Greyhound italian: profil de rasa de caini

Câinele italian de la Greyhound își linge buzele în fața unui fundal gri

În timp ce Greyhounds italian sunt cunoscuți pentru reflexele lor rapide și personalitatea jucăușă, se dovedesc a fi unele dintre cele mai adorabile cartofi de canapea. Dacă există o mulțime caldă pentru ca ei să se afle, acolo puteți găsi o mare majoritate a timpului. Greyhounds italian sunt versiuni miniaturale ale lui Greyhounds. Ei au calități similare într-un pachet mai mic, ceea ce le face puțin mai ușor de gestionat pentru noi proprietari de câini sau cei care gravitează față de rasele mai mici de câini.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Jucărie

Înălţime: 13 până la 15 inci

Greutate: 7 până la 14 kilograme

Palton: Scurt și neted

Culorile straturilor: Gri, negru, fawn, ciocolată, bronz, cremă, roșu, salariat sau o combinație

Speranța de viață: 14 până la 15 ani

Caracteristicile Greyhound italian

Nivelul de afecțiuneÎnalt
Prietenie Înalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieÎnalt
Nevoi de exercițiiMediu
JucăușăÎnalt
Nivel de energieMediu
TrainitateMediu
InteligențăMediu
Tendința de a blocaMediu
Cantitatea de vărsareMediu
Nevoile de atențieÎnalt
Tolerează vremea variabilăScăzut

Istoria Greyhound italian

Rasa italiană Greyhound se crede că a provenit din țările mediteraneene, cunoscute astăzi ca Grecia și Turcia, cu mai mult de 2000 de ani în urmă. Artefactele din zonă prezintă imagini ale rasei, iar scheletele miniaturale au fost descoperite în sapaturile arheologice de acolo.Acești câini au fost probabil păstrați în jurul valorii de mai multe motive - companie și vânătoare de jocuri mici. Acest lucru are sens din cauza personalității afective a lui Greyhound italian și a unității de înaltă pradă.

Greyhounds italian și-au făcut drumul spre sudul Europei în Evul Mediu și au devenit câini destul de populari, în special pentru aristocrații din Italia. De fapt, acolo este locul în care Greyhound italian și-a dobândit numele. Portretele aristocraților Renaissance-Era au prezentat adesea tovarășii lor blană. James I, Frederick cel Mare, Catherine cel Mare, Anne din Danemarca, și Regina Victoria au fost doar câțiva entuziaști de Ig.Clubul american Kennel a înregistrat prima sa geluound italian în 1886, marcând începutul înființării și popularității rasei în Statele Unite. Primul război mondial și al II-lea au șters populația IG, dar crescătorii americani au fost cei care au adus o rasă italiană la viață înapoi la viață.

Îngrijirea Greyhound italiană

În ciuda dispoziției lor aparent răcoroase și iubirea autentică pentru NAP, Greyhounds italian au nevoie de exerciții regulate pentru a prospera. Plimbări zilnice sau antrenamentul de ascultare sunt întotdeauna apreciate, dar petrecerea timpului de petrecere poate fi doar activitatea lor preferată de la cuddling pe poala ta. Acești câini sunt extrem de jucăuși, deci un joc sănătos de preluare sau o jucărie distractivă de puzzle pentru a juca cu va face bine pentru a-și scoate energia.

Proprietarii italieni de la Greyhound trebuie să-și amintească unitatea de predicație a rasei, când se îndrepta spre parcurile de câine în afara lesa. Animalele mici le pot da un stimulent pentru a fugi, chiar dacă sunt instruiți profesional să rămână lângă dvs.

Formarea pozitivă, bazată pe recompensă este cea mai bună opțiune pentru IGS, care sună adevărată pentru majoritatea raselor de câine. Formatorii ar trebui să fie fermi, deoarece această rasă poate fi uneori încăpățânată sau aloof. Dar tratamentele mici ar trebui să fie întotdeauna date în schimbul de trucuri. Instruirea prin pedeapsă pur și simplu nu va funcționa cu această rasă sensibilă.

