Comportamentele comune canine au explicat

Câine fața cu o mulțime de pliuri de piele ședinței pe canapea

Nu există nici o îndoială că fiecare câine este propria persoană și are o personalitate specifică. Dar aproape toți câinii sunt vinovați de câteva modele de comportament bizar. Dacă v-ați întrebat vreodată: "De ce face asta?", nu esti singur. Aflați mai jos de ce unii câini acționează așa cum fac.

01 din 11

Majoritatea oamenilor au văzut că câinii își înclină capul spre lateral ca și cum ar pune întrebări. Se întâmplă frecvent atunci când câinii aud un sunet nou sau văd ceva ce nu înțeleg destul. Înclinarea capului este deosebit de comună în Puppies. Acest comportament poate avea câteva semnificații diferite.

Un câine ar putea cocoși capul în lateral pentru a ajunge într-o poziție mai bună pentru a auzi sau a vedea ceva. Considerați că un botul unui câine poate împiedica viziunea. Poate că garniturile urechilor se ciocnesc. Momentan înclinând capul ar putea fi o modalitate de a vedea sau de a auzi mai bine.

Dacă un cap de câine rămâne în poziția înclinată, iar câinele pare să nu aibă control asupra ei, acesta poate fi un semn al unei probleme de sănătate, cum ar fi un infecție a urechii sau chiar o problemă în creier. Vedeți medicul veterinar cât mai curând posibil dacă câinele dvs. are o înclinare suspectă a capului.

  • 02 din 11

    Este unul dintre cele mai importante lucruri pe care o poate face un câine. Poop-Mâncare, numită și Coprofagia, este un obicei comun în rândul câinilor. Nu putem înțelege pe deplin de ce atât de mulți câini se bucură de fecale. Teoriile abundă, inclusiv mâncarea cu poop, un instinct, un semn de boală sau de malnutriție, efectul anxietății și stresului sau o formă de PICA (constrângerea de a mânca elemente nealimentare).

    Coprofagia la câini poate fi învățată la o Varsta frageda sau chiar aduse de senilitate. În timp ce acest obicei nu este, în general, foarte periculos pentru câini, este destul de dezgustător și nu este prea sănătos. Specific Instruire vă pot ajuta să vă rupeți acest obicei în unele cazuri.

  • 03 din 11

    Câinele dvs. se rotește în cercuri își urmăresc coada? Acesta este un comportament comun la câini. În unele cazuri, urmărirea coastei este o activitate naturală, jucăușă. Cu toate acestea, urmașul excesiv al coastei poate fi un semn al unei probleme de sănătate sau de comportament.

    Dacă câinele tău se mestecă la coada lui când o prinde, atunci ar putea avea o problemă cu a lui piele sau glandele anale. Dacă urmărirea cozii este constantă și intensă, acest lucru poate fi un semn al unei tulburări obsesive-compulsive. Da, TOC afectează câinii, deși acest lucru nu este deosebit de obișnuit. Discutați cu medicul veterinar dacă sunteți preocupat de urmașul câinelui dvs.

  • 04 din 11

    Vocalizarea, în special lătratul, este un comportament normal la câini. Unii câini vocalizați mai mult decât alții și din diferite motive. Câinii pot lăca să comunice cu oamenii și să se exprime. Ei pot chiar lăudând, bay sau Howl să comunice cu alți câini.

    Barking-ul este comun atunci când un câine simte pericol. Urlă apare adesea când câinii aud alți câini Howl sau chiar zgomote similare, cum ar fi sirenele. În general, acesta este un comportament natural, instinctiv la câini. Uneori, o rasă de câine va determina tipul de vocalizare (mulți Hounds Bay sau Howl, câinii mici au tendința de Yip- Basenjis în general, nu poate lăcata, etc.)

    Vocalizarea excesivă poate fi un semn de primejdie sau plictiseală. Nu ignorați acest tip de lătrat. Ar putea duce la lătrat ca o problemă de comportament. Cu toate acestea, de asemenea, nu doriți să întăriți vocalizarea atunci când este excesivă. Formarea poate ajuta la problemele de vocalizare, deși este posibil să aveți nevoie de ajutorul unui antrenor de câini atunci când vocalizarea este o problemă majoră.

    Continuați la 5 din 11 de mai jos.
  • 05 din 11

    Este un lucru amuzant să te uiți când un câine își scot capul pe pământ. Dacă nu sunteți sigur, ați văzut acest lucru sau doriți un râs, verificați acest lucru video amuzant de scooting de câini. Este ceva ce face câinele tău? Nu vă faceți griji - câinele dvs. nu este ciudat (poate că este, dar nu din cauza scotajului).

    Câinii își scot fundul pe pământ pentru că ceva îi deranjează acolo. Că "ceva" este de obicei Glandele anale. Situat pe ambele părți ale anusului, aceste saculete se umple cu fluid uleios, stins. La câțiva câini, glandele anale goale în mod natural în timpul mișcărilor intestinale. Alți câini au nevoie de un mic ajutor de la oameni pentru a-și exprima glandele anale.

    Alte motive pentru scotaj includ problemele cutanate și masele anale. Sau, câinele dvs. ar putea avea ceva blocat acolo (bine, de obicei că este în încercarea de ao elimina.

  • 06 din 11

    Este extrem de comun ca câinii să lingă oamenii. De ce fac asta? După cum ați fi putut ghici, lins este, de obicei, o modalitate de a ne arăta afecțiunea SUA. Care explică de ce le numim adesea "Doggie Kisses."

