Revizuire: instrumentul de remover de păr covor (2018)

Eliminarea părului câinelui de la îmbrăcăminte, Tapițeria și covoarele sunt una dintre cele mai mari lupte cu care se confruntă părinții de companie. Există multe instrumente pe piață pentru a vă ajuta cu această coroană, iar covorul este unul dintre cele mai ușor de utilizat. Fără foi lipicioase pentru a elimina sau a necesita energie electrică, Carpet Dog Hair Remover este simplă și eficientă.

Nu numai că este adăpostit părul de companie enervant să găsească în jurul casei dvs., poate fi dăunătoare pentru sănătatea familiei tale. Părul câinelui și, drenul pot provoca probleme respiratorii și există multe Boli care pot fi răspândite Dacă părul câinelui intră în gură.

Carpet Dog Hair RemoverDacă ați încercat vreodată să îndepărtați părul câinelui din mobilier sau covor știți cât de dificil poate fi sarcina. Există o serie de produse de pe piață care sunt proiectate pentru a elimina părul de companie, dar unele dintre ele sunt destul de deranjante de utilizare. De la produsele electronice care suge părul departe de produsele cu role de scame, care vă solicită să eliminați foaia după foaia de hârtie lipicioasă, unele produse de îndepărtare a părului de companie, pur și simplu nu merită munca.

Carpet Dog Hair Remover a fost conceput pentru a fi o modalitate mai ușoară de a elimina părul de la haine, tapițerie și covoare. Designul simplu nu este doar ușor de utilizat, dar și ușor de curățat. Dar, elimină în mod eficient părul pentru animale de companie? Sau există mai multe opțiuni disponibile?

Proprietar-aprobat: Cele 30 de vacuumuri cele mai bune pentru părul câinelui

Carpet Dog Remover Revista instrumentului

Carpet Dog Hair RemoverAceastă mică măsură de îndepărtare a părului handheld 4.75 și x 1.5 / # 8243; W x 1.5 H & # h. Am mâini foarte mici și acest lucru este încă confortabil să dețină. De fapt, copiii noștri folosesc chiar câinele de covoare pentru a obține părul de pe bunurile lor.

Se compune dintr-un tub interior din plastic cu o acoperire din cauciuc. Acoperirea de cauciuc are periile mici pe fiecare parte, care apucă părul de companie pe măsură ce îl trageți de-a lungul materialului. Puteți vedea un afișaj despre cât de bine funcționează în revizuirea mea de mai sus.

Nu este lipicios, deci nu conduce nici un reziduu în urmă pe haine sau mobilier.

Deoarece removersiunea părului de covor este fabricată din cauciuc, nu ridică nici un miros. În plus, îl puteți spăla doar prin rularea în apă caldă. De asemenea, părul de cauciuc funcționează orice tip de păr - lung, scurt, subțire sau wirt.

Instrumentul de removersiune a părului covoruluiÎn timp ce lucrează pe părul wirt, nu funcționează de asemenea pe părul wirt, așa cum se întâmplă pe părul subțire. Labradorul nostru are un strat dublu, cu un subțire subțire și un strat mai volum. Removerul de păr de covor de covor funcționează mai bine pe blana subacțată și părul de pisică decât pe haina ei de sus. Va trage blana wirt, dar durează doar câteva treceri mai mult un grăsime mai mare a cotului.

Spre deosebire de instrumentele de îndepărtare a părului care colectează părul într-un compartiment mic, veți observa în revizuirea mea video că trebuie să scoateți părul de pe covor cu degetele pe măsură ce mergeți împreună. Nu este cel mai rău lucru din lume, dar veți dori cu siguranță să vă spălați mâinile după.

Carpet Dog Hair RemoverPuteți achiziționa removerul de păr covor pe Amazon chiar acum pentru $ 9.99. Amintiți-vă că, spre deosebire de rolele de scame și alte eliminări similare pentru părul animalelor de companie, acesta este reutilizabil și ecologic. Acesta este un produs foarte accesibil, Dar va trebui să o înlocuiți în cele din urmă, deoarece părul se poartă în timp.

Am folosit-o de zeci de ori, iar până acum părul sunt bine. Ar trebui să-l puteți folosi timp de mai multe luni înainte de înlocuirea covoarelor, deci este încă o valoare mai bună decât produsele cu role de scame, care trebuie înlocuite după doar câteva săptămâni de utilizare.

Citiți următorul: Cum să opriți câinii de la Shedding 101 - Un ghid video

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: instrumentul de remover de păr covor (2018)