Boston terrier: profil de rasa de caine

Un terrier de boston

Terrierul din Boston este adesea poreclit cu afecțiune "domnul american" ca urmare a marcajelor lor care amintesc de un tuxedo. Ele sunt o rasă care este cunoscută pentru a fi plină de energie, distracție, adesea zan și foarte afectuos.

Terrierul Boston are o istorie relativ scurtă, originare, surprinzător, în Statele Unite la sfârșitul anilor 1800.

Privire de ansamblu de rasă

GRUP: Non-sportiv

ÎNĂLŢIME: 15 până la 17 inci (la greabăn)

GREUTATE: 15 până la 25 de lire sterline

Coat și culoare: Suport neted, scurt. Toți terrii Boston au un bot alb și piept. Restul corpului lor va fi fie negru, sigiliu, fie brânză.

Speranța de viață: 12 până la 14 ani

Caracteristicile Terrierului Boston

Nivelul de afecțiune Înalt
Prietenie Înalt
Copil prietenos Înalt
Prietenos cu animalele de companie Înalt
Nevoi de exerciții Mediu
Jucăușă Înalt
Nivel de energie Mediu
TrainitateMediu
Inteligență Mediu
Tendința de a bloca Mediu
Cantitatea de vărsareScăzut

Istoria Terrierului Boston

Având în vedere reputația lor caldă și ușoară, poate veni ca o surpriză pentru a afla că Terrierul Boston a fost inițial crescat ca un câine de luptă.

În timp ce nu este cunoscut pentru sigur, se crede că teritoriul Boston pe care îl cunoaștem astăzi sunt descendenți de la un câine numit judecător care a fost importat din Regatul Unit în Statele Unite la sfârșitul anilor 1860. El se crede că a fost o cruce între un Bulldog englez și, acum, învechit, englezul alb englez.

Rasa a fost inițial menționată ca fiind capul rotund, dar numele lor a fost schimbat pentru a onora orașul în care au fost dezvoltate și în 1893 au fost recunoscuți de Clubul American Kennel Club.

Începând cu primele zile, au devenit mai mici, mai puțin și renumite pentru temperamentele lor jolly, amabile. Rasa a devenit rapid un favorit american și rămâne așa până în această zi.

Președintele Gerald R. Ford a fost un fan al rasei, iar Bostonul lui Louis Armstrong, General, a fost considerat că a inspirat unele dintre compozițiile sale.

Boston Terrier Care

Un terrier Boston are un regim de îngrijire cu întreținere redusă. Stratul lor neted, scurt necesită o atenție minimă, doar o perie de o dată pe săptămână pentru a ridica părul mort ar trebui să fie suficient. Ei scot, dar este minimă în comparație cu multe altele Vrăjind câini.

Rasa nu este cunoscută pentru a avea cerințe excesive de exerciții, dar, dacă nu primesc suficientă stimulare și îmbogățire, acest lucru poate duce la comportamente problematice. Ei ar trebui să obțină încă cel puțin una sau două plimbări zilnice, în funcție de nevoile lor individuale. Ei au fost, de asemenea, cunoscuți că se bucură de sporturile de canine cum ar fi agilitatea.

Ele pot fi răutăcioase și au izbucniri excitabile și skittish atunci când se simte jucăuș.

În timp ce este încă important ca ei să primească o socializare adecvată de la o vârstă fragedă, rasa este cunoscută pentru a fi a Mare câine de familie. Ei tind să adora atenția, pot fi distractive Goofballs, și să ajungă bine cu alți câini și copii. Nu este neobișnuit să vedem un terrier din Boston, care se bucură de un rol ca a Dog de terapie din cauza naturii lor amiabile și a dorinței de a fi în jurul oamenilor.

Personalitățile lor sociabile înseamnă că preferă o gospodărie unde au companie cea mai mare parte a zilei. O lipsă de însoțitor adecvată poate duce la un comportament distructiv și uneori anxietate de separare.

Terrierii Boston răspund extrem de bine Metode de formare a armăturii pozitive. Ei sunt dornici să vă mulțumească, cursanți rapizi și foarte alimente motivate.

Nivelurile lor de entuziasm și dorința de atenție pot, totuși, să se ducă la devenind excesivi de greutăți. Este important să vă asigurați că recompensați patru labe pe podea pentru a minimiza problemele cu sărituri în sus.

Același lucru este valabil și când salută alți câini. Ei pot juca prea dur pentru unii și este important să încurajați maniere bune atunci când întâlnesc noi prieteni cu patru picioare.

