Cum să-ți antrenezi câinele să-l lase

Jack Russell terrier

"Lăsați-l" comanda este folosit pentru a împiedica câinele dvs. să ia lucrurile. Vă permite să spuneți câinelui dvs. să nu atingă lucrurile pe care nu doriți să le aibă, ca o jucărie a copilului sau un țesut murdar sau oricare dintre sute de lucruri câini încearcă să ridice și să mestece. De asemenea, vă poate păstra câinele să mănânce ceva care ar putea fi dăunător.

Din fericire, această comandă importantă este destul de ușor de învățat. Majoritatea câinilor pot fi instruiți să "lasă" chiar cei mai de dorit din lucrurile din spate.

Pregătiți-vă

Tot ce aveți nevoie pentru a vă antrena câinele "lăsați-l" este o mână de dimensiuni de mușcătură Tratamente și o zonă liniștită. Daca esti Curs de antrenament de clicker, Veți avea nevoie, de asemenea, de clicker.

Nu vă faceți griji cu privire la acest lucru să luați prea mult timp. Sesiunile de instruire trebuie păstrate scurte și optime - aproximativ 5 minute pe sesiune este suficientă. Dacă ale tale Sesiuni de instruire Continuați prea mult, câinele dvs. poate deveni frustrat și începe să facă greșeli.

Afișați un tratament și dați comanda

Pentru a începe, luați unul dintre tratamentele din mână și permiteți câinelui să îl vadă. De îndată ce este interesat de tratament, dați comanda "Lăsați-o."Închideți mâna, astfel încât câinele nu poate obține tratamentul.

La început, majoritatea câinilor își vor lipi nasul în mână și, eventual, pe degete sau labe la mâna ta într-o încercare de a ajunge la tratament. De îndată ce câinele dvs. nu mai încearcă și se retrage puțin, oferă laudă (sau faceți clic pe clicker) și dați-i un tratament. Tratați-vă că dați câinele dvs. ar trebui să fie un alt trata decât cel pe care l-ați spus să plece.

Este foarte important să păstrați tratamentul acoperit în orice moment când vă aflați în stadiile de început ale acestei comenzi. Dacă vă permiteți accidental câinelui să obțină un tratament înainte de a da clicul sau lauda, ​​va încerca chiar mai greu să tratați data viitoare. Una sau două greșeli nu vor face prea multă diferență. Cu toate acestea, dacă câinele dvs. obține trata De câteva ori în timpul fiecărei sesiuni de antrenament, va dura mult mai mult ca să înțeleagă ceea ce înseamnă "lăsați-l" înseamnă.

Creșteți timpul de așteptare

Odată ce câinele dvs. se sprijină în mod constant de la mâna dvs., puteți face lucrurile mai dificile prin creșterea timpului pe care îl faceți să așteptați tratamentul. La început, ar trebui să dați câinelui un tratament al doilea care se retrage din mâna ta. Puteți adăuga încet câteva secunde până când veți putea merge câteva minute în timp ce câinele dvs. așteaptă cu răbdare pentru tratament.

Crește distanța

Apoi, puteți începe să mutați tratamentul. Puneți-l pe podea un picior sau doi departe de câine, dar păstrați-vă mâna destul de aproape pentru a acoperi dacă câinele dvs. încearcă să o ia. Odată ce câinele dvs. pleacă în mod constant tratați acolo, puteți să o mutați puțin mai aproape de ei.

Pasul departe

După mai multe sesiuni de instruire, puteți începe să ieșiți de la tratamentul dvs. O modalitate bună de a începe acest lucru este de a renunța la un tratament pe podea în timp ce stați și dați comanda "lăsați-o". Au un picior gata să acopere tratamentul în cazul în care câinele dvs. face o plimbare spre el.

Creșteți încet distanța de la tratamentul pe mai multe sesiuni de instruire. În curând veți putea să-i spuneți câinelui să lase un tratament pe podea când stați pe cealaltă parte a camerei.

Practicați cu alte elemente

Odată ce câinele dvs. a stăpânit "lăsați-l" cu tratamente, puteți începe să practici cu alte elemente. Puneți unul dintre jucăriile câinelui dvs. lângă el și spuneți-l "lăsați-l."De îndată ce câinele se îndepărtează cu cel mai mic bit, dă-i laudă și un tratament.

Păstrați practicarea cu alte elemente, iar câinele dvs. se bucură, de asemenea. Înainte de mult timp câinele dvs. va învăța să lase orice element în care este ori de câte ori aude comanda "Lăsați-o".

Probleme și comportament de verificare

Această comandă de ascultare este vorba despre învățarea auto-controlului câinii. La urma urmei, este greu ca câinii să reziste unor lucruri-bine, mult- Lucrurile care sunt atât bune cât și rele pentru ei.

Pentru a insufla într-adevăr acest nivel de disciplină, îl puteți găsi benefic pentru a lua o abordare multiplă. În timp ce instruiți comanda "Lăsați-o", faceți un punct de a face Alte instruiri de auto-control. Acestea sunt lucruri simple, cum ar fi făcând ca câinele dvs. să lucreze pentru mâncare, de joc sau atenția dvs., prin faptul că le stau sau se culcă mai întâi. Încorporând cei în interacțiunile dvs. zilnice și de a face sesiuni mici pe lasă-o în fiecare zi poate dezvolta cu adevărat acest comportament bun în câinele dvs.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi câinele să-l lase