13 Rase drăguțe de câine cu păr curbat

Câine cu părul curat în afara

Ratele de câine cu părul cu părul cu păr sunt populare pentru straturile lor scăzute și aspectul distinctiv. Puii coralifați, cum ar fi pisodele și câinii de apă portugheză au fost dezvoltați pentru sport, deoarece buclele lor strânse servesc drept izolație bună pentru activitățile de apă. O rasă de herding ca Pumi și o rasă de însoțitor ca Bichon, de asemenea, au bobine abundente. Fiecare câine are diferite îngrijirea Cerințe: Unele necesită o periere frecventă, spălarea sau îngrijirea numirilor, în timp ce altele necesită stripare de mână sau un pieptene de stripare.

Iată 13 rase de câini cu părul cu părul cu părul cu părul cu părul, inclusiv nevoile lor de îngrijire.

Bacsis

Multe rase cu părul cu părul nu sunt hipoalergenic, adică sunt o alegere mai bună pentru persoanele care suferă de alergie, deoarece provoacă mai puține reacții alergice. Cu toate acestea, nu există câini care sunt 100% hipoalergenici.

01 din 13

Când vine vorba de câinii cu părul curat, poate că prima rasă pe care oamenii o gândesc este Pudelul. Pudelul pufos este un câine clasic cu părul cu părul curat în mare, miniatură și jucărie Dimensiuni. Acești câini sunt cunoscuți ca fiind foarte inteligent și faceți tovarăși excelenți. Pudelul standard a fost inițial crescat ca un retriever dornic de joc.

Din punct de vedere istoric, proprietarii au tăiat buclele strânse pentru a menține organele vitale și articulațiile câinelui cald, deoarece s-au aruncat în apă rece. Astăzi, tăierea clasică a pudelului este mai mult despre modă decât funcția. Indiferent dacă câinele dvs. este un retriever de apă sau o femeie, fiți pregătit să învățați să tăiați haina câinelui dvs. sau să găsiți un groomer capabil în zona dvs. de la acestea Coats au nevoie de tăiere frecventă pentru a opri încurcările.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Non-sportiv (AKC)

Înălţime: Standard: 15 inci - miniatură: 10 până la 15 inci - jucărie: 10 inci și sub

Greutate: Standard: 45 până la 70 de lire sterline - miniatură: 15 până la 18 lire sterline: 5 până la 9 lire sterline

Coat și culoare: Curățată de straturi unice, care pot fi una dintre culorile solide, inclusiv alb, negru, gri, maro și caise

Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 02 din 13

    Câinele de apă portugheză sau PWD, este un altul dintre rasele de câine cu părul sportiv sportiv. Inițial, crescute pentru a ajuta pescarii să recupereze lupta pierdut sau chiar să salveze marinarii care se îneacă, acești câini trebuiau să fie înotători puternici și agili. Astăzi, rasa este populară ca un partener de companie însoțitor, fie un concurent canin în sport, cum ar fi Dock Diving, Agilitate sau ascultare.

    Haina de apă portugheză este hipoalergenic. Această rasă este considerată a fi o crăpătură foarte minimă, dar necesită îngrijire regulată. Puteți opta pentru un standard de tăiere standard pentru a menține o lungime a stratului de aproximativ un centimetru sau pentru a merge pentru "clema de leu", ceea ce înseamnă răsturnarea părului pe posterioare și botul până la piele. Această tăietură a dat acestor câini de lucru îmbunătățită mobilitatea în apă, păstrând în același timp organele vitale calde.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 17-23 inci

    Greutate: 35 până la 60 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Ondul sau strat colț, negru, negru și alb, maro, deși culoarea poate fi, de asemenea, alb sau argintiu

    Speranța de viață: 11 până la 13 ani

  • 03 din 13

    Numele "Bichon Frize" înseamnă literalmente "câine cu părul cu părul" în limba franceză. Acest câine de companie mic are un strat alb, cu pudră. Are bucle scurte, pufoase care dau câinelui un aspect rotund când este îngrijit drept. Acești câini au părul moale și părul de protecție grosieră, care pot duce la maturi. Clubul Bichon Frize din America Recomandă Periajul zilnic și o excursie lunară la groomer pentru o baie și tunsoare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Non-sportiv (AKC)