Probleme comune de sănătate

Boston Terriers sunt a Brachycefalice, sau cu fața în față, rasă. Acest lucru poate însemna că acestea sunt mai predispuse la problemele respiratorii și supraîncălzirea. În timp ce aceste probleme nu sunt la fel de pronunțate ca fiind în rase ca Pugs sau Bulldogii francezi, îngrijirea ar trebui să fie luată în continuare atunci când se exercită și în perioadele de vreme caldă. De asemenea, poate însemna că pot fi traverse zgomotoase, adesea guning și sforăit cu voce tare.

În timp ce rasa este recomandată în mod obișnuit ca un câine adecvat pentru primii proprietari din cauza temperamentului lor, popularitatea lor înseamnă că acestea sunt predispuse la o serie de condiții de sănătate genetice.

Este întotdeauna important să căutați un crescător responsabil care efectuează toate verificările necesare pentru sănătate. Creșerul ar trebui să fie capabil să arate părinții au avut o evaluare oftalmologică și patella și testul Baer pentru auz. Unele dintre condițiile pe care le pot suferi:

Dieta și nutriția

Ca și în cazul oricărui câine, este important ca un terrier Boston să fie hrănit pe o dietă de înaltă calitate, porționată corespunzător. Ei sunt cunoscuți că sunt mai degrabă obsedați alimente, atât de îngrijirea trebuie luată pentru a vă asigura că nu primesc supraponderal.

Ele pot fi, de asemenea, predispuse la flatulență- Asigurați-vă că acestea sunt pe o dietă care se potrivește cu sistemul lor digestiv, va contribui la reducerea acestui fapt și a oricăror alte probleme gastrointestinale legate de potențial.

Adesea poate fi proces și eroare pentru a găsi mâncarea care funcționează cel mai bine pentru ei. Acest lucru se poate face împreună cu sfatul de la veterinarul dvs. O dietă de eliminare, în care un câine este hrănit o dietă simplă foarte specifică înainte de a introduce treptat alte ingrediente pe parcursul mai multor săptămâni, este uneori necesar.

10 cele mai bune rase de câine mici pentru spațiu limitat
PROS
  • Adesea văzută ca un câine mare de primă timp, ele sunt de obicei foarte bune cu copiii și cu alți câini.

  • Ei necesită îngrijire minimă.

  • Ei au o personalitate distractivă și jucăușă, dar nu necesită cantități extreme de exerciții fizice.

Contra
  • Această rasă brahycefalică poate fi predispusă la o serie de condiții de sănătate.


  • Natura lor excitabilă poate deveni problematică dacă o pregătire adecvată nu este introdusă de la început.

  • Din cauza iubirii lor de hrană, ele pot deveni cu ușurință supraponderali dacă sunt supraîncărcate.

Unde să adoptați sau să cumpărați un terrier Boston

Ca și în cazul tuturor câinilor, este important ca, dacă doriți să cumpărați un cățeluș, faceți o cercetare amănunțită pentru a găsi un crescător reputat și responsabil. Deoarece Terrierii Boston rămân o rasă foarte populară, această cerere înseamnă că sunt adesea un accent pentru lipsită de scrupule CRESTERS BURS și fermele de catelus.

Este important să găsiți un crescător care este înregistrat, face toate testele de sănătate adecvate și vă permite să vedeți mama și puii ei într-un mediu de îngrijire a casei.

Acestea nu sunt o rasă care se găsește în mod obișnuit în adăposturile generale de salvare, dar merită să întrebați cu adăpostul local. Există, de asemenea, salvări specifice de rasă și oferind o casă pentru totdeauna la un Câine adoptată este o opțiune atât de utilă și plină de satisfacții.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Deși un terrier Boston poate face un câine fantastic de primă dată pentru un proprietar de novice, este încă important să vă gândiți dacă rasa se va potrivi cu stilul dvs. de viață. Vor primi suficientă companie în timpul zilei? Sunteți pregătiți pentru formarea care poate fi necesară dacă acestea sunt excitabile? Nu uitați să faceți și cercetările despre crescători.

Dacă doriți să luați în considerare alte rase similare, vă recomandăm să cercetați următoarele:

Există o mare varietate de rase de câini și mutts fantastic acolo, cu o serie de trăsături și caracteristici diferite - făcând cercetarea dvs. vă va ajuta să înțelegeți care dintre ele pot fi cele mai potrivite pentru stilul dvs. de viață!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Boston terrier: profil de rasa de caine