De ce câinii își înclină capul

De ce câinii își înclină capul

Multe motive diferite pot declanșa câini pentru a-și înclina capul. Orice proprietar de câine poate fi de acord că vizionarea puiilor noștri înclinați capul lor este adorabil. Film-o, facem poze, dar ce înseamnă cu adevărat?

Unele motive sunt pozitive, iar unele sunt negative. Acesta este motivul pentru care este atât de important să puteți spune diferența. Dacă câinele dvs. nu este rău, acesta poate fi un semn și trebuie să puteți recunoaște că și vă putem ajuta. Am enumerat toate motivele diferite, astfel încât să puteți răspunde în cele din urmă la întrebarea De ce câinii își înclină capul.

De ce câinele meu înclinat capul?

Deși nu există serios în ceea ce privește explicațiile din această listă, există unele care sunt negative sau necesită atenția dvs. Și dacă sunteți aici din interes sau fără îngrijorare, vom oferi motivele și explicațiile, astfel încât știi de ce câinele tău își înclină capul.

Un comportament consolidat pozitiv

Câinii pot învăța prin armare, negativ sau pozitiv. Dacă le lăudăm după un comportament, ei o pot face mai mult. Dacă îi certăm după un comportament, ei pot să o facă mai puțin. În acest caz, comportamentul înclinării capului este întărită pozitiv.

De exemplu, putem coola peste ele, să le oferim să le trateze sau să le dea atenția atunci când se înclină. Prin urmare, vor face cel mai probabil acest lucru mai mult. Așa cum vor crede că există o șansă de orice fel laudă. Și chiar dacă nu primesc laudă după ce au învățat acest truc, vor avea încă o asociere pozitivă cu înclinarea capului lor, astfel încât ei vor fi întotdeauna mai probabil să facă acest lucru.

De asemenea, sa argumentat că, dacă unul dintre câinii tăi se înclină capul și primește laudă, o altă poate imita comportamentul în speranța de laudă similară. Prin urmare, ei ar fi putut învăța comportamentul în timp ce cineva câinele le-a așezat sau erau într-o canisa, dar totul provine din armare pozitivă.

Empatie

Sa afirmat că animalele noastre de casă sunt incredibil de empidate. Cu fiecare conversație, ei ascultă și fiecare interacțiune pe care o ai cu ei, încep să asocieze anumite cuvinte, inflexiuni și tonuri cu anumite emoții.

Desigur, câinii noștri nu ne ascultă și înțelegem tot ce spunem. Cu toate acestea, ei sunt capabili să înțeleagă ce emoții ne simțim și, uneori, unde sunt îndreptați. Deci, când câinele dvs. își înclină capul și vă privește cu atenție, este posibil ca ei să asculte anumite zgomote, inflexiuni sau monitorizări pentru comportament, deoarece știu că ceva este greșit. Prin urmare, ei pot încerca să înțeleagă în continuare ce emoții ne simțim.

Amintiți-vă, doar pentru că câinele dvs. nu își înclină capul în această circumstanță sau nu face acest lucru atât de frecvent, nu înseamnă că nu sunt empatici. Unii câini pot înțelege mai ușor emoțiile. Unii pot avea o auz și o vedere mai bună pentru a observa diferențele dintre comportamentul dvs. Alții pot fi doar confortabil să privească fără a fi nevoie să-și încleșteze capul.

Capul câinelui înclinat pentru ascultare

Câinele tău își poate înclina capul, astfel încât să fie capabili să Ascultați mai bine. Fie că sunteți vorba de tine, un alt câine sau un sunet aleatoriu. Ei își pot înclina capul dacă au în mod deosebit floppy sau urechi păroase. Acest lucru se datorează faptului că urechile sau blănii pot face ca ascultarea mai dificilă. Și prin înclinarea capului acest lucru elimină problema. Dacă credeți că câinele dvs. se poate lupta să asculte din cauza blănurilor în și în jurul urechii, luați în considerare tăierea blănii în aceste zone.

Celălalt motiv pentru care își pot înclina capul pentru a asculta mai bine este ca să audă zgomote mai subtile. În cazul vorbind, ar putea fi astfel încât să se poată concentra pe anumite inflexiuni sau cuvinte, astfel încât să poată înțelege mai bine situația sau conversația. Sau, ei se pot concentra pe un câine îndepărtat lătrat și înclinați capul, deoarece zgomotul este liniștit.

Câinii își înclină în general capetele pentru a obține mai multe informații.

Câine înclinându-și capul pentru a vedea

În mod similar, un câine își poate înclina capul, astfel încât să poată avea o vedere mai bună a ceea ce se uită la. Acest lucru poate fi pentru că blana își blochează ochii și este deosebit de obișnuită în rasele de acoperire lungi. Dacă credeți că câinele dvs blana își blochează ochii, Luați în considerare tăierea blănii din această zonă.

Un alt motiv pentru care câinii înclinate capul lor este că ceva poate împiedica punctul lor de vedere și încearcă să vadă întreaga imagine. De exemplu, dacă mobilierul blochează o parte a feței, ei își pot înclina capul, astfel încât să poată vedea din trecut. Ei pot, de asemenea, să se înclină astfel încât să poată vedea în jurul tău.

Doar pentru că un câine înclină capul sau capul nu înseamnă că nu pot vedea. Observați frecvența și situațiile în care își înclină capul și își tăiau părul dacă credeți că se luptă.

