Cum să vă opriți câinele de la humping

câine cocoșând un alt câine

Humping este un comportament frecvent (și jenant) pe care îl puteți observa în câinele dvs. Uneori câinii ucid alți câini. Uneori ei cocoașă un animal umplute sau o canapea. Poate cel mai rău, uneori că ascunde un picior al unei persoane.

Poate fi ciudat atunci când câinele tău este umflat în fața altor oameni. Este deosebit de rătăcită dacă câinele dvs. îi place să omoare oameni, mai ales dacă "victimele" nu au sau Nu-ți place câinii. Deși Humping este, de obicei, un comportament inofensiv, există modalități de a descuraja câinele dvs. de a umbla totul în vedere.

Cum de a rezolva 10 dintre cele mai mari probleme de comportament câine

De ce câinii cocoșați?

Humping, sau Montare, este o acțiune care pare a fi în mod inerent sexual în natură. Cu toate acestea, acest lucru nu este întotdeauna cazul. Humping-ul este parte instinctul și comportamentul învățat și, cel mai important, este complet normal pentru câini. Devine doar a Problema comportamentului Când câinele dvs. cocoșează oamenii, îi supără pe alți câini prin montarea lor, sau când humpingul este excesiv.

Există câteva motive diferite pentru care câinii cocoșați.

Sexual / hormonal

Un câine intact (nu spionat sau neutered) poate ucide alți câini datorită hormonilor și atracției sexuale.Când ambii câini sunt intacte, de obicei se termină împerecherea, așa că trebuie să păstrați câinii intacte de sexul opus separat dacă nu doriți ca acest lucru să se întâmple.

Uneori, un câine intact va ucide un câine spayed sau neaterat. Femelele cocoșă și poate sau nu poate fi în natură sexuală. Când un câine acoperă obiecte sau oameni, ar putea fi o formă de masturbare. Având câinele dvs. sterilizat sau spayed poate ajuta cu problema, dar fiți conștienți de faptul că câinii pot dezvolta obiceiul de a umbla înainte de a fi modificați și continuați după aceea.

Entuziasm

De obicei, câinii nu au un comportament de împerechere atunci când se umflă. Excitarea nonsexuală este mai probabil să provoace un câine la Hump. Este doar o cale pentru ca câinele să ardă energia sau să scadă stresul. Câțiva câini coajă, unii alerga sau sari, iar alții cocoșați. Acest lucru este normal pentru mulți câini. Dacă comportamentul este frecvent, instruirea poate ajuta prin redirecționarea câinelui dvs. la o altă priză pentru excesul de energie.

De-a lungul acelorași linii, unii câini cocoșați ca un comportament de atenție sau pentru că sunt plictisiți. Dacă acest lucru este cazul, oferindu-le un exercițiu amplu, stimularea mentală și atenția atunci când acestea nu sunt humping ar trebui să ajute.

Jucăușă

Ca Joacă lupta, Joacă Humping poate fi un comportament complet normal și acceptabil între doi câini, atâta timp cât nu deranjează unul dintre câini. Unii câini joacă se umflă reciproc înainte și înapoi, iar toată lumea este bine cu ea. Câțiva câini se bucură pur și simplu de humping. Asigurați-vă că o rupeți dacă unul dintre câini pare supărat de cocoșă. Instruirea (de exemplu, pentru a alerga la partea dvs. atunci când este apelată) poate fi utilă în scăderea frecvenței și intensității jocului de joc.

Probleme medicale

Înainte de a încerca să vă antrenați câinele să nu se ciocnească, ar trebui să excludeți orice cauze medicale. În timp ce Humping nu este de obicei legată de o afecțiune, există câteva posibilități.

Infecții ale tractului urinar, alergii ale pielii și priapismului (erecție persistentă) pot provoca umflarea. Acest lucru este similar cu alte comportamente, cum ar fi lingerea zonei genitale sau frecare împotriva mobilierului sau a altor obiecte. VET dvs. ar trebui să fie capabil să excludă condițiile de sănătate ca posibile motive pentru Humping.

Cum să opriți Humping

Deoarece există câteva motive diferite pentru ca câinele, ar putea lua un pic de încercare și de eroare pentru a-ți face ca câinele să-l bată.

Evident, nu vrei cainele tău să-ți rămână oaspeții. De asemenea, nu doriți ca humping să ducă la o luptă cu un alt câine. Chiar și Humping un obiect poate provoca daune (în funcție de obiect). Din fericire, Humping poate fi gestionat de obicei prin Instruire.

Prindeți câinele în act

În primul rând, dacă doriți să opriți cocoșul câinelui, trebuie să abordăm comportamentul în timp ce se întâmplă. Sunați numele câinelui dvs. și spuneți un cuvânt cum ar fi "Off" sau "Opriți."Cuvântul" nu "nu este ideal, deoarece este folosit atât de des în conversație. De asemenea, cuvântul "în jos" poate fi confuz dacă câinele dvs. știe cum să se culce pe comandă (sau dacă vreți să o învățați).

Oferă o recompensă

Dacă câinele dvs. se oprește când spui "opriți" sau "Off" recompensă cu un tratament, o jucărie sau o afecțiune, în funcție de ceea ce îi place câinele dvs. cel mai mult. Scoateți ținta de umflare dacă este posibil. Dacă este o persoană, s-ar putea să vă îndepărtați câinele din cameră.

Dacă nu puteți obține atenția câinelui dvs. cu o Cue verbal, este posibil să aveți nevoie să o atrageți cu o recompensă valoroasă. Găsiți ceva foarte atrăgător, ca un tratament sau o jucărie preferată. Repetă în mod constant "off" sau "stop" cue de fiecare dată când câinele humps - apoi coax. Lăudați-vă câinele când își mișcă atenția spre răsplată și departe de cocoșă.

Solicitați ajutor profesional

În cele din urmă, ați putea fi capabil să vă rupeți obiceiul cainei. Cu toate acestea, unii câini nu vor renunța la acel ușor. Dacă al tău este unul dintre ei, poate doriți să căutați ajutorul unui antrenor de câini profesioniști sau comportamentist să lucreze la această problemă.

În caz contrar, este posibil să trebuiască să acceptați că câinele dvs. va avea loc și evitați situațiile în care Humping va fi o problemă. Dacă așa se dovedesc lucrurile, va trebui să știți cum să preziceți comportamentul de cocos și să-l împiedicați ori de câte ori este posibil. Acest lucru este valabil mai ales atunci când Humping poate provoca o dogfight sau o vătămare a cuiva.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
  1. Montare necorespunzătoare. UC Davis Medicina Veterinară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă opriți câinele de la humping