Cum să-ți păstrezi câinii răcoriți în căldură

Câine așezat pe un pat în fața unui ventilator

Vara este un timp distractiv al anului pentru oameni și câini deopotrivă. Mulți câini iubesc să joace în aer liber, în ciuda căldurii. Siguranța de vară nu este o glumă și este de până la tine pentru a vă asigura că câinele rămâne rece și confortabil. Din fericire, există un număr de pași pe care îi puteți lua pentru a vă menține câinele în siguranță pe cele mai fierbinți zile al anului.

Pericole de temperaturi ridicate

Oamenii își pot lua capacitatea de a se adapta la vremea fierbinte pentru a fi acordată și uită că câinele lor nu are aceeași capacitate de răcire naturală. Câinii nu se pot răci prin transpirație ca oamenii. Ar putea transpira o cantitate mică prin plăcuțele picioarelor lor, dar modul principal de răcește un câine este prin gâfâie. Din păcate, gâfuirea nu este suficientă atunci când este extrem de caldă și umedă. În timp ce este posibil să nu găsiți că temperatura este prea fierbinte pentru a fi afară, câinele dvs. poate fi mizerabil sau pur și simplu mergeți de-a lungul vă mulțumesc.

În zilele într-adevăr fierbinți, este mai bine să vă păstrați câinele acasă în aer condiționat. Căldurarea sau epuizarea și rănirea pot apărea la câini mai repede decât credeți că siguranța câinelui dvs. ar trebui să fie prioritatea dvs. de top. Dacă casa dvs. nu este dotată cu aer condiționat, va trebui să luați pașii potriviți pentru a vă menține cool cool în timp ce sunteți departe.

Materialele

  • O mulțime de apă potabilă
  • Umbra sau adăpost
  • Câine de protecție solară
  • Piscină mică
  • Pat de răcire
  • Fanii

Apă rece

Este esențial să păstrați apă proaspătă, disponibilă pentru câinele dvs. în orice moment. În vreme caldă, acest lucru este și mai important. Asigurați-vă că păstrați vasul de apă într-o locație umbroasă și schimbați frecvent apa.

Pentru a păstra în mod constant apa proaspătă disponibilă în aer liber, luați în considerare instalarea unui sistem de udare care se fixează până la un robinet. Acestea sunt concepute pentru a furniza apă după cum este necesar și sunt de obicei declanșate prin mișcare sau o acțiune specifică.

Dacă mergeți la parc sau în altă parte cu câinele dvs., luați-vă cât mai multă apă pentru el ca și pentru dvs., astfel încât amândoi stați hidratat. În plus față de apă, puteți încerca să vă hrăniți câinele unele delicioase Homemade răcită.

Adăpost de la soare

Câinele dvs. se poate bucura de puțină plajă, dar în cele din urmă are nevoie de un loc răcoros și umbros pentru a vă relaxa. Expunerea la soare prelungită nu numai că duce la epuizarea căldurii, dar poate provoca, de asemenea, arsuri solare. da, Câinii pot să se rătăcească de asemenea.

În timp ce protecția solară este disponibilă pentru câini, nu le protejează de cursa de căldură. Cel mai bun lucru este de a oferi adăpost. Umbra de la copaci este frumos, dar nici nu este perfectă. O structură reală este mai bună. Luați în considerare obținerea unei case de câini izolate, dar asigurați-vă că este mare și bine ventilată. Alternativ, ați putea pune un cort deschis sau baldachin. Adăugarea unui fan va ajuta la răcirea lucrurilor în continuare. Dacă este posibil, puneți adăpostul într-o zonă umbroasă pentru ao menține extra-răcoroasă.

Desigur, adăpostul ideal este casa ta. Dacă este posibil, instalați o ușă Doggie pentru a permite accesul la interior.

Doggie Pool

Dacă câinele tău iubește apa, atunci o cadă mare sau un piscină de copil (plastic turnat, nu gonflabile, astfel încât unghiile nu pot să-l pop) ar putea fi o mare adăugare în curtea ta. Puteți găsi cadă ieftin sau piscine la cele mai multe magazine de acasă.

Mulți câini se bucură să se joace și să lovească în apa rece. Asigurați-vă că vă supravegheați câinele în orice moment. Păstrați piscina într-un loc umbros și schimbați frecvent apa. Nu lăsați piscina plină când nu sunteți în uz, deoarece poate atrage țânțari.

În loc de o piscină, ați putea încerca, de asemenea, să rulați un sprinkler pentru a vedea dacă câinele dvs. îi place. Cu toate acestea, majoritatea câinilor preferă o piscină la un sprinkler.

Răcirea unui pat de câine

Câinele dvs. are nevoie de un loc răcoros și umbros pentru relaxare se extinde în casă. In timp ce câine este frumos și moale, ar putea fi prea cald. Acesta este motivul pentru care mulți oameni observă că câinii lor preferă să stea pe podea de țiglă sau beton atunci când este fierbinte.

A Coborârea câinelui de răcire poate oferi confortul și moaleitatea unui pat tipic de câine cu răcire pe câinele vostru. Aceste paturi folosesc adesea un material sau apă asemănătoare gelului pentru a menține temperatura frumos și rece. Ele sunt deosebit de mari pentru Câini de rang înalt Ca o alternativă la etajele dure.

Prevenirea problemelor

Sunt Mai multe alte produse concepute pentru a vă răci câinele. Unele funcționează mai bine decât altele și de multe ori depinde doar de câine. Dacă vă decideți să încercați unul, amintiți-vă că nimic nu poate înlocui apa proaspătă și umbra. Niciun câine ar trebui să meargă mult timp fără o mulțime de ambele.

O greșeală obișnuită pe care oamenii o fac este să-și ia câinele pe o plimbare în căldură. Pavajul devine foarte cald sub soarele de vară și poate arde cu ușurință plăcuțele picioarelor câinelui tău. Dacă este prea cald pentru ca tu să mergi pe desculț, este prea fierbinte pentru câinele tău. Luați-vă viețile de vară într-un parc de iarbă sau, cel puțin, direcționați câinele dvs. pentru a merge pe iarba de lângă trotuar.

Cooler Air este cel mai bun mod de a preveni și ameliora supraîncălzirea la câinele dvs. Indiferent de modul în care încercați să vă păstrați câinele răcoros, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să vă mențineți un ochi apropiat. Când aveți îndoieli, luați câinele într-o zonă mai rece. Nu lăsați niciodată câinele dvs. în mașină nesupravegheată. Asigurați-vă că contactați medicul veterinar imediat dacă observați semne de încălțămintea.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți păstrezi câinii răcoriți în căldură