Pedepsirea calului tău - ce face și nu funcționează

Portretul headshot al unui cal într-un hambar

Când caii noștri nu se comportă așa cum vrem să le, ​​uneori, prima noastră reacție este de a deveni pedeapsă furioasă și de a se potrivi. Este foarte dificil să faceți un cal să conecteze pedeapsa cu comportamentul nedorit. Cai Nu gândiți cum facem noi. Pedeapsa este rareori o modalitate eficientă de a instrui. Aici sunt cele mai comune căi sunt pedepsite, de ce nu funcționează și cum ar putea provoca probleme suplimentare.

01 din 08

Lovind

Lovind un cal cu mâna dvs. sau orice obiect este rareori o metodă eficientă de corecție. Calul este puțin probabil să înțeleagă că o pedepsiți pentru un comportament nedorit și poate deveni frică sau rebelioasă, în funcție de natura sa. Dacă ale tale Calul te mușcă, și îl pedepsiți prin lovire, puteți crea doar un craftier și mai repede. Dacă vă loviți calul pentru că sa mutat în lateral în tine în timp ce îngrijiți, ați pierdut ocazia de ao învăța să vă îndepărtați de dvs. cu un tactic mai subtil, chiar dacă ați rezolvat problema imediată.

  • 02 din 08

    Lovind în jurul capului

    Capul unui cal ar trebui să fie în afara limitelor de lovire, lovire, ciupire sau orice altă acțiune care poate provoca frică sau durere. Pentru a face acest lucru poate provoca un cal cap de cap și un cal care nu are încredere în tine. Haltering, înfrânare, Administrarea medicamentelor, a ochilor dedicare, îngrijirea și tăierea va fi mult mai dificilă, cu un cal timid cap. Orice acțiune care face ca calul să-și arunce capul înapoi, provoacă un răspuns de frică care va fi o barieră în calea învățării.

  • 03 din 08

    Yanking pe frâu

    În timp ce călătoriți, luați-vă sau vedeți-vă la frânare vă va face rău gurii calului și încrederea în armele voastre. Trăgând greu pe reins poate provoca calul să învețe să ignore semnalele sau să înceapă un obicei de aruncare a capului.

  • 04 din 08

    Tragând în jos pe nas sau pe sondaj

    Indiferent dacă calul dvs. poartă o pauză sau o halter, se învârte în jos pe nasul sau la sondajul calului într-un mod care îl face să-și arunce capul și gâtul înapoi îl încurajează să reacționeze cu un răspuns de frică. Și este o altă modalitate de a vă face capul de cal timid. Aceasta include fluturarea unui bici, plumb sau fluturând frânghia de plumb într-un mod care face ca cal să-și arunce capul înapoi și poate chiar și pași înapoi.

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Izolare

    Legând un cal în sus, sau lăsând-o limitată într-un stand pentru a se gândi la lucruri "este ineficientă, deoarece calul vostru nu se va gândi la comportamentul care a condus la limitarea acesteia. Calul tău nu gândește așa. Probabil că se gândește că este foame și ar fi mai degrabă în afara cu prietenii săi de pășuni.

  • 06 din 08

    Legarea restrictivă

    Legarea unui cal cu capul în sus sau în jos într-o poziție nenaturală nu este o metodă de pedeapsă sau de antrenament. Singurul lucru realizat va fi acela de a crea un cal muscular și dacă se luptă să scape de disconfort, poate provoca daune fizice durabile. Acest lucru poate duce la alte probleme de comportament. De asemenea, legați un picior în sus și lăsându-l pentru că calul nu-și va ridica picioarele, legând capul în jur pentru ao forța să se îndoaie, sau să părăsească un cal legat în orice mod de a-și limita mișcarea naturală va duce la mai multe probleme, comportamentale și fizic.

  • 07 din 08

    Alungare

    Urmărirea unui cal pentru a prinde este puțin probabil să lucreze, dacă nu vă aflați într-un stilou mic și puteți avea un control asupra vitezei și direcției. Urmărirea unui cal în jurul unui câmp mare pentru a evacua pur și simplu este ineficientă. S-ar putea să terminați să învățați cum să fugiți de dvs.

  • 08 din 08

    Kicking

    Cum ar fi lovirea unui cal, lovirea de a pedepsi, fie de la sol, fie din șa poate provoca mai multe probleme decât rezolvă. De la sol, are același efect ca lovirea. Din șa, calul tău se poate supraîncărca, sau unii cai se vor opri pur și simplu în timp ce îți taie tocurile. Jabbing cu Spurs se întoarse spre interior sau se utilizează într-un mod de a provoca durerea este inacceptabilă.

  • Când vă pedepsiți calul

    Pedeapsa este o metodă de formare slabă și, în calitate de Ron Meredith a statelor lui Meredith Manor și există de trei ori pe care îl pedepsiți un cal pentru a face ceva greșit - niciodată, niciodată și niciodată.

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Pedepsirea calului tău - ce face și nu funcționează