10 Cele mai bune rase de câine pentru protecție

Câine așezat în fața casei suburbane

Daca esti Căutarea câinelui drept Pentru a vă proteja, familia sau proprietatea dvs., câțiva câini se nasc cu instincte pentru a acționa ca câini de pază. Câinii de protecție au de obicei un sentiment puternic de loialitate față de dvs. și familia dvs., sunt foarte alertă și observatoare și acționează ascultător. Un câine de protecție ideal este de obicei mare, neînfricat și receptiv Instruire.

Iată 10 rase de câini care servesc, în general, precum tovarăși și protectori dacă intenționați să obțineți un câine de gardă.

Bacsis

Câinii fără teamă fac pentru câini de protecție excelentă, dar nu trebuie să fie niciodată agresiv. Câinii puternici, puternici pot provoca vătămări sau mai rău. Câinele dvs. ar trebui să aibă Instruirea cu ascultare Deci, învățați cum să vă controlați câinele și să loviți echilibrul delicat între protejarea și atacarea.

01 din 10

Akitas sunt una dintre cele mai loiale rase de câine. Crescute pentru paza redevenței și nobilimii în Japonia Feudal, această rasă curajoasă și de alertă este în mod natural suspicios față de străini. Akitas va păstra viziunea asupra dvs. și a familiei dvs. în orice moment. Această rasă ia în serios această sarcină și va îndeplini în mod obișnuit datoria de pază cu puțin până la nici o pregătire. Acest câine va necesita formare de ascultare, sau puteți considera formarea câinilor de gardă pentru a-și ascuți abilitățile. Ca și în cazul tuturor câinilor, va necesita o socializare adecvată pentru a preveni stagnarea inutilă sau agresiune.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Lucrul (AKC)

Înălţime: 24-28 inci

Greutate: 70 la 130 de lire sterline

Coat și culoare: Coaturile duble groase includ negru, fawn, roșu și mai mult

Speranța de viață: 10 până la 13 ani

  • 02 din 10

    Intense și atletice, Malinoisul belgian este o rasă preferată de Poliția și militarii K-9 pentru abilitățile sale de agilitate, căutare și salvare și trainabilitate. Acest câine are un nivel ridicat de energie și prosperă atunci când are un loc de muncă pentru a efectua. Trebuie să beneficieze de o pregătire specializată și o socializare adecvată pentru a fi în largul în situații noi sau nefamiliare. Acest câine trebuie să obțină o mulțime de exerciții în fiecare zi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 40 la 80 de kilograme

    Coat și culoare: Coaturile duble scurte includ Fawn, Mahogany și Roșu cu o mască neagră

    Speranța de viață: 14 până la 16 ani

  • 03 din 10

    Gamekeepers au dezvoltat inițial bullmastiful loiali și curajos pentru a-și proteja jocul de la braconieri. Aspectul de aspect al acestei rase mari poate fi intimidant pentru intruși. În realitate, acest câine este în mod natural afectuos față de familia sa, făcându-l un partener excelent. Bullmastiful este un protector născut care are nevoie de formare structurată pentru a-și consolida instinctele de protecție naturală.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 24-27 inci

    Greutate: 100 la 130 de lire sterline

    Coat și culoare: Coaturile scurte includ Fawn, Roșu și Brindle cu o mască neagră

    Speranța de viață: 8 până la 10 ani

  • 04 din 10

    Caso Corso (pronunțată "Kah-Nay Kor-So" este o rasă de câine italiană folosită istoric ca câine de gardă, câine de război și vânător. Dimensiunea sa mare, construi greu și coaja de adâncime ajută să se desprindă de infractori. Rasa posedă un instinct pentru pază. Formarea sa ar trebui să se concentreze pe ascultarea și pe abilitățile sale naturale.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 23.5 la 27.5 inci

    Greutate: 80 la 120 de lire sterline

    Coat și culoare: Coaturile scurte, grosiere - Culorile sunt negre, gri, fawn, iar roșu-brânză este posibilă în toate culorile - pot avea o mască neagră sau gri și mici patch-uri de alb

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Similar în aspectul și temperamentul belgianului Malinis, păstorul german este o altă rasă intensă, activă, de asemenea, favorizată ca un câine de muncă militar. Această rasă prezintă un sentiment profund de loialitate față de membrii familiei sale. La fel ca și alți câini de protecție, formarea este esențială pentru a păstra acești câini axată pe faptul că sunt câini de protecție. Va trebui să vă socializați păstorul german pentru a evita frică și nervozitate. Acest câine are nevoie de aproximativ două ore de la exercitii zilnice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri la umăr

