10 Cele mai bune rase de câine care se întâlnesc cu pisicile

Câine și pisică se află împreună

Dacă doriți să vă împărtășiți casa cu atât pisici, cât și câini, căutați o rasă de câine că este de obicei prietenoasă cu felinele. În timp ce în cele din urmă se reduce la câinele individual (și pisica), anumite rase au tendințe care îi ajută să se înțeleagă cu alte specii. De exemplu, multe Câini de lucru au fost crescuți să privească și să-și protejeze membrii familiei, inclusiv alte animale. Și câțiva câini, în special câinii de parfum, au fost crescuți pentru a lucra îndeaproape în ambalaje, deci sunt de obicei prietenos cu alți membri ai familiei blană. Câini sportivi, cum ar fi retrievere și spanioli, se înțeleg de obicei cu oricine, inclusiv pisici. Și câini de jucărie au fost în mare parte crescuți pentru a fi tovarăși iubiți chiar și altor specii.

Aici sunt 10 rase de câini care adesea se înțeleg cu pisicile.

Caracteristicile de rasă

În general, multe rase de câine cu unități de înaltă pradă nu sunt potrivite pentru casele cu pisici. De exemplu, o mișcare a pisicii ar putea declanșa un câine de vânătoare de a vrea să-l alunge, deși un câine de miros va lăsa în mod obișnuit mirosul familiar al pisicii. Rasele care sunt în general sociabile și fericite să facă prieteni cu cineva tind să facă cele mai bune cu pisici. În plus, câinii cu niveluri scăzute până la moderate sunt bune pentru pisici, deoarece nu vor încetini sau îi accentuează pe tovarășii lor cu izbucniri de activitate. În plus, rasele de câine care sunt în mod obișnuit oameni-plăcute și construcții sunt ideale, deoarece pot fi învățate cum să coexistă frumos cu o pisică.

Bacsis

Toți câinii sunt indivizi. De exemplu, chiar dacă beaglele tind să fie bune cu pisici, beagle-ul tău ar putea să nu fie. Introduceți întotdeauna câini și pisici cu prudență până când știți că se vor înțelege. Un antrenor profesionist sau comportamentist poate oferi sfaturi pentru a face ca introducerea să meargă mai ușor.

01 din 10

Beagles sunt un subset de câine numit un câine de miros, ceea ce înseamnă că folosesc simțul lor excepțional de miros pentru a mirosi prada. Acești câini au vânat în mod tradițional în pachete mari, cu vânători care însoțesc pachetele de pe picior sau călare, așa că a fost imperativ ca ei să ajungă împreună cu alte animale. Beagles sunt gregari și congeniali. Și majoritatea vor trăi fericit cu alte animale, inclusiv pisicile, despre care vor vedea probabil ca un alt membru al pachetului.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 13 până la 15 inci

Greutate: 20 la 25 de lire sterline

Caracteristici fizice: Musculară, solidă corporală - craniu - Squarish Mufa - Long, dischetă - coadă lungă de lungă durată ținută în sus

  • 02 din 10

    Ca și beagle, Hound Basset este, de asemenea, un câine de miros. Ca câine de ambalaj, Hounds Basset sunt prietenoși și amiabile. Cu picioarele lor scurte și corpuri lungi, grele, Hounds Basset sunt, de asemenea, în mișcare lentă, ceea ce este ideal pentru a trăi cu pisici, deoarece probabil nu vor spui sau nu se intimidiază prietenilor lor felini. Ele sunt loiali, pacienți și câini cu cheie redusă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 până la 14 inci

    Greutate: 50 la 65 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corp lung cu picioare scurte - urechi lungi, drooping - buzunare frunte de frunte - ochi moale

  • 03 din 10

    Regele Cavalier Charles Spaniel face parte din grupul American Kennel Club Toy. Au fost crescuți să fie iubiți, câini loiali și tovarăși prietenoși. Cavalierul este la fel de dulce cum vin. Această rasă se poate înțelege cu aproape fiecare persoană și animală imaginabilă, inclusiv pisici. Ele sunt creaturi mici adaptabile și blânde.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 13 inci

    Greutate: 13 până la 18 lire sterline

    Caracteristici fizice: Lungimea medie, matasoasă ondulată - adulții au pene pe urechile, pieptul, picioarele, picioarele și coada

  • 04 din 10

    Dacă vă amintiți Lassie (un collie dur), știi că colințele sunt iubiți, nu luptători. Deși nu toți câinii de vânătoare trăiesc bine cu pisicile, Collies sunt un pic mai plăcut decât alte rase de herding și, în general, pot rezista instinctului la efectiv atunci când comportamentul nu ar fi adecvat (cum ar fi urmărirea pisicii de familie). În plus, colonii tind să fie câini blânzi, inclusiv cu copii și alte animale de companie familiale.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 22 la 26 de centimetri

