Motive comune pentru lătratul câinilor

Latrat de caine

Este natural ca câinii să latră, se văita și Howl uneori. Câinii vocalizați să comunice cu oamenii și să se exprime. Uneori dorim ca câinii noștri să lage pentru a ne avertiza despre potențialul pericol sau să ne protejăm de rău. Alteori, lătratul este excesiv și pare să nu aibă nici un sens real.

Motive

Câinii scoarță din mai multe motive. Câinii nu coacă doar pentru că pot (deși ar putea părea în momente). Ei nu latră doar ca să te enerveze pe tine și pe vecinii tăi, nici să nu-i scoțească pentru Spite sau răzbunare.

Anumit rase de câini au tendința de a lătra mai mult decât altele. De fapt, unele tipuri de câini au fost de fapt Bred să fie bakeri. Acest lucru ar putea fi astfel încât să poată alerta oamenii despre pericol, să protejeze casele sau chiar să sperie pradă să se ascundă pentru vânători. Pe partea flip, Basenji nu scapă deloc, deși rasa poate vocaliza în alte moduri.

Ascultați îndeaproape și veți învăța în cele din urmă sunetele câinelui tău. Apoi, puteți să vă dați seama ce înseamnă fiecare coajă. Primul pas către controlul comportamentului este de a înțelege de ce câinele dvs. se latră.

AVERTISMENT / ALERT

Este natural ca un câine să scadă când cineva este o ușă sau când străinii trec casa sau mașina. Mulți câini vor lătra dacă simt un tip de amenințare, proclamând "Sunt aici protejând acest loc, așa că nu mă încurc cu mine."Sunetul acestei coajă este, de obicei, ascuțită, tare și autoritară. Honing acest instinct cu formare vă poate ajuta să vă protejați de casa și familia.

Anxietate

Barking anxios pare adesea un act de auto-liniștit pentru mulți câini. Este adesea ridicată și uneori însoțită de plâns. Acest tip de lătrat este comun pentru Câini cu anxietate de separare, temerile și fobiile, sau alte tipuri de anxietate.

Atenție

Când auziți această coajă, veți ști de obicei exact ce înseamnă. Această coajă spune "Hei! Hei! Uite! Iată-mă aici!"Alți câini pot să plângă și să-și latră împreună pentru a atrage atenția, aproape ca tonul unui copil plâns.

Jucaful / entuziasm

Acest tip de lătrat este deosebit de obișnuit în puii și câini tineri. Mulți câini vor lătra în timp ce se joacă cu oameni sau cu alți câini. Chiar și sunetul scoarței tinde să sune și, eventual, muzicale. Unii câini vor lătra entuziasm atunci când știu că sunt pe cale să mergi la plimbare sau plimbare cu masina.

Răspunzând altor câini

Acesta este un scenariu familiar. Un câine în jos pe stradă începe la lătrat, și unul câte unul dintre restul blocului se alătură. Se pare ca o predare cacofonică de Rând barca ta.

Plictiseală

Coaja unui câine plictisit sună ca un câine care latră doar să-și audă propria voce. Deși tinde să fie enervant, este, de asemenea, un fel de trist. Câini plictisit adesea scoarță să elibereze excesul de energie și, uneori, scoate din singurătate. De obicei au nevoie de o activitate și poate chiar un tovarăș.

Barking problema

Barcarea excesivă nu este probabil să se îmbunătățească fără intervenție de la dvs. Odată ce ați determinat motivul pentru lătrat, luați măsuri pentru a aborda sursa. Dacă lătratul câinelui dvs. pare legat de frică sau anxietate, este posibil să trebuiască să începeți cu o vizită la medicul veterinar. VET dvs. poate exclude motivele medicale pentru comportament și, eventual, recomandă medicamente pentru a ajuta. Un câine într-o stare înaltă de anxietate va avea un timp foarte dificil să învețe lucruri noi. Medicamentele pentru diminuarea anxietății pot ajuta la realizarea unei formări mai reușite.

Învăța Cum să opriți lătrat și să împiedicați lătratul excesiv la câini. În majoritatea cazurilor, puteți să vă bateți la lătrat cu Basic Instruire, stimularea mentală și exercițiu. În situații mai grave, este posibil să trebuiască să aduceți într-o formator sau comportamentist. Un lucru pe care nu ar trebui să-l faceți este să ignorați problema.

Uita-te acum: De ce unele pui mănâncă poop?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Motive comune pentru lătratul câinilor