    Înălţime: 9 până la 12 inci

    Greutate: 7 până la 12 kilograme

    Coat și culoare: Părul alb pufos și curbat (poate avea urme de caise, buff sau cremă), asemănătoare cu o minge de bumbac sau puțuri de pulbere

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 04 din 13

    Airedale este cea mai mare dintre rasele terrier și are una dintre cele mai distincte haine. În mod obișnuit maro și bronz în culori, stratul wirt poate fi strâns curbat sau poate avea o curl mai relaxat care seamănă cu un val. Este în mod deosebit diferită de textură decât mulți alți terrieri.

    Terrierul Airedale este un câine de întreținere redusă, hipoalergenic. Ar trebui să periați sau să utilizați un pieptene de stripare pentru a trece prin bucle în fiecare săptămână, dar va trebui doar să vizitați groomerul pentru o tunsoare de trei până la patru ori pe an. Acest program economisește timp și bani semnificativi în comparație cu nevoile lunare de îngrijire a altor rase cu părul cu păr.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (AKC)

    Înălţime: 23 inci

    Greutate: 50 la 70 de lire sterline

    Coat și culoare: Robust, dar atletic în aspectul strat, strat curat în negru și bronz, de obicei are o barbă pe botul

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

    Continuați la 5 din 13 de mai jos.
  • 05 din 13

    Pumi-ul maghiar are un strat unic de lungime medie, caracterizat printr-o combinație de bucle și valuri și este un amestec de păr mai moale și păr mai gros. La naștere, haina lui Pumi este de obicei drept sau ondulat. După câteva luni, stratul se schimbă pe măsură ce părul de protecție cresc, ducând la buclele sale caracteristice. Spre deosebire de alte rase de herding maghiare, cum ar fi Puli și Komondor, părul Pumii nu trebuie să fie înscris.

    Îngrijirea unui PUMI include metoda consumatoare de timp de stripare a mâinilor. Haina ar putea fi tăiată, ceea ce poate schimba textura și aspectul său. Între vizitele la groomer, pieptene buclele la fiecare câteva săptămâni. După pieptănare, umeziți buclele și lăsați-le să se usuce la aer, așa că au izvor înapoi la viață. Uscarea prin suflare a acestui copil va aplatiza buclele.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 15 până la 18 ani.5 inci

    Greutate: 22 la 29 de lire sterline

    Coat și culoare: Corp compact cu urechi semi-erect și o coadă care buclează peste stratul înclinat, în negru, alb, gri, gri sau fawn

    Speranța de viață: 12 până la 13 ani

  • 06 din 13

    Retrieverul acoperit cu Curly este una dintre cele mai mari rase de câine cu părul cu părul cu părul cu părul cu părul cu părul cu părul cu părul cu părul. Câinii cu părul curată, cum ar fi spaniolii irlandezi de apă și polițele au contribuit probabil la dezvoltarea acestei rase. Acești câini erau însoțitori de vânătoare care au preluat jocul de la lacuri și râuri în tot felul de vreme și adesea au trecut prin bramble și spini. Buclele au păstrat câinele cald și au acționat ca protecție împotriva periei.

    Spre deosebire de alte rase de câine cu părul cu părul cu părul cu părul, acești câini au un singur strat de păr care acoperă la fiecare șase luni sau cam asa ceva. Pieptene în mod regulat buclele (în special în timpul sezonului de vărsare), dar evitați spălarea stratului sau altfel va crea un aspect frizzy.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 23 la 27 inci

    Greutate: 50 la 90 de lire sterline

    Coat și culoare: Rezistența mică, strânsă, de apă și vreme în bucăți de culoare neagră și întunecată acoperă corpul de pe coadă până la vârful capului cu o fringe de păr pe urechi, burtă, coapse, picioare, picioarele și coada

    Speranța de viață: 9 până la 14 ani

  • 07 din 13

    Terrierul Bedlington are o asemănare cu un miel - se simte ca fiind cel mai moale ca unul cu combinația de păr moale și grosier. Capul câinelui tinde să fie cel mai curs parte a corpului său. Acești câini sunt adesea născuți cu a haina întunecată, care se luminează treptat la o culoare mai ușoară albastră, nisipoasă sau o culoare ficatului întunecat.

