10 Cele mai inteligente rase de pisici

Siamese Cat

În general, pisicile sunt Foarte inteligent Animale de companie în comparație cu alte animale. Nu este prea dificil să se identifice pisicile inteligente - ei pot fi instruiți, interacționează bine cu alte animale și se poate adapta la noi situații și împrejurimi.

Aici sunt 10 dintre cele mai deștepte de pisici de pisici, dacă sunteți în căutarea unui Kitty inteligent.

Bacsis

Îmbogățirea mediului, cum ar fi puzzle-uri alimentare, poate ajuta la prevenirea plictiselii în toate pisicile și este deosebit de benefică pentru pisicile inteligente. Fără un fel de priză pentru a le provoca mental, se pot dezvolta pisici inteligente Probleme comportamentale.

Caracteristicile de rasă

Comunitățile printre pisicile inteligente sunt că de obicei au o mulțime de energie și o dungă răutăcioasă. Această neplăcere este mai mult despre modul în care sunt curiozivi. Majoritatea pisicilor înclinate se bucură de provocări, trucuri de învățare și jocuri interactive. Aceste feline înțeleg, de asemenea, rutinele de uz casnic, ca atunci când de obicei ajungeți acasă, mese și când să vă așteptați anumite activități.

01 din 10

Această pisică elegantă este atletic, agilă și afectuoasă față de oameni. Abisinienii sunt foarte inteligenți și foarte în acord cu activitățile familiilor lor. Această rasă se bucură de înălțimi, perching deasupra camerei, Supravegherea totul. Din toate tipurile de pisici, acesta învață trucuri rapid și se va bucura de un curs de agilitate felină. În general, nu sunt pisici, dar iubirea de a fi mângâie sau periat. Ei au, de asemenea, tind să se bucure de compania altor animale și să se adapteze bine la cele mai multe aranjamente de viață.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 8 până la 10 inci

Greutate: 8 până la 12 kilograme

Caracteristici fizice: Tall, Pointy Ears - Head-subțire în formă de pene și corp muscular

  • 02 din 10

    Balinese este versiunea lungă a rasei de pisică Siamese. Ei tind să fie pisicile active care iubesc să investigheze tot ceea ce fac oamenii lor. Sunt, de asemenea Caturi de chat, adesea vocalizarea opiniilor lor. Păstrați acest pisicty activ cu puzzle-uri sau jucării de teaser și un copac mare de pisici pentru alpinism. Această rasă poate învăța să iasă, umbla pe o lesa, și dați seama de trucuri repede. Ele sunt de obicei afectuoase cu familiile lor, dar pot intra în rău explorând casa lor dacă sunt lăsate nestimulate prea mult timp.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 6 până la 7 inci

    Greutate: 8 până la 12 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul corpului subțire în formă de pană - ochi albaștri

  • 03 din 10

    Bengalul este cel mai bine cunoscut pentru stratul său exotic care seamănă cu un jaguar sau leopard. Această rasă a provenit de la trecerea unei pisici domestice cu o pisică de leopard asiatic. Bengalii sunt foarte inteligenți, atletici și încă puțin sălbatici. Îi place să alerge, să sară, să urce și să joace. Acestea necesită un spațiu amplu pentru exerciții fizice (în special spațiu vertical) și provocări mintale, cum ar fi Jocuri de puzzle și jucării. Labele sale nimle sunt aproape la fel de bune ca și mâinile. Unele pot transforma întrerupătoarele ușoare pornite și oprite, scoateți pește de companie din acvariile și scoateți obiecte mici din sertare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Elegant, musculos corporal și spotted

  • 04 din 10

    Birmania este o rasă energetică și prietenoasă care iubește să se angajeze cu oamenii săi. Aceste pisici sunt inteligente, adaptabile, jucăușă și trenabile. În afară de starea, rotiți-vă, valul și veniți, această rasă poate aduce o jucărie mică sau poate merge pe o lesa. Cu condiționarea timpurie, Masini de ras și vizitele VET vor fi o briză. Ei prosperă pe socializare și preferă compania, inclusiv alte animale. Un însoțitor la domiciliu împiedică singurătatea și plictiseala care duce adesea la răutate.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Ochii de aur rotunde - corp compact, muscular

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    Aceste pisici sunt active și prietenoase, iar unii spun că sunt mai degrabă câini în jocul lor, chiar și în anii lor seniori. Mulți se bucură Jocuri de pret sau efectuarea de trucuri ca jocul pian. Această degetele lungi ale pisicilor îi permit să deschidă ușile și dulapurile cu ușurință, ceea ce înseamnă că încuietori de siguranță pentru copii ar putea fi o opțiune de luat în considerare. Această creatură spromă are capacitatea de a se vala la cel mai înalt punct din cameră. Cea mai unică caracteristică fizică a lui Cornish Rex este stratul său ondulat.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 6 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul curbat - Cheekbone mari - Urechi mari

