11 Rase de câine cu dublu acoperire

Newfoundland negru

Racele de câine vin cu o mare varietate de Tipuri de acoperire. De la scurt și elegant, la lung și de lux, creț, pufos, drept, Wiry, și totul între ele. Deși câțiva câini au ceea ce se numește un strat unic, stratul altora este alcătuit dintr-unu, dar două tipuri de păr.

Ratele de câine dublu acoperite au un subțire scurt și o externă mai lungă. Subsolul, ascuns sub extercatul mai lung, acționează ca izolație, protejând câinele de vreme rece. Chiar ajută la păstrarea acestora în condiții cald și prin captarea aerului rece aproape de piele (și acesta este unul dintre motivele pentru care nu ar trebui să radeți niciodată un câine dublu acoperit).

Coaturile duble sunt observate în mod obișnuit pe rasele care au fost dezvoltate Lucrați în condiții reci sau în apă (cred că Huskies!).

Majoritatea câinilor cu dublă acoperire au vărsat o mare parte din subsolul lor sezonier în primăvară sau vara pentru a le ajuta să rămână rece în vreme caldă. Aceasta înseamnă că vor fi necesare o mulțime de periere și aspirare, în timpul perioade de vărsare grea. Câțiva câini cu dublă acoperire, cum ar fi Goldendoodle Crossses, pot avea haine dublu-dublu care dezvoltă rapid covor și vor avea un program mai intens de îngrijire.

Va trebui să vă spălați câinele cu dublă acoperire cel puțin de câteva ori pe săptămână pentru a îndepărta părul liber și vărsat și pentru a împiedica formarea covorașelor. Acestea vor beneficia de periaj zilnic în perioadele de vărsare grea.

Când vă spălați câinele dublu acoperit, asigurați-vă că utilizați o perie cu părul care sunt suficient de lungi pentru a ajunge prin cea mai lungă exterioară pentru a ajunge la subsol. Este totul prea ușor să periați accidental doar stratul superior de păr în timp ce lăsați covorașul în interiorul subaccesului. Unii câini foarte pufos cu subsoluri groase pot beneficia de a fi periat cu o pieptene de oțel cu oțel cu oțel cu oțel.

Aici sunt 11 rase de câine dublu acoperite pentru examinare.

01 din 11

Demnul și alerta Akita originare din Japonia unde a fost folosit ca un câine de protecție și protector de familie. Akita este ceea ce este cunoscut ca a spitz rasa, care este un termen folosit pentru a descrie un tip de câine cu un cap în formă de pană, urechi triunghiulare, o coadă curbată peste spate și o haină dublă groasă.

Haina dublă constă dintr-o substrat groasă, moale, densă și o scurtă exterioară.

Acești câini sunt necredincioși loiali, dar pot fi vise puternice și nu se întâmplă întotdeauna cu alți câini.

Privire de ansamblu de rasă

ÎNĂLŢIME: 24-28 inci înălțime la umăr

GREUTATE: 70 la 130 de lire sterline

Caracteristici fizice: Mare și puternic, cu multă substanță și os greu. Haina dublă scurtă, groasă poate fi orice culoare, inclusiv alb, brânză (maro cu dungi de tigru) și pinto (un fundal alb cu patch-uri colorate mari).

  • 02 din 11

    În ciuda numelui său, Păstorul australian are originea sa în Statele Unite. Folosind câini de lucru de diferite origini, Ranchers California au dezvoltat Aussie în cele Ultimate Herding câine.

    Coacerea dublă atractivă constă dintr-o cantitate medie de lungime, direct până la ondulară rezistentă la intemperii și un substrat mai scurt.

    Păstorii australieni sunt prietenoși, foarte inteligenți, atletici, plini de energie și sunt cele mai potrivite pentru o casă activă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18 până la 23 de centimetri la umăr.

    Greutate: 40 la 65 de lire sterline.

    Caracteristici fizice: Mijlocii, musculare și agile, cu o lungime mijlocie îndreptată spre stradă, care vine în albastru Merle, Negru, Merle roșu și roșu, toate cu sau fără marcaje albe.

