Pisicile hibride care evocă verișorii lor sălbatici

Ilustrație a diferitelor pisici hibride

O pisică hibridă poate fi un mediu fericit între recursul unui leu sălbatic sau tigru și tăietura internă. Pisicile hibride de companie sunt Casă veche de casă Crossbred cu soiuri de feline sălbatice. Ele sunt adesea extrem de inteligente și atletice, cu o dungă de imprevizibilitate, dar sunt, în general, prietenoși în jurul oamenilor. Dacă doriți să faceți o plimbare pe partea sălbatică, aici sunt 10 rase de pisici hibride.

Bacsis

  • Asociația Americană de Practicieni Feline descurajează dreptul de proprietate asupra pisicilor hibride de generație timpurie datorită preocupărilor legate de siguranța publică și bunăstarea animalelor. În plus, încrucișarea anumitor pisici pot duce la pisici premature și nesănătoase, în funcție de genetica lor.
Pot animalele sălbatice să facă animale de companie bune?
01 din 10

Bengal

Bengals sunt una dintre cele mai frecvente pisici hibride hybrid. Rasa a rezultat din cruci între cei scurți interni și pisicile mici de leopard asiatice, iar haina ei păstrează pete asemănătoare leopardului. Acestea sunt pisici inteligente, active care doresc întotdeauna să fie în mișcare. Ei iubesc alpinismul, jucând făcute, luând plimbări pe lei și chiar stropirea în apă.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 8 până la 10 inci

Greutate: 15 kilograme

Caracteristici fizice: Elegant, musculos corporal și spotted

  • 02 din 10

    Chausie

    Seamănă cu leii de munte mici, chiuvetele sunt rezultatul trecerii abisinienilor domestici cu pisici de junglă sălbatică din Asia. Acestea sunt pisici de mare energie care au nevoie de o mulțime de îmbogățire a mediului pentru a rămâne distrați. Și să vă ascundeți defalcurile, deoarece șansele lor sunt săriturile lor înfricoșătoare și alpinismul nu vor fi limitate la copacii lor de pisici. Totuși, ei tind să fie foarte sociali care iubesc interacționează cu familiile lor.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 14 până la 18 inci

    Greutate: 15 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Long, înălțime de botl-alungit - urechi uneori tufted

  • 03 din 10

    Cheetoh

    În ciuda numelui, pisicile Cheetoh nu seamănă cu o gustare brânză. Ele sunt o cruce între ocicate domestice și bengali, ceea ce le dă un aspect foarte sălbatic. Cheetohs tind să fie pisici jucăuși care iubesc să alerge, să sară și să urce pe tot parcursul lor. Dar ei au, de asemenea, o parte blândă și apreciază cuddling cu oamenii lor preferați.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 15 până la 23 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Coat spotted - corp mare, muscular

  • 04 din 10

    Desert Lynx

    Desertul Lynx ar putea avea un ADN bobcat în ea, dar această pisică a fost, de asemenea, încrucișată cu mai multe rase domestice, inclusiv Maine Coon, Manx, Bobtail american și Pixie-Bob. Totuși, aceste pisici seamănă cu fermecați cu construirea lor musculară, coada scurtă și modelul reperat. Sunt de obicei prietenoși și iubitoare cu o personalitate asemănătoare câinelui.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 16 inci

    Greutate: 8 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Aspect asemănător cu Bobcat - Diferite lungimi de coadă - haine de urechi mari - spotted sau bifat

    Continuați la 5 din 10 de mai jos.
  • 05 din 10

    muntean

    Highlander este o pisică nouă originară de la o cruce între doi hibrizi: Lynx deșert și Jungle Curl. Highlanders tind să aibă cozile bobine și haine spotted sau marmură, oferindu-le o apariție similară cu un bobcat. Dar pentru că provin de la doi hibrizi, sunt destul de îmblânzi, blânde și afectuoase pisici.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 16 inci

    Greutate: 10 la 20 de kilograme

    Caracteristici fizice: Urechile musculare construite - unele au labe poligacctil și bobtails

  • 06 din 10

    Pixie-Bob

    Unii cred că Pixie-Bob rezultat din împerecherea naturală între bobcatori și scurte interne, deși nu există dovezi științifice în sus. Aspectul sălbatic al pisicii și coada bobită poate fi, de asemenea, dintr-o mutație genetică naturală. Indiferent, această pisică este o alegere bună pentru familiile care doresc o felină afectivă și interactivă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 11 la 22 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Bobcat-cum ar fi aspectul - Shorthaired la Shaggy Coat - Diferite lungimi ale coastei

  • 07 din 10

    Safari

    Pisicile Safari sunt un hibrid rar care a rezultat dintr-o cruce între pisicile domestice și cea mică, pisica lui Geofffroy din America de Sud. Pisicile Safari au de obicei un corp compact, muscular, cu o haină reperată. La fel ca verișorii lor sălbatici, aceste pisici sunt alpiniști puternici și au nevoie de o mulțime de spațiu vertical pentru a-și scoate energia.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 15 până la 25 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mare, corp muscular - strat scurt, reperat

  • 08 din 10

    Savannah

    Un hibrid popular, pisicile Savannah sunt mai înalte decât pisicile tipice de casă și arata ca niște ghepardii mici. Ele sunt o cruce între pisicile domestice și servale, o pisică sălbatică africană. Aceste pisici inteligente, atletice și spirituale necesită o mulțime de stimulente mentale și fizice pentru a le păstra distrați. Au nevoie de o cameră amplă pentru a juca, în special spațiu vertical.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 12 până la 14 inci

    Greutate: 20 până la 30 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Înalt, urechile corporale înclinate - haina de aur cu pete întunecate și bare

    Continuați până la 9 din 10 de mai jos.
  • 09 din 10

    Serengeti

    Serengeti arată foarte asemănător cu servalele africane sălbatice, dar de fapt a fost dezvoltat de la o cruce între orientale scurte și bengali. Acest lucru a dat pisicilor haina lor și construiește atletic. Aceste pisici sunt de obicei afectuoase cu familiile lor și extrem de energice, deci au nevoie de o mulțime de spațiu pentru a juca.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 8 până la 15 kilograme

    Caracteristici fizice: Picioare lungi - urechi mari, rotunjite - haina reperată

  • 10 din 10

    Toyger

    TOYGERS nu sunt deloc pisici sălbatice, deși marcajele lor dungate ar putea să vă facă să gândiți altfel. Acești "mini tigri" și-au uitat să traverseze pe șenile interne cu pisici bengale. Și deși sunt de obicei inteligenți, pisicile de mare energie, comportamentul lor adaptabil și prietenos le face bine pentru multe situații de viață diferite.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 8 până la 10 inci

    Greutate: 7 până la 10 kilograme

    Caracteristici fizice: Portocaliu la blană de bronz cu dungi negre - construi muscular-aur până la ochi verzi

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Pisicile hibride care evocă verișorii lor sălbatici