Ragdoll cat

Ragdoll pisică culcat, portret

Dacă sunteți în căutarea unei pisici mari, afectuoase care poate merge cu fluxul, nu căutați mai departe decât pisica de ragdoll. Aceste pisici pur și simplu se deplasează cu plăcere atunci când sunt mângâie, dându-le numele lor. Această rasă de pisică este una dintre cele mai mari acolo, dar nu lăsați să vă intimideze. Ochii lor albastri mari și cu voce tare, gâtul, vă spun că aceste pisici sunt doar soiuri mari. Această pisică este recunoscută, făcându-le o potrivire bună pentru casele pline de viață, cu o mulțime de activități.

Privire de ansamblu de rasă

Greutate: Masculii cântăresc până la 20 de kilograme și femele cântăresc între 10 și 15 kilograme.

Înălţime: 11 până la 13 inci la umăr

Palton: Lungime medie și matasos

Culorile straturilor: Multe culori și modele diferite

Culoarea ochilor: Ochi albaștrii

Speranța de viață: 13 până la 15 ani sau mai mult

Caracteristicile pisicii de ragdoll

Nivelul de afecțiune

Înalt

Prietenie

Înalt

Copil prietenos

Mediu

Prietenos cu animalele de companie

Înalt

Nevoi de exerciții

Mediu

Jucăușă

Mediu

Nivel de energie

Mediu

Trainitate

Înalt

Inteligență

Înalt

Tendința de a vocaliza

Mediu

Cantitatea de vărsare

Mediu

Istoria pisicii de ragdoll

Această pisică este foarte nouă în comparație cu multe alte rase. Ragdoll pisica rasa a fost creat în California în anii 1960. Un crescător de pisici numit Ann Baker a vrut să creeze o pisică frumoasă cu o personalitate iubitoare. Ann a început să utilizeze pisici de origine necunoscută internă. Josephine, pisica proprie inițială a rasei, a fost albă.

Deși a durat câteva generații, Baker a produs în cele din urmă primele pisici care au fost numite Ragdolls. Aceste pisici au fost apreciate pentru blana lor non-mat, dimensiunea mare și personalitatea depășită.

din pacate, Drama a izbucnit între brutar și alți crescători de ragdoll în anii 1970. În cele din urmă, mulți dintre iubitorii timpurii ai rambursării Ragdoll și a lui Baker. Rasa Ragdoll rămâne populară astăzi, în ciuda acestei răsturnări.

Asociația de crescători ai pisicilor (CFA) a început să înregistreze Ragdolls în 1993. Astăzi, Ragdolls sunt cea de-a cincea rasă de pisică cea mai populară înregistrată de CFA.

Ragdoll pisică îngrijire

Ragdoll-ul are un strat unic matasos (ceea ce înseamnă că nu are un strat de blană). Este menit să fie inferior decât alte straturi de pisici cu părul cu părul mediu. Acestea fiind spuse, această rasă încă necesită periajul cel puțin de două ori pe săptămână pentru a evita maturile.

Ragdolls au nevoie de, de asemenea, regulate Curățarea urechii. Pictați câteva picături de curățare a urechii calde calde în urechile pisicii, apoi masați exteriorul urechii. S-ar putea să doriți să aveți un pic de alimente pentru copii aromate de carne sau alte pisici extra-gustoase tratează la îndemână pentru a ajuta prietenul tău felin să rămână calm în timpul acestui tratament. După aproximativ cinci minute, utilizați o minge de bumbac pentru a șterge interiorul urechilor pisicii.

La fel ca toate celelalte pisici, ragdolls, de asemenea, în general, au nevoie, în general, ornamente de toenail. Țineți minte că pisica voastră va dori probabil să-și ascuți ghearele chiar mai mult decât în ​​mod normal după o pedichiură, deci asigurați-vă că oferiți unii Posturi bune de zgâriere!

Ragdolls sunt, de asemenea, energic, pisici sociale. Ei au nevoie de un timp obișnuit folosind jucăriile de baghetare sau altele Jucării de pisici interactive. Cel mai mult beneficiază de a fi hrăniți dintr-o Feline Puzzle Alimentator. Nu lăsați jucăriile în jur pentru pisicile, ridicați-vă și jucați cu ea! Acest lucru vă va ajuta să păstrați greutatea pisicii dvs., să evitați preocupările legate de comportament cauzate de plictiseala și să construiască obligațiuni în cadrul familiei.

