Cum să obțineți părul câinelui din pături

Cum să obțineți părul câinelui din pătură

Există atât de multe motive minunate pentru a ne împărtăși viețile cu un câine - sunt distractivi, tovarăși iubiți și nu am fi fără ei! Cu toate acestea, un lucru pe care l-am putea face fără o mulțime de păr de păr în jurul casei. Părul de câine pare să rămână la tot - covor, pături, loturi și multe altele. Părul câinelui este o neplăcere, dar pentru unii oameni care pot fi alergici la părul de companie sau praful pe care îl poate porni, poate fi o problemă serioasă. În acest articol, împărtășim o mulțime de sfaturi pentru a elimina părul de câine de la Pături de câine și alte elemente din jurul casei.

câine sub pătură

În legătură cu o postare: Cea mai bună perie de vărsare a câinelui

Prevenirea

Dacă alegem să ne împărtășim casa cu un câine, este inevitabil ca un păr să se hrănească și să se agațe de mobilierul nostru. Cu toate acestea, există câțiva pași pe care îi putem lua pentru a minimiza cantitatea de păr din casa noastră.

  • Puteți împiedica părul câinelui să se agațe de cel mai bun mobilier, acoperind mobilierul cu o pătură de câine. Pătură de câine poate fi apoi îndepărtată și spălată sau înlocuită ori de câte ori doriți.
  • Părul de câine se lipsește diferit la materiale diferite, astfel încât este mai bine să investești în materiale care necesită mai puțin efort pentru a elimina părul. Evitați materialele cum ar fi catifea, velur și corduroy. Părul se strecoară cu ușurință din piele, satin și alte materiale strălucitoare. Desigur, este important ca pătură de câine să fie caldă și confortabilă, de asemenea!
  • Asigurați-vă că animalul dvs. este sănătos. Unele animale de companie au vărsat mai mult păr atunci când sunt rău sau dacă sunt hrăniți o dietă nesănătoasă. Asigurați-vă că animalul dvs. este sănătos și hrănit o dietă nutritivă va reduce la minimum cantitatea de păr pe care l-au vărsat.
  • De asemenea, puteți minimiza cantitatea de păr ca câinele dvs. acoperă cu îngrijire regulată. Dacă vă îngrijim câinele într-o zonă exterioară și colectați cât mai mult părul pe care îl puteți, puteți dispune de părul înainte de a ajunge la domiciliu.
  • Unele rase aruncă mai puțin păr decât altele. Dacă părul câineului prezintă o problemă reală pentru dvs. sau pentru un membru al familiei, ar putea fi meritat să luați în considerare una dintre rase mai puțin predispuse la vărsarea blănurilor. Cu toate acestea, acești câini necesită adesea mai mult Îngrijirea regulată pentru a-și păstra haina în stare bună.
  • Pulverizarea mobilierului și a păturilor de câini cu un amestec de apă și balsam de țesături pot opri părul agățat de mobilierul dvs.

În legătură cu o postare: Cele mai bune canapele de câine

Sfaturi pentru a elimina părul câinelui de la pături

  • Roluri de adeziv

Rolele cu suport adeziv de unică folosință sunt excelente pentru îndepărtarea părului câinelui. Adesea cunoscut sub numele de role de scame, deoarece sunt concepute pentru a îndepărta scamele și praful de la îmbrăcăminte, acestea sunt un instrument excelent pentru îndepărtarea părului de la păturile de câini și alte materiale.

În primul rând, agitați pătură pentru a elimina orice păr liber. Apoi, puneți pătură pe o suprafață tare ca o masă, și pur și simplu rotiți cilindrul peste pătură. Firele de păr se vor lipi de banda adezivă. Odată ce banda adezivă este acoperită de păr, scoateți-o și aruncați-o. Aceasta va expune automat o secțiune proaspătă de adeziv gata pentru următoarea secțiune de pătură. Continuați să rulați și să expuneți adeziv proaspăt până când pătura este liberă de fire de păr.

