Tipurile de câine de îngrijire a câinelui și utilizările acestora

Ca și cum îngrijirea câinelui dvs. acasă nu este suficient de confuză, Există atât de mulți produse de îngrijire a câinelui disponibile că vă va face capul! De unde știți ce produse să le utilizeze? Ei bine, totul depinde de câinele tău și de nevoile lui. În această săptămână vreau să vorbesc despre diferit Tipuri de perii de câine și utilizările lor. Perii vor trebui să fie selectate pe baza tipului de acoperire a câinelui și a dimensiunii sale.

Tipurile de câine de îngrijire a câinelui și utilizările acestoraExistă multe forme și dimensiuni diferite de perii câinelui, dar există mai mult decât atât. Fiecare tip de perie de câine este folosit pentru un alt motiv. Unii vor spăla părul îndelungat, în timp ce altele sunt destinate demtării sau pusei. Este cu adevărat important să faceți un pic de cercetare înainte de a începe cumpărături pentru cea mai bună perie de câine pentru animalul dvs. de companie.

Dacă nu sunteți sigur ce tip de haină are câinele dvs., acesta este primul lucru pe care trebuie să-l dați seama. Aici este un sfat: dacă părul câinelui crește în mod continuu, asta înseamnă că este părul și dacă se oprește să crească la o anumită lungime, ceea ce înseamnă că are blană. Va trebui, de asemenea, să observați dacă haina sa este groasă sau subțire, lungă sau scurtă și cât de mult cosuri de animale de companie.

Este, de asemenea, cel mai bine să știți dacă câinele dvs. are un strat dublu sau orice condiții de piele pe care trebuie să le aveți grijă. Un pic de cercetare online poate ajuta cu acest lucru, dar de asemenea, poate doriți să căutați sfatul unui groomer profesional. Merită să vă plătiți ca câinele să-i îngrijească profesional o dată doar pentru a auzi sfaturile și trucurile groomerului.

Tipurile de câine de îngrijire a câinelui și utilizările acestora

Tipuri de perii de câine

Odată ce ați înțeles tipul de haină pe care îl are animalul dvs., puteți selecta tipul de perii și piepteni care vor funcționa cel mai bine să-l îngrijească. Țineți minte că probabil veți fi cumpărați mai mult de o perie.

Tipurile de perii de câine au toate utilizări diferite și este posibil să aveți nevoie de două sau trei perii pentru a muri de companie în mod corespunzător. De exemplu, este posibil să aveți nevoie de o perie pentru a scoate încurcările și resturile din haina lui și o perie de deshiddă pentru a îndepărta cea mai mare parte a părului său liber.

Pin și perie de păr

Am grupat aceste două tipuri de perii de câine împreună, pentru că puteți găsi adesea o perie cu două capete - o perie de piele pe o parte și o perie de păr pe cealaltă. Pin perii au rânduri de știfturi drepte care sunt de obicei destul de robuste. Aceste știfturi sunt de obicei înclinate cu cauciuc sau plastic pentru a le păstra să-și zgârie pielea câinelui.

LEGATE DE: Instrumente de vărsare a câinelui: sfaturi despre alegerea celei mai bune pensii de câine

Pinii de perii sunt utilizați pentru a elimina tangurile din straturi lungi. Ei lucrează excelent pe câini, cum ar fi Retrieverii de Aur, Collies Boarder și Yorkshire Terriers. Aceste perii sunt, de asemenea, ideale pentru câinii cu haine umede sau de pălărie, deoarece nu vor trage părul în timp ce se perie.

Acestea sunt, de obicei, cele mai frecvent utilizate perii câine, dar ele sunt, de asemenea, cele mai puțin eficiente. Ei nu știu Îndepărtați o mulțime de blană liberă sau să ofere o mare parte dintr-un avantaj de la spălarea încurcării. Prin urmare, ele sunt utilizate în mod obișnuit în combinație cu un alt tip de perie. Perii Pin sunt excelente pentru a termina îngrijirea.