Îngrijirea unui Greyhound italian nu va necesita un angajament imens de la proprietari. Pentru că au păr scurt, au nevoie doar de băi ocazionale și de periaj după cum este necesar. Dinții lor ar trebui să fie periat zilnic pentru a preveni în exces acumularea de tartare și unghiile lor ar trebui să fie tăiate în mod regulat. Cei neexperimentați cu unghiile câinilor tăiate ar trebui să viziteze un groomer profesionist sau un medic veterinar pentru a obține locul de muncă cu precizie.Ca întotdeauna, proprietarii de câini ar trebui să-și scaneze animalul de companie pentru erupții cutanate și alte iritațiuni ale pielii în timp ce îngrijirea. Erupțiile cutanate ar putea fi un semn al alergiilor.

Probleme comune de sănătate

Dacă cumpărați un catel, asigurați-vă că cumpărați de la un crescător de reputație. Crediții ar trebui să examineze condiții de sănătate înainte de a posta persoanele de vânzare și ar trebui să poată oferi cumpărătorilor o factură curată de sănătate pentru fiecare catelus.În general, Greyhounds italian sunt câini sănătoși cu o durată lungă de viață de 13 până la 15 ani. Ei, totuși, uneori suferă de afecțiuni pe care experții cred că sunt moștenite.

Dieta și nutriția

Este important să alegeți o alimentație sănătoasă pentru animalul dvs. de companie, indiferent de rasă. Greyhounds italian, în general, nu au nevoie de dietă specială, dar au nevoie de o calitate bună, echilibrată pentru câini. Unii proprietari preferă să-și hrănească IGS o dietă formată din alimente crude, dar alții pot prefera sărituri. Oricum, vorbește cu medicul veterinar pentru a fi sigur că puiul tău primește toate mineralele și vitaminele de care au nevoie pentru a trăi o viață fericită și sănătoasă.

Greyhounds italian sunt eaters dornici, astfel încât ei vor găsi cu bucurie în jos tratate. Pentru a-și menține greutatea, păstrați tratamentele rare și asigurați-vă că nu primesc prea multe alimente. Este important să împiedicați obezitatea în italiană, deoarece oasele lor fine nu sunt construite pentru a transporta excesul de greutate. Asigurați-vă că IG-ul dvs. obține cantitatea corespunzătoare de calorii pentru dimensiunea lor și consultați medicul veterinar dacă aveți întrebări sau preocupări legate de gestionarea greutății.

Cele mai bune rase de câine pentru copii și familii
PROS
  • Afectuos și orientat spre familie

  • Ușor - merge când vine vorba de exercițiu

  • Rutină și băi simple de îngrijire numai atunci când este necesar

Contra
  • Vărsarea poate fi o problemă

  • Poate fi dificil de antrenat

  • Drive de înaltă pradă

Unde să adoptați sau să cumpărați o Greyhound italian

Să fie mai atenți atunci când cumpărați un cățeluș de ouă din italiană. De exemplu, evitați puii care sunt brindle, deoarece colorarea Brindle nu este posibilă în rasă de rasă. Dacă primiți o așa-numită de oi-numire italiană cu acest model, nu este pură și nu ar trebui să plătiți un dolar de top. Acesta este doar un sfat pe care crescătorul nu este de reputație. La fel ca atunci când cumpără orice catelus de la un crescător, ar trebui să cereți o factură curată de sănătate și să cereți să vedeți mama catelului pentru a fi sigur că este sănătoasă și tratată bine.Deși poate fi dificil să găsești o unică italiană într-un adăpost, este cu siguranță posibil. Verificați în mod regulat adăposturile locale pentru a găsi unul care are nevoie de salvare, sau căutați salvați-vă la Greyhound specifice în zona dvs.Salvații italiene italiene de reputație și crescătorii pot fi găsiți în întreaga țară.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Greyhounds italian sunt iubitoare, prietenoase și rapidă. După ce ați citit acest ghid, ar trebui să puteți determina dacă această rasă afectuoasă este cea pentru dvs. Dacă vă decideți să obțineți propria dvs. Ig, asigurați-vă că ați verificat informațiile de salvare și salvare furnizate mai sus pentru a vă asigura că obțineți un animal de companie fericit și sănătos.

Dacă încă nu sunteți sigur, sau pur și simplu doriți să aflați mai multe despre anumite rase de câine, continuați cercetarea dvs. verificând aceste profiluri de rasă pentru câini similare cu Greyhound italian.

Există o întreagă lume a potențialului rase de câini acolo - cu o mică cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Greyhound italian: profil de rasa de caini