  • 03 din 11

    Câinele de munte Bernese a fost dezvoltat lângă orașul elvețian Berne, unde câinii au fost utilizați ca scop general Câini de fermă, Pantofi, gardieni de proprietate și câini de carting. Rasa este una dintre cele patru rase legate de câini de munte de munte (celelalte sunt Mai mare câine de munte elvețian, Câine de munte de la Entlebucher si Apenzeller).

    Stratul dublu lung al lui Berner este alcătuit dintr-o extercată groasă, moderată și ușor ondulată sau dreaptă și un substrat mai scurt,.

    Această rasă este cunoscută pentru a fi inteligentă și dedicată familiei lor, dar ele sunt, evident, foarte mari și pot fi droolere prolifice.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 23 la 27.5 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 70 la 115 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mare, robust și echilibrat. Haina groasă este tri-colorată (culoarea pământului negru cu jet cu marcaje albe și de taran).

  • 04 din 11

    Chow Chow a fost apreciat în China ca însoțitor, caine de paza, și câine de lucru pentru multe secole. Este cunoscut pentru limba sa distinctivă albastru-negru.

    Coat dublu poate fi lung (numit dur) sau scurt (neted). Haina brută este alcătuită dintr-o extercată abundentă, densă, dreaptă și comună, asociată cu un substrat moale, gros, wooly. Haina netedă este tare și densă, cu un subțire clar.

    Vigilent și aloof, Chow Chows sunt atenți la străini, dar formează legături strânse cu familia. Haina de căpșuni a chow-ului este curată în mod natural și nu are puțin nici un miros de doggie.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 17 până la 20 de centimetri înălțime la umăr

    GREUTATE: 40 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mijloace de dimensiuni medii, puternice, robuste și bine construite. Stratul dublu dur sau neted vine în negru, albastru, scorțișoară, cremă sau roșu.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Keeshond este o altă rasă Spitz (uneori numită o rasă nordică). Acesta salută din Olanda, unde câinii au făcut o muncă vitală ca vegheri pe bărci, barje și ferme.

    Haina dublă groasă este curată în mod natural și are foarte puțin miros de doggie. Outercoat este lung, drept și dur, părul stând bine din acoperișul gros și downy.

    Keeshond este prietenos, curios, activ și jucăuș, dar au nevoie de o mulțime de exerciții și pot fi Barkers prolific.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 17 până la 18 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 35 până la 45 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Un corp bine echilibrat, cu cuplaj scurt - strat dublu foarte gros în cremă, variații de culoare neagră și gri

  • 06 din 11

    Prietenos, activ și foarte instruit, Retrieverul Labrador a fost de mult timp folosit ca a caine de vanatoare și este venerat ca o rasă de familie remarcabilă.

    Originare din Newfoundland, au fost folosite pentru a retriever rațele și a ajuta pescarii. Coat dublu, care este alcătuit dintr-o scurtă, o extercată dură, asociată cu un substrat moale, rezistent la intemperii, ajută la protejarea retrieverului labrador din vreme rece, substrol dens și în timp ce înotați.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 21.5 până la 24.5 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 55 până la 80 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Musculară și atletic - stratul dublu scurt, dense vine în negru, ciocolată sau galbenă.

  • 07 din 11

    Leonberger este un câine de lucru multifuncțional care a fost creat în anii 1800 în Germania de către un bărbat numit Heinrich Essig. A folosit Newfoundlands, Saint Bernards și Câini de munte Pyrenean Pentru a crea familia ideală, ferma și câinele de schiță.

    Stratul dublu constă dintr-o extercată groasă, dreaptă și rezistentă la apă și un substrat moale, dens. Părul variază de la mediu la lung. La bărbați, părul din jurul gâtului formează o coamă luxoasă, asemănătoare leului.

    Leul este iubitor, loial, încrezător și blând. Trebuie doar să luați în considerare dimensiunea lor și să fiți dispuși să tolerați un pic de slobber.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 25.5 până la 31.5 inci înălțime la umăr.

    GREUTATE: 90 la 170 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mare, musculară și agilă. Stratul dublu vine în leul-galben, auriu, roșu, roșiat-maro, nisip sau galben-maro. Câinii de toate culorile au o mască neagră pe față.

  • 08 din 11

    Newfoundland, sau Newfie prietenilor săi, este masivă, musculară și îmbălat, Dar această rasă este gigantul blând al împărăției câinelui.