Infecții ale urechii

Infecții ale urechii poate cauza durere, mâncărime și amețeli, Toate motivele pentru care câinele dvs. își poate înclina capul. Dacă un câine este în durere, ei se pot înclina capul pentru a încerca să perturbe sau să împiedice sentimentul de durere, acest lucru este același cu iritarea și umflarea. În afară de mâncărime, ceva care va fi mult mai dureros pentru ca câinele dvs. să facă cu o infecție a urechii, ei nu sunt în stare să facă mult. Acest lucru este în afară de mișcare, singurul lor instrument de apărare. Prin urmare, ei înclinându-i capul este să încerce să minimizeze disconfortul pe care îl simt.

În ceea ce privește amețeli, urechea interioară a câinelui conține un lichid care îi ajută să păstreze și să se simtă echilibru. Când au o infecție a urechii, acest lucru nu funcționează ca normal și poate face ca câinele să se simtă amețit. Prin pasărea la ureche sau înclinându-i capul, ar putea fi să încercați să se conștientizeze sau să împiedice camera să se rotească.

Un semn de confuzie

În același mod pe care îl îngrozim sprâncenele și ne apăsați buzele împreună când suntem confuzi, câinii își înclină capul. Nu este exact cunoscut de ce acest comportament este efectuat, dar mulți cred că se referă la unele teorii din listă pe care le-am explicat deja. Prin înclinarea capului lor, câinii pot obține un punct de vedere mai bun, poate fi capabil să asculte mai adecvat și, prin urmare, să poată judeca mai bine situația. Prin înclinarea capului, câinele dvs. își dă cel mai bun avantaj de a încerca și de a înțelege sau de a înțelege că în prezent nu.

Fie că este o situație, o comandă sau un sunet, câinele dvs. este cel mai probabil înclinându-și capul Pentru a încerca să înțelegeți ce sa întâmplat, Când fac acest lucru în confuzie. Se poate argumenta, de asemenea, că, ca și cum oamenii, putem cocoșă capul ușor în speranța unei persoane care repetă ceea ce au spus doar, câinii fac același lucru.

Capul înclinat la câini - Întrebări frecvente

Pentru a vă asigura că ne-am răspuns la toate întrebările despre de ce câinii își înclină capul, am găsit cele patru întrebări cele mai căutate legate de acest subiect. Să le răspundem acum!

De ce câinele meu își înclină capul când vorbesc?

Câinele tău își poate înclina capul când vorbești Multe motive diferite. Cel mai probabil poate fi pentru că nu poate vedea, nici nu poate vedea în mod corespunzător, sau este confuz. Are o blană lungă care ar putea să-și blocheze ochii sau urechile? Sau când îl adresați, este de obicei ceva în cale, cum ar fi patul său, este în spatele unei bucăți de mobilier? Răspunsurile la aceste întrebări pot fi motivul pentru care câinele dvs. își înclină capul la tine în timp ce vorbești.

Dacă câinele dvs. este confuz, luați în considerare, utilizați termeni pe care nu vă folosiți în mod normal sau vorbiți mai rapid sau lent? Poate că încearcă să clarifice ceea ce spui. În cele din urmă, el poate încerca să vă evalueze emoțiile. Observați dacă reacționează la o anumită inflexală spusă cu emoție, el poate fi preocupat de dvs. sau de starea dvs. emoțională actuală.

De ce câinii își înclină capul când sunt confuzi?

Câinii tind să-și încline capul pentru a judeca mai bine situația actuală și câștiga mai multă înțelegere. Unii specialiști spun că câinii fac acest lucru să vadă și să audă mai bine. De exemplu, dacă le-ați dat o comandă și ei au fost confuzi, poate că sunt capul înclinat pentru ca tu să o spui din nou. În mod similar, dacă falsificați-vă câinele o minge, ei își înclină capul în confuzie pentru a vedea dacă există oriunde nu s-au uitat.

Alții susțin că este a Răspuns comutativ natural ca un gest care solicită repetarea. În același mod, noi zumzet un zgomot când cerem cuiva să repete ceva, unii behaviori spun că acesta este un mod de a face acest lucru.

De ce este înclinarea și tremurarea capului câinelui meu?

Acest lucru este mult mai probabil un semn al unui infecție a urechii sau ceva în neregulă cu urechea câinelui tău. Când au o infecție a urechii, zona este mult prea licitată pentru ei să labe sau să frece, astfel încât aceste comportamente nu sunt în mod obișnuit văzute aici. În schimb, ei se înclină și își scutură capul pentru a încerca să perturbe durerea, disconfortul și sentimentele amețeli. Acesta este singurul mod în care sunt capabili să încerce să controleze situația. Dacă vedeți acest lucru în mod regulat, luați-le la veterinar pentru un medic curat și poate că picăturile urechilor.

Cum pot face ca câinele meu să nu-și încâlci capul?

Puteți opri câinele înclinându-vă capul Armare pozitivă sau asociație. Personal, recomandăm doar o pregătire pozitivă, deoarece pedepsele pot duce la frică, anxietate și alte câini de emoții neplăcute nu merită.

Cu toate acestea, de ce aveți nevoie pentru a împiedica ca câinele să-și înclină capul? Orice afișare a comportamentului este o metodă de comunicare și acest lucru nu ar trebui să fie înăbușit. Dacă comportamentul nu este distructiv, acceptați ciupercile dvs. Pooches în timp ce acceptă a ta.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii își înclină capul