului sunt, de asemenea, mari opțiuni pentru stimularea mentală.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 40 la 80 de kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul muscular - Coaturile scurte includ Fawn, Mahogany și Roșu cu o mască neagră

  • 07 din 10

    Huskies siberiană au fost crescuți pentru a trage sanie pe distanțe lungi, așa că ar trebui să nu fie o surpriză că au nevoie de o mulțime de exerciții fizice. Puteți să îmbrățiți aceste instincte și să vă implicați câinele în săniuș pentru distracție. Cele mai multe huskies apreciază plimbări zilnice lungi, alergă și drumeții. Doar fii atent să eviți supraîncălzirea în climă caldă, deoarece au haine foarte groase.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 24 de centimetri

    Greutate: 35 până la 60 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corpul bine echilibrat - strat dublu lung cu lungime medie includ negru, gri, roșu și alb

  • 08 din 10

    Dalmatienii au fugit din punct de vedere istoric, alături de cărucioarele protejate și continuă să aibă această rezistență care le-a permis să țină astăzi cu caii. Ele sunt conduse de muncă și pot deveni hiper dacă nu este furnizată nicio loc de muncă. Unii ar putea dezvolta obiceiuri proaste, cum ar fi Barking excesiv. Dar pentru oamenii activi, ei pot fi excelenți parteneri de alergare sau de drumeție.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 19-24 inci

    Greutate: 45 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corp lung - strat scurt, dense - alb, cu pete negre sau maro

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Boxerii sunt adesea Goofy, iubitoare și oarecum hiperactive. Ei pot face tovarăși minunați pentru tot felul de familii, dar au nevoie de structură și exerciții fizice. Dacă boxerul dvs. îi place să se joace cu alți câini, Doggie Daycare este o opțiune excelentă de a arde energia. În plus, plimbări lungi și Jocuri sunt o necesitate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 25 de centimetri

    Greutate: 50 la 80 de kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul muscular - Coaturile scurte includ brindle, fawn și alb, cu o mască neagră și / sau marcaje albe

  • 10 din 10

    Setters irlandezi au fost crescuți pentru a fi câini de vânătoare rapizi și au nevoie de un exercițiu zilnic amplu pentru a se potrivi cu ceea ce vor ieși în câmp. Acești câini sunt de obicei dornici să vă mulțumească, deși oarecum rambunceptioși. Ei răspund bine la antrenament și excelează în sporturi de câine, inclusiv ascultarea, urmărirea și agilitatea.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25-27 inci

    Greutate: 60 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Culorile scurte până la medii cu pene lungi, matasoase și fringe-culori includ roșu, castan și mahon

  • Rase pentru a evita

    Mai multe rase de câine tind să fie destul de ladice și relaxate în comparație cu omologii lor de înaltă energie. Unele rase cu niveluri de energie relativ scăzute includ Bulldogs, Chow Chows, Pugs, Shih Tzus, și Basset Hounds. Dar ca orice animal, acești câini încă mai au nevoie de exerciții pentru a rămâne sănătos, în ciuda reticenței lor de a lăsa acel loc confortabil pe canapea. Ei, de obicei, își pot scoate energia cu plimbări în jurul cartierului și o joacă în fiecare zi.

    10 cele mai bune rase de câine pentru alergători

    Uita-te acum: 12 câini mici care fac ca prietenii de călătorie mare

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine energic pentru persoanele active