De ce câinii își înclină capul?

De ce câinii își înclină capul

Iată un scenariu clasic; Câinele dvs. aude ceva - un anumit zgomot sau sunetul telefonului mobil - și se înclină brusc capul în așteptare, ca și cum știa exact că se va întâmpla ceva cu acel sunet. Când câinii își înclină capul într-o parte, fără îndoială, este irezistibil drăguț. Înclinarea provoacă un zâmbet în SUA, care de obicei este urmat cu dușuri de laude, încărcături de tratamente și paturi pe spate, inclusiv o freacă de cap. Deși drăguț, v-ați întrebat vreodată de ce câinii își înclină capul? Și exact ceea ce se află în spatele capului de câine?

Deși înclinându-și capetele să se uite la oameni este unul dintre cele mai drăguțe lucruri pe care le fac canini, unele studii indică faptul că mai mult ar putea fi implicați. Potrivit experților, există o mulțime de motive pentru câinii care își înclină capetele - mai multe factori auditivi și vizuali pot fi implicați, dar este destul de greu de spus care se întâmplă cel mai mult. Deși comportamentul a fost observat impulsiv, este posibil să se repete în mod constant poziția, când este întărită pozitiv. Mai jos sunt gânduri despre știința din spatele capului de câine.

Capul înclinat la collie

E drăguț

Acum, sugerăm că câinele tău o face din cauza cunoașterii pe care o taie o figură drăguță în timp ce într-un cap de înclinare. Singura certitudine este că câinele știe când acțiunea sa provoacă un răspuns pozitiv din partea adoptatoarelor - acesta este motivul pentru care puii sunt în general instruiți. Ori de câte ori orice comportament de la câine este recompensat de pats, câine tratează, sau laudă, cu siguranță vor dori să repete o astfel de acțiune în anticiparea mai multor recompense. Astfel, când părinții de companie zâmbesc și vorbesc "discuții" de catelus "la ei Canine Companion, Câinele este conștient de faptul că a făcut ceva destul de bun și nu va pierde timp în repetarea acesteia.

Pentru a arăta empatia

Printre toate animalele, numai canini sunt înzestrați cu capacitatea de a citi emoțiile umane doar prin privirea la fețele oamenilor. Intuitiv, Furbaby-ul tău va ști când ești trist sau fericit, furios sau mulțumit. Potrivit acestei linii de gândire, dacă este posibil ca câinele dvs. să vă înțeleagă starea dvs. emoțională, atunci ar fi posibil ca capul înclinat să însemne empatia cu noi. Aceste tăieturi adorabile par să aibă un mod ciudat de a ști când totul nu este bine cu noi și nu sunt avers să ne apuce cu o mulțime de sărutări, să se strecoare, îmbrățișări și că este absolut drăguț cap de înclinare.

Ar putea însemna așteptarea

Când un câine continuă să se înclină capul înapoi, ar putea însemna că doresc ceva de la tine. Unele cuvinte specifice precum "plimbare" sunt capabile să declanșeze înclinarea capului, deși declarația nu poate fi adresată câinelui. Se va uita în continuare pentru a confirma dacă a auzit de fapt această comandă familiară și, dacă este cazul, câinele se așteaptă să aibă cuvântul urmat cu ceva de genul unui tratament. Chiar și cuvintele de declanșare la televizor pot porni o înclinare a capului de la prietenul tău de blană!

Îi ajută pe câine în auzul mai bine

Acest lucru se întâmplă și printre oameni; Tindem să cocoașăm capul pentru a auzi mai bine în camerele aglomerate și în medii zgomotoase. Unii oameni chiar își înfruntă urechile în mâinile lor doar pentru a auzi mai bine. Câinii sunt capabili să triangulare sunete, datorită flexibilității și formei urechilor lor - acest lucru îi ajută în determinarea direcției sunetului. Având în vedere acest lucru, ar putea fi că încearcă să regleze abilitatea de a auzi prin înclinarea capului.

Îmbunătățește viziunea

Aceasta este probabil cea mai fezabilă dintre toate motivele. Canini folosesc înclinarea capului pentru a vedea lucrurile într-o lumină mai bună. Pentru a demonstra modul în care această linie de gândire funcționează, încercați să stimulați un botul prin punerea unui pumn până la nas - veți observa că botul va ascunde jumătatea inferioară (poziția gurii). Din moment ce prietenii noștri de blană sunt capabili să citească emoția umană, ei încearcă să ne vadă mai bine prin înclinarea capetelor într-o încercare de a muta botul din calea lor. Observațiile experților indică faptul că puii sportivi mai lungi tind să se angajeze frecvent în înclinarea capului decât verișorii lor de scurtă durată. Chiar și la acea înclinare a capului va beneficia în continuare canininele cu fața scurtă. Acordul general este că capul înclinat la câini este probabil făcut în încercarea de a îmbunătăți viziunea.

Șeful tânărului francez înclinat

Ei reacționează la mediul lor

Un alt motiv posibil ca câinii tind să-și încleșteze capul se datorează faptului că ei reacționează la lucrurile în mediul lor - orice este semnificativ pentru un câine este probabil să provoace înclinarea capului, lucruri precum cuvintele, oamenii sau ceva familiar. Este posibil ca fiecare părinte de câine să fi fost martor că prietenii lor de blană reacționează la lucrurile lor preferate în acest mod. Mai mult, înclinarea capului ar putea fi, de asemenea, pentru că sunt nedumeriți - ei pot auzi un cuvânt sau o comandă care are similitudine cu ceea ce este deja familiar, dar este confundat, deoarece nu pot descifra dacă înseamnă același lucru cu ceea ce sunt familiarizați.

Ar putea indica o preocupare de sănătate

Ar putea fi timpul să sunați la veterinar dacă observați câinele înclinându-vă capul și scuturați-o în același timp. Acest tip de înclinare a capului de câine confuz ar putea fi o indicație a problemei vertijului sau a urechii. Pierderea echilibrului și a vărsăturilor poate să apară și să conducă frecvent la căderi. Dacă capul înclinat urmează acel mod, consultați VET pentru a exclude orice stare de sănătate posibilă.

Nimeni nu poate identifica motivul exact pentru care tovarășii noștri adorabili se angajează în înclinarea capului. Orice ar putea fi cazul, găsim poziția absolută, mai ales când nu are nimic de-a face cu o problemă de sănătate. Acesta este motivul pentru care mulți părinți de companie iubesc să împărtășească fotografii minunate ale puilor lor în cap pe cap de înclinare cu mai mulți iubiți de câini care urmăresc încărcarea pe Internet.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii își înclină capul?