Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câini

Când vine vorba de îngrijirea diferitelor tipuri de câini, trebuie să fiți atenți la diferitele rase, tipuri de piele, haine și Produse de îngrijire a câinelui care trebuie utilizate. De exemplu, anumite șampoane și balsamuri pot fi prea dure pentru câinii cu piele sensibilă.

Cel mai important factor care efectuează modul în care vă îngrijiți un câine este tipul de haină pe care îl are. Câinii pot avea straturi netede, haine medii, straturi lungi, sârmă sau haine sparte sau haine ondulate. Fiecare tip de strat necesită un stil de îngrijire diferit și diferite consumabile grooming. Chiar și șamponul pe care îl utilizați se bazează pe ce tip de haină are câinele.

De asemenea, trebuie să luați în considerare alte caracteristici cum ar fi pliurile de piele, urechile floppy, problemele de piele, problemele dentare și multe alte caracteristici fizice. Îngrijirea nu este la fel de simplă ca dăruirea câinelui dvs. o baie și periați blana. Folosind produsele sau instrumentele greșite, ar putea face ca câinele să rănească și să-i deterioreze pe tot parcursul vieții pielea și haina.

LEGATE DE: Duminica RECAP - Împărțirea câinelui tău acasă

În acest articol, veți afla diferențele dintre tipurile de acoperire, cele mai bune produse pentru a fi utilizate pentru fiecare tip și de ce există o diferență de produse și proceduri. Amintiți-vă că îngrijirea câinelui dvs. este în mod regulat important pentru sănătatea sa generală și bunăstarea.

Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câini

Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câini

Câinii vin cu diferite tipuri de acoperire, în funcție de rasa lor sau de amestec de rase. Înainte de a începe să-ți îngrijești câinele, trebuie să-ți înțelegi tipul de haină. Această cunoaștere vă va oferi o înțelegere a ceea ce va dura pentru al face să arate cel mai bine. Pentru a afla ce tip de haina are câinele, faceți o privire apropiată la blana lui. Este lungă sau scurtă? Sunt părul individual amendă sau wirt? Este părul moale sau fragil?

Îngrijirea câinilor cu părul scurt

În timpul meu într-un curs de îngrijire a câinilor, am aflat că câinii cu părul scurt nu au nevoie de o întreținere cât mai mult ca câinii cu părul pe care îi fac când vine vorba de hainele lor. Cu toate acestea, ei fac încă nevoie de îngrijire. Într-adevăr, câinii cu părul scurt nu trebuie să fie periat foarte des. Pentru că blana lor este atât de scurtă, ei nu au probleme cu tanglele.

Nu folosiți niciodată o perie îngrijire pe un câine cu părul scurt, care este proiectat pentru câini cu păr lung. Părul de pe acele perii, despre care vom vorbi în secțiunea următoare sunt dur, ascuțite și concepute pentru a lucra prin păr lung pentru a îndepărta tangurile. Dacă folosiți una dintre aceste perii pe un câine cu un strat scurt, acesta va irita și chiar zgârierea, pielea lui.

LEGATE DE: Puneți-vă pupa - instrumente vitale de îngrijire a animalelor de companie pentru locul de muncă

Această regulă se aplică și perii umane, de asemenea. Prin urmare, este mai bine să nu folosiți o perie pe câini cu un strat mai scurt, cu excepția cazului în care părul sunt foarte mici sau din cauciuc. Puteți achiziționa perii făcute în mod specific pentru câinii cu straturi scurte, iar acestea sunt singurele perii pe care ar trebui să le utilizați vreodată pe un câine cu părul scurt.

Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câini
Furminator Curry Pieptene, Imaginați-vă pe stânga, este mare pentru câini cu păr scurt. Atâta timp cât periile sunt moi sau foarte mici dacă sunt făcute din cauciuc și metal, pielea câinelui tău va fi bine. Rețineți că perii pot fi dur pe pielea unui câine - amintiți-vă întotdeauna asta. Ați folosi o perie cu părul metalic pe cineva care este aproape chel? Absolut nu, deci nu o faci la câinele tău.

Furminatorul Curry Pieptenei mici de cauciuc sunt blânde pe pielea câinelui și încă îndepărtează murdăria, drenul și părul liber. Dinții turnați stimulează, de asemenea, producția de uleiuri naturale din pielea câinelui dvs., care promovează haina de sănătate. Această perie este concepută special pentru un animal de companie cu păr scurt.

LEGATE DE: Top 5 Instrumente de deshidiere pentru câini

Când vine vorba de șampoane, puteți utiliza de obicei orice tip de șampoane pe câinii cu părul scurt, trebuie doar să fiți precauți de orice condiții de piele sau de sensibilități pe care câinele dvs. le poate avea. De asemenea, rețineți că utilizarea șamponului sau a balsamului pentru oameni pe un câine nu este niciodată în siguranță, deoarece va dezechilibra nivelul pH-ului lor și îi va irita foarte mult pielea.

Îngrijirea câinilor cu părul lung

Dacă aveți un câine cu păr lung, atunci știți cât de util este o perie. Câinii cu părul lung trebuie absolut periat cel puțin o dată pe săptămână sau altfel veți vedea niște noduri și tanguri care au ieșit dintr-un coșmar.

Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câiniÎn timpul meu în câine Industria de îngrijire, Am văzut o mulțime de părinți pupuri plimbând o monstruozitate prin ușă, doar pentru cainele săraci să ajungă pe masa mea. Povestea lungă scurtă, a trebuit să rade o mulțime de câini din cauza proprietarilor care nu le perpărie. Nodurile și tanurile pot fi foarte dureroase pentru câinele dvs., așa că faceți o favoare și intrați într-o rutină obișnuită de periere.