Probleme comune de sănătate

Toate rasele au potențialul pentru problemele de sănătate genetice - chiar și animalele mixte pot obține boli genetice! Este important să știți ce rasa aleasă este predispusă, astfel încât să puteți cere unui crescător cu privire la testarea corespunzătoare. Evitați orice crescător care insistă că pisicile lor nu au nevoie de teste de sănătate sau garanții de sănătate.

Ca multe pisici mari de rasa, ragdolls sunt predispuse la probleme de greutate. Hrănirea pisicii tale din jucăriile de puzzle și de a-și pune în evidență alimentele zilnice vă poate ajuta să vă păstrați pisica și să vă ajutați. Oferind piesa obișnuită a pisicii este, de asemenea, importantă pentru gestionarea greutății. In timp ce Pisicile de grăsime "pufoase" ar putea fi drăguțe, Nu sunt sănătoși!

Ragdolls ragdolls nu au o mulțime de diversitate genetică. Sunt vulnerabili la pietrele de vezică și cardiomiopatie hipertropica. Pietrele de vezică sunt dureroase și pot duce la problemele cutiei de pisici. Vă puteți ajuta Kitty Evitați pietrele vezicii urinare și alte infecții urinare încurajându-i să bea o mulțime de apă proaspătă și să-și hrănească alimentele de înaltă calitate.

Cardiomiopatia hipertrofică este mai greu de evitat, pentru că este genetic. HCM este A boala de inima care provoacă îngroșarea mușchiului inimii. O cardiogramă poate ajuta la diagnosticarea problemei, dar numai după ce pisica a dezvoltat HCM. Testarea genetică poate ajuta, de asemenea, crescătorii să evite pisicile de reproducere cu HCM, dar este întotdeauna un risc.

Dieta și nutriția

Lucrați cu medicul veterinar pentru a veni cu o dietă potrivită pentru vârsta și nivelul de activitate al Ragdoll. În general, alimentele umede ajută la asigurarea umidității care poate ajuta la prevenirea problemelor urinare. Asigurați-vă că raționați mâncarea și nu lăsați-o în castronul pisicii toată ziua. Lăsarea alimentelor a fost conectată la Diabetul în pisici deoarece insulina spikes de fiecare dată când o pisică mănâncă, indiferent cât de înaltă calitate este alimentele. Din moment ce pisicile își petrec mult timp în jurul lor, o modalitate excelentă de a face viața pisicii dvs. mai interesante este de a folosi jucăriile puzzle pentru hrănire /

Sunt pisici de ragdoll hipoalergenic?

Din păcate, pentru persoanele care suferă de alergie, Ragdolls nu sunt hipoalergenice. Deși unii care suferă de alergie sunt mai puțin deranjați de pisicile de acoperire medie, Ragdolls nu sunt crescuți pentru a fi hipoalergenic. Crescătorii care fac pretenții de ragdolls hipoalergenic încearcă să facă un buck rapid!

Ragdolls nu au un subsol, care poate diminua reacțiile alergice pentru persoanele alergice la Dander. Dar majoritatea oamenilor sunt de fapt alergici la saliva și secrețiile de piele de la pisici. Ragdolls produce încă alergenele găsite în saliva pisică și secrețiile de piele.

Mai multe rase de pisică și cercetări suplimentare

Este un drept de ragdoll pentru tine? Următorul pas este să începeți să lucrați pentru a găsi un ameliorator sau salvare. Asociația de crescători ai pisicilor Căutarea de referință a crescătorului este un loc minunat pentru a începe când căutați un crescător. Luați timp pentru a cunoaște crescătorul și rasa înainte de a sări în achiziția dvs.Breeder vă poate ajuta, de asemenea, să cunoașteți rasa și să vă asigurați că Ragdolls sunt potrivite pentru dvs.

Dacă sunteți interesat de rase similare, verificați aceste feline:

Există însoțitorul perfect pentru toată lumea!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ragdoll cat