10 Cele mai bune rase de câine care nu au vărsat prea mult

Yorkshire Terrier fiind îngrijit cu perie

În timp ce totul Câinii și-au vărsat blana, Unii câini nu s-au vărsat la fel de mult ca alții. Foliculii de păr determină textura, lungimea și rata de creștere și vărsare. Cei mai mici câini de vărsare au tipul de păr care crește lung. Și acest lucru înseamnă adesea că au nevoi speciale de îngrijire, cum ar fi necesitatea de tunsoare regulate.

Dacă sunteți în căutarea unui câine scăzut, aici sunt 10 rase excelente pentru a alege de la.

Bacsis

Un câine de vărsare scăzut poate declanșa încă alergii. Mulți oameni sunt alergici la omul sau saliva câinelui, pe care toți câinii s-au răspândit în mediul lor.

01 din 10

Afganul este un conflict mare cunoscut pentru tresesele sale pline de farmec. Că părul lung, matasos necesită o atenție amplă pentru ao menține sănătoasă. Periajul zilnic este o necesitate pentru a îndepărta tangurile și pentru a preveni covorașele. Stratul ar trebui să fie spălat și cu șampon și balsam după cum este necesar. Unii proprietari își păstrează hainele câinilor lor scurte pentru a minimiza întreținerea.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 25-27 inci

Greutate: 50 la 60 de lire sterline

Caracteristici fizice: Coat de gât lung, matasos, culorile includ negru, albastru, argint și multe altele

  • 02 din 10

    Aspectul asemănător de miel al terrierului de la Bedlington se potrivește cu natura ei blândă. Acest câine sportează un strat unic care are părul moale și grosier. Deși rasa abia găzduiește, haina crește rapid și trebuie să fie trimisă de multe ori. Periajul sau pieptarea de două ori pe săptămână este recomandată pentru a preveni tanurile și covorașele.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 până la 18 inci

    Greutate: 17 la 23 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Arcilat strat - Culorile includ albastru, ficat, nisip și multe altele

  • 03 din 10

    Bichon Frize este un câine jucăuș cu o personalitate veselă. Are nevoie de tunsori la fiecare patru până la șase săptămâni, precum și băi obișnuite pentru a-și păstra haina albă proaspătă. Haina ar trebui să fie periat de câteva ori pe săptămână, dacă nu zilnic, pentru a preveni părul liber și mort de la formarea covorurilor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 12 până la 18 kilograme

    Caracteristici fizice: Întuneric, ochii de alertă - strat moale, densă - culorile includ alb, alb și caise, alb și smântână

  • 04 din 10

    Terrierul Boston este de obicei un câine energic și prietenos. Stratul său scurt și elegant tinde să scape foarte puțin, deși hale sezoniere mai vizibile apar aproximativ de două ori pe an. Periajul săptămânal cu o perie moale sau mitt de îngrijire poate ajuta la îndepărtarea blană liberă și păstrați haina sănătoasă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 15 până la 17 inci

    Greutate: 12 la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaturile scurte-netede-netede includ alb-negru, sigiliu și alb și mai mult

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Lhasa Apso este, în general, jucăușă și iubitoare cu familia sa, deși unele lhasas sunt în afara străinilor. Haina sa poate fi păstrată lungă sau tăiată scurtă. Părul lung trebuie să fie periat de mai multe ori pe săptămână și scăldat în mod regulat. Părul scurt trebuie să fie tăiat în mod regulat și periat o dată sau de două ori pe săptămână.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 11 inci

    Greutate: 12 până la 18 kilograme

    Caracteristici fizice: Coaliile lungi, plate includ negru, cremă, roșu și multe altele

  • 06 din 10

    Maltezul este grațios și jucăuș, dar tare și neînfricat. Haina sa ar trebui să fie periat zilnic pentru a preveni încurcările și ar trebui să aibă băi regulate cu balsam. Unii proprietari aleg să păstreze părul tăiat scurt pentru o întreținere mai ușoară. Coaturile scurte ar trebui să fie încă periate o dată sau de două ori pe săptămână.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 7 până la 9 inci

    Greutate: Până la 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Întuneric, ochii de alertă - lung, matasos, cu un singur strat, strat alb

  • 07 din 10

    Toate soiurile de podeli - standard, miniatură și jucărie - părul curat, care are nevoie de îngrijire regulată. Dacă stratul este lung, periajul zilnic este necesar pentru a preveni covorașele. Poodlele cu tunsori scurte ar trebui să fie periat aproximativ o dată pe săptămână. Și ar trebui să fie tăiate și scăldate la fiecare patru până la șase săptămâni.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: Standard: peste 15 inci - miniatură: 10 până la 15 inci - jucărie: până la 10 inci

    Greutate: Standard: 40 până la 70 de lire sterline, miniatură: 10 până la 15 kilograme, jucărie: 4 până la 6 kilograme

    Caracteristici fizice: Curățenie înaltă, dens - culorile includ alb, caise, negru, maro și mai mult

  • 08 din 10

    Shih Tzu este câinele de toaletă, iar haina sa are nevoie de periaj zilnic și niște stiluri. (Este nevoie de practică pentru a obține acest lucru Topknot dreapta.) Tunsoarele mai scurte necesită periaj aproximativ de două ori pe săptămână. Planificați excursii la groomer la fiecare patru până la opt săptămâni, în funcție de lungimea dorită a stratului.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 9 până la 11 inci

    Greutate: 9 până la 16 kilograme

    Caracteristici fizice: Coat dublu lung includ negru, albastru, aur, ficat, argint și multe altele

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Terrierul Fox Fox este un câine îndrăzneț, sociabil și activ, cu un strat de vărsare scăzută. Unii oameni aleg să-și pună în mod periodic hainele câinilor lor pentru a îndepărta blănurile moarte, în timp ce alții preferă să-și aranjeze stratul cu mașini de tuns. Oricum, haina trebuie să fie periat o dată sau de două ori pe săptămână.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 16 inci

    Greutate: 15 până la 18 kilograme

    Caracteristici fizice: În formă de V, acoperirea în față, acoperită cu straturi dense, culorile surdine includ alb și negru, alb și bronz și multe altele

  • 10 din 10

    Terrierul Yorkshire este un câine mic fără teamă. Haina sa scăzută, stratul matasos este similară părului uman și trebuie să fie periat zilnic pentru a preveni încurcările. Yorkies cu straturi scurte ar trebui să fie periat o dată pe săptămână. Planificați să vizitați groomer la fiecare șase până la opt săptămâni, în funcție de lungimea dorită a stratului.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 7 până la 8 inci

    Greutate: 7 kilograme

    Caracteristici fizice: Compactul corporal - straturile matasoase includ negru și bronz, albastru și bronz și mai mult

  • Rase pentru a evita

    Multe rase de câine, inclusiv Siberian Husky, ciobănesc german, și Saint Bernard, au haine groase care vor vărsa în mod inevitabil toată casa ta. Chiar și popularul Labrador și Retrieveri de aur au haine dense care tind să scape foarte mult. Periajele de mai multe ori pe săptămână pentru a elimina blana liberă poate ajuta la păstrarea vărsării lor la un nivel minim.

    Cunoașteți elementele de bază când vine vorba de îngrijirea câinilor
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai bune rase de câine care nu au vărsat prea mult