Cum să vă opriți câinele de la săpare

Câine săpat gaura în curte

Proprietarii de câini se plâng adesea că câinii lor petrec prea mult timp săpat în curte. Acest Problema comună a comportamentului câinilor poate fi extrem de frustrant și este aproape întotdeauna un semn al unui a câine care se plictisește sau subevaluate.

Din fericire, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a vă opri câinele de săpare sau cel puțin, faceți-o un obicei mai puțin distructiv. Veți lupta împotriva instinctului câinelui pentru a săpa și a îngropa lucrurile, Dar există modalități de a vă opri câinele să săpați.

De ce câinii sapa?

Majoritatea câinilor iubesc fiind în afara, dar nu este posibil ca proprietarii de câini să petreacă toată ziua, în fiecare zi, în curte cu câinii lor. În schimb, proprietarii au lăsat uneori câinii lor să meargă afară pentru a juca pe cont propriu pentru o parte a zilei.

Lăsate la propriile lor dispozitive, câinii găsesc adesea o modalitate de a se amuza. Pentru mulți câini, aceasta înseamnă săpat găuri peste tot în curte, mai ales dacă au fost crescuți pentru a săpa pradă din dens.

Uneori câinii sunt distrați de rădăcini pe care le descurcă din nou și se pare că "joacă" cu ei; alteori, caută doar ceva de făcut. Motive suplimentare includ:

  • Plictiseala sau relieful de anxietate: Săparea este adesea distractivă pentru un câine și oferă stimulente mentale și fizice, deci este o priză naturală pentru ameliorarea plictiselii sau anxietății, cum ar fi anxietate de separare
  • Înmormântarea posesiunilor: Mulți câini se simt obligați să-și îngroape jucăriile sau mestecați. Dacă vă permiteți câinelui să aducă jucării sau mestecați afară, poate săpa găuri într-un efort de a le ascunde.
  • Încercați să scăpați: Unii câini se sapră lângă garduri sau ziduri de grădină în încercarea de a ieși din curte. Deși probabil că au un motiv mic pentru că doresc de fapt să scape, dacă văd ceva, cum ar fi un alt animal, pe cealaltă parte a gardului, ei pot încerca.
  • Încercați să vă răciți: Unii câini se sapră în principal când Vremea se încălzește să se ofere un loc răcoros pentru a se pensiona.

Cum să vă opriți câinele de la săpare

Cea mai bună modalitate de a începe stabilirea acestei probleme este să permiteți doar câinele dvs. să fie în afara când puteți supraveghea.

Ameliorați plictiseala și stresul

Deoarece câinii sunt animale foarte sociale, au nevoie de plăcere cu tine și exercițiu Pentru a ajuta la prevenirea plictiselii și a acumulării de stres. Planificați să cheltuiți cel puțin o oră de joc cu și să vă exercitați câinele în fiecare zi.

Va trebui să cheltuiți și mai mult timp cu Câini de înaltă energie cum ar fi coloana de frontieră și terrieri. Există o serie de activități pe care le puteți face cu câinele dvs. care îi permit să socializeze și să facă exerciții și stimulente mentale - de exemplu:

  • Luați câinele pentru o plimbare.
  • Joacă un joc de Fetch sau tug-al-război.
  • Face mai multe Instruire sesiuni în fiecare zi.
  • Implicați-vă în sporturile de câini.
  • Luați câinele într-un parc de câine. Interacțiunea cu alți câini este uneori cea mai bună vindecare pentru un pui plictisit.

Toate aceste activități vor ajuta în mod ideal câinele să se simtă mai puțin plictisit și anxios și mai puțin probabil să ardă energia prin săparea în curte.

1:28

Cum să jucați remorcherul cu câinele dvs

Nu permiteți jucăriilor exterioare

Cea mai bună modalitate de a face față înmormântării posesiunilor este de a împiedica câinele dvs. să ia jucăriile pe care le place să îngroape în aer liber. Permiteți numai jucăriilor în afara dacă le folosiți pentru a vă angaja cu câinele dvs. Lucruri precum Frisbees sau Balls sunt bine dacă joci Fetch.

De asemenea, este posibil să doriți ca câinele să se joace cu alte tipuri de jucării în afara dacă sunteți la îndemână pentru a supraveghea. Dar un câine nu ar trebui să li se permită să aibă jucării că este îngropat înainte, în caz contrar, probabil că vor dispărea din nou.

Preveni evadarea

Încercarea de scăpare este de fapt una dintre cele mai ușoare tipuri de săpare pentru a descuraja. Tot ce trebuie să faceți este să plasați o barieră în cale. Sârmă de pui (cu părțile ascuțite orientate spre curte) sau roci mari de-a lungul fundului liniei de gard trebuie să descurajeze câinele dvs. de a încerca să sapă acolo. Următorul pas este de a oferi animalului dvs. altceva de făcut în schimb.

Oferiți un loc pentru săpături

Indiferent cât de mult lucrați la prevenirea acestuia, câțiva câini sunt doar condus pentru a săpa. Anumite rase, cum ar fi terrii și dachshunds, sunt înclinate în mod natural să sapă deoarece au fost crescute în tunel pentru carieră.

Poate fi greu să le rupeți de această unitate instinctivă. S-ar putea să fiți mai bine să le furnizați un loc adecvat pentru a săpa în schimb, cum ar fi o cutie de nisip sau un loc în curtea dvs., lăsați-o deopic pentru săpare.

Pentru a-ți obține câinele să folosească doar un singur loc, trebuie să o supraveghezi afară. Dacă câinele se sapră oriunde, dar locul desemnat, spuneți-l "nu" și redirecționați la fața locului corect. Dați câinele o mulțime de laudă pentru săpărea în această zonă pentru a întări că este permisă.

Păstrați un ochi asupra temperaturii

Dacă câinele dvs. se sapoarcă când vremea este fierbinte, asigurați-vă că o oferiți cu un loc umplut în curte în timpul lunilor mai calde și nu lăsați-o niciodată în afara timpurilor în timp ce temperaturile sunt ridicate.

Încercați un sport de câine

Dog sport sunt o modalitate excelentă pentru ca câinele dvs. să ardă energia fizică și mentală. Acest lucru ajută la atenuarea plictiselii și, de asemenea, să ofere o priză pentru înclinația naturală a câinelui de a săpa.

Pământ este un sport de câine conceput special pentru rasele care sunt crescute pentru a săpa pentru pradă. Acest sport permite câinilor la pradă de miros prin tuneluri, permițându-le astfel să-și angajeze instinctele lor naturale într-un mod mai adecvat decât săparea în paturile de flori.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă opriți câinele de la săpare