  • 06 din 10

    Havana Brown

    Havana Brown este o pisică frumoasă, cu o strat de mătase, colorată cu ciocolată. Aceasta este o rasă de pisică relativ rară care a provenit de la trecerea Siamezei cu mai multe alte rase. Sunt de obicei inteligenți, curioși și Caturi de chat care iubesc socializarea cu familiile lor. Ele sunt moderat energice și preferați jucării interactive ca teaserele și puzzle-urile să le provoace mental și fizic.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 11 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Culoare maro profundă - ochi verzi - urechi mari

  • 07 din 10

    Koratul, numit pentru o provincie din Thailanda, este o altă rasă rară - este considerat noroc în patria sa. Sunt străluciți și atenți la lumea din jurul lor. Korats sunt moderat energic, bucurându-se de jocuri interactive, dar își iubesc și PNS-urile. Această rasă poate învăța trucuri, cum ar fi să joci să aduci și să mergi pe o lesa. Puteți învăța cu ușurință această pisică regulile gospodăriei dacă îl recompensați cu laudă sau tratați. Această pisică iubește jucăriile sale, iar uneori este prea încăpățânată să împărtășească cu alții. Dacă aveți o mulțime de jucării, ar trebui să rezolve problema. Ei prosperă în atenție și sunt de obicei afectuos cu familiile lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 5 până la 11 kilograme

    Caracteristici fizice: Capul în formă de inimă - un corp oarecum stochat

  • 08 din 10

    Savannah este o rasă rară și exotică cu inteligență ridicată. Dezvoltat prin traversarea servilor din Africa sălbatică cu pisici domestice, acest lucru mare hibrid păstra o parte din partea sa sălbatică în aparență și atitudine. Au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a alerga, salt și a juca. Și se plictisesc repede - au nevoie de suficientă interacțiune și stimulare a mediului. Această rasă va lua plimbări pe o leșie - caută apă să joace în și de rumaj prin colțuri, sertare, dulapuri și cutii. Poate chiar să pornească robinetul! Asigurați-vă că protejați bine China și alte defleții pe rafturi, deoarece această pisică de sărituri iubește să urce și să exploreze.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 20 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Înalt, urechile corporale înclinate - haina de aur cu pete întunecate și bare

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Una dintre cele mai populare și mai recunoscute rase de pisici ale lumii, Siamese este cunoscută pentru haina frumoasă, natura curioasă și tendința de chat. Aceste pisici sunt inteligente, afectuoase și energice. Îi place să joace și să-și dorească atenția și compania. Păstrați acest creier al lui Kitty ocupat cu puzzle și jucării de teaser, dacă puteți, obțineți-l un copac mare de pisici pentru alpinism - acest pisicy ar aprecia acest lucru. Dacă se plictisește, o siameză se va distra prin pornirea robinetelor, deschiderea dulapurilor sau rumând unde nu ar trebui.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Corpul elegant - ochii în formă de migdale - cap în formă de pene

  • 10 din 10

    După cum sugerează numele său, Singapura a provenit pe străzile din Singapore. Rasa a venit la u.S. în anii 1970 și este încă considerată rară. Aceste pisici mici sunt, în general, jucăuș, de ieșire și curios. Și ei iubesc să fie implicați în ceea ce fac oamenii lor. Sunt destul de activi și iubesc să urce, așa că asigurați-vă că oferiți o mulțime de spațiu vertical. Această pisică răutăcioasă va urca pe perdele sau să iasă până la umăr în timp ce umblați pentru o plimbare. Ei pot, de asemenea, să urmărească bile mici pe hol și să ghicească și Ivorsiile.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 7 până la 8 inci

    Greutate: 5 până la 8 kilograme

    Caracteristici fizice: Culoarea bej deschis - corpul compact poate fi galben, alasa sau verde

  • Rase pentru a evita

    În general, toate pisicile sunt creaturi inteligente, dar unele rase sunt puțin mai puțin impresionante în categoria creierului, inclusiv Birmans, Persanii, Himalayans, exotice scurte și Ragdolls. Totuși, majoritatea acestor feline sunt tovarăși afectuosi, jucăușă și ușor de făcut.

    10 dintre cele mai inteligente rase de câine
    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 10 Cele mai inteligente rase de pisici