    Menținerea stratului unui terrier de pat nu este prea complicată și nu scade la fel de mult. O pieptănare săptămânală va păstra buclele fără resturi și maturi. Puteți învăța să tăiați haina câinelui sau să faceți o întâlnire cu un groomer la fiecare opt săptămâni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (AKC)

    Înălţime: 15 până la 18 inci

    Greutate: 17 la 23 de lire sterline

    Coat și culoare: Backggy arcuit, buclele robuste - culorile includ nuanțe albastre, ficat și nisip, cu sau fără marcaje de bronz

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 08 din 13

    Bolognese este o rasă de însoțitor legată de Frize Bichon. Spre deosebire de Bichon, care are bucle strânse, scurte, bolognese are o blană cu lungime medie. Această aspect ondulat înseamnă că are nevoie de haina sa periat de câteva ori în fiecare săptămână, deși este probabil cel mai bine să-l facă un obicei zilnic.

    Privire de ansamblu de rasă

    grup: Fundația Stock Service- Această rasă nu este înregistrată de AKC, dar poate fi înregistrată în scopuri de reproducere și de concurență

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 5.5 până la 9 kilograme

    Coat și culoare: Câine petite cu păr lung, curly, care este întotdeauna alb solid, cu un nas negru și ochi întunecați

    Speranța de viață: 12 până la 14 ani

    Continuați până la 9 din 13 de mai jos.
  • 09 din 13

    Stratul albastru-gri-gri al lui Kerry Blue Terrier este caracteristica cea mai unică. Potrivit Standardului American Kennel Club Rass, haina ar trebui să fie moale, dens și ondulat. Spre deosebire de alte rase de câine cu părul cu părul curată, aspectul general al lui Kerry Blue ar trebui să fie ordonat.

    Este esențial să se mireze în mod regulat un terrier albastru Kerry, periajul și pieptarea câinelui de câteva ori pe săptămână pentru ao păstra de la maturi. Părul de rasă crește continuu, deci planificați să învățați să tăiați câinele dvs. sau să faceți o vizită la groomer la fiecare șase până la opt săptămâni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Terrier (AKC)

    Înălţime: 17 până la 19 inci

    Greutate: 30 la 40 de lire sterline

    Coat și culoare: Rasa de dimensiuni medii cu un strat scurt de culoare albastru-gri, care este moale și ondulat, fără subacțivă - o față barbă cu sprâncenele grele adesea ascunde acele ochi de rasă

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 10 din 13

    Câinele de apă din Barbetul francez este o rasă mai mică de câine cu părul cu părul cu părul. Coat este cel mai bine menținut la o lungime medie-de trei până la cinci centimetri - permițând încuietorilor curbate să se închidă. Părul lui Barbet este gros și wooly, o caracteristică semnificativă, deoarece acest câine și-a câștigat păstrarea prin recuperarea jocului de apă rece.

    Păstrarea Barbetului bine îngrijit nu este o sarcină mică. Haina trebuie să fie periat și pieptănată de mai multe ori în fiecare săptămână pentru a menține părul să devină o mizerie încurcată. Vizitele regulate la groomer se vor asigura că stratul își menține forma și lungimea.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Diverse (AKC) - În așteptarea acceptării de către AKC ca o rasă recunoscută

    Înălţime: 19 până la 24.5 inci

    Greutate: 35 și 65 de lire sterline

    Coat și culoare: Câine de dimensiuni medii cu o haină lungă, densă, curbată, care vine în negru, gri, maro sau fawn

    Speranța de viață: 13 până la 15 ani

  • 11 din 13

    O altă rasă cu părul curată cu îndatoriri tradiționale de apă, spanielul de apă irlandeză (IWS) are un strat dublu de bucle care îl păstrează cald în timpul sarcinilor de recuperare a apei. Apa irlandeză Spaniel este un câine sportiv popular în Europa și Statele Unite și a fost printre primele rase înregistrate la AKC în 1878. Unii cred că rasa sa dezvoltat din amestecul unui câine de apă de pudel, barbet și portughez.