Tipuri de perii de câine

Fotografia de mai sus prezintă o perie de piele pe partea inferioară și o perie de păr pe partea de sus. Perii de păr variază în funcție de lungimea părului și distanța dintre ele. De obicei, cu atât mai mult haina câinelui este cu cât sunt mai lungi părul și cu atât mai mult ar trebui să fie și ei. De asemenea, courserul dvs. blană de animale, mai rigid, părul va trebui să fie.

Aceste tipuri de perii câine sunt cele mai bune pentru câinii cu straturi scurte și netede. Ele sunt, de asemenea, o alegere bună pentru câini tind să scape frecvent, dar nu excesiv. Ambele perii PIN și perie stimulează pielea și încurajează producerea de uleiuri naturale. Aceste uleiuri naturale hidratează pielea și oferă o luciu frumos la haina câinelui tău.

Perii slicker

Tipurile de câine de îngrijire a câinelui și utilizările acestoraPerii slicker sunt foarte ușor de recunoscut. Ele au de obicei un cap plat, dreptunghiular, iar acest cap este acoperit cu păr fin, scurt, care sunt destul de aproape împreună.

Perii slicker sunt folosite pentru câini cu păr mediu sau lung. Ele pot fi folosite pentru a îndepărta covorașii și părul mortal de la subsolul câinelui.

LEGATE DE: Revizuire - Miu Color Pet Perie pentru câini

Tipurile de perii câine sunt, de asemenea, o alegere bună pentru câinii cu păr curbat. Perii de perii se găsesc în multe dimensiuni diferite, astfel încât veți putea alege unul care este în mod corespunzător pentru FIDO. Cu perii slicker, va trebui să vă amintiți să nu aplicați prea multă presiune. Părul lor de sârmă fină pot zgâria cu ușurință pielea.

Rake

Dacă câinele dvs. are a haina dublă sau un strat deosebit de gros, Apoi, o rake este ceva ce veți avea nevoie cu siguranță în caseta de instrumente de îngrijire a câinelui. Aceste tipuri de perii câine sunt făcute pentru a ajunge adânc în haina câinelui pentru a îndepărta tanurile, resturile și părul liber, care este aproape de piele. Ele sunt minunate pentru rase, inclusiv labradorii, chow-uri, păstori și malamute germane.

Greblele sunt deosebit de utile în timpul sezonului de vărsare. Câinii cu haine groase ajung să dezvolte o mulțime de păr mort și se blochează sub stratul superior. Rake-urile își pot scoate ușor părul mort, reducând vărsarea drastică și, de asemenea, făcându-vă cățelul se simt mult mai bine.

Tipurile de câine de îngrijire a câinelui și utilizările acestora

Periajul hainei câinelui este esențial, indiferent de rasa el este. Mulți oameni nu cred că este necesar să perie câinii cu blană scurtă, dar este de fapt de ajutor pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie. Periajul câinelui va elibera blana liberă care altfel ar fi vărsat în și în jurul casei dvs.

Periajul ajută, de asemenea, la eliminarea nodurilor, covorașilor și alcăturilor din haina câinelui. Imaginați-vă cum ar simți o femeie cu păr lung dacă nu și-a periat părul. În cele din urmă, nodurile și covorașii vor începe să tragă părul care provoacă durere pentru animalul dvs. de companie. Periajul regulat este singura modalitate de a atenua această problemă.

Periajul este, de asemenea, bun pentru pielea câinelui dvs. și pielea sănătoasă se corelează direct la un strat sănătos. Periajul masajului câinelui tău și stimulează producția de uleiuri naturale. Când rulați peria prin haina câinelui, se răspândește aceste uleiuri în jur.

Dacă utilizați tipurile potrivite de perii câine pe animalul dvs., el se va bucura cu siguranță de o periaj zilnic. Tipul greșit de perie își poate trage părul sau își zgârie pielea.

Dacă observați deloc orice disconfort, consultați un groomer profesionist pentru sfaturi. Este posibil să utilizați peria greșită sau câinele dvs. poate avea o stare de sănătate care să cauzeze durerea. Mai bine să fii în siguranță decât să-ți pare rău!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Tipurile de câine de îngrijire a câinelui și utilizările acestora