Cap de înclinare în iepuri

Închiderea unui iepure pitic

Este de obicei destul de evident atunci când iepurele dvs. de companie are o înclinare a capului, dar motivele din spatele de ce se întâmplă sunt puțin mai puțin simple. Pot exista câteva explicații pentru motivul pentru care iepurele dvs. își cocking brusc capul într-o parte sau altul, dar, indiferent de ce, iepurele dvs. va trebui să vadă un medic veterinar dacă vedeți o înclinare a capului.

Capul de iepure înclinat de la e. Cuniculi

Encefalitozoon Cuniculi, mai des denumită e. Cuniculi, este o boală de-a lungul vieții, care nu doriți ca iepurele dvs. să ajungă. Aceasta provoacă o multitudine de simptome, dar cel mai adesea o înclinare a capului și Convulsii sunt văzute în iepurii de companie. Ce face acest lucru boală în special frustrant, totuși, este că un iepure perfect sănătos poate prezenta brusc simptome ale acestei infecții. În plus, nu există nici un fel simplu da sau nici un test care vă va spune sigur dacă iepurele dvs. este infectat cu e. Cuniculi.

O înclinare a capului cauzată de E. Cuniculi poate deveni atât de profundă că iepurii se vor rostogoli pe partea lor și vor fi în măsură să se așeze. Capetele lor înclinate pot părea că sunt aproape sus în jos pe corpurile lor, deoarece înclinarea a fost atât de rău. Ei ar putea avea dificultăți de a mânca. Medicamentele pot ajuta la gestionarea bolii, dar este foarte contagioasă pentru alți iepuri (și oameni compromiși imuni) și nu au fost stabilite tratamente pentru el. Aceasta este adesea o boală care este diagnosticată după alte boli care provoacă o înclinare a capului. Pe timpul vieții medicale și îngrijire medicală vor fi necesare pentru a stabiliza un iepure cu o infecție severă a e. Cuniculi.

Capul de iepure înclinat din infecțiile urechilor

Iepurele dvs. poate obține o infecție a urechii într-una sau ambele urechi. Infecția poate fi cauzată de bacterii sau drojdie sau uneori un amestec de ambele și poate provoca, de asemenea, o înclinare a capului în iepuri. Exoticul dvs. veterinar va lua o mostră de resturi în urechea de iepure (poate arăta ca o ceară), fro-o pe un diapozitiv de sticlă, o pată și se uită la el sub microscop pentru a vedea dacă există o infecție. Medicamentele topice (picăturile urechii) sunt de obicei prescrise pentru a trata infecțiile urechilor la iepuri. Dacă infecția urechii este într-adevăr rău sau a fost lăsată netratată pentru o perioadă lungă de timp, înclinarea capului poate rămâne chiar după ce a fost tratată infecția urechii. Unele panouri de cap pot rămâne permanent, dar acești iepuri se vor adapta cu noua lor viziune înclinată asupra vieții și se vor face bine.

Capul de iepure înclinat de la un abces

Iepurii sunt foarte predispuși la dezvoltarea infecțiilor localizate numite abcese. Ei le pot obține aproape oriunde în sau pe corpul lor și dacă un abces este în zona canalului urechii, acestea pot provoca o înclinare a capului. Abcesele dintelui, abcese în spatele ochiului, sau abcesele sub piele de către ureche pot pune toată presiunea asupra canalului urechii, determinând echilibrul de iepure să fie oprit și să le dea o înclinare a capului. În funcție de locul unde provine abcesul, poate necesita antibiotice sau chirurgie pentru al elimina.

Dacă un abces se datorează unui Bad dinte În gura de iepure, va trebui să fie extrasă sub anestezie. Abcesul poate fi, de asemenea, umplut cu antibiotice, deschise chirurgical pentru a le permite să se scurgă și se curăță. Abcesele nu sunt distractive pentru a face față. Ele pot fi foarte dificil să scape și nimănui nu îi place să dea medicamente la animalele de companie.

Capul de iepure înclinat de la acarienii urechii

Acarienii de urechi sunt mici dăunători care își fac casele în canalele urechii de multe feluri de animale. Iepurii sunt predispuși să fie infestați de aceste arahnide și când acarienii urechii se hrănesc cu ceara urechii în urechea de iepure, poate fi foarte tare, dureroasă și enervantă spre iepurele voastre. Aceste efecte secundare ale acarienilor urechii pot provoca iepurele voastre să-și înclină capul, își scutură capul, zgâriați la ureche, și frecați capul pe pământ într-o încercare de a opri durerea și neplăcerea. Acarienii de urechi sunt, de obicei, destul de ușor de a scăpa, dar trebuie să vă asigurați că este folosit un medicament care este sigur pentru iepuri. Dacă se utilizează medicamente greșite, puteți provoca astfel de rău ca surditate, durere și chiar moarte la iepure. Acarienii urechii pot fi văzuți cu ușurință sub microscop de exoticul dvs. veterinar și, de obicei, odată ce infestația este curățată, înclinarea capului va dispărea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cap de înclinare în iepuri