    Rasa are părul neted, scurt pe fața și coada, în timp ce restul hainei sunt bucle strânse. Îngrijirea sa este destul de simplă: ar trebui să fie periat sau pieptănat cel puțin o dată pe săptămână și să se scufunde și să fie tăiată la fiecare șase până la opt săptămâni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Sporting (AKC)

    Înălţime: 21 până la 24 de centimetri

    Greutate: 45 la 68 de lire sterline

    Coat și culoare: Rata medie la mare cu bucle dense, clare și strânse într-o culoare hepatică de culoare închisă - stratul de pe fața și coada este scurt și neted

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 12 din 13

    Puliul cu hrănire cu părul cu părul cu părul cu părul este strâns legat de Komondor și este, uneori, numit ca un "câine de mop" din cauza aspectului hainei sale. Părul de la Komondor este în cablu, în timp ce blana Puli poate fi fi înscrisă sau păstrată ca un pufier, o masă brută de bucle.

    Blana Puli`s este o combinație a unui fire de păr moale și a garniturii. Haina va începe în mod natural să se separe în corzile felinte, deoarece câinele se apropie de nouă până la 10 luni. Dacă optați pentru un strat cu cablu, va avea nevoie de băi obișnuite. Pentru a menține un aspect pulbere, va trebui să-și perie haina de mai multe ori pe săptămână, cu vizite periodice la groomer pentru tăiere.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Herding (AKC)

    Înălţime: 16 până la 17 inci

    Greutate: 25 până la 35 de lire sterline

    Coat și culoare: În mod natural, culorile cu culori includ negru, argint și alb

    Speranța de viață: 10 până la 15 ani

    Continuați până la 13 din 13 de mai jos.
  • 13 din 13

    Un aspect unic pentru o rasă de câine cu părul cu părul cu părul cu părul cu părul, Komondorul are o haină care se formează în mod natural în corzi lungi, dând și acest câine un pseudonim "Mop Dog". Un cântec de lucru, această haină particulară îi ajută să se amestece cu efectivele și îl protejează în condiții meteorologice nefavorabile. Dispersia naturală a părului de protecție grosieră printre părul mai moale al subaccesului are ca rezultat acest proces natural de felicitare.

    Păstrarea cu grija hainei de la Komondor implică un regim special de scăldat, dar nu periaj. O baie obișnuită poate păstra murdăria și mirosurile departe. Încuietorile sale vor avea nevoie de clătire aprofundată și apoi uscarea prosopului și are nevoie de un flux de aer adecvat pentru a finaliza procesul de uscare. În caz contrar, părul poate dezvolta un miros.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 26-28 inci

    Greutate: 80 de kilograme și în sus

    Coat și culoare: Coat de culoare albă - cap mare, piept adânc și corp muscular

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • Rase pentru a evita

    Dacă sunteți parțial la câini cu bouncy, încuietori iubite sau bobine abundente, atunci cu parul scurt sau rasele cu părul plat ar putea să nu vă apeleze la dvs. Distrugeți de la Labrador Retrievers sau Retrieveri acoperiți cu acoperire, dacă doriți tipul de păr curly. Deși, dacă vă place acest câine și temperament, retrieverul cu părul cu părul curbat este o alternativă bună. În mod similar, dacă vrei un terrier, un Jack Russell sau American Staffordshire Terrier are păr scurt, cu o textura foarte mică - un Kerry Blue sau Airedale ar putea fi mai mult stilul tău.

    10 cele mai bune rase de câine care nu au vărsat prea mult
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 13 Rase drăguțe de câine cu păr curbat