De ce câinii își scutură jucăriile?

De ce câinii își scutură jucăriile?

Ați așezat vreodată pe podea, ați văzut câinele dvs. și ați întrebat-o, De ce câinii își scutură jucăriile? S-ar putea să fi văzut câinele dvs. să ridice în mod constant o anumită jucărie pe care o presupuneți că este preferatul lor. Prin urmare, ei vor alerga în jurul casei cu ea și s-au scuturat de la stânga la dreapta. Se pare ciudat și amuzant, dar ar trebui să fie un motiv de îngrijorare?

Câinii care își scutură jucăriile pot transmite mai multe mesaje diferite. Înțelegerea posibilelor motive din spatele acestui comportament pot ajuta atât proprietarii cât și animalele de companie comunică și se ocupă reciproc mai eficient. Să se scufundă în asta mai mult, să o vom face?

Motive pentru care câinii își scutură jucăriile

Câinii sunt ființe inteligente și senzuale care fac parte din familii și vieți de zi cu zi. Ei comunică cu oamenii prin limbajul corpului. Câinii acționează lucrurile pentru a-și obține toate mesajele peste - iubire, fericire, furie, tristețe, foame și un milion de emoții.

Dar un comportament popular de câine pe care oamenii încearcă să înțeleagă este tremurul jucăriilor. De mult timp, mulți proprietari de animale de companie cred că tremurul de jucărie la câini este exact ceea ce fac câinii fără motiv. Datorită acestei presupuneri, câinii care au nevoie de o atenție deosebită și de formare se trec uneori. De ce câinii continuă să facă acest lucru? Care sunt motivele posibile din spatele comportamentului lor și când ar trebui să fiți îngrijorați? Citiți mai jos pentru a afla!

Instinctul de vânătoare

O linie genetică lungă de lupi și canini sălbatici sunt considerați predecesorii câinilor domestici. Câinele dvs. poate prezenta un instinct de vânătoare moștenit de la strămoșii lor, scuturând jucăriile. Acest comportament moștenit datează din momentul în care câinii sălbatici trebuie să caute mâncare.

Lupii și câinii în sălbăticie ucide creaturi mai mici pentru mâncare prin tremurând în mod repetat să spargă capul și gâtul pradă. Evoluția caninilor a efectuat acest comportament generațiilor următoare. Dar vestea bună! Ceea ce a fost un comportament de vânătoare și ucidere poate fi considerat acum un act jucăuș.

Pentru distractie

Câinii fac trei lucruri în fiecare zi - mănâncă, dorm și joacă. Dar, o activitate cea mai iubită a unui câine a întregului timp probabil joacă. Adesea, câinele tău își va scutura jucăriile pentru a vă cere să jucați cu ei. Ori de câte ori animalul dvs. de companie se joacă, ei ar scutura jucăria înainte de ao aduce înapoi pentru că se bucură de acest moment.

Câinele tău își scutură jucăria pentru a vă spune că se distrează și ar trebui să continuați! Uneori, când încetați brusc să jucați, ei și-au scuturat și ei jucărie din nou pentru a vă duce să petreceți mai mult timp să aruncați jucăriile. Acest comportament, combinat cu coada Wags, înseamnă că sunt încântați.

Agresiune

Câinii pot impune uneori o intenție agresivă atunci când își scutură jucăriile la tine sau la animalele mai scurte. Un câine care își ridică capul și se ridică ușor în timp ce face acest lucru poate prezenta semne de dezvoltare a agresiunii. Scuturarea jucăriilor lor în acest mod poate duce la ao acționa pe o persoană sau pe un alt animal.

Cu toate acestea, vă puteți ajuta la controlul câinilor comportament nedorit Văzând medicul veterinar și Câine Behaviorist. De asemenea, puteți petrece ceva timp de calitate care vă predau câinele trucuri noi. Companionul tău canin este recompensa motivat, și puteți folosi acest lucru în avantajul dvs.

Frustrare

Câinii sunt animale extrem de energice și sensibile care au nevoie de exerciții și atenție regulate. Uneori, un câine care își scutură jucăria poate semnala frustrarea. Unii câini își atenuează plictiseala tremurând și niblând jucăriile lor. Alți câini fac acest lucru pentru a-și obține proprietarii să le observe.

Câinele dvs. poate, de asemenea, să-și scuture jucăria persistentă atunci când au atât de multă energie și vrea să meargă afară. Câinii care se simt nemulțumiți pot avea ca rezultat distrugerea lucrurilor in jurul casei. Oferirea de plimbări regulate și de jocuri vor rezolva doar asta.

O altă problemă legată de acest comportament de neconceput este anxietate. Unii câini nu se simt în siguranță atunci când sunt lăsați acasă singuri, cunoscuți și ca anxietate de separare. Anxietatea provoacă frustrarea la câini, deoarece majoritatea nu înțeleg de ce oamenii acționează într-un anumit mod. Oamenii care părăsesc casa, în special, este un exemplu. Câinii anxioși au nevoie de mai multă atenție, îngrijire și asigurare. Puteți vizita veterinarul dvs. de încredere pentru a discuta pașii necesari pentru a ajuta un câine anxios. Formarea profesională sau la domiciliu poate ajuta, de asemenea.

De ce câinii își scutură jucăriile
Plictiseala poate fi un motiv pentru care câinele dvs. își scutură jucăria.