  • Bandă adezivă

Puteți face propria versiune a unei role adezive utilizând bandă normală de hârtie lipicioasă. Pur și simplu înfășurați o bandă în jurul mâinii și frecați-o pe pătură de câine și urmăriți părul de păr la bandă!

  • Balon umflat

Părul este atras în mod natural de electricitatea statică - ca oricine a frecat un balon umflat împotriva părului lor știe! Curățarea unui balon împotriva unei pături este o modalitate excelentă de a elimina părul nedorit.

  • Manusi de cauciuc

Mănușile de cauciuc sunt un instrument excelent pentru îndepărtarea părului de la materialele de fleecie, pe suprafețele de pânză și tapițate, inclusiv păturile de câine. Combinația dintre suprafața texturată a palmei mănușii și static pe care o creează funcționează cu adevărat bine pentru a îndepărta părul. Pur și simplu puneți pătură de câine pe o suprafață tare ca o masă și ștergeți mănușa peste pătură. Părul se va lipi în mod natural la mănușă. Pentru spoturile încăpățânate, înmugați mănușa în apă. Pe măsură ce lucrați prin pătură, ștergeți în mod regulat părul din mănuși și plasați-l într-o pungă sau un coș de gunoi pentru a preveni evacuarea în aer. Chiar mai bine decât mănușile de cauciuc simplu sunt mănuși cu nuburi care oferă rezistență suplimentară. Un racletă, burete de bucătărie sau o cârpă de microfibră funcționează într-un mod similar cu mănușile de cauciuc.

  • Talpa de cauciuc

O opțiune ușor mai neobișnuită pentru îndepărtarea părului de la păturile de câini este tălpile de cauciuc ale pantofilor sau formatorilor! În primul rând, asigurați-vă că pantoful pe care îl utilizați este curat cu atenție și fără murdărie sau resturi. Apoi, frecați fie talpa pantofului împotriva păturii de câine, fie puteți purta chiar și pantofii și puteți să vă trageți picioarele peste pătură! Acest lucru va bucura tot părul câinelui împreună pentru o eliminare ușoară.

  • Rubber Broom

O mătură de cauciuc funcționează într-un mod similar cu o mănușă de cauciuc, folosind textura și electricitatea statică pentru a atrage părul, care se va lipi de părul periei. Unii oameni pot găsi o mătură mai ușoară de utilizat decât mănușile.

  • Mașină de spălat

Pentru a obține cele mai bune rezultate din mașina dvs. de spălat, asigurați-vă că îndepărtați cât mai mult părul din pătură, folosind mai întâi alte metode. Apoi, rulați pătura de câine prin uscător pentru câteva minute pe primul. Acțiunea de toppling a uscătorului va slăbi orice păr, făcându-l mai ușor de îndepărtat la spălare. Când spălați, evitați supraaglomerarea șaibei, astfel încât elementele pe care le spălați au suficient spațiu pentru a vă deplasa liber, iar părul poate scăpa și de a rula scurgerea. Asigurați-vă că curățați capcana de scame după fiecare ciclu de spălare pentru a împiedica un pericol de incendiu. De asemenea, verificați pentru părul de companie în interiorul tamburului după ce ați terminat spălarea păturilor de câini și, dacă este necesar, rulați un ciclu suplimentar de clătire pentru a vă asigura că niciun păr rămâne și se lipesc de următoarea încărcătură de rufe!

  • Aspirator

Există multe modalități ingenioase de a îndepărta părul de la păturile de câini, dar nu uitați aspiratorul simplu. Există multe modele diferite disponibile, iar unele sunt comercializate în mod specific pentru utilizarea pe părul animalier încăpățânat.

Postări asemănatoare: Cel mai bun vid pentru părul de companie și Cel mai bun vacuum Dyson

Pui pe o pătură

Dispunerea părului câinelui

Un sfat final - părul de câine face un mare material de cuibărit pentru păsările sălbatice, așa că atunci când l-ai scos din păturile câinelui tău, atârnați să-i aglomeră de la copacii din grădină și să urmăriți păsările sălbatice să o luați pentru a-și linia cuiburile!

În legătură cu o postare: Cea mai bună mătură pentru părul câinelui

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să obțineți părul câinelui din pături