10 Rase de câine de munte care pot suporta un teren dur

Câinele de munte Bernese stând într-o luncă

Câinii de munte sunt rase care au provenit sau lucrează în regiunile montane. Majoritatea rase de câine de munte au fost folosite din punct de vedere istoric ca Gardienii de animale. Ei ar urmări efectivele de oi, efectivele de bovine sau alte animale și le vor proteja de prădători cum ar fi lupi sau hoți. Unii continuă să lucreze în herding. Alții pot Lucrați ca câini de căutare și salvare În Munții Frigid, Snowy.

Iată 10 rase de câine care sunt chiar la domiciliu care trăiesc în munți.

Bacsis

Cele mai multe rase de munte de câine au fost crescute pentru a fi protecția familiilor și proprietății lor. Aceste rase necesită Socializare extinsă în catelus pentru a se asigura că aceste rase de protecție nu sunt prea precaute sau agresive.

Caracteristicile de rasă

Majoritatea câinilor de munte sunt mari, puternici și protectoare și sunt considerate rase de nivel superior cel mai bine în mâinile proprietarilor de câini cu experiență care știu cum să antreneze și să se ocupe de pază. Câinii de munte au fost, de asemenea, utilizați ca Câini de lucru de lucru. Unele rase sunt atât de stochid și puternic- au tras cărucioare încărcate cu bunuri pentru a vinde pe piață.

01 din 10

Apenzeller Sennenhund este una din cele patru rase legate de câini de munte elvețian, dezvoltate pentru a lucra la ferme, efective de efective și trageți cărucioare grele. Celelalte trei sunt câinele de munte Bernese, câinele de munte de la Entlebucher și câinele de munte elvețian. Toate cele patru rase sunt în mod similar tricolored (alb-negru cu marcaje de taran), dar tipul și dimensiunea lor variază. Apenzeller Sennenhund, numit și câinele de munte Apenzeller sau câinele de bovine Appenzell, a fost folosit în principal pentru bovine și a păzi ferma. Ei au nevoi de exerciții ridicate și de formare, sunt îngrijorați de străini și sunt cel mai bine lăsați la proprietarii de nivel expert.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Fundația Stock Service (AKC) - Nu este grupată

Înălţime: 20 până la 22 de centimetri la umăr

Greutate: 50 la 75 de lire sterline

Coat și culoare: Coat dublu scurt, drept este o combinație tricolor de negru sau maro cu marcaje albe și de taran

Speranța de viață: 12 până la 14 ani

  • 02 din 10

    Câinele de munte Bernese este singurul dintre cele patru rase legate de câine de munte elvețiene, pentru a avea o haină lungă - este cea mai mare. A provenit din apropiere de Berna, unde a fost un câine de fermă general folosit ca un ceas de supraveghere, gardă proprietate și câine de cărămidă. Inteligent și devotat familiei, câinele de munte Bernese se înțelege bine cu copiii și majoritatea animalelor de companie. Deși Berners sunt protejați în mod natural, sunt rareori agresivi. Această rasă are nevoie de un exercițiu zilnic moderat și va trebui să spălați haina groasă cel puțin săptămânal pentru a menține vărsarea sub control.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 23 la 27.5 inci la umăr

    Greutate: 70 la 115 de lire sterline

    Coat și culoare: Gros, moderat lung, ușor ondulat sau strat, sau drept, este tricolorat (jet negru cu marcaje albe și tan)

    Speranța de viață: 6 până la 8 ani

  • 03 din 10

    Câinele ciobănesc caucazian a provenit din gama de munte din Caucaz, o regiune expansivă între Europa și Asia. Rasa păzită de animale și protejată gospodăria. Este nevoie de o poziție îndrăzneață, neînfricată, încrezătoare și acerbă atunci când își apărăm turma. Este un ursuleț cu familia și alte animale de companie. Ele pot fi provocatoare să se antreneze. Sheepdogii caucazieni sunt o rasă puternică, cel mai bine lăsat la proprietarii de câini cu nivel înalt care au experiență cu rase de protecție mari.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Fundația Stock Service (AKC) - Nu este grupată

    Înălţime: 23 până la 30 de centimetri la umăr

    Greutate: 99 până la 170 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat dublu variază de la scurt la greu și se găsesc în culori solide, brinde sau spottete

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 04 din 10

    Câinele de munte de la Entlebucher, numit și câinele de la Entlebucher Sennehund sau Bovine, este cel mai mic și mai rapid dintre cele patru rase legate de câini de munte elvețian. Avea nevoie de viteză pentru locul de muncă primar ca un Dover Bovine. Rasa a fost, de asemenea, utilizată ca un câine de fermă universal și un gardian de proprietate în Valea Englebuch, unde a provenit. Entolbucherii sunt inteligenți și independenți, dar și dedicați, de asemenea, familiilor lor umane. Ei iubesc să joace și, în general, se înțeleg bine cu copii blânzi. Deși pe partea mai mică, entrebuchers au nevoie de o mare exercițiu pentru a fi mulțumit. Formarea este o provocare pentru acești câini puternici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Fundația Stock Service (AKC) - Nu este grupată

    Înălţime: 16 până la 21 de centimetri la umăr

    Greutate: 40 la 65 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat scurt, dens, grosier este tricolorat (jet negru cu marcaje albe și tan)

    Speranța de viață: 11 până la 15 ani

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Cu al ei; cu al lui Mare dimensiune și haina albă, marii pirinei sunt magnifici să privească. Rasa primește numele său din zona montană a Pirineilor dintre Spania și Franța. Acești câini au lucrat pe versanții munților, păzind peste turmele de oi și protejându-le de urși și lupi. Marele pirinei sunt profund devotați familiei sale și vigilează peste casa sa. Deși mare, ele sunt calm în casă și au nevoie doar de un exercițiu zilnic moderat pentru a fi fericit.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 25 până la 32 de centimetri la umăr