    Newfoundland salută din Canada, unde a asistat pescarii și a ajutat cu salvarea apei în apele înghețate și și-au pus puterea și mărimea pentru a lucra pe căruțe de tragere a terenurilor și acționând ca protector de familie și gardian de acasă.

    Placa dublă rezistentă la apă, cu apă, rezistentă la apă constă dintr-o extercată grosieră, moderată, dreaptă, dreaptă sau ondulată și un substrat moale și dense.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 26-28 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 100 la 150 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mare și puternic dezosat, dar bine echilibrat - în plus față de negru, stratul dublu vine în maro, gri sau alb-negru (Landveryer)

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Pekingeza mică, lungă, Squat este o rasă foarte veche, prețuită de secole de către împărați chinezi și alte redevențe. Conținutul de a fi cuddled și mângâiat cea mai mare parte a zilei, slujba principală a lui Peke a fost un lapdog prețuit, ceva ce rasa încă mai excelează astăzi.

    Haina dublă lungă, groasă este profundă, constând dintr-o extercată texturată, dreaptă, dreaptă și o acoperire groasă și moale. Haina lui Pekingese formează o rubrică în jurul gâtului ca cea a unei coaste a leului.

    Ele sunt afectuoase și se leagă îndeaproape cu familia lor umană, dar pot fi vise puternice. Acest lucru cu fața în față, Brachycefalică rasă poate, de asemenea, să se supraîncălzească cu ușurință, astfel încât îngrijirea trebuie luată atunci când temperaturile cresc, mai ales atunci când se exercită.

    Privire de ansamblu de rasă

    GREUTATE: Până la 14 kilograme

    ÎNĂLŢIME: 6 până la 9 inci înălțime la umăr

    Caracteristici fizice: Compact și Stocky cu un corp dreptunghiular. Haina este observată în mod obișnuit în variante de aur, roșu sau salariat, dar poate fi, de asemenea, negru și bronz, alb, cremă, snable sau gri.

  • 10 din 11

    Pomerania este cea mai mică rasă în familia Spitz. Pomul poate fi mic, dar această rasă prietenoasă și jucăușă este absolut ambalată cu personalitate și farmec. Doar fiți pregătiți pentru voința lor puternică și, uneori, tendințe vocale.

    Coat dublu pufos este alcătuit dintr-o extercată mai lungă, abundentă, de așteptare și un substrat scurt și dens. Haina Pomeranian formează o ruptură profundă în jurul gâtului care se extinde peste umeri și piept.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 6 până la 7 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 3 până la 7 kilograme

    Coat și culoare: Compact și pătrat cu o cămașă înapoi. Haina dublă lungă vine în multe culori, deși cele mai frecvente sunt roșii, portocalii, cremă, sala, negru, maro și albastru.

  • 11 din 11

    Sfântul Bernard este imediat recunoscut ca câine care a salvat călătorii blocați în pantele de munte FRIGID ale Alpilor elvețieni. Rasa este masivă, dar blândă, iubitoare și ladeback. Doar fiți pregătiți de la unele niveluri de campion!

    Stratul dublu poate fi scurt sau lung. În Saint Bernard, exteriorul dens, dur, dur se află neted. În Sfântul Bernard lunar, exteriorul este lungime medie și drept până la ușor ondulat. Ambele au un substrat gros.

    Privire de ansamblu de rasă

    ÎNĂLŢIME: 25.5 la 27.5 inci înălțime la umăr

    GREUTATE: 130 până la 180 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Puternic, proporțional înalt, puternic și muscular. Stratul vine în alb, cu marcaje roșii, maro sau de brânză.

  • Bacsis

    Dacă încercați să găsiți rasa potrivită pentru dvs. și familia dvs., tipul de păr și cerințele de îngrijire ale rasei sunt doar o parte a ecuației. Ratele de câine dublu acoperit pot varia foarte mult în dimensiunea, nivelurile de energie și temperamentele. Inainte de aducând acasă un catelus sau Adoptarea unui câine pentru adulți, Faceți unele cercetări și căutarea sufletului pentru a identifica trăsăturile care sunt cele mai importante pentru dvs. și pentru familia dvs.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 11 Rase de câine cu dublu acoperire