Cum să obțineți părul câinelui din covor: un ghid de curățare video

Imaginând cum să obțineți părul câinelui din covor este ceva pe care majoritatea proprietarilor de animale de companie se luptă cu. În funcție de tipul de blană pe care animalul dvs. are și tipul de covor din casa dvs., acest loc de muncă poate fi mai ușor de spus decât făcut.Cum să obțineți părul câinelui din videoclipul covorului

Vacutarea regulată este cea mai bună modalitate de a preveni construirea părului câinilor de pe covoare, dar nu va elimina toate părul. Când blana devine încorporată în fibrele covorului, acesta poate fi dificil de îndepărtat.

Părul de câine de vărsat este unul dintre mici inconveniente pe care le ocupăm ca parte a pachetului Pooch. După decenii de proprietate de animale de companie, am găsit în cele din urmă câteva metode încercate și adevărate care funcționează atunci când învățați cum să obțineți părul câinelui din covor.

Mai multe sfaturi: Cum-Pentru videoclipuri pentru proprietarii de câini

Cum să obțineți părul câinelui din covor

Cum să obțineți părul câinelui din covor

Cum de a aspiră părul câine de pe covoare

Dacă sunteți mort stabilit pe aspirarea părului câinelui din covor, există câteva trucuri pentru a face mai ușoară. Puteți ridica un mop burete la orice magazin de departament pentru doar câțiva dolari. Are un cap lung acoperit de burete la capătul mopului în loc de un cap tradițional de mop.

Un mop de burete va fi unul dintre instrumentele cele mai eficiente atunci când învățați cum să obțineți părul câinelui din covor. Asigurați-vă că capul de mop este curat și pulverizați-l ușor cu apă.

RECOMANDAT: 5 cele mai bune eliminatori de miros de companie pentru îndepărtarea mirosului de urină al câinelui

Pe măsură ce rulați capul mop peste covor, veți observa părul de câine care începe să se aglomereze. Ar trebui să puteți ridica cea mai mare parte cu degetele. După ce ați șters întregul etaj, utilizați vidul pentru a curăța părul rămas câine.

De asemenea, puteți utiliza balsamul de țesături lichide pentru a slăbi părul care este încorporat în covoare. Strângeți următoarele consumabile:

  • o sticlă de pulverizare goală
  • apă
  • Suflare de țesături lichide
  • vid

Umpleți flaconul de pulverizare cu o singură parte de balsam de țesături la 3 părți apă. Pulverizați ușor covorul pe care doriți să îl curățați. Nu vrei să saturați covorul. O ceață ușoară care va umezi partea de sus a covorului este perfectă.

Le covorul se usucă complet și apoi vid. Amestecatorul de țesături va slăbi părul care este blocat în fibrele covorului și va permite vidului să-l sugă.

Proprietar-aprobat: Cele 30 de vacuumuri cele mai bune pentru părul câinelui

Cum să obțineți părul câinelui din covor

9220; Combing & # 8221; câine păr din covor

Când discutați cum să obțineți părul de câine din covor, una dintre cele mai populare metode utilizate este "pieptănii # 8220.& # 8221; Aceasta este practica folosirii unui obiect pentru a peria mocheta și a trage părul de câine încorporat.

În ghidul meu video, veți vedea că folosesc o perie Kong Zoom Groom pentru a combina părul câine din covoarele de aruncare în casa noastră. Funcționează minunat! Trucul este materialul pe care îl are peria.

Pentru a combina părul din covoare, veți avea nevoie de un instrument realizat dintr-un material asemănător cauciucului. Părul se lipeste de cauciuc și va fi scos din covor foarte ușor.

Alte instrumente care vor funcționa la părul de păr de câine din covor includ:

  • o racletă
  • manusi de cauciuc
  • o mănușă de îngrijire
  • Covoare de covoare sau mături de cauciuc

Citirea suplimentară: 5 cele mai bune câini și rase gratuite care nu au vărsat

Cum să obțineți părul câinelui din covor

Masuri preventive

Învățând cum să obțineți părul câinelui din covor este la fel de mult despre măsurile preventive ca proces de curățare. Dacă vă faceți timp să vă aspirați în mod regulat casa, va împiedica o mulțime de blănuri să devină încorporate în covor.

Când câinele tău aruncă părul, scade ușor pe partea de sus a covorului. Traficul piciorului din casă împinge acele fire de păr în jos în covoare. Aspirarea frecventă va ajuta la suge unele dintre părul acela înainte de a avea șansa de a lucra în jos în fibrele covoarelor.

Nu vom putea niciodată să oprim complet animalul nostru de la vărsare, dar reducerea cantității de păr pe care le-a vărsat este o mare măsură preventivă.

Periajul câinelui în mod regulat este cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a reduce cantitatea de păr pe care la vărsat. Desigur, în mod regulat și # 8221; este folosit foarte slab, deoarece frecvența periajului se va baza pe stratul câinelui.

Dacă aveți o rasă groasă sau dublă acoperită, care acoperă excesiv, ar trebui să-l spălați zilnic pentru a îndepărta părul liber. Dacă câinele dvs. este doar o crăpătură ușoară, probabil că puteți scăpa de spălarea în fiecare zi sau la fiecare trei zile.

Doar amintiți-vă, cu atât mai des vă spălați și cu atât mai mult părul pe care îl îndepărtați din haina lui, cu atât mai puțin părul va trebui să-l eliminați din covoare.

Dacă căutați sfaturi despre cum să vă opriți câinele vărsare, Puteți verifica ghidul meu video pe această temă. În ea, explic că modalități diferite de a reduce cantitatea de păr vărsat de animale și câteva sfaturi pentru păstrarea părului în afara casei dvs.

Ghid complet: Cum să opriți câinii de la vărsare - instrucțiuni pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți părul câinelui din covor: un ghid de curățare video