    Greutate: 60 la 100 de kilograme

    Coat și culoare: Coat dublu grosier, lungime medie, care vine într-o varietate de urechi culori care se lipesc în sus

    Speranța de viață: 7 până la 10 ani

  • 06 din 10

    Din punct de vedere istoric, Doberman Pinscher a avut un rău rău ca o rasă de câine agresivă. Dar, cu familia sa umană, este afectuos, docil și chiar goofy. Cele mai multe nu sunt chiar ezitante față de străini decât dacă simt pericol. Dobermans poate face adesea o treabă excelentă de a proteja cu o pregătire formală mică. Cu un program de antrenament structurat, puteți să vă perfecționați abilitățile de protecție a câinelui și să vă transformați câinele într-un câine de protecție excelent.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 24-28 inci la umăr

    Greutate: 65 la 100 de kilograme

    Coat și culoare: Coată scurtă, netedă, elegantă, care vine în roșu, albastru, negru și fawn

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 07 din 10

    Cunoscut pentru semnătura sa "dreadlocks", haina de culoare albă a lui Komondor face ca această rasă să arate foarte mult ca un mophead. Cu toate acestea, nu vă lăsați să vă păcălească. Komondorul este un câine de lucru mare, puternic și curajos care a provenit din Ungaria pentru a garda animalele și proprietatea. Afectuos cu familia sa, este rezervat în jurul străinilor. Vă puteți modela dorința naturală de a proteja cu un program de formare structurat. Socializare va fi esențial pentru a ajuta la expunerea acestei rase în diferite situații.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 26-28 inci

    Greutate: 80 de kilograme și în sus

    Coat și culoare: Coat cu cablu alb

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 08 din 10

    Din punct de vedere istoric un câine de vânătoare pentru un joc mare și lei, Ridgeback Rhodesian are o loialitate intensă față de familia sa, făcându-l în mod natural înclinat să protejeze. Acest câine este o rasă afectivă și nobilă care face un tovarăș frumos. Această rasă nu are nevoie de instruire pentru câini de protecție - își intensifică instinctul de protecție prea mult. Cu toate acestea, pregătirea de bază a ascultării este esențială pentru a oferi această structură de câine. Această rasă trebuie să vă poată asculta și Urmați comenzile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Hounds (AKC)

    Înălţime: 24-27 inci la umăr

    Greutate: 70 la 85 de lire sterline

    Coat și culoare: Coaturile sunt scurte și netede, venind în lumină de grâu de grâu roșu

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Un Rottweiler este o altă rasă care are o reputație agresivă. Această rasă poate fi un mare goofug lovebug un moment și un apărător intimidant următorul. Dacă un rottweiler se încrede, câinele va fi probabil loial și afectuos cu tine. Rottierele sunt de obicei ezită față de străini până când câinele verifică persoana nu reprezintă nici o amenințare. Acest câine poate deveni un câine de protecție excelent atunci când este instruit în mod adecvat. Această rasă are nevoie de socializare, structură și o sarcină care conduce activitățile zilnice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 22-27 inci la umăr

    Greutate: 80 la 130 de lire sterline

    Coat și culoare: Coată dublă scurtă care vine în negru cu colorant de bronz, rugină sau mahon

    Speranța de viață: 8 până la 10 ani

  • 10 din 10

    Un mastiff tibetan este ultimul câine de gardă. Nimeni nu trece prin asta Giant, vigilent, puternic și câine intimidant. Din punct de vedere istoric, acest câine tibetan a protejat caravane de oameni și turme în Himalaya împotriva lupilor și leoparzii de zăpadă. Astăzi, mastifful tibetan este ușor în jurul familiei, dar tinde să nu aibă încredere în străini și să prezinte un comportament teritorial dacă este amenințat de un străin. Deși nu este cea mai afectuoasă rasă, acesta este un câine loial care vă va proteja și familia. Acest câine are nevoie, de asemenea, de structura prin instruire și socializare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 24-26 inci înălțime la umăr

    Greutate: 70 la 150 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat fine dublu exterior cu acoperiș greu, moale și lână - negru, maro, albastru / gri sau colorarea aurului

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • Rase pentru a evita

    Câinii care nu fac câini de gardă mare sunt cei care sunt de obicei calm sau rase de energie scăzută, care vor ignora probabil străinii sau îl primește în casa dvs. Super Canies prietenos cum ar fi Labrador Retrievers, Retrieveri de aur, Iaristrele irlandeze sunt de obicei câini fericiți-go-norocoși care vor primi pe cineva la casa lor. Basset Hounds tind să fie lazier, iar această rasă nu poate ieși din ea câine Când cineva intră în casă.

    Cele mai bune rase de câine pentru copii și familii
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine pentru protecție