    Greutate: 100 la 150 de lire sterline (masculi) - 85 la 110 kilograme (femele)

    Coat și culoare: Haina dublă groasă este întotdeauna albă, deși poate avea marcaje de gri, bronz, badger sau roșcat-maro

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 06 din 10

    Cel mai mare câine de munte elvețian este cel mai mare și mai vechi dintre cele patru rase de munte de munte elvețiene. Swissy a fost un câine de fermă hardworking care a făcut totul: herding animale, care lucrează în pășuni, păstrează proprietatea și tragerea căruțelor grele pe piață. Ei sunt supraveghetori excelenți care sună alarma în prezența unor străini suspecte în apropierea casei. Swissys sunt foarte dedicate familiei lor. Acești câini au nevoie de un exercițiu zilnic moderat și mulți se bucură de căruțe de tragere. Ei au nevoie de socializare extinsă ca puii pentru a evita timiditatea la vârsta lor adultă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 23-200 de centimetri la umăr

    Greutate: 85 la 140 de lire sterline

    Coat și culoare: Coat dublu scurt care este tricolorat (jet negru, alb și marcaje de taran)

    Speranța de viață: 8 până la 11 ani

  • 07 din 10

    Kuvasz este un tutore mare de animale albe, folosit în Ungaria de la Evul Mediu pentru a proteja caii, oile și bovine de la prădători și hoți. Această rasă Hails din Ungaria, dar a provenit probabil în stepele munților Urali din Siberia. Acest câine se înțelege, în general, bine cu copiii respectuoși - sunt loiali, dedicați și protejați familiei lor. Kuvasz are nevoie de socializare timpurie ca pui, formare pe tot parcursul vieții și un exercițiu mult zilnic. Rasa nu este de obicei recomandată pentru proprietarii de câini novice.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 26 până la 30 de centimetri la umăr

    Greutate: 70 la 115 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat dublu gros, de obicei mediu în lungime - toate alb și variază de la drept la ondulat

    Speranța de viață: 10 până la 12 ani

  • 08 din 10

    Majesticul și Sfânt Saint Bernard este renumit pentru salvarea călătorilor în Peril pe pantele de zăpadă ale Alpilor elvețieni. Călugării au dezvoltat rasa la st. Mănăstirea Bernard și Hospice, pe care Bernard de Menthon a fondat în secolul al XI-lea. Sfântul Bernard de astăzi este un tovarăș blând și credincios. Ei ajung de-a lungul mare cu copiii și iubesc să facă parte din activitățile familiale. Saint Bernards sunt foarte mari, calme și laidback. Câteva plimbări scurte pe zi sunt tot ce au nevoie pentru exerciții fizice, deși mulți sunt pentru mai multă activitate. Saint Bernards drool o mulțime, Deci, dacă Slobber te grăbește, aceasta nu este cea mai bună rasă pentru proprietarii de câini fastidios.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 25.5 la 27.5 inci la umăr

    Greutate: 130 până la 180 de lire sterline

    Coat și culoare: Scurt și neted sau lung și matasos-vine în alb cu marcaje roșii, maro sau de brânză

    Speranța de viață: 8 până la 10 ani

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Mastiful tibetan este o rasă primitivă. Este un câine tare care poate supraviețui în Tibet și în gama High-Altitude Himalayan. Păstorii l-au folosit pentru a garda animalele și, indiferent dacă tindea o turmă sau nu, rămâne mai activă noaptea decât în ​​timpul zilei. Această rasă nu este un fan al străinilor și are nevoie de o mulțime de spațiu pentru a rula. Ei pot fi câini de familie excelenți, dar necesită un proprietar cu experiență să le păstreze în verificare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 24-30 inci

    Greutate: 75 până la 160 de lire sterline

    Coat și culoare: Strat dublu lung în negru solid, negru și bronz, diverse nuanțe de roșu (de la aur palid până la roșu adânc) și gri albastru (negru diluat) - adesea cu marcaje albe și albastre

    Speranța de viață: 12 până la 15 ani

  • 10 din 10

    Terrainul nativ al Newfoundland este deluros și stâncos, cu o mulțime de stânci periculoase. Newfoundland este o canină groasă, care poate rezista la iernile de zăpadă și zăpadă și apele înghețate. Această rasă nu a provenit din regiunea montană, ci lucrează ca câine de căutare și salvare în misiunile de salvare a apei și montane din întreaga lume. Newfoundlands sunt câini de lucru excelenți, precum și tovarăși calmi și afectuosi.

    Privire de ansamblu de rasă

    Grup: Lucrul (AKC)

    Înălţime: 26-28 inci

    Greutate: 100 la 150 de lire sterline

    Coat și culoare: Coată dublă groasă în maro, negru, gri sau alb-negru

    Speranța de viață: 8 până la 10 ani

  • Rase pentru a evita

    Dacă călătoriți în munți sau drumeții în terenul dur, zăpadă, veți avea nevoie de un câine care are un rezistență - picioare mai lungi utile pentru alpinism și navigare la sol și un strat izolat cald. Cel mai bun pariu este de a distruge cele mai multe rase de jucărie, cum ar fi malteză, yorkies și peziune și cele mai scurte rase, cum ar fi Greyhounds și Whippete. Ele tind să piardă căldura corporală mai repede decât câinii cu părul mai mare sau mai lungă.

    Alegerea unui câine tutore pentru animale
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Rase de câine de munte care pot suporta un teren dur