Formarea unui câine pentru a se rostogoli

progresia unui câine care se rostogolește

"Rulați" este un drăguț și distractiv truc pentru a vă învăța câinele. Înainte de a începe, câinele dvs. ar trebui să fie deja în măsură sta și intinde-te la comandă. Este un pic mai dificil să-i înveți câinele să se rostogolească decât să-i învețe alte comenzi, deoarece acest truc are câteva părți. Dar, cu puțină răbdare, câinele tău se va duce înainte de ao ști.

Cum să-ți înveți câinele să se rostogolească

Înainte de a începe, asigurați-vă că aveți unele tratamente și clickerul dvs. dacă sunteți Clicker pregătiți câinele dvs. Practicați truc într-o zonă moale și confortabilă, care vă va păstra câinele relaxat și unde vă puteți întoarce pentru a continua pregătirea.

  1. Începeți să vă antrenați câinele să se rostogolească oferindu-i Comandamentul "Down". Odată ce se află în jos, următorul pas este să-l primiți pentru a începe să se rostogolească.
  2. Țineți un tratament prin nas, apoi trageți tratamentul de la vârful nasului spre umăr. Câinele dvs. ar trebui să-și întoarcă capul să urmeze tratamentul.
  3. Dacă se întâmplă, puteți continua să trageți tratamentul în jurul umărului câinelui, așa că va trebui să se întindă pe partea sa să o urmeze.
  4. Continuați să țineți tratarea aproape de nasul câinelui dvs. și să-l trageți tot drumul, așa că trebuie să se rotească tot drumul să-l urmeze. Dacă completează rola completă, laudă câinele sau faceți clic pe clickerul dvs. și oferiți un tratament.

Spargeți-l în părți mai mici

Deși ar fi grozav dacă câinele tău se rostogoli peste o dată, majoritatea câinilor nu întorc tot drumul să urmeze tratamentul la prima încercare. Câinele tău poate sări, să-și piardă sau să-și miște capul în jurul celeilalte părți pentru a încerca să obțină tratamentul. Dacă acesta este cazul cu câinele dvs., puteți rupe antrenamentul în părți mai mici.

  1. Cu câinele în jos, țineți un tratament la nas și mutați-l spre umărul câinelui. În momentul în care câinele își întoarce capul, faceți clic sau laudă-l și dați-l un tratament. Practicați-vă de mai multe ori până când câinele își întoarce în mod constant capul.
  2. Apoi, opriți dați câinii dvs. un tratament pentru fiecare întoarcere a capului. Dați tratamente numai pentru că capul se întoarce care îl aducă cel mai apropiat de minciuna lui.
  3. În cele din urmă, dați-vă doar lauda câinelui și un tratament când se află pe partea sa complet. Acesta este modul în care puteți selecta încet comportamentele care vin cel mai apropiat de rularea, fiecare comportament nou aducând câinele mai aproape de rularea complet.
  4. Odată ce ați putea obține câinele pe spate, este destul de simplu să-l ademeniți pe cealaltă parte și într-o poziție așezată sau în picioare ținând tratamentul în fața nasului.

Adăugați comanda roll

Indiferent dacă învățați acest truc în bucăți sau nu, este adesea mai ușor de adăugat comanda odată ce câinele dvs. se rostogolește în mod constant tot drumul. Odată ce se potrivește fără probleme la tratare și se rostogolească de fiecare dată, este timpul să adăugați comanda. Țineți tratamentul în fața lui, dați comenzii "Rulați peste" și atrageți-l cu tratamentul. Practicați acest lucru pe mai multe sesiuni de instruire.

Opriți utilizarea tratamentului

Pasul final în a vă învăța câinele pentru a vă întoarce este să nu mai folosiți tratamente pentru al ademeni în rolă. Odată ce câinele dvs. sa rostogolit după ce au auzit comanda de mai multe ori, începeți să dați comanda și să așteptați câteva secunde.

Unii câini se prinde repede și se vor răsuci imediat. Odată ce câinele sa rostogolit complet, faceți clic sau laudă și dați un tratament.

Dacă câinele dvs. nu răspunde imediat la comandă, puteți elimina tratamentul mai încet. Începeți, oferindu-vă câineului comanda "Rulați" și utilizați tratamentul pentru a atrage o parte din calea. Deplasați tratamentul, odată ce câinele este în mișcare. Încet reduceți cât de departe îl aderați cu fiecare sesiune de antrenament. Majoritatea câinilor se aprind rapid și vor fi în curând să piardă o rolă pe comanda dvs.

Probleme și comportament de verificare

Dacă câinele dvs. face o mulțime de greșeli, cum ar fi sărituri sau să-și întoarcă capul în direcția opusă, s-ar putea să vă deplasați prea repede. Du-te înapoi un pas sau două la atunci când câinele tău a fost bine și începe să construiască înapoi până la o plimbare completă.

Unii câini pot fi rezistenți la culcare pe spatele lor și să-și arăt burții. În acest caz, asigurați-vă că câinele dvs. știe că antrenamentul este doar distractiv și jocuri. Daca se bucură de fripturile de burtă, zgâriați burta, faceți clic sau laudă și dați un tratament de fiecare dată când vă oferă burta.

Asigurați-vă că vă păstrați lumina vocii și pozitivi. Respirați adânc și relaxați-vă. Acest lucru poate dura ceva timp, dar nu este nimic de subliniat.

Este, de asemenea, important să păstrați sesiunile de antrenament scurt și optimizat. Sesiuni de instruire care sunt prea lungi tind să devină frustrant atât pentru tine, cât și pentru câinele tău. Păstrați antrenament la aproximativ 10 minute de fiecare dată și încercați să încheiați fiecare sesiune pe o notă pozitivă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Formarea unui câine pentru a se rostogoli