    Câinii ne linge, de asemenea, pentru că ne caută atenția. În plus, cred că gustăm destul de bine. Există motive instinctive pentru lins ca Wolfves și câinii sălbatici, uneori, își hrănesc tânărul prin regurgitarea alimentelor de la vânătoare.

    Dacă te deranjează când câinele tău te linge, atunci Instruire este cel mai bun mod de ao opri. În general, ignorând lingerea și recompensarea atunci când câinele dvs. se oprește lins va instrui câinele dvs. că lins nu este dorit. Dacă nu vă deranjează să lingeți, atunci este probabil bine. Deși gurile câinilor nu sunt mai curate decât ale noastre (Asta e un mit), bacteriile nu sunt în general dăunătoare decât dacă ajunge într-o rană deschisă.

  • 07 din 11

    Câinele dvs. vrea să rămână alți câini? Obiecte? oameni? Comportamentul humping este destul de natural la câini. Contrar a ceea ce ați putea crede, Humping nu este întotdeauna sexual. Este, de asemenea, legată de dominanță ca unii oameni obișnuiau să gândească.

    Câinii de obicei se umflă reciproc ca parte a jocului normal. Ei pot, de asemenea, să cumpere obiecte și oameni. Entuziasmul (non-sexual) și căutarea atenției pot fi, de asemenea, motive pentru humping. Humping între modificată Câinii nu sunt, în general, o problemă decât dacă îi deranjează pe unul dintre câini. Dacă simțiți o problemă când se joacă doi câini, separă câinii imediat.

    Humping de obiecte este doar o problemă dacă te deranjează. Când vine vorba de oameni, probabil că vrei să spargi acest obicei pentru dragul tău. Adesea, soluția se îndepărtează de câine și se refuză atenția până când se oprește.

  • 08 din 11

    Doi câini se întâlnesc și, brusc, mă înghesuie reciproc în capătul din spate. De ce fac asta? Datorită unui sistem olfactiv foarte complex și superior, câinii miroșesc cel puțin 10.000 de ori mai bun decât oamenii.

    Câinii învață despre lume prin nasul lor. Reciproc Sniffing Printre câini este o modalitate normală pentru ei să învețe unul pe celălalt. Multe dintre cele mai concentrate mirosuri se află în zona anusului și a organelor genitale. Un câine poate învăța despre sex, stare de reproducere, temperament, dietă, și mult mai mult doar de la sniffing un capăt al unui alt câine.

    Fiecare ființă (câini, oameni etc.) are mirosul său unic. Acest lucru ar putea fi motivul pentru care câțiva câini iau la sniffing oamenii în moduri jenante. Dacă câinele dvs. devine puțin prea personal cu oamenii, redirecționați-l la altceva, ca un tratament sau jucărie.

    Nu există niciun motiv pentru care ar trebui să păstrați doi câini să se miște reciproc, cu excepția cazului în care un câine nu pare să-l deranjeze de ea. Doi câini se pot descurca mai bine dacă permiteți fiecărui sniff suficient.

    Continuați până la 9 din 11 de mai jos.
  • 09 din 11

    Mulți proprietari se frustrează când câinii lor continuă să săpătească curtea. Câinii de obicei să sapă pentru că ei sunt plictisiti sau anxios. Unii câini săpa să-și ascundă jucăriile de la alți câini (sau amenințări percepute la adresa posesiunilor lor). Câinii pot, de asemenea, să sapă când este fierbinte (pentru a găsi un loc de răcire subteran pentru a se întinde). Dacă este cazul, atunci câinele dvs. este probabil prea fierbinte pentru a fi în aer liber.

    Cea mai bună modalitate de a preveni săpat este să vă abțineți de la lăsarea pe câine în afara numai. Încercați să interacționați mai mult cu câinele dvs. oferind exerciții fizice sau jucării Jocuri.

  • 10 din 11

    Câinele dvs. este un mai slab? Mulți câini iubesc să se aplece pe picioarele, picioarele sau corpurile proprietarilor lor. Acest lucru pare deosebit de comun în Rase de câine gigant.

    Motivul general pentru acest lucru este simplu: câinele dvs. vrea să fie mai aproape de tine. Câinii sunt creaturi afectuoase. Nu lăsați pe nimeni să vă spună că câinele dvs. încearcă să vă domine într-un fel, pentru că acesta este pur și simplu neadevărat.

    Mai puțin frecvent, înclinarea poate fi a semn de frică sau nesiguranță. Înclinarea poate fi, de asemenea, legată de anxietate de separare, caz în care câinele dvs. va arăta alte semne de anxietate când îl lași singur.

  • 11 din 11

    Puiul este un comportament complet normal canin. Dar care este motivul pentru chating? Câini pantalon în primul rând să se răcească. Pentru că nu transpiră cum fac oamenii, câinii trebuie să se bazeze pe schimbul de aer în gură pentru a-și răci corpul. Deoarece acest lucru este un proces foarte ineficient, oamenii trebuie să facem tot ce ne stă în putință Păstrați câinii noștri răcoriți, Prevenirea epuizării căldurii și încălțămintea.

    Un pantalon de câini din cauza anxietății, stresului sau fricii. Îndepărtarea câinelui dvs. din situația stresantă este cea mai bună acțiune pe care o puteți lua. Panting poate fi, de asemenea, a semn de boală sau rănirea la câini. Dacă puiul câinelui dvs. pare să fie o problemă, asigurați-vă că contactați-vă imediat.

  • Uita-te acum: De ce unele pui mănâncă poop?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Comportamentele comune canine au explicat