De ce câinele meu se sprijină pe mine?

De ce câinii se aplecăm

Te-ai așezat pe canapea, și vânătorii tăi câini. Își sporește coastele în genunchi, suspină și stă acolo. Ce vrea? Cum răspundeți?

Toți avem nevoie de cineva care să se sprijine pe: de ce câinii se sprijină pe oamenii lor?

Câinii se sprijină pe oamenii lor pentru mai multe motive principale. Este un comportament total normal, de obicei legat de căutarea atenției. Practic, câinele dvs. încearcă să facă ceva de la tine de la tine!

Să explorăm câteva din motive de bază pe care câinele tău se sprijină pe tine.

Căldură. Așa este, chiar și cu toată blana lor, câinii se răcesc uneori! Laboratorul meu în mod normal nu este o mare parte dintr-un Cuddler - îi place spațiul ei. Dar dacă ne întoarcem într-o cabină rece după o după-amiază de schi fond împreună, ea se sprijină pentru o vreme pentru a împărtăși căldura. Acest lucru este cel mai frecvent în Rase cu părul scurt sau mici.

Confort. Câinii iau confort în a fi fizic aproape de tine. Chiar și atunci când frontiera mea collie și cu mine avem întreaga casă pentru noi înșine, el tinde să-l parcheze chiar sub scaunul meu. El nu este mult pentru mângâierea, dar îi place să-și atingă picioarele în timp ce scriu articole. Câinii timizi se pot sprijini mai ales pe proprietarii lor pentru confort atunci când sunt nervoși sau anxioși. Câinii sunt animale sociale și le-am crescut de mii de ani pentru a vrea să fie aproape de noi!

Pentru a vă deplasa. Câinii care se sprijină pe tine pentru a-ți fura locul pe canapea ar putea avea nevoie de ajutor pentru a învăța alte modalități de a obține ceea ce doresc. Dacă câinele dvs. încalcă în mod constant în spațiul dvs. pentru a vă deplasa, ar putea fi timpul să schimbăm unele reguli în jurul casei.

Pentru a cere ceva. Unii câini se înclină pentru a cere cina, joacă, mângâierii sau pentru a ieși afară. Similar ca câinii care vă înclină pentru a vă deplasa, acești câini ar putea avea nevoie de un pic de antrenament sau de management pentru a minimiza comportamentul neplăcut.

De ce mănâncă câinele meu împotriva mea

Câinii se sprijină pe tine pentru a-ți exprima dominația?

Știința modernă are destule teoria dominanței câinelui destul de chucked pe fereastră - chiar și om de știință care a propus inițial teoria dominanței la retras! Mai sunt încă aceia care o susțin, dar nu pun niciun stoc în ea.

Dacă câinele tău se sprijină pe tine și nu te deranjează, nu-ți face griji să schimbi nimic în casă! Chiar dacă se aplecă pe tine să te facă să te muți sau să ceri ceva, aceasta nu este o problemă Doar dacă nu spui că este. Îmi place când câinele meu se sprijină - îmi place și căldura.

Câinele tău nu merge afirmă dominația față de tine sau preluați în alt mod casa. Nu vă lipsește, iar comportamentul nu este periculos. Care a spus, dacă acest comportament devine enervant, este timpul să schimbăm ceva!

Cum să vă reduceți înclinarea lui Pooch

Dacă câinele dvs. este un mai slab și începe să vă deranjeze, este timpul să schimbăm câteva reguli în casă. Vestea bună: această problemă nu este atât de greu de rezolvat, și probabil că nu este o afacere uriașă pentru a obține imediat imediat!

Când lucrez cu câini ca antrenor, am o abordare în două etape pentru reducerea înclinată în câinii exigenți.

Pasul 1: Opriți recompensarea slabă

Opriți-vă de câinele dvs. ceea ce vrea atunci când se sprijină. Perioadă. Dacă câinele dvs. se sprijină să ceară mângâierea, jocurile sau luarea pernei de canapea, Trebuie să nu mai recompensați acest comportament. Câinele dvs. se utilizează în prezent înclinat pe dvs. ca o modalitate de a obține ceea ce vrea. Asta e bine, dar dacă te deranjează, trebuie să-l oprești să-l răsplătești pentru ao face!

Țineți minte că probabil veți obține un Extincția a izbucnit Când nu mai recompensați câinele pentru a se sprijini. Aceasta este versiunea Doggie a lovit un buton lift de 12 ori înainte de a renunța și a lua scările. Câinele tău este confuz - înclinat în mod normal funcționează, dar acum nu-l face ceea ce vrea el. El poate încerca să se dubleze pe Lean - se poate sprijini mai des, mai mult sau mai greu înainte de a renunța.

De ce câinele meu se sprijină pe mine

În loc să-ți dai câinele ce vrea (presupunând că știi ce este) Când se sprijină pe tine, așteptați ca el să se oprească să se încline și apoi să-l sunați peste el. Dă-i ceea ce cere (indiferent dacă este alimente, de joc, o jucărie etc.) - dar în termenii tăi!

Până când veți obține controlul înclinat, toate lucrurile bune se întâmplă cu câinele numai când doriți să le faceți. Dacă el se sprijină, latră sau labe la tine, ignorați-l. Când renunță în cele din urmă, atunci îl puteți alătura, juca un joc sau mergeți la o plimbare.

