Beagle: profilul rasei de câine

Beagle câine rasă

Beagle este una dintre cele mai populare și mai recunoscute rase de câine. Beagles sunt câini energici, fără griji și optimist, dar pot avea o dungă încăpățânată. Beagle este o rasă ideală pentru gospodăriile active. Demeanorul comic și chiar temperat al acestei rase face o alegere excelentă pentru Familiile cu copii, Dar amintiți-vă că nu toți câinii se întâlnesc cu copiii, indiferent de rasă.

Rasa a fost inițial crescută în Anglia din secolul al XVI-lea ca câini de vânătoare de iepure. Beagles sunt cunoscute pentru ei tendința de a vocaliza, mai ales cu semnatura lor "Bay", care este la fel ca un urlet. Unele beagles vorbesc din plictiseală, dar multe golf doar pentru că doresc, indiferent cât de multă activitate primesc.

Privire de ansamblu de rasă

  • Grup: Câine
  • Mărimea: 15 inci sau mai puțin în înălțime la umăr, cu două soiuri de sub 13 inci și cele de la 13 la 15 inci- 20 până la 25 de lire sterline.
  • Coat și culoare: Straturi scurte în toate culorile de câine, inclusiv, dar fără a se limita la tri-color (bronz, negru și alb), roșu și alb, și lămâie și alb
  • Speranța de viață: 10 până la 15 ani

Caracteristicile beagle

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieÎnalt
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateMediu
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaÎnalt
Cantitatea de vărsareMediu
1:51

Faceți clic pe Redare pentru a afla mai multe despre Beagle fără griji, dar încăpățânați

Istoria beaglei

Beagles pot fi urmărite în Anglia din secolul al XVI-lea, unde englezii de multe ori dețineau pachete de câini. Câinii mai mici erau beaglele, care au fost folosite în vânătoare iepuri și alte pradă mică. Au fost, de asemenea, folosite ca câini de arme, joc de spălare pentru vânători.

În timp, rasa a fost dezvoltată în Anglia și, mai târziu, în America de Nord. Beagles au devenit mai rafinate și recunoscute pe scară largă în America de Nord până la sfârșitul secolului al XIX-lea, devenind în cele din urmă una dintre cele mai populare rase. Deși este încă folosit în pachete de vânătoare astăzi, beaglele sunt văzute în mod obișnuit ca tovarăși minunați și câini de familie. Rasa a fost recunoscută de Clubul American Kennel (AKC) în 1885.

Beagles sunt niște câini de parfum, urmărind prada lor de miros. Sentimentul lor de miros de mirosuri cu sânge și câinii de la Basset. Acestea sunt folosite de Departamentul de Agricultură al Statelor Unite pentru detectarea contabilă a produselor alimentare în bagaje.

Snoopy din desene animate "arahide" este o beagle, reflectând popularitatea rasei la vremea respectivă Charles Schulz a început să deseneze benzi desenate în 1950. Președintele Lyndon Baines Johnson deținea mai multe beagles în timp ce în Casa Albă.

Beagle Care

Beagles au straturi scurte, rezistente la apă, cu o rată moderată până la ridicată de vărsare. Rutină Îngrijirea de bază este tot ceea ce este de obicei necesar pentru a păstra beaglele în căutarea celor mai bune. Din fericire, haina lor nu ridică mult resturi, deci nu veți avea nevoie de băi frecvente sau să curățați ceea ce câinele dvs. urmărește în casă.

Asigurați-vă că vă păstrați urechile floppy curate pentru a preveni infecții ale urechii. De asemenea, amintiți-vă Îndepărtați unghiile câinelui în mod regulat pentru a preveni supraaglomerarea, care poate afecta mersul. Este, de asemenea, bun să vă periați dinții câinelui cel puțin de câteva ori pe săptămână pentru a menține o bună sănătate orală.

Deși uneori pot acționa leneș pe suprafață, beaglele au o mulțime de energie și au nevoie sport regulat să-l folosească. În caz contrar, câinele poate elibera acea natură răutăcioasă în interior. Plimbați-vă câinele O dată sau de două ori pe zi și dați-i o mulțime de șanse de a alerga și de a juca. Ca niște câine de parfum, se bucură de sniffing totul de-a lungul plimbărilor tale, care vă vor exercita mintea câinelui, precum și corpul său. Cu toate acestea, veți avea nevoie de un control bun de leșie și de formare, astfel încât să puteți controla câinele dvs. dacă primește un miros pe care vrea să îl urmărească. Deoarece Beagles se înțeleg bine cu alți câini, alergând gratuit într-un parc de câine bine închis se poate distra pentru amândoi.