Când trebuie să vă opriți câinele să-i scuturați jucăriile?

Câinii își scutură mai frecvent jucăriile pentru a arăta că au timpul vieții lor. Cu toate acestea, anumite circumstanțe au nevoie de supraveghere și precauție suplimentară înainte de a părăsi câinii cu jucăriile lor. Aruncați o privire la aceste motive pentru care ar trebui să vă opriți câinele să-și scutura jucăria:

  • Există cazuri specifice care necesită mai multă grijă. Este o necesitate de a interzice câinilor cu Capul, gâtul și condițiile spinării de la scuturarea capului și a jucăriilor. Câinii nesupravegheați cu nevoi speciale, ca atare, pot ajunge să se rănească și să obțină probleme mai grave de sănătate
  • Unele jucării au Pericole de siguranță și de sufocare umplute în interior. Câinii nu ar trebui să se joace cu jucării desfigurate. Dacă animalul dvs. de companie se agită continuu și înghite jucăria în mod accidental, va exista un risc ridicat de sufocare și obstrucție intestinală
  • Dacă câinele dvs. este care prezintă semne de ostilitate, Păstrați-i să-și scoată jucăriile. Puteți evita preocupările comportamentale suplimentare dacă recunoașteți agresiunea devreme
  • Un câine se poate simți inconfortabil și păzită în jurul unei ființe necunoscute. Câinele dvs. nu ar trebui să aibă acces la jucăriile sale dacă un copil sau un nou animal de companie se alătură familiei. O nouă adăugare la domiciliu poate declanșa un animal de companie deja anxios și o jucărie va afirma că declanșatorul

Agrete de jucărie la câini - Întrebări frecvente

Până acum, sunteți deja un părinte mai bine informat. Dar nu am mai făcut încă. Citiți prin aceste întrebări frecvente pentru a vedea mai multe informații utile pe care le avem în magazin pentru dvs!

De ce câinele meu le place să-și distrugă jucăriile?

Există mai multe motive pentru care câinele dvs. îi place să-și distrugă jucăriile. Poate fi cauzată de ei Instinctele de vânătoare, dorința de a juca, de a dezvolta agresiune sau frustrare reprimată.

O modalitate eficientă de a ști de ce câinele dvs. acționează în acest fel este de a monitoriza și de a observa reacțiile lor obișnuite și limba corpului, distrugând jucăriile lor. Răspunsul câinelui dvs. la împrejurimile lor vă va spune multe despre nevoile dvs. de companie și nu are nevoie.

Câinii își scutură întotdeauna capul când se joacă?

Câinii nu își scutură întotdeauna capul când se joacă. Animalul tău iubit își poate mișca capul când sunt plini de energie și emoție în timpul jocului de joc. Câinii își scutură capul înainte și înapoi, mai ales când se joacă cu jucăriile preferate. Ei acționează astfel încât să arate că sunt fericiți.

Când câinii își scutură capul în timp ce se joacă, poate însemna, de asemenea, că doresc să-și atragă atenția umană. Vor să observi vrăjmașul lor sau în cea mai mare parte pentru a juca Fetch sau Tug-O-War. Ați putea dori, de asemenea, să vă uitați la coada. Tremurul cu o coadă de vânătoare este de 100% un câine care se bucură de timpul lor.

Cum antrenezi un câine să nu distrugă?

Puteți să vă antrenați câinele să nu distrugeți lucrurile în interiorul casei. Înainte de orice altceva, trebuie să vă dați seama ce anume provoacă comportamentul distructiv al animalului. Aflați asemănările din fiecare situație dăunătoare pe care o întâlniți. Apoi, lucrați la el de acolo.

Există multe lucruri pe care le puteți face cu animalul dvs. de companie. Puteți diminua și împiedica ca câinele să distrugă lucrurile în jurul casei prin arderea excesului de energie și oferindu-le suficientă atenție în fiecare zi. Animalul dvs. de companie va prospera de la Lecții de ascultare și sistem de recompensă Acasă Disciplina.

Dacă vă lăsați câinele să-și distrugă jucăriile?

Un câine care își rupe jucăriile în timp este destul de standard. Dar, întotdeauna trebuie să fiți atenți la starea jucăriilor înainte de a permite copilului tău să-l folosească. Există anumite materiale în interiorul jucăriilor de companie care sunt periculoase pentru câinele dvs. Acestea pot provoca sufocare și intoxicare.

Puteți lăsa câinele dvs. să se joace cu jucăriile lor atâta timp cât este încă intactă și sigură pentru a juca. De asemenea, puteți permite câinelui dvs. să se joace cu jucăriile sale până când sunt complet sfâșiate, cu condiția ca acestea să nu indice semne de dezvoltare a agresiunii, intoxicației și sufocării.

Câinii vor fi întotdeauna câini. Este posibil ca ei să nu fie capabili să vorbească, dar acțiunile lor vorbesc cu noi în volume! Ta câine scutura jucăriile sale poate însemna o mulțime de lucruri. Dar, cu dragostea proprietarului, ca a ta, și ghidul nostru scurt pentru a înțelege comportamentul câinelui tău, sperăm că tu și cel mai bun prieten de blană trăiesc o viață lungă și fericită!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii își scutură jucăriile?