Pasul 2: Implementarea Nimic din viață nu este gratuită și # 8221; Politică

Următorul obiectiv este de a oferi câinelui dvs. un mod nou de a cere ceea ce vrea el. Gândește-te la asta ca și cum ai învăța câinele să spună. Faceți o listă a tuturor lucrurilor din viață pe care câinele dvs. le place - aceasta poate include:

  • Fetch
  • Remorcă
  • Mă duc afară
  • Sniffing lucrurile
  • Obținerea animalului de companie
  • Ieșind din cutie
  • Întâlnire cu alte persoane
  • Întâlnirea altor câini
  • Venind pe canapea
  • Obținerea animalului de companie
  • A manca cina

Acestea sunt numite Recompensa de mediu. Sunt lucruri care se întâmplă în viața de zi cu zi a câinelui dvs. care sunt separate de Tratamente sau alte recompense de formare. Pentru a reduce comportamentele exigente, cum ar fi lătratul sau înclinarea, trebuie să valorificați aceste recompense de mediu.

Odată ce aveți lista dvs. de lucruri pe care le place Fifi, veniți cu o cale pentru ca câinele dvs. să spună, vă rog. Majoritatea oamenilor aleg Sit. Collie de frontieră se află în jos, pur și simplu pentru că este mai rapid să se culce decât să stea - este un lucru de collie de frontieră. Știu un boxer care se agită.

PRO Sfat: Indiferent de acțiunea pe care o alegeți, asigurați-vă că este ceva ca câinele dvs. să știe deja despre Cue și știe bine. Dacă se află doar atunci când țineți un cookie singur în bucătărie, dar nu în curte sau în parc, câinele tău nu știe cu adevărat "Sit."Lucrați la generalizarea comportamentului înainte de a începe" Nimic din viață nu este liber."

De ce câinele pune capul între picioarele mele

Acest "joc" este destul de ușor odată ce obțineți atârnă de ea. Înainte de a deschide ușa pentru a ieși afară pentru o plimbare, cereți câinelui să stea. Numai când se află el, ajunge să iasă afară. Dacă câinele dvs. este a Fetch maniac, cere-i să stea între aruncări. Dacă nu sta, jocul nu continuă. Dacă câinele dvs. îi place să fie un animal de companie, cereți-l să stea înainte de a-l mângâia. Ai idee!

Acest lucru va ajuta la reducerea înclinată, arătând câinii dvs. un mod nou de a cere ceva. De asemenea, vă ajută câinele să învețe unele Controlarea impulsurilor, Pentru că acum trebuie să lucreze un pic pentru tot în viață. Combinarea acestui fapt, fără a fi înclinat înclinarea ar trebui să reducă dramatic înclinarea în câinii exigenți.

Alte comportamente ale corpului Doggie care sunt cam ciudate

Deci, poate cainele dvs. nu se aplecă, dar asta nu înseamnă că nu au alte comportamente ciudate de căutare a atenției!

Ca antrenor, oamenii doresc să mă întrebe tot felul de întrebări despre câinii lor. Unele dintre cele mai frecvente (și ciudate) comportamente corporale ale corpului despre care sunt întrebat despre includerea:

  • De ce îmi frecă câinele meu împotriva mea? Unii câini se vor freca împotriva ta din motive similare de ce câinii se înclină. Alții pot avea o mâncărime și caută o zgârietură! Rubbingul împotriva dvs. poate fi, de asemenea, un comportament aplicat sau de joc, unde câinele dvs. solicită joc, confort sau mângâiere.
  • De ce câinele meu mi-a pus capul între picioarele mele? Unii câini iubesc să-și împingă nasul în genunchi, picioare sau picioare. Ei pot căuta zgârieturi în spatele urechii. Laboratorul meu îi place să-și împingă capul în picioare când ochii ei sunt mâncărime cu alergii de vară. Dacă observați o creștere accentuată a acestui comportament (sau orice schimbare de comportament mare), ar putea fi o idee bună să vizitați medicul veterinar!
  • De ce cainele meu vrea sa stea pe picioarele mele? De multe ori, câini care stau pe picioare sunt nervoși. Acești câini se pot întoarce și își pot apăsa spatele la picior în timp ce stau pe picioare, supraveghedu-și împrejurimile. Acești câini caută confort și încearcă să pună la distanță între ei și lumea înfricoșătoare. Dacă vedeți o mulțime de semnale de calmare în timp ce câinele dvs. face acest lucru, câinele dvs. este probabil lansat! În caz contrar, câinele dvs. ar putea căuta căldură și atingere, la fel ca câinii care se înclină sau se freacă.

Pregătirea Mat ca o soluție la câine înclinat

câine de formare matÎncă blocat cu un mai slab de hardcore? Încercați pregătirea Mat. Dog Mat de antrenament se poate face folosind un prosop sau o pătură pe care câinele dvs. nu a mai văzut-o înainte. Acest "mat" va deveni un spațiu sacru pentru câinele dvs. Ori de câte ori se află pe mat, se întâmplă lucruri bune.

O mare introducere pas cu pas în pregătirea MAT de la antrenamentul câinilor Guru Karen Pryor poate fi găsit Aici. O altă modalitate excelentă de a începe pregătirea MAT este Karen în general Protocolul de relaxare. Facem asta în fiecare seară înainte de culcare cu noile noastre favorite!

Acest comportament este diferit de "Du-te în patul tău", deoarece covorul este doar pe pământ când câinele ar trebui să fie în ea. Acest lucru face ca comportamentul să fie mai puternic, deoarece mat este un tac foarte ușor și clar. Dacă câinele tău este pe covor, nu se poate sprijini pe tine. Asa de usor!

Am început să pregătesc noul meu câine în termen de 24 de ore de la a-l aduce acasă.

Câinele dvs. este un mai slab? Îți place sau o urăști? Să auzim!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinele meu se sprijină pe mine?