O curte cu un gard fizic este preferată față de un gard electronic, deoarece un beagle nu se poate opri odată ce captează mirosul de pradă interesantă. Asigurați-vă că câinele dvs. are un guler de identificare sau microchip-beagles pot fi artiști de evacuare, săpând sub garduri și găsirea altor modalități de a scăpa.

Acești câini fără teamă sunt potriviți atât pentru vânătoare, cât și pentru companie, dar Instruirea adecvată a ascultării este o necesitate absolută. Fără aceasta, beaglele pot deveni nesupuse și sfidătoare datorită naturii lor puternice. Ei sunt notorate dificil de antrenat și de a comanda și trebuie să-l faci distractiv și interesant pentru câinele tău să acorde atenție dorințelor tale.

Beagles pot fi tovarășii minunați și câini de familie mari atunci când sunt instruiți corespunzător și Socializat. După ce a fost crescută să fie în pachete, se înțeleg bine cu alți câini și cel mai bine face bine cu pisicile, mai ales dacă sunt ridicate împreună. Ele sunt excelente cu copiii atâta timp cât copilul este suficient de mare pentru a trata un câine cu respect și tolerează energia înaltă, Beagle poate afișa. De asemenea, rețineți că acești câini sunt considerați a fi gusturi, astfel încât să se poată gura un braț de copil pentru a juca, ceea ce poate fi înspăimântător.

Ia în considerare lătratul și barmanul. Ei se vor baza atunci când detectează un miros interesant, dar ele pot deveni, de asemenea, bakeri problematici datorită plictisei sau anxietății de separare. Beagles au nevoie de compania umană sau de compania altor animale de companie pe tot parcursul zilei.

Probleme comune de sănătate

Crescătorii responsabili se străduiesc să mențină cele mai înalte Standardele de rasă Așa cum a fost stabilit de cluburile de kennel cum ar fi AKC. Câinii crescuți de aceste standarde sunt mai puțin probabil să moștenească condițiile de sănătate. Cu toate acestea, pot apărea unele probleme de sănătate ereditare în rasă. În general, Beagles sunt de obicei câini sănătoși. Cu toate acestea, ei pot dezvolta în continuare condiții de sănătate. Următoarele sunt câteva condiții pentru a urmări:

  • Epilepsie: O boală neurologică care provoacă convulsii.
  • Hipotiroidismul: O afecțiune cauzată de hormoni insuficienți ai tiroidieni.
  • Boala discului intervertebral: O afecțiune care apare atunci când discurile dintre vertebre și apăsați pe nervi.
  • Atrofia retinei progresivă (PRA): o boală genetică caracterizată de degenerarea bilaterală a retinei.

Dieta și nutriția

Beagles iubesc să mănânce și sunt notorii pentru a detecta, raid și a mânca tot ce pot. Ar trebui să oferiți două mese pe zi de până la 3/4 ceașcă de alimente de câine uscate pe masă. Suma va varia în funcție de dimensiunea, vârsta, nivelul de activitate și alți factori. Păstrați mâncarea câinelui și mâncarea umană bine asigurată împotriva acestui hoț. Din cauza apetitului lor omnivor, va trebui să monitorizați greutatea câinelui dvs. și să luați măsuri atunci când vedeți că devine excesul de greutate. Discutați despre nevoile câinelui dvs. cu medicul veterinar pentru a obține recomandări pentru alimentele potrivite, programul de hrănire și suma.

10 cele mai bune rase de câine pentru vânătoare
PROS
  • Câini jucăuși, jucăuș, care fac ca animale de companie mari de familie

  • Se înțelege bine cu alte animale

  • Coat scurt nu are nevoie de multă îngrijire

Contra
  • Dragostea de a săpa și greu de antrenat

  • Tare, scoarță urlă

  • Accelerează în mod regulat

Unde să adoptați sau să cumpărați un beagle

Verificați adăpostul local de animale pentru a vedea dacă există un beagle în nevoie sau o casă. În plus, grupurile de salvare de stat și regionale, care includ, dar nu se limitează la:

De asemenea, Clubul Național de Beagle din America Listează crescătorii de pe site-ul său web, Deși grupul nu aprobă sau garantează nicio organizație sau persoană.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Dacă credeți că Beagle este potrivit pentru dvs., asigurați-vă că faceți o mulțime de cercetări înainte de a obține unul. Discutați cu alți proprietari de beagle, crescători de renume și grupuri de salvare pentru a afla mai multe.

Dacă sunteți interesat de rase similare, uitați-vă la acestea pentru a compara argumentele pro și contra:

Explorați numeroasele rase de câini acolo. Cu puțină cercetare, puteți găsi cea potrivită pentru a aduce acasă.

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Beagle: profilul rasei de câine