Cat buting comportament: descifrarea limbajului corpului felinar

Pisica Tabby și Marele Dane

Numit BUNTING, pisicile își frecau capul împotriva obiectelor proeminente pentru a lăsa marcaje chimice ca parte a comunicare de miros. În funcție de obiectul comunicării pisicii, acestea pot fi susținute de proprietate sau indicând plăcerea.

Glandele de feromoni ale pisicilor

Pisicile au mai multe glande diferite producătoare de feromoni peste tot corpul. Ele sunt situate între degetele de la picioare, sub bărbie, colțurile gurii, templele, de-a lungul lungimii coada și urechile. Pisicile tind să folosească întregul cap în afișaje de lux de lux.

Care parte a capului este utilizată depinde de înălțimea obiectului țintă. Fruntea și urechile sunt, de obicei, frecat pe cele mai înalte obiecte în timp ce obiectele cu înălțimea capului sunt marcate cu o glisare din colțul gurii la ureche. Obiectele inferioare sunt frecate cu bărbia și gâtul.

Când pisicile se îndoaie, acest lucru se face adesea ca o formă de legare socială. Se face printre pisicile care sunt prietenoase și familiare și este de obicei inițiată de pisica mai dominantă ca o modalitate de a face toate pisicile din colonia "miros" la fel.

Capul de frecare pe proprietari

Unele pisici devin pushy și transformă comportamentul într-un concurs de cracare a capului (Ouch!), în timp ce alții își frecau încet corpul și coada în jurul și în jurul gleznelor umane.

Nu putem ști cu siguranță, dar pisicile au tendința de a distruge obiectele care sunt cele mai importante pentru ei. Ei folosesc frecarea cu pisici prietenoase, nu cu străini. O pisică care vă îndepărtează fața cu ochii largi deschisi, aproape de fața dvs. vă plătește un compliment imens în ceea ce privește încrederea, plasându-se într-o poziție vulnerabilă. Ea spune că ești parte a tribului ei.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: Care este pisica ta spunând?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cat buting comportament: descifrarea limbajului corpului felinar