Cum să-ți antrenezi calul pentru a face o trecere laterală sau o trecere completă

Olympische Sommerspiele Londra 2012 Dressage Horse și Rider

Mulți oameni cred că lucrurile ca jumătățile și trecerile laterale sunt importante numai în inelul de spectacol. Dar, trecerile laterale sunt utile chiar dacă calul tău este doar un cal de plăcere. Când faceți o trecere laterală, calul se mișcă direct în mod lateral ca răspuns la dvs frâu și ajutoare pentru picioare.

Învățând calul pentru a face o trecere laterală, numită și o trecere completă, îl va face mai ascultător, mai sigur și mai distractiv. Ascultarea cu ajutorul piciorului face mai ușor să se oprească expediere. Dacă sunteți sărituri, ascultarea față de picior poate împiedica scurgerea și evitarea gardurilor. Veți putea deschide și închideți porțile fără a fi demontați sau îndrumați calul departe de un coleg de traseu.

Înainte de a vă învăța calul să treacă, este util să învățați porniți forehand primul. Aceasta pune bazele trecerii laterale ușor mai dificile.

Cum să antrenezi o trecere laterală sau o trecere completă

  1. Scopul tău este să-ți scrii calul pentru a pasi lateral, cu capul ușor înclinat spre direcția pe care o mișcă. Partea din față a calului (forehand) ar trebui să conducă mișcarea. Aceasta înseamnă că nu veți călători perfect perpendicular pe o linie dreaptă, ci într-un unghi foarte ușor, cu posterioare, ușor de traversat anterioarele.
  2. Începeți să învățați întreaga trecere, deoarece ați făcut rândul pe forehand, prin îndreptarea unui gard sau a unui zid. Acest lucru ajută calul și vă amintiți că mișcarea înainte nu face parte din mișcare.
  3. Dacă doriți să faceți o trecere completă la dreapta, începeți, trăgând dreptul frâu ușor lateral, deschizând spațiul dintre gâtul calului și rein ușor.
  4. Deși veți începe cu ajutorul brațului, piciorul stâng indică calul din spatele circumferinței sau Cinch de îndată ce calul începe să-și înclină capul în direcția întregului pas. Piciorul dvs. drept ar trebui să mențină o poziție bună de echitație, astfel încât să fiți pregătiți să controlați calul ar trebui să se grăbească pe lateral mai repede decât vă place. În cele din urmă, cu practică, ajutorul de rein și picior pot arăta ca fiind simultan, dar ajutorul dvs. de rein nu ar trebui să vină întotdeauna.
  5. Cereți unul sau doi pași la început. La început, pașii laterali pot părea zdrențări și dezechilibrați. Recompensă încercări bune. Lucrați încet în sesiuni scurte.
  6. Când calul este capabil să înțeleagă indicii și poate lua câțiva pași lateral, începeți să școlarizeze pe deplin de perete. Cereți doar câțiva pași la un moment dat. Nu este necesar în această etapă în formare pentru a cere unui cal să meargă chiar pe inel sau arenă lateral.
  7. Pentru a învăța calul la trecere deplină la direcția opusă inversează ajutoarele. Poate fi mai ușor să învățați o parte la un moment dat, deși mulți oameni nu vor fi de acord și să învețe ambele direcții simultan.
  8. Probabil că nu veți avea nevoie să vă școlii calul în această mișcare în gradul un nivel ridicat dresaj ar face-o. Dar veți dori ca trecerea completă să fie cât mai exactă, cu copiile din față și spate ale calului, făcând două piste limpezi, pe măsură ce merge în lateral. În scopul majorității piloților, învățați întreaga trecere la trap nu este necesar și necesită un cal pentru a fi foarte echilibrat și colectate.
  9. Practicați-vă partea laterală de câte ori, indiferent dacă călătoriți în arenă sau pe traseu. În acest fel, puteți fi asigurați că calul dvs. va răspunde la Cue în fiecare situație.
  10. În acest moment, puteți începe școala pentru o jumătate de trecere.

De ce ai nevoie

  • Calul tău a căzut și a zburat
  • O zonă de lucru sigură, cum ar fi un inel sau arenă
  • Opțional: Clicker și tratează
  • O mulțime de timp și răbdare
  • Cască
  • Cizme sau etrieri de siguranță

sfaturi

  • Fii fericit cu succese mici. La fel ca oamenii, caii învață la rate diferite și ceva sunt mai dificile din punct de vedere fizic decât altele, în funcție de modul în care calul este construit și cât de bune sunt abilitățile de echitație.
  • Chiar și după ce calul și-a învățat lecția, revizuiți-o atât de des. Dar nu practică atât de des calul se îmbolnăvește de lecțiile sale.
  • Ajutați-vă echilibrul calului prin schimbarea greutății la osul interior al scaunului.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți antrenezi calul pentru a face o trecere laterală sau o trecere completă