LEGATE DE: 5 moduri de a minimiza vărsarea la câini

Este nevoie de doar zece minute pe săptămână pentru a da câinelui dvs. o perie bună, astfel încât să puteți obține toate acele noduri afară. În funcție de rasa câinelui dvs., este posibil să aveți nevoie să periați mai des. De exemplu, câinii de oaie vor primi noduri incredibil de repede. Așa cum am spus înainte, câinii cu păr lung au nevoie de o întreținere mult mai mult decât cei cu păr scurt.

O perie de îngrijire a câinelui cum ar fi aceasta de la Tera Pet este perfect pentru câinii care au o haină lungă. Designul pinului delicat al capului cu bile nu irită pielea, dacă nu vă spălați prea aproape sau aplicați prea multă presiune, pe care nu ar trebui să o fiți. Aceste perii sunt concepute pentru a obține noduri cât mai repede posibil, în timp ce dând în continuare haina câinelui dvs. o periaj bun.

Perii câinelui ca acesta are părul mai lung și sunt concepute special pentru a îndepărta părul liber de la subsolul animalului de companie cu părul lung. Ei lucrează prin intermediul încurcării fără a trage pentru a face periajul câinelui dvs. o experiență plăcută pentru el. Perii făcute pentru câinii cu păr lung ajută în mod obișnuit reduceți vărsarea de asemenea.

Când vine vorba de șampon pentru câini cu păr lung, veți avea nevoie de un amestec special. La fel ca diferite rase, există diferite tipuri de șampon pentru haine. Câinii care au părul lung nu vor beneficia de un șampon care este făcut pentru câini cu o haină scurtă, așa că faceți cumpărături în jur.

Probabil că veți dori, de asemenea, să cumpărați un balsam pentru a vă ajuta să vă mențineți haina de câine cu părul lung să se încurce și să se angajeze cât mai repede. Majoritatea magazinelor de animale de companie au o secțiune a produselor de îngrijire în insul de îngrijire care sunt făcute în mod specific pentru câinii cu păr lung. Produsele Poate costa un pic suplimentar, dar crede-ma ca va fi bine merita.

Câinii de îngrijire cu un strat wirt

Dacă câinele dvs. are oarecum un strat wirt, care sunt comune pentru rasele, cum ar fi Scotties, West Highland Terriers, și Jack Russells, atunci sunteți în noroc. Aceste tipuri de straturi pot fi ușor de îngrijorat de utilizarea produselor pentru câini cu un strat scurt. Chiar dacă textura blănurilor lor este puțin cam dur, ei sunt capabili să fie grupați în aceeași clasă îngrijire ca câini cu păr scurt.

LEGATE DE: Cât de profesionist PET groomers câini Groom

Prin urmare, puteți folosi o perie mică cu peri moale și aproape orice alt produs conceput pentru câini cu păr scurt. Deși există unele produse pe care le puteți găsi la magazinul dvs. local de animale care sunt proiectate pentru câini cu un strat wirt, nu aveți nevoie să cheltuiți banii suplimentari pe ele dacă nu doriți.

Acest lucru merge la fel pentru șampoane. Puteți utiliza formulele pentru câini cu părul scurt, deoarece ambele sunt clasificate la fel. Din nou, există șampoane și balsamuri special pentru rasele cu părul cu păr, dar puteți merge în ambele direcții. Doar asigurați-vă că vă păstrați Piele câinelui are nevoie în minte atunci când Shampoo Shopping.

Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câini

Folosind lame de tuns

Clippers sunt de obicei folosite numai pe câinii care au blană internă, păr lung sau câini care sunt implicați în spectacole, cum ar fi Poodles Show. Clippers sunt de obicei utilizate în Timp de vară Când începe să se încălzească, chiar dacă câinii vărsau acest timp al anului. Doar amintiți-vă că câinii cu haine dublă nu ar trebui să fie niciodată ras, deoarece va deteriora permanent blănurile lor.

LEGATE DE: Cel mai bun Clippers de îngrijire a câinelui tăcut

Cu excepția cazului în care aveți experiență folosind Clippers pe un alt om sau animal, este cel mai bine să îl lăsați pe profesioniști. Dacă nu știți tehnicile potrivite, puteți să vă răniți câinele sau să vă deteriorați pielea sau haina. Dacă vă veți schimba drastic, de exemplu, pentru a raționa complet un retriever de aur, este mai bine să aveți un groomer profesionist faceți-o pentru dvs.

Îngrijindu-ți câinele singur

Îngrijirea câinelui dvs. poate fi o experiență distractivă pentru amândoi, atâta timp cât cunoașteți produsele și procedurile de îngrijire a câinelui, va trebui să utilizați. În caz contrar, este mai bine să lăsați slujba de îngrijire a câinelui dvs. profesioniștilor. Ca un groomer, știu cât de greu poate fi atunci când aveți un câine iritat care îl urăște să fie îngrijit, crede-mă.

Ultimul lucru pe care doriți să-l faceți este să vă rănești câinele sau să-l sperie. Apoi se tem că este îngrijit și va fi mult mai greu pentru oricine încearcă - profesional sau nu. Îngrijirea ar trebui să fie o experiență relaxantă plăcută pentru animalul dvs. de companie și dacă nu-i puteți da asta, decât cel mai bine este să-l lăsați pe cineva care poate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Îngrijirea diferitelor tipuri de haine de câini