    Greutate: 50 la 75 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coadă densă netedă sau brută - față lungă, îngustă - vine în sablu și alb, tricolor, albastru și alb

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Una dintre cele mai populare rase din lume, retrieverul de aur este un câine cu adevărat blând. Și manierele sale bune se extind la pisici împreună cu oamenii. Retrieverii de aur sunt iubitoare și dulci, precum și adaptabil și de ieșire. Ca câini foarte instruiți și plăcuți, majoritatea auriu poate fi învățat să trăiască cu succes cu pisici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21 până la 24 de centimetri

    Greutate: 55 la 75 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corpul robust, muscular, cu o haină de aur lucioasă, cap largă și ochi prietenoși și inteligenți

  • 06 din 10

    Poodlele vin în trei dimensiuni: standard, miniatură și jucărie. În timp ce toate cele trei sunt foarte inteligente și pot fi instruiți să se comporte în jurul pisicilor, soiurile miniaturale și de jucărie mai mici sunt, în general, mai puțin intimidante pentru o pisică. De fapt, podelele de jucărie sunt de aproximativ dimensiunea multor pisici și adesea vor deveni tovarăși apropiați și jucători cu prietenii lor felini.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Standard: 15 inci - miniatură: 10 până la 15 inci - jucărie: 10 inci și sub

    Greutate: Standard: 45 până la 70 de lire sterline - miniatură: 15 până la 18 lire sterline: 5 până la 9 lire sterline

    Caracteristici fizice: Curly, dens, strat cu un singur strat care poate fi una dintre numeroase culori solide, inclusiv alb, negru, gri, maro și caise

  • 07 din 10

    Cântărind mai puțin de șapte kilograme, maltezul este în jurul dimensiunii unei pisici, ceea ce face ca multe pisici să se simtă confortabil în jurul ei. Această rasă de jucărie este un tovarăș blând și iubitor, cu o atitudine ușoară. O malteză este de obicei bine situată pe canapea, ignorând o mare parte din orice altceva, inclusiv activitățile unei pisici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 4 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Ochiul de alertă întunecat, învăluit de blană albă, care este în mod natural lung și mătase, fără un strat cu un substrat

  • 08 din 10

    Newfoundlands sunt giganții blânzi ai lumii câinilor. Newriile sunt răbdători, calme și protecția membrilor familiei lor. Ele sunt de obicei excelente cu oamenii de toate vârstele și animalele de companie ale tuturor tipurilor, inclusiv pisicile. Această rasă mare este, în general, cunoscută pentru comportamentul său calm și un nivel oarecum scăzut de activitate, deci dimensiunea ei nu ar trebui să fie acea intimidare pentru o pisică.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 26-28 inci

    Greutate: 100 la 150 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mare, puternic, puternic corporal - urechi largi, urechi mici care se află aproape de cap

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Pomeranianul este un câine de jucărie spirited și angajat. La doar trei până la șapte kilograme, ele sunt mai mici decât cele mai multe pisici. Astfel încât aceste canini mici pufoase sunt rareori o amenințare la adresa prietenilor felini. Ele sunt de obicei câini afectuos cu un nivel moderat de energie și au tendința de a trăi pașnic cu alte animale de companie, inclusiv pisicile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 7 inci

    Greutate: 3 până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat dublu lung - Fox asemănător feței, urechi erect - coada curbată

  • 10 din 10

    Pugs sunt câini fermecători și fericiți care se pot înțelege cu aproape oricine. Cele mai multe pugs nu au înclinația de a urmări sau altfel deranjează o pisică, astfel încât, în general, pot trăi cu succes cu feline. De fapt, deoarece pugs sunt câini prietenoși și sociali, o pisică îi poate ajuta să le păstreze compania când oamenii lor sunt plecați.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 13 inci

    Greutate: 14 până la 18 kilograme

    Caracteristici fizice: Body mic, barund - rotund, capul încrețit - coada scurtă - coada curly

  • Rase pentru a evita

    În general, dacă aveți pisici, evitați rasele de câine care au un instinct înalt de a urmări. De exemplu, terrierii sunt tenace, feisty și plini de energie. Ei au fost în primul rând crescuți pentru a vâna și a ucide animalele de blană mici. Cel mai mult păstrează acest instinct, iar pisica dvs. ar putea deveni o țintă. În plus, unele energie mare rase de răsturnare, cum ar fi coloana de frontieră, de multe ori nu se pot opri de la răsturnarea tuturor în casă, pisicile incluse. Și pisicile ar putea să nu aprecieze că sunt înfundate de un câine entuziast.

    Cum să introduceți câini și pisici (fără răni)
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine care se întâlnesc cu pisicile